Bulgaristan'da Şirketi Olanlar

Size yakın olan bölgedeki Vize Merkezi temsilcilerimizi arayarak durumunuzu anlatın ve size güncel evrak listesini göndermelerini isteyin. Müşteri temsilcilerimiz size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklardır. Size gönderdikleri e-mail'de en güncel gerekli evrak listesiyle birlikte vize ücreti, aracı kurum ücreti ve diğer ücretler total olarak tarafınıza bildirilecektir.  Vize Merkezinden güncel evrak listesini talep etmek ve temsilcimizle iletişime geçin.

Bulgaristan’da şirket açmış olan kişilerin Bulgaristan Oturum İzni Vizesi için gereken evrak listesi 

1. Pasaport -  En az 2 yıl geçerli olmalıdır.
2. Biometrik fotoğraf - 2 adet 35 x 45 mm ölçülerinde son 3 ay içerisinde çekilmiş.

3. Bulgaristan Oturum İzni Vizesi için gerekli olan Bulgaristan Vize İşlemi Takip Belgesi - Eksiksiz doldurulmuş, Bulgar Oturum İzni Vizesi başvurusunda bulunan kişi tarafından imzalanmış olmalı.                       
4. TC’deki Adliyelerden alınmış Adli Sicil Kaydı Sorgulaması Sonucu. Adliyeden apostilli olacaktır
5. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği -  Nüfus Müdürlüğü'nden alınmış. Kaşeli, imzalı olmalıdır.
6. Bulgaristan Oturum İzni Vizesi için gerekli olan Bulgaristan’daki şirketin Faaliyet Belgesi (Udostovorenie za aktualno sıstoyenie).
7. Bulgaristan Oturum İzni Vizesi için gerekli olan Bulgaristan’daki Şirkette en az 10 işçinin  çalıştırdığına dair belge (BG Finans Bakanlığı - NAP’ tan)

  • 10 işçinin isim listesi
  • 10 işçinin sigorta ödentisi
  • 10 işçinin raporu olmak üzere

8. Bulgaristan Oturum İzni Vizesi için gerekli olan Bulgaristan’da kurulu olan şirketin Vergi borcu olmadığına dair alınmış belge (Lipsa na zadıljenie - BG Finans Bakanlığı - NAP’tan)
9. Bulgaristan’daki şirketin bulunduğu adrese ait Kira Kontratı veya Tapu. Bulgaristan noterinden tasdikli.
10.Bulgaristan Oturum İzni Vizesinin alınması için gereken, 20 günden eski olmayan temsilcilik adına ve ya kendi adına açılmış Bulgaristan Banka Hesap Dökümü, Bu hesabın bakiyesini gösteren bankadan alınmış belge. Hesapta en az 4600 Leva ya da  2300€ bakiye bulunmalı.       

 

Önemli Notlar

  1.   Bulgaristan Oturum İzni Vizesi için gereken evrakların Orjinalleri ile başvuru yapılabilir.
     
  2.   Bulgaristan Oturum İzni Vizesi için gerekli evraklar 3 aydan eski olamaz.
     
  3.   Bize teslim ettiğiniz evraklar ile alacağınız Bulgaristan Oturum İzni Vizesi 6 ay süreli olacaktır.
     
  4.   Bulgaristan’da şirketi olanlara Oturum İzni Vizesi ücreti aşağıdaki bedelleri içerir:
  •   Bulgar Oturum İzni Vizesi konsolosluk harç ücreti.
  •   Bulgaristan Oturum İzni Vizesi randevu fiyatı,
  • ​  Bulgaristan Oturum İzni Vizesi hizmet bedeli ücretlerini içerir. 

 

 

 

Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
+90 (212) 970 05 22
bulgaristan@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 22
ankara@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 05 22
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 23 65
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
Tel: + 90 (242) 255 5510
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 50 95
gaziantep@vizemerkezi.com