• Avusturya Ticari Vizesi
    Taner, 08 Nis 2020, 15:53

    Merhabalar, İstanbul’da bir şirkette satın alma sorumlusu olarak 5 yıldır çalışıyorum. Avusturya’da bir iş görüşmesi (toplantı) katılımım olacak. Sormak istediğim birkaç soru var. Araştırmalarım sonucu ticari vize diye bir vize türü ile karşılaştım. İş görüşmesi için yapacağım seyahatte ticari vize almam gerekir mi? Ticari vize tam olarak nedir? Avusturya ticari vizesi için normal turistik vizeye nazaran ekstra bir belge sunmam gerekir mi? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çocuklar İçin Avusturya Vatandaşlığı
    M. B, 08 Nis 2020, 15:07

    Merhabalar, bir oğlum var ve babası Avusturya vatandaşı. Devamlı babasının Türkiye’ye gelmesi durumu mümkün değil. Oğlum için Avusturya vatandaşlığı nasıl alabilirim ve çocuklar için Avusturya vatandaşlığı alma şartları farklı mı? Oğlumu yılda birkaç defa Avusturya’ya babasının yanına yollamak istiyorum. Oğluma Avusturya vatandaşlığı alabilmem için ne yapmam gerekir ve bu konuda danışmanlık veriyor musunuz? Bilgi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vatandaşlık Şartları
    F. Kara, 08 Nis 2020, 13:59

    Merhabalar, Türk Vatandaşıyım ve özel nedenlerden dolayı Türkiye’de yaşamak istemiyorum. Avusturya’ya temelli yerleşip Avusturya vatandaşlığına geçmek istiyorum. Avusturya vatandaşlık şartları nelerdir? Nasıl Avusturya vatandaşı olabilirim? Avusturya vatandaşı olmak için nereye başvuru yapmam gerekir? Bilgi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • E-Vize Avusturya
    Sami, 08 Nis 2020, 13:05

    Merhabalar, bir şirkette pazarlama departmanında sorumlu olarak çalışıyorum. Kız arkadaşımla beraber Haziran sonu gibi Avusturya’ya bir haftalığına turistik seyahat planlıyoruz. Yalnız iş yoğunluğumdan dolayı bu işlemlerle uğraşmak istemiyorum. Nişanlım yeşil pasaporta sahip ve sanırım vize istenmiyor? E-vize Avusturya için alınabiliyor mu? Başvuruyu en kolay şekilde nereden ve nasıl yapabilirim? Bilgi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya D Vizesi İçin Gerekli Belgeler
    S. K., 08 Nis 2020, 11:41

    Merhaba, Avusturya’ya bir seyahatim olacak. Birkaç araştırmadan sonra Avusturya D vizesi diye bir şey gördüm. Avusturya D Vizesi için gerekli belgeler nelerdir? Hangi durumlarda D vizesi başvurusu yapılabiliyor? Turistik vize D vizesi türüne giriyor mu? Avusturya'ya yapacağım seyahat için vize başvurusu ile ilgili araştırmalarımda kafam çok karıştı. Birçok siteye baktım çok karışık. Sizin web siteniz akıcı ve anlaşılır olması sebebi ile size yazıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Antalya Avusturya Vize Başvuru Merkezi
    H. Y., 08 Nis 2020, 11:04

    Merhaba Avusturya’ya ticari amaçlı beş günlük bir seyahatim olacak. Daha önceden vize işlemlerimi sizinle yapmıştım. İstanbul’da ikamet etmekteyim ve şuan iş için Antalya’da bir seminerdeyim. Vize başvurumu Antalya Avusturya vize başvuru merkezi üzerinden yapabilir miyim? İstanbul’da ikamet etme sebebim ile Antalya’yı çok iyi bilmiyorum. Bana yardımcı olmanızı rica ediyorum. Avusturya vize işlemlerimi Antalya’dan sorunsuz bir şekilde nasıl halledebilirim? İstanbul’a gelmem zorunlu mudur?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vizesi Kolay Alınır Mı?
    Ş. Z., 08 Nis 2020, 10:07

    Merhabalar Schengen bölgesine 1 haftalık bir seyahatim olacak. İlk giriş ülkem Avusturya ve uzun kalış ülkemde Avusturya aklıma takılan soru Avusturya vizesi kolay alınır mı? Sizce başka daha kolay bir ülkeden vize başvuru yapmam gerekir mi? Başka bir ülkeden vize başvurusu yapmalı mıyım? Sizi arkadaşımın referansı ile buldum ve sizin beni doğru yönlendireceğinizi söyledi. Sizden danışmanlık almak istiyorum bilgi alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Kısa Süreli Vize
    D. S., 08 Nis 2020, 09:25

    Merhabalar, nişanlım ile beraber balayı için yazın Avusturya’ya vize başvurusu yapacağız. Bir haftalık seyahatimiz olacak her ikimizde bir şirkette insan kaynakları departmanında çalışıyoruz. Birkaç siteyi inceledim balayına gidecek kişiler için turistik vize başvurusu yapılması gerektiğini gördüm. İncelemelerim doğrultusunda Avusturya kısa süreli vize ve uzun süreli vize olarak vize türleri değişiyor. Kısa süreli vize başvurusu ne anlama geliyor ve gidiş amacımız turistik olma durumunda yapacağım vize başvurusu kısa süreli vize başvurusu mu olacak? Başvuru işlem süreci ne kadar sürüyor? Seyahatimize 3 ay var. Ne kadar süre önceden başvuru yapmamız gerekecek bilgi rica edebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Uzun Süreli Vize
    A. Taşpınar, 08 Nis 2020, 08:55

    Merhaba Avusturya’ya seyahat etmeyi planlıyorum. Araştırmalarım sonucu Avusturya uzun süreli vize ve kısa süreli vize başvuruları oluyormuş. Uzun süreli vize ne anlama geliyor? Uzun süreli Avusturya vizeleri hangi durumlarda alınabilir? Benim seyahatim dört günlük turistik seyahat olacak. Bu vizeye başvuru yapabiliyor muyum? Bilgi rica ediyorum kafam oldukça karıştı. Danışmanlık almam durumunda nasıl yardımcı olabilirsiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vize Başvuru Formu Vfs
    E. Sabırlı, 07 Nis 2020, 18:38

    Merhaba, Avusturya’ya kız arkadaşımla beraber seyahat etmeyi planlıyoruz. Yalnız vize başvurusunda bir noktayı anlayamadım. Avusturya vize başvuru formu Vfs firmasından mı alınıyor? Bir de başvuru formu biraz karışık geldi. Nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Avusturya vize başvuru formunu sizden danışmanlık alma durumumda benim adıma doldurabilir misiniz? Herhangi bir hata yapmak istemiyorum. Genel anlamda başvuru formunda yapılan yanlışların vize sonucunu olumsuz (ret ile) sonuçlandırılabildiğini öğrendim. Bilgilendirme rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs Global Avusturya Vize Ücreti
    R. B., 07 Nis 2020, 17:33

    Merhabalar, Avusturya’ya seyahat etmek istiyorum. Yalnız araştırmalarım sonucu Avusturya vize başvurularının Vfs Global’den yapıldığını öğrendim. Vfs Global Avusturya vize ücreti ne kadar alıyor? Vfs Global’e ücret ödemeden direk Avusturya Konsolosluğu’na vize başvurumu yapamıyor muyum? Sizden danışmanlık alma durumunda gerekli evrak ve fiyat bilgisi alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim, kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vizeli mi?
    Timur, 07 Nis 2020, 15:10

    Merhaba, bu sene yaz tatilinde ilk defa yurt dışına tatile gideceğim. Avusturya’yı çok merak ediyorum ve bir Avusturya seyahati planladım. Yalnız vize işlemlerinin uzun ve meşakkatli olma sebebi ile vizesiz bir ülke olmasını istiyorum. Merak ettiğim soru Avusturya vizeli mi vizesiz mi? Avusturya vizeli ise çalışanım turistik gitmek için hangi evrakları temin etmem gerekir? Bu karışık süreci benim adıma yürütebilir misiniz? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vize Başvuru Ücreti
    S. Taşkıran, 07 Nis 2020, 14:13

    Merhaba Avusturya’ya arkadaşım ile beraber turistik 4 – 5 günlük bir seyahat etmek istiyoruz. Arkadaşımın mevcut vizesi var ama benim yok. Vize başvurusu için çok vaktim kalmadı. Vizem ne kadar sürede sonuçlanır ve Avusturya vize başvuru ücreti nedir? Ayrıca vizemin ret olma durumunda vize ücretim iade edilir mi? Yardımlarınızı rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Turistik Vize
    Fatma, 07 Nis 2020, 10:11

    Avusturya turistik vize almak istiyorum. Arkadaşımla beraber Viyana'yı gezmek istiyoruz. Arkadaşım yeşil pasaporta sahip ben im bordo pasaportum var. Arkadaşıma yeşil pasaport için vize almasına gerek olmadığı söylenmiş doğru mu? Benim için vize işlemleri oldukça meşakkatli başvuru formunu doldurmaya çalıştım ama kafam oldukça karıştı. Davet eden kişinin isim ve soyisim soruluyor formda ama beni davet eden kişi yok. Sizden danışmanlık alsam başvuru formu doldurmam ve işlemlerimde bana yardımcı olabilir misiniz? Bilgilendirme rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Viyana İçin Vize
    E. T., 06 Nis 2020, 17:40

    Merhaba Viyana için vize almak istiyorum. Sanırım Schengen vizesi almam gerekiyor. Yalnız şuan çalışmıyorum. Üniversite öğrencisiyim. Masraflarımı annem karşılayacak ve annem çalışıyor. Gerekli evraklar nelerdir ve ben beş gün kalmak istiyorum. Viyana’da kaç günlük vize alabilirim? Daha uzun kalmak isteme durumunda beş günden fazla kalabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Schengen Vize Ücreti
    İ. B., 06 Nis 2020, 15:02

    Merhaba Avusturya’ya eşim ve iki kızım ile beraber turistik seyahat etmek istiyoruz. Avusturya Schengen vize ücreti 2020 yılında değişti mi? 2017’de İtalya’dan vize almıştık. Kızlarımın biri 8 yaşında. Çocuklar için ücret ödeyecek miyim? Ayrıca 2017’de verilmiş parmak izimiz mevcut. Tekrar parmak izi için gelmemiz gerekecek mi? Evraklarımı yollama durumunda tüm işlemlerimizi biz gelmeden halledebilir misiniz? Bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Transit Vize
    Y.Y., 06 Nis 2020, 13:49

    Merhaba, Avusturya’dan Aktarmalı bir uçuşum var. Avusturya Transit vize almam gerektiği söylendi Transit vize nedir, ne işe yarıyor öğrenebilir miyim? Birde işlem süresi ve gerekli evraklar nelerdir seyahatim 25 gün sonra geçmiş kaldım. Acaba yeni öğrendim Avusturya’nın transit vize istediğini o yüzden biraz gecikme oldu. Sizinle işlemlerimi yürütmek istiyorum bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Erasmus Vizesi
    Kübra, 06 Nis 2020, 11:32

    Merhaba uzun dönem Erasmus ile eğitimi araştırıyorum. Avusturya’da Erasmus kapsamında eğitimi almak istiyorum. Fakat ne yapmam gerektiği, ne kadar süre verildiği, ne kadar sürede sonuçlandığı hakkında bir bilgim yok ve sizden danışmanlık alarak sizinle işlemlerimi gerçekleştirmek istiyorum. Avusturya Erasmus vizesi gerekli evrak listesi neler bilgi alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs Global Viyana
    Esengül, 05 Nis 2020, 20:31

    Merhaba ticari amaçlı bir Viyana seyahatim olacak Vfs Global Viyana vize başvurularını alıyor mu? Viyana’daki şirket Avusturya Konsolosluğu’na gitmemi söyledi yalnız gittiğimde beni içeri dahi almadılar ve randevu almam gerektiği söylendi. Vfs Global’in sitesini inceledim. Oldukça karışık olduğu için randevu alamadım. Vfs Viyana randevusu vermiyor mu? Araştırmalarım sonucu olumlu yorumları baz alarak sizi buldum ve sizinle çalışmak istiyorum. Gerekli evrakalar ve işlem süreci hakkında bilgi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vize Danışmanlık
    Mira, 05 Nis 2020, 20:18

    Avusturya’ya ticari amaçlı bir ziyaretim olacak ve iş yoğunluğum sebebiyle bu işlemlerle uğraşmak istemiyorum. Daha önce 2017‘de alınmış parmak izim olduğu için sanırım gelmeme gerek yok. Vize başvurumu en kısa sürede sizden danışmanlık alarak nasıl halledebilirim? Ortalama bir ayım var. Ekstra ücret vererek işlemleri hızlandırabilir miyiz? Avusturya vize danışmanlık işlemlerimi sizinle başlatmak için ne yapmalıyım? Bilgi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Schengen mi?
    Esma, 05 Nis 2020, 17:20

    Merhaba ilk defa vize alacağım. Avusturya’ya turistik olarak gitmek istiyorum ancak çalışmıyorum. Araştırmalarım doğrultusunda bazı yerlerde Avusturya vizesi almam gerektiği bazı yerlerde ise Avusturya Schengen vizesi almam gerektiği yazıyor. Her sitede farklı bilgiler yer aldığından kafam oldukça karıştı. Avusturya Schengen mi? Avusturya vizesi alırsam, Avusturya dışında bir ülke için kullanabilecek miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vize Başvuru Merkezi
    Esin, 05 Nis 2020, 16:00

    Avusturya’ya turistik vize başvurusu yapmak istiyorum. Daha önceden dört tane Schengen vizem mevcut yalnız daha önceden vize işlemlerimi çalıştığım firma gerçekleştiriyordu. Ben herhangi bir yere gitmiyordum. Başvurunun Avusturya vize başvuru merkezi üzerinden yapıldığını duydum. Ben gelmeden siz benim adıma tüm işlemleri gerçekleştirebiliyor musunuz? Bu arada İstanbul’da yaşıyorum Ankara’ya gitmem gerekir mi? İstanbul’dan halledebilir miyiz? Danışmanlık almak için bilgi alabilir miyim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Aile Birleşimi Vizesi
    Gizem, 04 Nis 2020, 15:15

    Merhaba nişanlım Avusturya’da yaşıyor ve haziran ayında evleneceğiz. Evlendikten sonra eşimin yanına Avusturya’ya yerleşmek ve orada yaşamak istiyorum. Ne gibi kriterlere sahip olmam gerekir? Araştırmalarım sonucu Avusturya aile birleşimi vizesi için oldukça meşakkatli bir işlem olduğunu ve A1 belgesi almam gerektiğini öğrendim. A1 belgesi zorunlu bir belge midir? Ayrıca sizden danışmanlık almak istiyorum bana bu süreçte yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs Global Avusturya Telefon
    Ü.G., 04 Nis 2020, 13:12

    Merhaba Avusturya’da bir firma ile iş toplantısı yapmak için ticari vize başvurusunda bulunacağım. Vize sonucu neye göre belirlenmektedir? Araştırmalarım sonucu VFS Global’den başvuruların alındığını duydum. VFS Global Avusturya vize başvurusu için herhangi bir telefon numarası bulamadım. Randevu almak için VFS Global Avusturya telefon numarasını nereden bulabilirim? İletişim bilgisi sizde var mı? Tüm işlemlerimi sizinle yapmam durumunda VFS Global’den almam gereken bilgileri sizden alabilir miyim? İş yoğunluğum sebebi ile uğraşmak istemiyorum. Bilgi rica ediyorum iyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vizesi Almak
    Mustafa, 03 Nis 2020, 17:41

    Merhaba eşim ile beraber Avusturya’ya turistik bir seyahatimiz olacak her ikimizde emekliyiz ve dört günlük bir seyahat süremiz olacak. Avusturya vizesi almak kolay mı? Avusturya vizemizin onay alması için nelere dikkat etmemiz gerekir. Emekli olduğumuz için herhangi bir iş evrakı sunamayacağız. Banka hesap dökümü sunmamız yeterli olur mu? Emeklilerin ek olarak sunması gereken evraklar nelerdir? Danışmanlık alma durumumuzda bize nasıl bir destek sağlayacaksınız? Sizden bilgi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Dil Kursu Vizesi
    Gülsen, 03 Nis 2020, 16:33

    Merhaba Avusturya’da bir dil okuluna gitmek istiyorum. Araştırmalarım sonucu turistik vize ile gidip dil eğitimi alamayacağım konusunda bilgi edindim. Avusturya dil okuluna gitmem için dil okulu vizesi diye özel bir tür vize var mıdır? Avusturya dil kursu vizesi işlemleri ne kadar sürer ve nasıl başvuru yapmam gerekir? Bir yıllık bir dil okulu eğitimim olacak danışmanlık almak ve işlemlerimi kısa sürede halletmek istiyorum bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Aile Birleşimi Başvuru Formu
    Taner, 03 Nis 2020, 12:01

    Merhabalar Avusturya’da yaşayan nişanlım ile mayıs ayında evleneceğiz. Aile birleşimi vizesi için neler yapmam gerekir öğrenmek istiyorum. Gerekli evrak listesini az çok öğrendim yalnız Avusturya aile birleşimi başvuru formu nereden alınır? Ve şahsen benim mi doldurmam gerekecek? Avusturya için aile birleşimi vizesinde bana yardımcı olabiliyor musunuz? Avusturya başvuru formunu sizden danışmanlık alma durumumda siz doldurabiliyor musunuz? Kendi adıma bilgi almak istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vize Fiyatları
    Emel, 02 Nis 2020, 22:36

    Merhaba Avusturya’da bir akrabamızın düğünü var ve davetiye aldık. Annemle birlikte seyahat etmek istiyoruz. Annem ev hanımı ben çalışanım. Avusturya vize işlemleri için neler yapmamız gerektiği ve Avusturya vize fiyatları ile ilgili bilgi almak istiyorum. Vizemiz ne kadar sürede onaylanır ve vizemiz ret edildiğinde ödediğimiz vize ücreti geri ödeniyor mu? Düğün iki ay sonra olacak. Sizden danışmanlık almak istiyoruz. Vize konusunda bize yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vize Şartları
    A. K., 02 Nis 2020, 20:03

    Merhabalar üç arkadaşımla beraber yaz tatilinde bir haftalığına Avusturya’ya turistik olarak seyahat etmek istiyoruz. Üniversite öğrencisiyiz ve Avusturya vize şartları nelerdir öğrenmek istiyoruz. Arkadaşlarımla beraber başvuru yapacağız. Beraber gittiğimizi kanıtlamak amaçlı hangi belgeleri sunmamız gerekir? Ve vize işlem süresi ne kadar sürmekte? Ret almamak için nelere dikkat etmemiz gerekir bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Schengen Vize Başvuru Formu
    K. B., 02 Nis 2020, 18:23

    Merhaba Avusturya’ya ticari olarak dört günlüğüne seyahat etmeyi planlıyorum. Bu süreçte aynı zamanda eşim ve kızımı da turistik amaçlı yanımda götüreceğim yalnız aklıma takılan Avusturya Schengen vize başvuru formu doldurmam gerekiyormuş. Bu forma nereden ulaşabilirim ve doldururken dikkat etmem gereken hususlar nelerdir? Her başvuru sahibi için ayrı ayrımı doldurmalı mıyım? Bu işlemleri bizim adımıza siz yapabilir misiniz? Vize başvuru formunda zorlanıyoruz. Bilgi rica ediyorum iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Avusturya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp