• Sağlık ve tedavi amaçlı Avusturya vizesi
    G. Hesapçıoğlu, 06 Haz 2017, 14:10

    Türkiye'de tanısı net konulamayan bir rahatsızlık için 1 hafta Viyana'da bir hastanede hastalığımı değerlendirmek istiyorum. Avusturya Vize işlemleri için nasıl yok izlemeliyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya vizesi ile Avusturya'ya giriş yapılabilir mi?
    F. Mandacı, 04 May 2017, 10:07

    Merhaba, Almanya vizesi ile Avusturya'ya giriş yapılabilir mi? 16 yaşındaki oğlum okul gezisi ile 12/06/2017 - 17/06/2017 tarihleri arasında Viyana ziyareti yapacak. 18/06/2017 tarihinde sona erecek 1 yıllık çoklu giriş Almanya Schengen vizesi mevcut. Bu vize ile Avusturya'ya giriş yapabilir mi ? Seyahat tarihinin vize bitim tarihine yakın olması sıkıntı yaratır mı? Teşekkür ederim. Saygılarımla.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avrupa turu için Schengen vizesi nasıl alınır?
    ö. erönde, 23 Nis 2017, 22:57

    Macaristan (Budapeşte'den) başlayacağımız, Prag vs dolaşıp, Viyana'dan döneceğimiz gezimiz için vize almak istiyoruz. Vizeyi Avusturya konsolosluğundan almamıza bir engel var mıdır ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İsveç vizesi ile Avusturya'ya giriş
    E. SUDE GÖKSU, 20 Nis 2017, 13:25

    İsveç vizesi ile Avusturya'ya giriş yapabilir miyim? Mart ayında İsveç'e gitmek için aldığım 1 yıllık çoklu giriş Schengen vizem var bu vize ile Avusturya'ya sorun olmadan giriş yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Aile Ziyareti Vizesi
    A. Demirdağ, 09 Kas 2016, 14:18

    Merhabalar üniversite öğrencisiyim ve bir haftalığına Avusturya’ya ablamı ziyarete gitmek istiyorum. Ablamın evinde kalacağım ve bu süre zarfında dil okulu araştırması da yapmak istiyorum. Aile ziyareti vizesi olduğunu duydum. Avusturya aile ziyareti vizesi almam için hangi aşamalardan geçmem gerekir? Öğrenci olduğum halde banka hesabı göstermem gerekir mi? Bilgi verir misiniz rica etsem? İlk defa vize başvurusu yapacağım ve süreç oldukça karmaşık olduğu için danışmanlık almak istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vizesi
    E. Kara, 26 Eki 2016, 16:54

    Avusturya vizesi için başvuru yapmayı düşünüyorum fakat çok bilgim yok. Nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vize başvurusu
    S. Demir, 12 Eki 2016, 15:09

    Merhabalar, Öğrenciye sponsor olacak kişinin birinci dereceden yakın olması şart mıdır? Aksi takdirde bir sıkıntı yaşanabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim, iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya aile ziyareti vizesi için gereken belgeler nelerdir?
    Özcan, 22 Tem 2016, 18:20

    Eşimle Avusturya'ya aile ziyaretine gideceğim. Avusturya'da olan yakınlarım bize davetiye gönderecek. Nasıl vize başvurusu yapabiliriz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Avusturya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp