• Bulgaristan Vize Gerekiyor Mu?
    E. Güneş, 07 May 2019, 11:34

    Merhabalar, Ukrayna'ya 60 güne kadar vize gerekmediğini biliyorum, Bulgaristan için vize gerekiyor mu? Bulgaristan üzeri balkan gezisi yapmayı planlıyoruz arabayla. Yunanistan, Bulgaristan, Karadağ ve Belgrad'a gitmeyi planlıyoruz. Vize almamız gerekir mi? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize Gerekli Evraklar
    G. Seyhan, 06 May 2019, 14:14

    Freelance çalışan bir grafik tasarımcıyım. Bulgaristan vize gerekli evraklar nelerdir? İş yerinden yazı alamayacağım ne yapmam gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize Gerekli Mi
    İ. Yavuz, 06 May 2019, 14:02

    Üç arkadaşımla birlikte arabayla Mostar'a girmek istiyoruz. Adana'da oturuyoruz. Bulgaristan üzerinden gideceğiz, Bulgaristan vize gerekli mi

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize Formu Nasıl Doldurulur
    A. Kılıç, 06 May 2019, 13:41

    transit vize başvurusunda bulunacağım çift girişli. Bulgaristan vize formu nasıl doldurulur? Planlanan kalış süresine ne yazmam gerekiyor, gidiş ve dönüşte Bulgaristan geçeceğim arabamla

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize Evrakları VFS
    Y. Tunç, 06 May 2019, 12:03

    Merhaba, eşim ve ben Bulgaristan turist vize işlemlerimize başlamak istiyoruz. Çalışan için Turistik Bulgaristan Vize evrakları vfs’nin sitesinde bulunan evraklar mıdır? Bulgaristan vizesine VFS ile mi başvuru yapmamız gerekir, kendimiz başvuru yapabilir miyiz? Yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize Durumu
    D. Doğan, 06 May 2019, 10:06

    Merhaba. Eşim ile Mayıs sonunda Bulgaristan ve Romanya tatili yapmak istiyoruz. Bulgaristan vize başvurusu yaptık, henüz sonuçlanmadı. Eşimin daha önce 2 kez Schengen vize başvurusu reddedilmişti. Bu durum Bulgaristan vizesi almasına engel teşkil eder mi? Bulgaristan vize durumunu nasıl sorgulayabiliriz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize Sorgulama
    A. Batur, 03 May 2019, 15:19

    Merhaba eşim ve oğlumla birlikte Bulgaristan'a tatil için gitme programımız var. Oğlum 6 yaşında. Daha önce Bulgar vizesi almadık. Eşim de ben de yoğun çalışıyoruz. İzlememiz geren yol ve evraklar nelerdir. Bulgaristan vize durumu sorgulaması nasıl yapılıyor. Edirne'de ikamet ediyoruz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan C Vize Sorgulama
    S. Kayacan, 03 May 2019, 14:32

    İstanbul’da faaliyet gösteren özel bir şirkete bağlı olarak çalışıyorum. Ticari amaçlı Bulgaristan Konsolosluğuna vize başvurusunda bulundum. 14 gün sonra vizeme red verdiler. bu sure icinde vizemin durumunu sorgulayabileceğim bir Bulgaristan vize sorgu link, sistem gibi bişey bulamadım. Acıklama kısmında gidiş amacınıza inandırıcı bulmadık demişler. ben nasıl vize alabilirim. sizin aracılığınız ile başvurmak istiyorum. randevu için Cevabınızı bekliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan C Vize Ücreti
    K. Yakup, 03 May 2019, 10:43

    Bulgaristan üzerinden şahsi arabamla Belgrad’a gidip 10 gün kalıp sonra Türkiye’ye geri dönmek istiyorum. Ne yapmam gerekiyor. Vize için ödemem gereken toplam ücret nedir? Bulgaristan c vize ücreti nedir, transit vize b mi? B vize mi almam gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan C Vize Formu
    N. Okan, 03 May 2019, 10:13

    Vize işlemlerine başlamak istiyorum. Ancak hiç bir bilgim yok internetten araştırdıkça kafam karışıyor. Bulgaristan C vize formunda bilmediğim evraklar isteniyor. lütfen yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan C Vizesi İle Gidilebilecek Ülkeler
    E. Oçan, 02 May 2019, 14:59

    Bulgaristan C vizesi ile gidilebilecek ülkeler hangileridir? Bu konuyla ilgili farklı internet sayfalar yazıyor. Net bir bilgiye ulaşamadım. Bulgar vizesiyle Avrupa ülkelerine gidilemediğini anladım, fakat hangi ülkelere gidilebildiğini merak ediyorum. Bulgaristan vizesi alarak Balkan seyahati yapma planım var.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize Başvuru Formu pdf
    C. Ünal, 02 May 2019, 14:02

    Selamlar, Bulgaristan vize başvuru formu pdf formatında nasıl ulaşabilirim? Belirttiğim mail adresime iletebilmeniz mümkün mü?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize Bedeli 2019
    K. Uzun, 02 May 2019, 13:48

    Merhabalar; Haziranda açılacak Haydarpaşa-Belgrad treni ile Bulgaristan üzerinden geçeceğiz. Vize olarak ne vizesi almamız gerekiyor ve Bulgaristan vize bedeli nedir? Yardımcı olursanız çok seviniriz

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize Acentaları
    M. Bilgin, 02 May 2019, 11:57

    Öncesinde Almanya ve İtalya ülkelerinden vize almıştım ve diğer ülkelere de serbest geçişlerden yararlanmıştım. Bulgaristan C vizesi ile gidilebilecek ülkeler nerelerdir ? Bulgaristan vize acentaları ile başvuru yapmak zorunlu mu? Bulgaristan transit vize mi almam gerekiyor? Bulgaristan’dan alınan vizede kısıtlama var olarak duymuştum. Acaba geçişte polis durdurur mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize Almak Zor Mu
    S. Toygun, 02 May 2019, 11:19

    Bulgaristan ticari C vizesine başvuru yapmak istiyorum. Ancak uzun bir süre başka bir şehirdeyim iş dolayısıyla ve vizeyle ilgilenebilecek bir tanıdığım yok. Bulgaristan vize almak zor mu? Bulgaristan vize başvurusundan sonra, C tipi vizemin sonucunu nereden kontrol edebiliyorum ? Sizin takip edip almanız için vekaletname mi çıkartmam gereklidir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize Belgeleri 2019
    B. Şenyüz, 26 Nis 2019, 15:09

    Eşim ve kızımla birlikte önümüzdeki ay Sofya'da ikamet eden ablamı ziyarete gideceğiz. Bulgaristan vize belgeleri nedir? Vizenin toplamda bize maliyeti ne olur? Bu işlemleri 1 günde halledebilir miyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vatandaşlık Avukat Ücreti
    E. Vural, 26 Nis 2019, 11:14

    Merhaba, babam bulgaristan cifte vatandası ben 25 yaşındayım ve bekarım bulgaristan vatandaslıgına nasıl basvurabilirim bulgaristanda evrak yapmamız gerekir mi.vatandas olmam kaç yıl sürer, bulgaristan vatandaşlık avukat ücreti ne kadar

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize Almak İçin Gerekli Belgeler 2019
    S. Çınar, 15 Nis 2019, 09:57

    Ev hanımıyım. Mersin’de yaşıyorum. Daha önce başka bir ülkeye gitmedim ve başvurum olmadı. Bulgaristan’a gitmek istiyorum, eşimle birlikte gideceğiz. Eşim giderlerimi karşılayacak. Kendisi şirket sahibi. Bulgaristan vize almak için gerekli belgeler nelerdir ? Yardımcı olabilir misiniz

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan'da Şirketi Olanlara Vize (2019)
    M. Emin, 12 Nis 2019, 15:05

    Merhaba ben Karayolları Genel Müdürlüğü 5.Bölge Grup Müdürlüğü’nden emekliyim. Ayrıca işletme sahibiyim. Elimde bir miktar birikmiş param var. Bu parayla bir yatırım gerçekleştirmek istiyorum. Bu nedenle yakınlığı ve AB üyesi olması sebebiyle emekliler için oturum hakkından faydalanarak Bulgaristan'a eşimle birlikte yerleşmek istiyorum. Sahip olduğum gıda ürünleri satan işletmenin temsilciliğini Bulgaristan'da açmak istiyorum. Bulgaristan’da şirketi olanlara vize nasıl veriliyor? Ticari işletme açmak için gerekli belgeler ve şartlar nelerdir ? Şimdiden teşekkürler...

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vatandaşı Çocuk Üzerinden Alınacak Oturum İzni Süresi
    Z. Bodur, 11 Nis 2019, 17:18

    Eşim ve çocuğum Bulgaristan vatandaşı. Çocuğum üzerinden ne kadar süreli oturum izni alabilirim? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi Randevusu 2019
    E. Erdem, 10 Nis 2019, 11:49

    Bulgaristan'a Haziranın başında Ramazan Bayramı tatilinde eşim ve oğlumla birlikte seyahat etmek planımız var. Arabayla gitmeyi düşünüyoruz. Bulgaristan vize randevusu nasıl alabiliriz. Üçümüz için de ayrı ayrı randevu almamız gerekir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Öğrenci Vizesi 2019
    S. Yücel, 03 Nis 2019, 14:56

    Merhaba, Eylül ayında Erasmus için Bulgaristan'a gideceğim. Kabul mektubu gelmeden başvuru yapabiliyor muyum? Bir de mvv aldığım zaman ayrıca schengen için başvurmama gerek var mı? Erasmus programıyla Bulgaristan öğrencisi vizesi için izlemem gereken adımlar nedir, teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vatandaşlık Avukat
    E. Alkan, 03 Nis 2019, 11:19

    Bulgaristan 1972 Razgrat göçmeniyim, Bulgaristan vatandaşlık almak istiyorum, ancak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Avukatlar aracılığı ile yapıldığını duydum. Ancak Bulgaristan’da tanıdığım bir avukat yok, avukat danışmanlığında vatandaşlık prosesini tamamlamak istiyorum. Ayrıca süreç hakkında da bilgilendirirseniz sevinirim. İnternette çok fazla bilgi kirlilği var ve birinde yazan, diğerinde yazmıyor. Aydınlatırsanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize Hattı +90 (212) 970 05 22
    Ö. Işık, 02 Nis 2019, 15:32

    Selamlar, durumumu kısaca özetlemek gerekirse Bulgaristan’a ablamın yanına, ziyarete gideceğim. Sponsorum Bulgaristan’da yaşayan ablam olacak. Bu durum Türkiye içi ek sponsor gerektirir mi? Ayrıca hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? ofisinize gelmeden önce randevu almam gerekiyor mu? Bulgaristan vize hattı nedir, vize merkezi hattına bağlanarak mı randevu almam gerekiyor.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize Başvuru Ankara
    M. Fevzi, 01 Nis 2019, 16:13

    Merhaba Bulgaristan vizesi hakkında birkaç sorum olacak. Bilgilendirdiğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Türkiye’de yaşayan ve Türkiye’de ikametgah izni almış Türkmenistan vatandaşları Bulgaristan’a gitmek için Türkiye’den vize başvurusu yapabilirler mi? Bu durumda istenen belgelerde ne gibi değişiklikler olur ? Gerekli olan belgeler nelerdir? Ne kadar sürede vize alınabilir? Ankara’da oturuyorum vize başvurusunu İstanbul Konsolosluğundan mı yoksa Ankara Büyükelçiliği'nden mi yapmam gerekir? Vize verilmesi için kişinin kendisinin mi gitmesi lazım yoksa evrakların teslim edilmesi yeterli olur mu? Şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vatandaşlığı Tespit İşlemi
    F. Kaya, 01 Nis 2019, 15:06

    Dedem 1948’den evvel Bulgaristan’dan Türkiye'ye göç etmiş. Çifte vatandaşlık talebim için gerekli olan Bulgaristan Adalet Bakanlığı'dan Bulgaristan vatandaşlık tespiti sağlamak için Türkiye de yapılabilecekler nelerdir? Bilgilendirme için şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vatandaşlık Mülakatı
    S. Çınar, 01 Nis 2019, 11:57

    Babam 1950’li yıllarda Bulgaristan’dan göç etmiş. Bulgaristan vatandaşlığı hakkının korunmadığını öğrendik. Bulgaristan vatandaşlığına başvurularda 2019 yılında yasa değişikliği oldu mu? Bulgaristan vatandaşlığı mülakatına ne zaman giriliyor, oturum izni başvurusundan sonra mı giriliyor, mülakata girdikten ne kadar süre sonra başvuru sonuçlanıyor, mülakatta ne gibi sorular soruluyor? İnternette doğru düzgün kaynak bulamadım yardımcı olursanız çok memnun olurum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi Çanakkale
    K. Taşçı, 01 Nis 2019, 10:29

    Merhaba, Bulgaristan vizesi Çanakkale'den alınabiliyor mu? Türkmenistan uyrukluyum 1 haftalığına Nisan ayında Bulgaristan’a gitmek istiyorum. Çanakkale’de yaşıyorum, İstanbul Bulgar Konsolosluğu telefonlarını çok aradım ama açan olmadı. Mail atmak istedim ama bu sefer de mail adresi bulamadım. Çanakkale’den Bulgar vizesine nasıl başvuru yapabilirim. İyi günler, iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi Altunizade
    M. Kayıkçı, 29 Mar 2019, 17:29

    Merhaba

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi Harbiye
    Ö. Salkaya, 29 Mar 2019, 11:18

    Merhaba, ben İstanbul'da ikamet ediyorum. 2 kızım var biri 3 yaşında diğeri 1 yaşında kızlarım ve eşimle birlikte Mayıs ayının sonunda Bulgaristan’a seyahat etmek istiyorum. Bulgaristan Konsolosluğunda çok fazla sıra olduğunu, vize başvurularının aynı gün yapılamadığını duydum. Başvuru merkezi aracılığıyla başvuru yapmak istiyorum. Bulgaristan vize başvurularımızı Harbiye ofisinde mi yapmamız gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Bulgaristan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp