• Belçika vizesinin süresi
    D. mat, 24 Oca 2017, 11:43

    Akraba ziyareti için davetiye aldım Belçika'dan Thy'de çalısmaktayım. Verilecek olan vize süresi kaç günlük olacaktır ve toplam kaç gün içerisinde elime ulaşır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika turistik vize evrakları
    k. topuz, 02 Eki 2016, 12:21

    merhaba ben türkiye de ikamet ediyorum kız arkadaşımın yanına 3 aylığına turist olarak gitmek istiyorum belçikaya kız arkadaşımın yanında evinde kalacağım orda evleneceğiz. evlendikten sonra ben türkiyeye geri dönüş yapmak zorundamıyım.. benim üzerime banka kredisiyle alınmş ve halende devam etmek de olan bir ev kredisi var evin tapusu bana ait.. ben türkiye de ikamet ediyorum 32 YAŞINDAYIM bir fabrika da 1300 tl maaş ile çalışan bir işçiyim ve de üzerimde banka hesabımda yüklü belli bir mebla param da yok belçikaya turist olarak gidebilirmiyim sorunsuz şekil de YARDIMCI OLUN LÜTFEN ACİL CEVAP BEKLİYORUM iyi günler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika vizesi kaç günde çıkar?
    E. Aysu, 06 Ağu 2016, 19:22

    Sayın Belçika vize merkezi danışmanlığınıza ihtiyacım var.20 yaşında üniversite öğrencisiydim. Belçika’ya kız arkadaşımın yanına gitmek istiyorum. Davet yolladı bana ancak hala elime ulaşmadı ( 10 gün geçti hala postada). Davetiyeyi geldikten sonra ne yapmam gerekir? Masraflarım beni davet eden kişi tarafından mı karşılanacak yoksa hesabımda para bulunması gerekir mi vize almak için? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Geçerli Schengen ile başka bir ülkeye gitmek
    E. Aksoy, 23 Tem 2016, 04:03

    Merhaba. Geçen ay İspanya'ya gitmiştim, ay sonuna kadar Schengen vizem devam ediyor. Herhangi bir işlem yapmadan direkt Belçika'ya gidebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika vizesi nasıl alınır?
    A. Beşyaprak, 23 Tem 2016, 04:03

    18 yaşındayım, Belçika vizesini Vize Merkezi aracılığıyla almak istiyorum. Amcamın yanında 15 gün tatil yapmak istiyorum. Hangi vizeye başvurmalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Belçika için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp