• Viyana Schengen
    Ramazan, 02 Nis 2020, 16:55

    Merhaba çiftçilik ile uğraşıyorum ve önümüzdeki ay Viyana‘ya halamı ziyaret etmek istiyorum. Daha önce hiç vize başvurum olmadı ilk defa yurt dışına çıkacağım. Bu ret almama sebep olur mu? Duyumlarıma göre ilk vize başvurum olduğu için vizemin ret olma olasılığı varmış, doğru mudur? Viyana Schengen vizesi alabilir miyim? Viyana bana ne kadar süreli vize verir ve hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Viyana Schengen Vizesi
    Uğur, 02 Nis 2020, 14:49

    Merhabalar Türkiye’de çalışıyorum ve Viyana’ya turistik bir seyahat yapmak istiyorum. İnternetten araştırmalarımda Schengen vizesi almam gerektiğinden bahsediliyor. Viyana Schengen vizesini kabul ediyor mu ve aldığım Schengen vizesi ile Viyana’dan sonra Fransa’ya geçiş yapabilir miyim? Sizinle çalışmam durumunda neler yapmam gerektiği hakkında bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya VFS Randevu
    Esra, 02 Nis 2020, 12:06

    Merhaba hobi olarak fotoğrafçılık yapıyorum ve Avusturya’ya fotoğraf çekmek için gitmek istiyorum. Sanırım turistik vize almam gerekiyor. Araştırmalarım sonucu Avusturya VFS randevu sisteminden randevu alarak işlemlerimi gerçekleştirmem gerektiğini öğrendim. Sizden danışmanlık alarak VFS randevu işlemleri ve giderken yanımda ne evraklar götürmem gerektiğine dair bilgi rica ediyorum. Şimdiden Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs Global Randevu Avusturya
    T. Kardelen, 30 Mar 2020, 18:58

    Merhaba araştırmalarım sonucu vfs global randevu Avusturya için vize başvurularının alındığını gördüm. Vfs Global’den randevu için nasıl alabilirim, çalışanım turistik amaçlı Avusturya’ya seyahat etmek istiyorum hangi evrakları hazırlamalıyım ve Vfs Global’den alacağım randevuyu sizden alma şansım var mı bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya D Vizesi
    F. Özcan, 30 Mar 2020, 18:41

    Avusturya’ya gitmek istiyorum. Doktorum ve devamlı süreli orada ikamet etmek ve yaşamak istiyorum Araştırmalarım sonucu Avusturya D vizesi diye bir vize türünün olduğunu duydum. Ne işe yarar ve D tipi vize türüne Başvuru yapmam halinde ne kadar süre kalabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Çalışma Vizesi
    E. Gizem Kara, 30 Mar 2020, 18:15

    Avusturya çalışma vizesine başvuru yapmak istiyorum herhangi bir iş teklifi almam gerekir mi başka nasıl çalışma izni alabilirim ve ne kadar süreli kalış izni verilir bana aynı zamanda aldığım çalışma iznini Avusturya’da uzatabilir miyim nasıl bir prosedür uygulanmaktadır bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Schengen
    E. Hakan, 30 Mar 2020, 17:22

    Merhaba Avusturya’ya seyahat etmek istiyorum ve oradan Almanya’ya geçip 4 gün kalmak istiyorum. Yalnız alacağım vize ne kadar süreli olur Almanya seyahatimi göstermeli miyim sizce, toplam seyahatim 6 gün, 4 gün Avusturya’da 2 gün Almanya’da kalacağım Almanya’ya aynı vize ile giriş yapabilir miyim? Avusturya schengen vizesi mi? Sorun yaşamak istemiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs Avusturya Vize
    D.B., 28 Mar 2020, 15:53

    Avusturya’da Aile dostumu seyahat edeceğim. Yalnız başvuru nasıl yapacağım hakkında kafam oldukça karıştı hangi evrakları hazırlamam gerekiyor bilgi alabilir miyim? Ayrıca vfs kurumu Avusturya vize için parmak izi alıyor mu şahsen gitmeden işlemlerimi siz benim adıma gerçekleştirmeniz için ne yapmam gerekir? Daha önceden herhangi bir vize almadım bu sebeple bilgim yok, bilgi verirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs Avusturya Randevu
    B. Yalnızoğlu, 28 Mar 2020, 15:28

    Eşim ile birlikte Avusturya’ya seyahat etmek istiyoruz. Eşim ev hanımı ben çalışanım Kendim için aldığım randevuda eşim ile beraber mi gitmem gerekir ayrı ayrı her birimize randevumu almalıyım detaylı bilgi alabilir miyim? Vfs Avusturya randevu için vize başvurusu yapmak istiyorum? Ayrıca giderken yanımda neler götürmem gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Konsolosluğu Vize
    Ş. Sayıner, 28 Mar 2020, 15:06

    Avusturya’ya 6 günlük bir seyahat planım var vize başvurusu için Avusturya Başkonsolosluğu’na mı gitmem gerekli internetten araştırmalarım sonucu konsolosluğun randevu vermediğini öğrendim birçok danışman firma ile karşılaştım ama hiçbiri inandırıcı gelmedi. Sizi araştırdım ve oldukça olumlu yorumlar gördüm Avusturya Konsolosluğu vize işlemleri için şahsen gitmem gerekir mi? Sizden bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Öğrenci Vizesi
    S. Durukan, 28 Mar 2020, 14:34

    Avusturya’da öğrenim görmek istiyorum, Avusturya öğrenci vizesi için hangi evrakları hazırlamam gerekir ve hangi belgeler noter tasdikli ve tercümeli olması gerekir? Turistik vize ile gidip oradaki öğrenim sürem kadar bu vizeyi uzatsam problem yaşar mıyım? Süreç oldukça karışık ofisinize gelip görüşmek ve vize başvurumu sizinle yapmak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Davetiye Vizesi
    E.Saygun, 28 Mar 2020, 13:50

    Avusturya’da bulunan arkadaşımı ziyaret etmek istiyorum. Davetiyenin onaylanması uzun sürdüğü hakkında bilgi edindim, önümüzdeki ay içerisinde gitmek istiyorum yani arkadaşımın evinde kalmak için davetiye almam şart mı turistik vize alsam arkadaşımın evinde kalabilir miyim? Ret almaktan korkuyorum sizden ricam Avusturya davetiye vizesi hakkında beni bilgilendirmeniz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Konsolosluğu Randevu
    B. Ayşe Özdemir, 27 Mar 2020, 15:18

    Merhabalar Avusturya’ya Turistik bir seyahat planlıyorum yalnız Avusturya Konsolosluğu sitesini ve bir kaç siteyi incelemelerim sonucu kafam oldukça karıştı Avusturya Konsolosluğunu randevu almak için aradım ulaşamıyorum. Vize başvurum için Avusturya Konsolosluğu randevusu nasıl alacağım hakkında bilgi alabilir miyim? Az bir zamanım kaldı vizem kaç günde çıkacak bilgilendirme yapabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vizesi Çorlu
    S. Karlıova, 27 Mar 2020, 14:37

    Çorlu’da ikamet eden bir iş adamıyım. Avusturya’ya gitmek için Schengen vizesine başvurmak istiyorum. Avusturya vizesi Çorlu ve çevresindeki başvurular için nereye gidilmelidir? İletişim bilgisi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Konsolosluğu Nerede?
    T. Ağaçlı, 27 Mar 2020, 14:15

    Merhabalar, ben emekliyim ve eşimle birlikte Avusturya’yı gezmek istiyoruz. Vize başvurusunu konsolosluktan mı yapacağım? Avusturya konsolosluğu nerede? Öğrenebilir miyim? İletişim bilgilerini de rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Turist Vizesi
    D. Güçbilmez, 27 Mar 2020, 13:47

    Ailemle bu yaz 6 günlük bir Avusturya tatili planlıyorum. Avusturya turist vizesi ile mi gitmemiz gerekir? Bu vize Schengen’den farklı mı? Kısa süreli seyahatlerde mi alınıyor? Ne işe yaradığıyla ilgili bilgi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Schengen Vizesi
    M. Sergenç, 27 Mar 2020, 13:00

    Merhaba, bu yıl Almanya’ya seyahat edeceğim ve sonrasında Avusturya’ya geçmek istiyorum. Emin olmadığım nokta, Avusturya Schengen vizesi ile girilen bir ülke mi? Almanya’dan oraya giriş yaparken bir sorunla karşılaşır mıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vize Randevu
    E. Erkin, 26 Mar 2020, 20:03

    Avusturya vize randevu işlemleri nereden yapılıyor? Konsolosluk mu yardımcı olacak?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vize İşlemleri
    İ. Aktürk, 26 Mar 2020, 19:16

    Merhaba. Avusturya vize işlemleri ve detayları hakkında bilgi alabilir miyim? İlk kez başvuracağım.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vizesi İçin Gerekli Belgeler
    R. Yetim, 26 Mar 2020, 18:41

    Merhaba. Avusturya vizesi için gerekli belgeler hangileridir öğrenebilir miyim? Başvuru yapmak istiyorum. Cevabınız için teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vize Evrakları 2020
    L. Bilican, 26 Mar 2020, 18:07

    Merhaba. Avusturya vize evrakları 2020 yılı için hangileridir? Değişiklik yapıldı mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vize Başvuru Formu
    S. Günay, 26 Mar 2020, 17:28

    Avusturya vize başvuru formu nasıl temin edilir? Nasıl doldurulması gerektiğiyle ilgili de bilgi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vize Ücreti 2020
    E. Ayyuva, 25 Mar 2020, 17:56

    Avusturya vize ücreti 2020 yılında güncellendi mi? Başvuruda ne kadar ücret öderim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vize Başvurusu 2020
    H. Basri Gençsoy, 25 Mar 2020, 17:27

    Avusturya vize başvurusu 2020 yılında konsolosluklara mı yapılıyor? Daha kolay yapmanın bir yolu var mıdır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs Avusturya
    D. Çeltikçi, 25 Mar 2020, 16:40

    Vfs Avusturya vize başvurusu nasıl oluyor? Giderken hangi evrakları hazırlamak gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs Global Avusturya Vizesi
    T. Ömeroğlu, 25 Mar 2020, 16:10

    Merhabalar Avusturya’ya bir iş seyahatim olacak yalnız vize işlemlerimi nerede yapacağım konusunda bir fikrim yok. En açıklayıcı site olarak sizin sayfanıza denk geldim. Vfs Global Avusturya vizesi başvurusu alıyor mu ya da ben vfs globale gitmeden sizden danışmanlık alarak işlemlerimi gerçekleştirebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vize başvurusunda pasaport geçerlilik tarihi ne kadar olmalı
    Ş. Topcu, 18 Tem 2018, 23:27

    Merhaba, 20.07.2018 cuma günü itibariyle İstanbul Viyana gidiş 31.07.2018 Salı günü Viyana İstanbul dönüş biletim var. Ancak pasaportumun geçerlilik süresi 16.09.2018 ( 3 Aydan 4 gün eksik) giriş çıkışta bir sıkıntı olur mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Sponsor Noter Taahhütnamesi
    S. MERAL, 27 Haz 2018, 22:10

    Merhaba; Turistik amaçlı Shengen vizesi için başvuru yapacağız. Kızlarımı sponsor olarak gönderiyorum. Sponsor yazısı İngilizce olmak zorunda mı? Zorunlu ise sadece ingilizce yazıp imzalamam yeterli olur mu? yetkili tasdiki (noter gibi...) gerekiyor mu? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vatandaşı eşi üzerinden schengen vize başvurusu
    L. Arslan Bayram, 27 Haz 2018, 17:37

    Merhabalar. Benim eşim Avusturya vatandaşı tatil amaçlı Avusturya'ya 2 haftaligina gidecez ama Italya'ya da gitmek istiyoruz. Schengen mi yoksa aile arkadas ziyareti vizesi mi almalıyim? Ve eşimin Avusturya vatandaşı olması bı avantaj mi vizenin erken cikmasinı sağlar mi

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vize başvurusu
    e. turan, 22 Haz 2017, 06:13

    iyi günler merhaba 1 turist vizesini uzatabilir miyim ? 2 vize için başvuru yaptıktan sonra davet gönderen karşı tarafın başka bir işlem yapması gerekiyor mu? 3 vize ne kadar süre içerisinde çıkıyor ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Avusturya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp