• Bulgaristan c tipi kısa süreli vize
    a. eken, 27 Ağu 2021, 17:18

    Merhabalar, İyi çalışmalar dilerim. Bulgaristan’a 60 günlük bir eğitime gideceğim. Kısa süreli vizeye başvuru yapmam gereklidir diye biliyorum. Yani araştırdım açıkçası baktım ama emin olamadım erasmus kapsamında genelde 90 gün ve fazlası genelde bilgi var ben bu belgeler ile yani okul kabul belgem var eğitim için bu gereken evraklar ile hangi vizeye başvuru yapacağım inanın aklım çok karıştı. Bulgaristan c tipi kısa süreli vize nedir? Hangi durumlar için bu vize isteniyor? Ya da ben bu eğitim için hangi vizeye başvuru yapmam gereklidir? Ve en önemlisi kaç günde sonuçlanmaktadır? Bana bu sormuş olduğum sorular hakkında bilgi verir misiniz? Teşekkürler İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan konsolosluğu pasaport sorgulama
    d. gürkan, 27 Ağu 2021, 17:07

    Merhabalar, Eşim üzerinden d vize evlilik başvurusu yaptım. Yaklaşık 10 gün kadar oldu şahsen yaptım herhangi bir firma danışmanlığı almadım. Ama sizden daha önce Avrupa için Schengen vizesi almıştım ilginiz alakanız çok iyiydi. Bu konuda bilginiz vardır mutlaka diye size yazmak ve sormak istedim açıkçası. Bulgaristan konsolosluğu pasaport sorgulama işlemini nereden yapabilirim? Ve kaç günde sonuçlanır? Alacağım d vize ile kaç günlük kalış sağlayabilirim yani bu oturum vizesi diye biliyorum ama sonrasında büyük ihtimal vatandaşlık işlemleri için başvuru yapacağım. Ben İstanbul’da ikamet etmekteyim dolayısıyla Bulgaristan İstanbul konsolosluğundan başvurumu yaptım bayağı uzun bekledim sırada mülakatım kısa sürdü. Ama bana bir kâğıt verdiler ne olduğunuz anlamadım. Acaba oradan mı sorgulanıyor? Geri dönüşlerinizi rica edeceğim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize İşlemleri Altunizade
    Ç. Aksoy Pınar, 26 Ağu 2021, 15:46

    Merhaba, Bulgaristan’a 4 günlük 2 kişi vize başvurusunda bulunmak istiyoruz eşim ve ben, otel rezervasyonu sunacağız. Kadıköy’de oturuyorum Bulgaristan Vize İşlemleri Altunizade ofisiniz benim için uygun sizden danışmanlık hizmeti almak istiyorum, vize ücreti hakkında bilgi verir misiniz ayrıca pasaport sürem aralık ayında doluyor yeniden çıkartmalı mıyım süre yeterli midir sizce?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan 1 Günlük Vize
    FERHAT, 21 Ağu 2021, 13:33

    Merhaba, Bulgaristan günlük vize işlemleri nasıl oluyor? Benim adım Ferhat. Bulgaristan’a gitmek istiyorum ve orada sadece 1 gün kalacağım. Evlilik işlemlerine ait bir evrak almam gerekiyor. Nişanlım Bulgaristan vatandaşı. Daha önce Bulgaristan vize başvurusu yapmadım. İnternetten yaptığım araştırmalarda çok farklı evraklar görünüyor. İnternetteki yorumlar ve araştırmalarımdan en güvenilir bilgiye sizin sahip olabileceğinizi düşündüm. Bana 1 gün Bulgaristan vizesi almamda yardımcı olursanız çok sevinirim. Net olarak hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? Randevuya katılıyor muyum? İşlemler hakkında sizden bilgi rica ediyorum. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan üzerinden karantinasız İngiltere Seyahati
    A. K, 16 Ağu 2021, 17:25

    Merhabalar, Benim sorum Bulgaristan üzerinden karantinasız İngiltere seyahati nasıl gerçekleştirebilirim? Ben Arda yaklaşık 6 yıldır İngiltere’de ikamet ediyorum. İngiltere oturum kartım var. Yaz tatilimi ailemle geçirmek için Türkiye’ye geldim. Şimdi İngiltere'ye gitmek ve gittiğim zaman karantinada kalmak istemiyorum. Fakat Türkiye kırmızı listede direkt Türkiye’den gidemiyorum. Bulgaristan yeşil listede olduğu için Bulgaristan üzerinden gidersem İngiltere’de karantinaya girmeme gerek kalmıyor. Bu nedenle Bulgaristan turistik vizesi konusunda sizlerden yardım istiyorum. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Altunizade Bulgaristan Vizesi
    K.L, 17 Haz 2021, 12:27

    Altunizade Bulgaristan vizesi başvurusu yapabilmemiz için gerekli bir ofisiniz var mı? Bulgaristan’a vatandaşlık işlemlerimizi yapmamız için seyahat etmemiz gerekiyor. Ama ne tür bir vize başvurusu yapıp seyahat etmemiz gerektiğini bilmiyoruz. Vatandaşlık başvurusunun yapılacağı gün ile ilgili elimizde yetkili mercilerin bize attığı bir randevu maili var aslında. Bu randevu mailini göstererek sınırdan çıkış yapıp yapamayacağımızı merak ediyoruz. Sınırda bize zorluk çıkarırlar mı? Sonuç itibariyle artık oranın vatandaşı olacağız. Burdan bu tür durumda olanlar gitmek için ne tür işlemler yapılyorlar? Konu hakkında bilgi danışmak için Konsolosluğu arıyoruz ama ne yazık ki telefonlarımıza hiç kimse çıkmıyor. Çıkanlarda; sürekli ‘’Konsolosluğun web sitesine bakabilir, oradan bilgi edinebilirsiniz’’ diyorlar. Konsolosluğun web sitesi karman çorman bir yer. Hiçbir şey anlaşılacak gibi değil. Bize konu hakkında yardımcı olun lütfen. Bu durumda randevu günü orada bulunmak için ne yapmamız gerektiğini hiç bilmiyoruz. Başvuru yapılacaksa eğer bu başvuru nereye yapılacak? Ve ne tür bir vize alınacak? Konu hakkında yardımlarınız için şimdidien çok teşekkür ederiz. Görüşmek üzere.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pandemi döneminde Bulgaristan Vizesi
    E. IŞIK, 11 Haz 2021, 14:59

    Merhabalar, Türkiye’de bir firmadan yaklaşık 12 senedir yönetici olarak çalışmaktayım. Birçok Avrupa ülkesine gittim baya ülke gezdim ama Pandemi başladığından beri maalesef gezme ya da keşfetme şansım olmadı. Araştırdığıma göre Bulgaristan açık diye duydum sınırdan geçerken birkaç dikkat edilmesi gereken hususlar var bildiğim kadarıyla emin olmasam da. Pandemi döneminde Bulgaristan Vizesi alırken dikkat etmem gereken belli başlı şartlar var mıdır? Bana hangi evraklar gereklidir nasıl bir yol süreç izlemem gerekir? Annem ve ben toplamda iki kişi seyahat edeceğiz. Kendi aracım ile gideceğim bunun için de ayrıca bir evrak ya da farklı dikkat etmem gereken bir husus olur mu? Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi Çalışmalar

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Turistik Vize nasıl alınır
    k. yılmaz, 10 Haz 2021, 16:24

    Selamlar, Ben ve iki erkek arkadaşım Ağustos ayında Bulgaristan’a Gezmek için gideceğiz. Sofya, Varna ve birkaç şehirde gezmeyi düşünmekteyiz. Bulgaristan Turistik Vize nasıl alınır yardımcı olur musunuz? Biz iki arkadaşımız ile 23 yaş üzerindeyiz. Ama yanımızdaki bir arkadaşımız 18 yaş altında bunun için ailesinden bir izin kağıdı gerekir mi? Araştırdığıma göre şuan sınırlar açık bir sorun görünmüyor ama sınırdan geçerken bir test ya da zorunlu karantina isteniyor mu? Bize bu konular için yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Davetiyeli Bulgaristan Vizesi
    a. arzuhan, 10 Haz 2021, 15:10

    Selamlar, Oğlum Bulgaristan’a sık sık gidip geliyor zamanında okumak için gitmişti ve sonrasında orada çalışmaya başladı ve oturum aldı. Oradan bir hanımefendi ile evlenmeye karar verdi. Temmuz ayının ilk haftasında düğünü olacak. Ben eşim ve küçük oğlum mutlaka gitmemiz gereklidir. Oğlum bana Bulgaristan’dan davetiye gönderecek peki bu davetiyenin hangi özelliklere göre olması gereklidir? Davetiyeli Bulgaristan Vizesi için hangi evrakları hazırlamam gereklidir? Peki son olarak bir şey daha sormak istiyorum oğlum 10 yaşında onun için ekstra hazırlamam gereken bir durum var mı? Geri dönüşlerinizi beklemekteyim. Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Multi Vize kaç günde çıkar
    B. dilsiz, 08 Haz 2021, 10:38

    Merhabalar, Benim eşim Bulgaristan vatandaşı ismim murat. Temmuz ayında Bulgaristan’a gideceğim eşimle. Evliliğimiz Bulgaristan’da tanıtıldı. Bulgaristan Multi Vizesine başvuru yapacağım. Bu vize için neler gerekmektedir. Daha önce davetiye ile gitmiştim birde normal turistik vize ile giriş yapmıştım. Şimdi ise eş üzerinden talep etmek istiyorum. Bulgaristan Multi Vize kaç günde çıkar? Süreçler hakkında bana yardımcı olma şansınız varsa sizinle çalışmak isterim. Bu Vize için hangi evrakları toplamam gereklidir ve en az Seyahat tarihinden kaç gün öncesinde size ulaştırmam gerekli? Bu sorularım hakkında sizlerden dönüş beklemekte olacağım. Teşekkür eder İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize işlemleri
    b. kara, 08 May 2021, 10:10

    Selamlar, Bulgaristan Vize işlemleri hakkında sizlerden bilgi edinme şansım var mıdır? Yaklaşık 2 sene önce birkaç arkadaşım ile Bulgaristan’a gezmek ve alışveriş yapmak için gitmiştik bir hafta falan kalmıştık. Tekrardan Bu yaz gitmeyi planlıyoruz 3 kız arkadaş. Ama geçmiş zaman bilmiyoruz. Hangi evraklar gereklidir ne kadar zaman önce başvuru yapmamız daha doğru olur? Hatta Bulgaristan’dan Romanya’ya geçip oradan Uçakla dönmeyi istiyoruz. Yani Bulgaristan Vizesi ile Romanya’ya geçip oradan geri dönebilir miyiz? Teşekkürler Geri dönüşlerinizi bekliyoruz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan 1978 göçmenleri için oturum izni
    e. kökenci, 07 May 2021, 18:05

    Merhabalar, Annem ve babam 1978 göçmeni ve vatandaşlıkları yok. Ama Emekli oldukları için artık orada yaşamak istiyorlar. Annem ve babam için Bulgaristan 1978 göçmenleri için oturum izni alabilme şansımız var mıdır? Yani biraz sitenizde okudum ama baya aklım karıştı çünkü her senenin ayrı bir prosedürü var anladığım kadarıyla. Eğer alma şansım var neler gereklidir hangi belgeleri toparlayıp başvuru yapacağım? Bu konuda nasıl ilerlemek mümkün bizlere yardımcı olma şansınız varsa sizin firmanız ile çalışmayı isterim. Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Şirket sahiplerine Bulgaristan Aile ve Ziyaret vizesi
    s. öztürk, 06 May 2021, 09:42

    Selamlar, Türkiye’de bir firmanın yönetici ve hisse sahibiyim. Bulgaristan’a gitmem gerekli uzaktan akrabalarım var ve bir davete katılmamız gerekli ben ve eşim için Vize istiyorum. Bu hususta neler gereklidir? Şirket sahiplerine Bulgaristan Aile ve Ziyaret vizesi ayrıcalıklı bir yanı var mı daha rahat alabilmem için? Zaten sadece 2 hafta kalmayı planlıyoruz oradan kuzenim şahsıma ve eşimin adına Davetiye gönderecek. Davetiye de nelere dikkat edilmeli bana yardımcı olur musunuz? Gerekli evrakları topladıktan sonra ne zaman size ulaştırmalıyız? Zaten şuan pandemiden dolayı Türkiye tam kapatmaya girdi. 18-19 Mayısta size evraklarımı şahsen getirebilirim. Hemen sonuçlanır mı? Yani Davetiye hızlandır mı ya da daha uzun süreli alabilir miyim vizeyi? Sizden geri dönüşlerinizi rica ediyorum. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Aile ve arkadaş ziyaret Vize reddi
    h. demir, 06 May 2021, 09:28

    Merhaba, Pandemi sürecinde yurtdışına çıkmadım ama Bulgaristan’a yakın bir arkadaşımın düğünü için gitmem gerekti. Ama nisan ayının son haftası maalesef bana Davetiye göndermesine rağmen ret aldım. Çünkü beklemediğim bir durumdu öncesinde sık sık yurtdışına çıkan biriydim. Çin, Amerika ve İngiltere’de bulundum. Çok şaşırdım çünkü ilk kez bir ülkeden vize reddi aldım. Bulgaristan Aile ve arkadaş Vize reddi neden olur? Neden ret aldığıma dair açıkçası beni tatmin eden bir açıklama olmadı. Şuan için uygun değilsiniz denilmiş. Anladığıma göre ne zaman uygun görüleceğim merak içerisindeyim. Tekrardan Davetiye isteyeceğim. Düğüne yetişemedim ama mutlaka görmeye gitmem gerekli peki tekrardan neler gerekli size en az ne kadar öncesinden dosyamı ulaştırmam gereklidir? Sizinle çalışmanın daha çok güven vereceğini düşünmekteyim. Yardımlarını rica ediyorum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Acil Aile ve arkadaş ziyaret vizesi
    b. özgür, 06 May 2021, 09:13

    Merhaba, Benim mayıs ayının son haftası acilen Bulgaristan’a gitmem gerekli. Şuan Türkiye tam kapanmaya gittiği üzere her yer kapalı ama benim açıldığı gibi sonraki hafta orada olmam gerekli. Daha önce vizem vardı ama süresi bitti. Yakın bir arkadaşım nişanlanacak ve benim mutlaka orada bulunmam gerekli. Nasıl ilerleyebiliriz? Bulgaristan Acil Aile ve arkadaş ziyaret vizesi başvurusu için sizler yardımcı olabilmekte misiniz? Daha önce bir arkadaşıma 3 iş günü içerisinde Bulgaristan vizesi almıştınız hatırlıyorum. Bu sebepten ötürü size yazdım bana yardımcı olabileceğiniz tahmin etmekteyim. Bana gerekli evraklar nelerdir iletirseniz hemen 17 Mayıs’ta size gerekli evrakları toparlar iletmek isterim. Geri dönüşlerinizi beklemekteyim. Teşekkür eder iyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çalışmayanlar için Bulgaristan Aile ve arkadaş ziyaret vizesi
    m. özdemir, 06 May 2021, 08:56

    Selamlar, Ben yaklaşık 2 senedir Pandemiden ötürü iş bulamamaktayım dolayısıyla çalışmıyorum. Bulgaristan’a gitmem gerekli yakın bir arkadaşım bana davetiye gönderecek. Şunu öğrenmek istiyorum sizden Çalışmayanlar için Bulgaristan Aile ve arkadaş ziyaret vizesi başvurusunda bulunabiliyor muyum? Çalışmama durumu benim başvuru yapmam için engel oluşturuyor mu? Bu konuda beni aydınlatır mısınız? Bu vizeye başvuru yapabilirsem ne gibi evraklar hazırlamam gereklidir? Ve en az kaç gün öncesinden size ulaştırmam gereklidir? Teşekkür eder iyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Emekli Aile ve arkadaş ziyaret vizesi
    u. duymazlı, 06 May 2021, 08:33

    Merhaba, Eşim ile beraber yakın bir arkadaşımızın ziyaretine gitmek istiyoruz. Bulgaristan’da yaşayan arkadaşımız bize Davetiye gönderecek. Bulgaristan Emekli Aile ve arkadaş ziyaret vizesi başvurusu yapmamız gerekli sanırım. Bu vize için gerekli evraklar nelerdir? Ve Çalışma durumumuz yok emekliyiz ama bir sorun olur mu aslında tam olarak bilemiyorum. Daha önce birçok defa Avrupa’ya gittik ben ve eşim bu sebepten ötürü olumsuz sonuçlanacağını düşünmüyorum. İlk defa davetiye alacağız gönderecek arkadaşım nasıl düzenlemelidir bu davetiyeyi? Bize yardımcı olursanız sizinle çalışmak isterim. Teşekkür ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Şirket sahiplerine Bulgaristan Ticari Vize
    y. ince, 04 May 2021, 11:56

    Merhabalar, Benim hem Bulgaristan’da aynı zamanda Türkiye’de plastik alanında üretim, lojistik ve pazarlama şirketinin temsilciğini yapmaktayım. Hatta kısa zaman içinde Makedonya’da bir firma daha açtık. Eskiden birkaç kez Bulgaristan’a Ticari Vize alıp gitmiştim ama kısa süreli ve Tek girişli olarak sonuçlandı. Ben artık istiyorum ki Rahatça gidip gelebilmem için Uzun soluklu ve çok girişli bir vize istemekteyim. Şirket sahiplerine Bulgaristan Ticari Vize ayrıcalıklı ya da daha farklı çok girişli vize var mı? Eğer varsa bunun için neler yapmam gerekli ve hangi şartlarda ben bu vizeye sahip olabilmekteyim? Bana yardımcı olursanız şayet sizinle çalışmak isterim. Belgeleri size en az kaç gün öncesinden ulaştırmam gerekli? Teşekkür eder İyi günler dilerim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Ticari Vize reddi
    g. kamışlı, 04 May 2021, 09:53

    Selamlar, Ben Türkiye’de bir firmada kurumsal satış müdürü olarak çalışmaktayım. Ortak bir proje için çalıştığımız Bulgaristan’daki bir firmaya gitmem gerekli haziran ayı ortasında. Şuan pandemiden dolayı sokağa çıkma yasağı var. Beni ticari vizeye başvuru yapmam gereklidir. Bunun için hangi evrakları toplamam gerekli bana yardımcı olmanızı isterim. Daha önce bir defa Bulgaristan Ticari Vize reddi var pasaportumda. Bu benim için olumsuz bir durum yaratır mı? Davetiyem var 3 aylık orijinal ve yabancılar şubesinden onaylı. Açıkcası daha önce aldığım vize reddi beni kaygılandırmakta. Tekrardan Vize reddi alır mıyım yani bunun sebepleri nelerdir? Bana açıklar mısınız? Ve Haziran ortasında gideceğim eğer aksilik çıkmazsa size topladığım evrakları en az kaç gün öncesinden getirmem gereklidir? Teşekkürler geri dönüşlerinizi bekliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Ticari Ekspres Vize
    e. özbek, 04 May 2021, 09:37

    Merhaba, Bulgaristan’da bir şirket ile ortaklığım var acilen orada olmam gerekli yani bir hafta sonra aslına bakarsanız sık sık gidiyorum Turistik ve Ticari vize alıyorum zaten hepsi pasaportumda var ama yeniden almam gerekli süresi bitti. Bulgaristan Ticari Ekspres Vize uygulamanız var mıdır? Bu vize için neler gereklidir bana yardımcı olmanızı çok isterim. Hemen gerekli evrakları toplarsam başvuru yapabilir miyiz ve kaç günde sonuçlanır? Sorun olmadan almak istiyorum çünkü benim için fazlasıyla önemli ben ve Türkiye’de ki ortağım ile gideceğiz. Teşekkür ederim sorularımın yanıtlarını sizden acilen rica edeceğim. En kısa sürede cevaplarınızı bekliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Serbest çalışanlar için Bulgaristan Ticari Vize
    t. recai, 04 May 2021, 09:23

    Merhaba, Ben yazılımcı olarak Türkiye’de bir firmaya bağlı olmadan çalışmaktayım. Bir ay sonra Bulgaristan’da bir firmanın yazılım programını kurmaya gideceğim. Sadece anlaştığım firmadan Ticari davetiye beklemekteyim. Serbest çalışanlar için Bulgaristan Ticari Vize var mıdır? Okuduğum kadarıyla çalışmayan ya da çalıştığına dair belge sunulmazsa Çok daha zor yani vize ret alma durumum söz konusu olabilmekteymiş. Peki ret durumları hangi sebeplerden dolayı olur yani bu nedenler nelerdir? Beni bu konuda aydınlatırsanız son derece memnun kalırım. Çünkü benim için büyük bir anlaşma olacak bu işi almam gerekli gidemezsem çok daha zor olacak benim için farklı yollardan denemek istemiyorum. Bu vize için neler gerekli hangi evrakları ne kadar zaman içerisinde toplamam gereklidir? Ve gidiş tarihimden ne kadar zaman önce size ulaştırmam gereklidir? Bana bu konuda yardımcı olursanız sizinle çalışmak isterim. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Emekli Ticari Vize
    y. koska, 04 May 2021, 09:04

    Merhaba, Ben yıllardır şirket yöneticisi olarak çalıştım aynı zamanda kendime ait firmam var ama çocuklarıma devrettim. Şuan emekliyim ve Bulgaristan’a Birkaç Ticari görüşme için gitmem gerekli. Hem gezmek hem işlerimi halletmek istiyorum. Birkaç görüşme ve toplantı yapacağım kontak kurduğumuz firmalarla. Bulgaristan Emekli Ticari Vize başvurusu yapmak istiyorum. Ticari bağlantılarım hala güçlü ve aynı zamanda Ticari davetiyemde hazır 1 senelik ilk kez gideceğim bir sorun ile karşılaşmak istemem açıkçası önden sizden bilgi almak için sormak istedim. Ticari vize için neler gereklidir? Yaklaşık başvuru yaptıktan sonra ne zaman içerisinde sonuçlanır? Bana yardımcı olmanızı rica ederim. Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Şirket sahiplerine Bulgaristan Turistik vize
    g. özcan, 02 May 2021, 17:42

    Selamlar, Ben Yaklaşık 15 senelik bir firmanın kurucusu ve aynı zamanda sahibiyim. Çok fazla yurtdışı deneyimim ne yazık ki olmadı. Genelde yanımda çalışan personelleri gönderdim iş amaçlı çünkü yabancı dilim iyi olmadığından bunun daha iyi olacağını düşündüm. Sağlık nedeniyle pek hareket edemedim rahatsızlığım vardı. Şimdi ise eşim ve çocuklarım ile Bulgaristan’a gezmek için gitmek istiyorum. Temmuz ayı başında hem pandemiden ötürü biraz daha esneklik kazanır diye tahmin etmekteyim. Şirket sahiplerine Bulgaristan Turistik vize başvurusu esnasında farklı prosedürler var mıdır? Daha kolay vize başvurusu alabilir miyim yani? Çünkü bahsettiğim üzere daha önce vizem ve yurt dışı çıkışım ne yazık ki yok. Bu konuda bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Toplamda dört kişi olacağız. Eşim ben ve iki kızım olacak. Gerekli evrakları iletirseniz hemen başvuru işlemlerini başlatmak isterim. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Ekspres Vize
    h. demircan, 02 May 2021, 15:56

    Selamlar, Ben Birkaç gün içerisinde Bulgaristan’a gitmek istiyorum. Bana bu konuda pek yardımcı olabilecek aracı bir kurum bulamadım. Geçen sene sizin aracılığınız ile sorun olmadan birkaç ülke için ayrı ayrı vize almıştım. Hızlı bir şekilde sonuçlanmıştı açıkçası içim çok rahat bana yine aynı şekilde yardımcı olma şansınız var mıdır? Orada beni bekleyen bir arkadaşım olacak çok kısıtlı bir zaman da son anda haberdar oldum acilen gitmem gerekli. Standart ücret nedir? Ve ayrıca Bulgaristan Ekspres vize uygulamanız var mı? Varsa şayet hemen başvuru da bulunmak istiyorum hangi evrakları toparlamam gerekiyorsa lütfen tarafıma ulaştırırsanız hemen başvuru işlemleri içi hazır olmasını isterim açıkçası. Son olarak ortalama 2-3 gün içerisinde sonuçlanır mı? Bana bu konuda hızlıca yardımcı olursanız hemen sizinle çalışmak isterim. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Serbest çalışan Vizesi
    i. bulut, 02 May 2021, 14:52

    Merhaba, Ben bir firmaya bağlı çalışmıyorum serbest çalışanım. Online satış kanal üreticisiyim ve firmalar ile iletişim halindeyim. Daha önce birçok Avrupa ülkesine gittim iş amaçlı ama bu kez Bulgaristan’a gitmek istiyorum. İş amacından ziyade Turistik olarak gitmeyi planlamaktayım. Bulgaristan Serbest çalışan Vizesi var mıdır? Ve bu vize için nelere gerekli ve kaç günde sonuçlanır. Aslında daha önce schengen vizem vardı ve Amerika vizemde mevcut açıkçası okuduğum forumlarda Bulgaristan hakkında sınırdan geçerken dikkat edilen birkaç husustan bahsetmişlerdi. Umarım sorun olmadan geçebilirim. Bana bu konuda nasıl bir destek sağlayabilirsiniz. Teşekkür ederim. İyi günler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Turistik Emekli Vizesi
    u. duymaz, 02 May 2021, 14:05

    Merhaba, Size Birkaç sorum olacak. Ben Özel bir kurumdan yeni emekli oldum sayılır. Yazın Temmuz ayı ortalarında eşimle beraber Bulgaristan’a gezmek için kısa bir tatil yapmayı planlıyoruz. Aslında birkaç kuruma danıştım pek memnun olmadım yani açıkçası size de danışmak istiyorum. Eğer ayrıntılı bilgi verirseniz sizinle çalışmayı çok isterim. Kısacası bir haftalık gezi için Bulgaristan Turistik Emekli vizesine başvuru yapmak istiyorum. Emekliler için farklı bir ayrıcalık sunuluyor mu? Bu Vize için hangi evraklar gereklidir. Bir başka kurum ise farklı bir bilgi verdi bana aklım karıştı açıkçası. Emekli olanlar gidemiyormuş yani illaki çalışmak zorunda mıyız? Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Teşekkür eder iyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vize başvuru
    e. gedikli, 28 Nis 2021, 11:46

    Merhaba, Eşim ve ben Bulgaristan’a turistik olarak gitmeyi planlıyoruz. Bulgaristan Vize başvuru işlemleri açık mı? Daha doğrusu sınırlar açık mı açıkçası bilmiyoruz. Çünkü Pandemi dolayısıyla çoğu ülkeler sınırlarını kapattı ve Birkaç ülke içerisinden Bulgaristan’a gitmeye karar verdik. Size birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim. Biz seyahat tarihinden kaç gün öncesinden başvuru yapmalıyız? Ve aslında Bulgaristan’da halletmem gereken birkaç iş görüşmesi de olacak hem gezmek hem iş için düşünmekteyim. Yani iş için gitmem sorun oluşturur mu? Bunun için Ticari vizeye mi başvuru yapıyor olmalıyım? Açık konuşmak gerekirse başvurduğum vizelerin olumsuz sonuçlanmasını istemiyorum. Bulgaristan şuan hangi vizeleri veriyorsa ona başvurmak isterim. Pandemi dolayısıyla sınırdan girerken PCR ya da aşı karnesi talep edilir mi? Bana yardımcı olmanızı çok isterim sizinle çalışmak isterim. Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Akraba bağı olmadan Bulgaristan vatandaşlığı
    p. buluter, 21 Nis 2021, 14:08

    Merhaba, Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım özel bir kurumda çalışıyorum yaklaşık 10 senedir. Birkaç arkadaşım akrabaları olduğu için anne ya da babaları üzerinden hızlıca vatandaşlık aldılar Bulgaristan’a yerleşenler bile oldu geçtiğimiz birkaç sene öncesinde. Ama beni her hangi bir akrabam ya da kan bağım yok araştırdım atalarımı. Acaba Akraba bağı olmadan Bulgaristan vatandaşlığı alma şansım var mıdır? Birçok ülkede prosedürler farklı ilerlemekte acaba Bulgaristan için ekstra durumlar ya da şartlar var mı? Sizden detaylı cevap rica edeceğim beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim. Teşekkür eder İyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vatandaşı ile evlilik
    C. Yıldırım, 06 Nis 2021, 21:50

    Merhaba kolay gelsin. Eşim Bulgaristan vatandaşı onun üzerinden Bulgaristan vatandaşlığı için başvuruda bulunacağım aklımda 3 adet soru işareti var. 1-Belirli bir süre evli kaldıktan sonra pasaport alma gibi bir hakkım oluyor mu? 2-Eşim yanımda olmadan AB ülkelerine gidebiliyor muyum? 3-Liçna kart ile beraber AB ülkelerine vizesiz girebiliyor muyum? Cevaplarsanız Sevinirim. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan emekli oturum vizesi
    s. kavaklı, 29 Mar 2021, 17:12

    Merhaba, Ben Türkiye’de bir kamu kurumundan emekli oldum birkaç sene oldu. 59 yaşındayım Bulgaristan’dan oturum vizesi almak istiyorum. Geçen yıllarda bir arkadaşım eşi ile Bulgaristan emekli oturum vizesi başvurusun da bulunmuştu ve olumlu sonuçlanmıştı onlarda benimle aynı kurumdan emekliler. Bende başvuru işlemlerini başlatmak istiyorum. Hangi evraklar gereklidir? Ve oturum kartımı alırsam Avrupa’da gezebilir miyim bu kartım ile? Ve nasıl ilerliyor süreç bana bu konuda bilgi verirseniz çok mutlu olurum. Geri dönüş sağlarsanız memnun kalırım. Teşekkür ederim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Bulgaristan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp