• Şirket üzerinden Bulgaristan vatandaşlığı almak
    Mine, 23 Ara 2020, 09:14

    Merhaba, Bulgaristan Plovdiv şehrinde şirketim var. 6 yıldan beri Bulgaristan vizesi ile ülkeye giriş çıkış yapıyorum. Yatırımcı olarak Şirket üzerinden Bulgaristan vatandaşlığı almak ve başvuru yapabilir miyim? Bu mümkünse ne yapmam gerekir, bu hakkı kazanmak için belirli bir süre geçmesi gerekir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 1970 Göç edenler evlilik üzerinden Vatandaşlık
    Sarp.A, 22 Ara 2020, 16:02

    Merhaba, 1970 Göç edenler evlilik üzerinden Vatandaşlık alabilir mi? Benim eşimin ailesi 1970 yılında Bulgaristan'dan Türkiye ye göç etmiş.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 1989 Göç edenler Bulgaristan vatandaşlığı
    Sena.R, 22 Ara 2020, 14:02

    Benim annem 1989 göçmeni, babam sadece Türk vatandaşı. Ben Türkiye de doğdum. 1989 göç edenler Bulgaristan vatandaşlığı nasıl alır? Annem ve ben nasıl vatandaşlık alabiliriz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vizesi için gerekli evraklar 2021
    Kaya.L, 22 Ara 2020, 12:09

    Merhaba, Bulgaristan vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı için değişti mi? Hangi evrakları hazırlamam lazım ve hangi konsolosluğa başvuru yaparsam daha kısa bir sürede sonuç alırım. Bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 1951 Göçmenlerin Vefatından sonra Vatandaşlık almak
    H.Kara, 22 Ara 2020, 09:21

    Merhaba, 1951 Göçmenlerin Vefatından sonra vatandaşlık almak için ne yapabilirim? Benim ailem 1951 yılında resmi göç ile Bulgaristan’dan Türkiye’ye göç etmiş. Babam vefat etti ama e devlette babamın ve önceki kuşakların Bulgaristan da doğduğu görülüyor. Vatandaşlık için nasıl başvuru yapmam gerekir? Baba üzerinden hakkım yoksa halam veya amcam üzerinden alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan doğumlu kişiler üzerinden vatandaşlık
    Mine.G, 21 Ara 2020, 16:53

    Merhaba, benim ailemde Bulgaristan doğumlu kişiler var. Bulgaristan doğumlu kişiler üzerinden vatandaşlık alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan D tipi için gerekli evraklar
    Sima.K, 21 Ara 2020, 13:18

    Bulgaristan D tipi için gerekli evraklar nelerdir? Evrak tarihinin geçerliliği ne kadar yeni olmalıdır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Transit vize 2021
    Filiz.K, 21 Ara 2020, 09:55

    Merhaba, Bulgaristan Transit vize 2021 almak istiyorum. Motor ile Yunanistan’dan Bulgaristan’a girdikten sonra tura çıkmayı planlıyoruz. Gümülcine’den Kırcaali'ye sadece girip çıkacağız. Transit vize almak için nereye başvurmam lazım? Hangi evrakları hazırlamam lazım ve siz Vize Merkezi olarak bu işlemleri yapıyor musunuz? Bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Babaanne üzerinden Bulgaristan vatandaşlığı
    H.Kurt, 17 Ara 2020, 16:27

    Merhaba, Babaannem Bulgaristan Plevne doğumlu. E devlette bu görünüyor. Ben babaanne üzerinden Bulgaristan vatandaşlığı alabilir miyim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vatandaşı Kanada
    Can.M, 17 Ara 2020, 14:38

    Bulgaristan vatandaşı Kanada vizesi için başvuru yapması gerekir mi? BG vatandaşları vizesiz Kanada'ya gidebiliyor muyuz? Bu vizeyi almak için neler gerekli ve nereye başvurmamız gerekiyor? Ücret bilgisi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vize işlemleri
    G.Ş, 17 Ara 2020, 14:10

    Sayın Bulgaristan Vize Merkezi, benim sorum vize işlemleri üzerine olacak. Biz mobilya tasarım ve üretim alanında çalışan, İstanbul’da ve Bulgaristan Sofya’da kurulmuş şirketleri olan bir firmayız ve iki şirket arasında koordinasyon sağlamak için müdürlerimiz, idarecilerimiz eğitimcilerimiz ve müşterilerimiz seyahat etmektedir. Ancak Bulgaristan Vizesi ile ilgili prosedürlerde inanılmaz zorlanmaktayız. Evrak detayları, randevu alma, tam evrakları olmasına rağmen sürekli bir şeylerin eksik çıkması, olması gerektiği gibi olmaması , bu kadar önemli insanların işini gücünü bırakıp şahsen Bulgaristan vize başvurusuna gelmeleri ve almaları gereken vizelerin geç çıkması ve kısa süreli olması bizi yormaktadır. Sanırım size başvuranların çoğu bu sebepten dolayı sizi tercih etmektedir. Yukarıda saydığım vize çeşitlerinde evraklarımızı ofisimizden alarak tüm bu Bulgaristan vize işlemlerini bizim adımıza konsolosluğa gelmeye gerek kalmadan yürütebilir misiniz, bizimle bu konuda iletişime geçerseniz çok sevinirim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çocukluğunda göç eden kişilerin Bulgaristan vatandaşlığı
    Suzan.K, 17 Ara 2020, 11:13

    İyi günler, Çocukluğunda göç eden kişilerin Bulgaristan vatandaşlığı almak için nerelere başvurması gerekiyor? Ben 1991 de 2 yaşındayken Türkiye’ ye göç etmişiz. Hangi evrakları hazırlamam gerekir ve ne kadar zamanda pasaportum elime geçer? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Aile bağları olmadan Bulgaristan Vatandaşlığı almak
    L.G, 15 Ara 2020, 17:22

    Bulgaristan vatandaşlığı almak istiyorum. Aile bağları olmadan Bulgaristan Vatandaşlığı almak mümkün mü? Türk vatandaşı olarak ben ne şekilde Bulgaristan vatandaşlığı alabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vefat eden ebeveynler üzerinden Bulgaristan vatandaşlığı
    LK., 15 Ara 2020, 16:27

    iyi günler, Vefat eden ebeveynler üzerinden Bulgaristan vatandaşlığı alabilir miyiz? Anne ve babam vatandaşlık için başvurdu ve artık anneminki Bulgaristan Cumhur Başkanlığında pasaport için bekliyor. Babam vefat etmiş olsa, pasaport eline geçmezse biz vatandaşlık hakkını kaybeder miyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 1971 Yılında Göç edenlere Bulgaristan vatandaşlığı
    E. G., 15 Ara 2020, 15:32

    Benim sorum 1971 Yılında göç edenlere Bulgaristan vatandaşlığı için. Babam 1971 yılında 3 yaşındayken Bulgaristan'dan Türkiye'ye göç etmişler. Bulgaristan hastane kaydı ve doğum belgesi var. Başka ne gerekli vatandaşlık almak için?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Boşanma sonrası çocuk üzerinden Bulgaristan vatandaşlığı
    P. S., 15 Ara 2020, 15:19

    Merhaba, Ben 6 sene Bulgaristan vatandaşı ile evliydim. Çocuklarımız da vatandaş oldu ben ise oturum iznine sahiptim. Şu an boşandık. Boşanma sonrası çocuk üzerinden Bulgaristan vatandaşlığı alabilir miyim, şartlar nelerdir, aydınlatırsanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Schengen vizesi 2021
    L.T, 15 Ara 2020, 14:58

    Bulgaristan Schengen vizesi 2021 yılında bölgesi sınırları içinde mi? Schengen vizesi ile hangi ülkelere gidebiliriz ve nasıl bir vize almamız gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vize fiyatları 2021
    Ç.L, 15 Ara 2020, 14:27

    İyi günler Vize Merkezi. Arkadaşımla önümüzdeki yaz Bulgaristan’a tatile gitmeyi planlıyoruz. Bulgaristan vize fiyatları 2021 yılı için ne kadar bilgi alabilir miyim? Normal bir vize için ne kadar ücret ödemem gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çocuk üzerinden Bulgaristan vatandaşlığı
    L.KARA, 15 Ara 2020, 09:30

    Merhaba, eşim Türk ve Bulgaristan vatandaşı. Bulgaristan‘da evliliğimizi tanıttık. Çocuklarım da vatandaş oldu. Ben çocuk üzerinden Bulgaristan vatandaşlığı alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgar vizesi
    D. E, 14 Ara 2020, 15:29

    Bulgar vizesi için hangi evraklar gereklidir ve ücret konusunda da bilgi verebilir misiniz? Bulgaristan vizesi almak için nereye başvurmam lazım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Emekli vatandaşlar Bulgaristan'da oturum alabilir mi?
    Y.T, 14 Ara 2020, 15:07

    Ben emekli TC vatandaşıyım. Emekli vatandaşlar Bulgaristan'da oturum alabilir mi veya vatandaşlık almak için başka bir şart var mıdır? Ne gibi belgeler gerekli, Oturum alınca ne kadar süre ile orda yaşayabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize
    M. A, 10 Ara 2020, 17:19

    Merhaba, Bulgaristan vize ile ilgili öğrenmek istediğim şeyler var. Bulgaristan’a vize alırken istenen şartlar nelerdir, ne kadarlık vize alabiliriz. Mesela tapu gösterirsek veya banka verirsek uzun süreli vize alabilir miyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Öğrenciler için Bulgaristan oturum izni
    s. günaydın, 26 Haz 2020, 15:29

    Merhaba, Bulgaristan da üniversiteye kaydımı yaptırdım şu an belgelerimin gelmesini bekliyorum. Gitmek için Konsolosluktan kaydımı nasıl yapıcam, hangi evrakları hazırlamam gerekir. Gittiğimde Kira kontratı yapamadım bu sorun olur mu? Son sorum da benim kendi banka hesabım yok. Annem babam bana sponsor olabilir. Onlar adına banka versem olur mu? Evraklarımı hazırlayınca size gelmeyi düşünüyorum, sonuç kaç günde çıkar. Okul başlayacağı için hızlı işlem yapmam gerekiyor. Bana bu konuda yardımınız olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Şirket sahiplerine Bulgaristan oturumu
    b. kalaycı, 26 Haz 2020, 14:23

    Bulgaristan’da şirket açmak istiyoruz, fakat bazı konularla öncesinde bilgiye ihtiyacımız var. Yardımcı olursanız sevinirim. Şirket açarsam şirket sahiplerine Bulgaristan oturumu hemen alabilir miyim, yoksa oturumu almak belli şartlara mı bağlıdır? Ayrıca oturum veriliyorsa senede kaç gün en az kalmam gerekecek. Bununla ilgili bir zorunluluk var mıdır, sene de kaç kere giriş çıkış yapmam gerekecek. Etraflıca cevaplarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Sigortalı çalışana Bulgaristan'da çalışma izni
    M. KANGAL, 25 Haz 2020, 15:28

    Merhaba, Şirketimizden 8 kişi Bulgaristan'da ki şantiyemize işçi olarak götürmek istiyoruz. Türkiye’de sigortalı çalışıyorlar. Sigortalı çalışana Bulgaristan'da çalışma izni nasıl alınıyor şartları araştırıyoruz, yol gösterirseniz seviniriz. Götüreceğimiz kişilere ne tip bir vize almamamız lazım? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Türk vatandaşları için Bulgaristan'da çalışma izni nasıl alınır?
    O. BALOĞLU, 24 Haz 2020, 14:03

    Merhaba, benim öğrenmek istediğim Türk vatandaşları için Bulgaristan'da çalışma izni nasıl alınır? Çalışma izni alırsam sadece Bulgaristan'da mı çalışabilir, yoksa Avrupa ülkelerinde de çalışabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan çalışma izni olanlara d vize kaç günde çıkar?
    y. Arvaz, 24 Haz 2020, 11:22

    İyi çalışmalar dilerim, Firmam Bulgaristan’dan bana çalışma izni aldı. Buradan vize almamı söylediler. Şimdi bu hafta iznim gelecek ama bundan sonra başka ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. En kısa zamanda işlemlerimi yapmak için nereye başvurmam lazım. Bulgaristan çalışma izni olanlara D vize kaç günde çıkar veya size versem sizin firmanız benim adıma daha kısa sürede çıkarabilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan'da çalışma izni olmadan kısa süreli çalışma
    h.özkan, 23 Haz 2020, 16:56

    Merhaba, Biz 2 kardeş ve amcaoğlu ile Bulgaristan’da 3 aylığına çalışmaya gidicez, Bulgaristan'da çalışma izni olmadan sezonluk geçici işçi olarak çalışabilir miyiz yoksa Türkiyeden çalışma izni alıp mı gitmemiz, normal vize ile de gidebilir miyiz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Çalışma İzni İçin Gerekli Evraklar
    n. kocakaya, 23 Haz 2020, 12:52

    Merhaba, Bulgaristan’da iş buldum ve firmam beni acilen çağırıyor nasıl vize alıcam. Bana Size Bulgaristan Çalışma İzni İçin Gerekli Evrakları teslim edersem daha çabuk sonuçlanır mı, açıkçası bir an önce gitmem gerekiyor benim için ne kadar hızlı oluşa o kadar iyi.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İşçiler için Bulgaristan'da çalışma izni nasıl alınır?
    A. KORKMAZ, 23 Haz 2020, 11:27

    Bulgaristan’da ki ortağımız olan firmada 1 yıl çalışmak üzere Türkiye’den personel götürmek istiyoruz. Başvuru buradan mı yoksa Bulgaristan‘dan mı yapılmalı? İşçiler için Bulgaristan'da çalışma izni nasıl alınır ve hangi evrakları hazırlamamız gerekir konularında bilgi verebilir misiniz? İyi çalışmalar dileriz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Bulgaristan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp