Azerbaycan Vizesi İçin Gerekli Olan Evraklar

Azerbaycan Başkonsolosluğu, Başkonsolosluk binasına gidilerek yapılan vize müracaatlarını hafta içi her gün 09.00—11.00 saatleri kabul etmekte ve başvurular 3-4 iş gününde sonuçlanmaktadır. Azerbaycan Başkonsolosluğunda Express vize uygulaması olup belli bir ücret farkı ödenmesi durumunda vize 1 iş gününde sonuçlanmaktadır. Azerbaycan vize ücretleri ve süreleri vize türüne bağlı olarak değişmektedir.

Azerbaycan Başkonsolosluğuna giderek vize başvurusunda bulunacak kişilerden istenen evraklar aşağıda listelenmektedir. Sizler de konsolosluk binasına gitmeden ASAN vizesine başvuru yapmak isterseniz Azerbaycan vize uzmanlarımızla +90 212 970 05 55 numarası ile görüşebilir ya da online@vizemerkezi.com adresi üzerinden mail atabilirsiniz. 

Azerbaycan Turistik Vize için Belgeler

  • Azerbaycan vizesi başvuru formu
  • Kimlik fotokopisi
  • Nüfus kayıt örneği
  • Pasaport
  • Pasaport, kimlik fotokopileri
  • 2 adet biyometrik fotoğraf
  • Vize ücreti ödendi dekontu
  • Bankada yeterli para bulunduğuna dair hesap bilgisi
  • Banka hizmet dökümü
  • Çalışan için SGK belgesi
  • Öğrenci için öğrenci belgesi
  • Şirket çalışanları için şirket, sicil gazete, imza sirküleri belgeleri
  • Karayolu üzerinden başka ülkeler üzerinden gidilecekse o ülkelerin geçiş izni belgeleri

Azerbaycan Vize Ücreti

Azerbaycan Ticari Vize Belgeleri

  • Azerbaycan vizesi başvuru formu
  • Kimlik fotokopisi
  • Nüfus kayıt örneği
  • Pasaport
  • Pasaport, kimlik fotokopileri
  • 2 adet biyometrik fotoğraf
  • Vize ücreti ödendi dekontu
  • Bankada yeterli para bulunduğuna dair hesap bilgisi
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi.
  • Şirketin imza sirküleri.
  • Şirket faaliyet belgesi
  • Vergi levhasının fotokopisi.
  • SGK işe giriş bildirgesi. (çalışma süresinin altı ayı doldurmaması halinde, SGK işe giriş bildirgesi bir önceki işyerinden temin edilmelidir.) bildirgelerde SGK’nın onay damgası net bir şekilde görülmelidir.
  • Gidilecek ülkedeki şirketten davetiye veya iş gezintisi ile ilgili bilgi içeren bir yazı alınmalıdır.
  • Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  • Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (medeni durum ve eşlerle ilgili bilgiler mutlaka belirtilmelidir.)

Not: Pasaport süreleri en az 6 aylık ve boş vize sayfaları olması gerekiyor.

Vize başvuruları 3 ya da 5 iş gün içerisinde cevaplandırılıyor.

Başvurularınızın Konsoloslukların randevu sistemi ile çalışması ve bayram, yılbaşı, yarıyıl tatili, fuar, paskalya gibi başvuruların yoğun olduğu günlere denk gelmesi durumunda konsoloslukların da çok yoğun olabileceğini dikkate alarak yolculuk planlarınızı minimum 30 gün önceden yapmanızı ve müracaatınızın sonuçlanması durumunda almış olduğunuz vizenin üzerindeki bilgilerin doğruluğunu dikkatle kontrol etmenizi öneririz.

 

Yükleniyor...
Telefon