Azerbeycan da evlilik yaptığımda yine vize almam gerekir mi?

T.K. 23/06/19, 15:34
Ben türk vatandaşıyım Azerbeycan da evlilik yaptığımda Azerbeycan için yine vize almam gerekiyor mu?
Vize Merkezi

Merhabalar,

Azerbaycan Konsolosluğuna aile birleşimine şahsen başvuru yapıp oturum izni almanız gerekir. Oturum İzni aldıktan sonra Azerbaycan'da vizesiz kalabilirsiniz. Eğer Azerbaycan da yaşamayı düşünmüyorsanız Türkiye de yaşayacaksanız ülkeye giriş yapmak için elektronik vize alarak giriş yapabilirsiniz. Asan vize (e-vize) almak için size en yakın şubemizi arayarak vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

Vize Merkezi/Yüksel Erdin

 

Cevap Ver
Lütfen bu mesajın spam amaçlı olmadığını anlayabilmemiz için yandaki doğrulamayı yapınız.
Telefon
x