• Avusturya vizesi Trabzon
    M.BAYRAM, 17 Nis 2020, 17:42

    Merhabalar, İstanbul’da ikamet etmekteyim. Yalnız şuan için memleketim olan Trabzon’dayım. 2Ay sonrası için bir seyahat düşünüyorum. Emekliyim kardeşimi ziyaret amaçlı gideceğim. Avusturya Konsolosluğunu devamlı arıyorum ama herhangi bir cevap alamadım. İstanbul’a gelmeden Avusturya vizesi Trabzon’dan başvuru yapmam mümkün mü? Emekli olarak hangi belgeleri sunmam gerekir? Danışmanlık almak istiyorum, Bilgi rica edebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vizesi Gaziantep
    M.KAR, 17 Nis 2020, 17:25

    Merhaba, Daha önceden Avusturya’ya turistik bir vize başvurusunda bulundum. Gidiş amacıma inanılmadı ve ret aldım. Aslında turistik seyahat için değil Avusturya’da evli olan ablamı ziyarete gidecektim. Ben Gaziantep’te öğrenciyim sorum ablamı ziyarete gitmek için ablamdan hangi evrakları almam gerekir? Ve Avusturya vizesi Gaziantep’ten nasıl başvuru yapabilirim? Danışmanlık alma durumumda danışmanlık ve vize ücreti ne kadar ödeyeceğim? Bilgi verir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vizesi Antalya
    A.Aydın, 17 Nis 2020, 17:05

    Merhabalar, Antalya’da bir Acente den Ağustos ayı için bir tur programı satın aldım. Avusturya’ya 4 günlük bir tur düşünüyorum.Yalnız tur programını satın aldığım acente vize işlemleri yapmıyor.Avusturya vizesi başvuru yapmam gerekecek Danışmanlık almak istiyorum. Sorum Avusturya vizesi Antalya ‘da ikamet etme durumumda Antalya’dan başvuru yapmam mümkün mü? Aynı zamanda tur ile ilgili hangi belgeleri almam gerekir? Vize başvurumu en geç nezaman yapabilirim? Bilgi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vizesi Adana
    K.kuşcu, 17 Nis 2020, 16:18

    Merhabalar, Avusturya’ya eşim ve kızım ile birlikte turistik Ramazan bayramı tatilinde seyahat düşünüyoruz. Adana’da ikamet ediyoruz ve araştırmalarım sonrasında Adana’da Konsolosluk bulunmadığını öğrendim. Vize başvurumu nereden yapabilirim? Avusturya vizesi Adana’da ikamet etmemiz sebebi ile nereye başvuru esnasında nereye gelmemiz gerekecek? Kızım 7 yaşında başvuru esnasında gelmesine gerek var mı? Bilgi alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vizesi için Çanakkale
    H.Gümrükçü, 16 Nis 2020, 20:05

    Merhabalar, Çanakkale’de bir firmada satış müdürü olarak görev yapmaktayım. Avusturya’ya turistik bir seyahat planım bulunmakta ve ikamet ettiği il Çanakkale nasıl başvuru yapabilirim? Başka bir İlden mi başvurumu gerçekleştirmem gerekecek? Avusturya vizesi için Çanakkale’de başvuru merkezi olmadığını öğrendim. İstanbul Avusturya Konsolosluğundan vize başvurumu yapmam mümkün mü? Randevu almam gerekir mi? Aynı zamanda danışmanlık alma durumumda ödeyeceğim toplam vize ücreti ne kadar olacak? Bilgi alabilir miyim? Bilgi rica ediyorum teşekürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vizesi için Bursa
    M.kazan, 16 Nis 2020, 19:50

    Merhaba, Bursa’da ikamet etmekteyim. Annem ile birlikte 4 günlüğüne Avusturya’ya Turistik seyahat etmek istiyoruz. Avusturya vizesi için Bursa ‘da başvuru yapmamız mümkün mü? Çalıştığımız için başka bir şehre gitme şansımız maalesef yok Bursa’dan başvurumuzu yapabilir miyiz? Ayrıca başvuru esnasında birlikte gittiğimizi nasıl belirte biliriz? Annemin daha önce alınmış bir Schengen vizesi var ve bu vizenin beni olumlu etkileyeceğini düşünüyorum. Beraber başvuru yapmamız birlikte seyahat edeceğimizi göstermemiz için yeterli midir? Sizden ricam beni bu konuda aydınlatmanız aynı zamanda kişi başı danışmanlık ücretiniz nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vizesi için Edirne
    A.Özer, 16 Nis 2020, 19:32

    Merhabalar, Eşim ile birlikte Ramazan bayramında Avusturya’ya 3 günlük bir turistik seyahat düşünüyoruz. Her ikimizde 1 yıllık emekliyiz ve tapularımız var, Avusturya vize başvurusu yaparken hangi belgeleri sunmamız gerekecek? Tapularımızı sunmamız bize avantaj sağlar mı? Aynı zamanda Edirne’de ikamet etmekteyiz, Avusturya vizesi için Edirne başvuru merkezi var mı? Başvurumuzu nereden yapmamız gerekiyor? Avusturya vize başvurumuz için nasıl randevu almam gerekir? Başvuru merkezini aramalarım sonucu bir türlü bağlanamadım telefonda çok bekletiyorlar sizden danışmanlık alma durumumda randevu işlemlerimi siz halledebilir misiniz? Bilgi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vizesi için Altunizade
    U.Kale, 16 Nis 2020, 19:16

    Merhaba yıllık iznimde Avusturya’ya arkadaşlarım ile turistik seyahat etmek istiyorum. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde öğrenciyim babam sponsor olacak. Avusturya vize başvurumda kendi bankamı sunmam gerekir mi? Avusturya vizesi için Altunizade’den vize başvurumu yapabilir miyim? İstanbul’da Anadolu yakasında oturuyorum, Altunizade’de Avusturya vize başvuru merkezi var mı? Sizden danışmanlık alma durumumda başvuruya gelmem gerekir mi? Ve kaç gün önceden başvuru yapmam gerekir? Bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vizesi İzmir
    Z.UZUN, 15 Nis 2020, 21:58

    Merhabalar, önümüzdeki ay Avusturya’ya turistik bir seyahat düşünüyorum. Avusturya vizesi İzmir ve yakınında ikamet edenler için İzmir Avusturya Konsolosluğa mı gitmem gerekiyor? Başvurumu nereden nasıl yapmalıyım? Ayrıca Avusturya vize başvurum için toplamda ne kadar ücret ödemem gerekir? Vize işlemlerime ne zaman başlamam gerekiyor? Seyahatime yaklaşık 5 hafta var, bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vize reddi
    E.S., 14 Nis 2020, 14:39

    Merhabalar geçen ay Avusturya’ya vize başvurusu yaptım. Yalnız bilmediğim ve anlamadığım bir sebep ile Avusturya vize reddi yaşadım. Vizemin ret olma sebebi sizce ne olabilir ve daha sonraki vizelerimi olumsuz etkileyeceği hakkında bilgi edindim sizce olumsuz etkiler mi başvuru yapsam gene ret mi olur? Avusturya vizesi başvurusu yapmak için beklemeli miyim? Vizemin ret sebebinin ne olduğunu nasıl ve nereden öğrenebilirim? Beni aydınlatırsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vizesi Ankara
    E.güven, 14 Nis 2020, 14:33

    Merhabalar, Ankara’da yaşıyorum. Devlet memuruyum yıllık iznimde arkadaşım ile birlikte Avusturya’ya gitmek istiyorum. Araştırmalarım sonucu Ankara Büyükelçilik olma sebebi ile vize onayını zor veriyormuş. Avusturya vizesi başvurumu İstanbul’ dan veya başka bir ilden yapabilir miyim? Devlet memuru olarak vize evraklarıma ne sunmam gerekir? İstanbul için vize başvuru işlem süresi ne kadar sürüyor? Avusturya vizesi Ankara’ dan zor mu veriyor? Bilgi alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vize fotoğraf ölçüleri
    A.G., 14 Nis 2020, 13:51

    Merhaba Oğlum ile beraber Kardeşimin daveti üzerine Avusturya’ya ziyaret amaçlı seyahat etmek istiyorum. Oğlum 3 yaşında kendim çalışmıyorum; ev hanımıyım. Masraflarım Avusturya’da ki kardeşim ve eşim tarafından karşılanacak. Araştırmalarım sonucu biyometrik fotoğraf çektirmemiz gerekiyormuş. Avusturya vize fotoğraf ölçüleri nelerdir? Ayrıca biyometrik fotoğrafta olması gereken kurallar nelerdir? Bilgi rica ediyorum; iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vizesi İstanbul
    f.keskin, 14 Nis 2020, 13:49

    Merhaba, Bursa’da yaşıyorum. Şuan bir iş seyahati için İstanbul’dayım. Avusturya’ya 1 ay sonrası turistik bir seyahat düşünüyorum. Yalnız vize işlemlerimde gecikme yaşamamak adına Avusturya vizesi İstanbul ilinden bu hafta başvurmak istiyorum. Araştırmalarım sonunda sizi buldum, işlemler oldukça karışık sormak istediğim, İstanbul’dan vize işlemlerimi yapabilir miyim? Nereden ve nasıl başvuru yapmam gerekir? Ne kadar sürede vizem sonuçlanır? Danışmanlık almak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vizesi vize dilekçe örnekleri
    A. Kara, 14 Nis 2020, 13:11

    Merhabalar, Kocaeli’de bir fabrikada kalite kontrol görevlisi olarak çalışmaktayım. Kız arkadaşımla beraber 2 ay sonra Avusturya’ya turistik seyahat yapmak istiyoruz. Avusturya vize başvurum için Konsolosluğa hitaben İngilizce dilekçe yazmam gerektiğini öğrendim. Sizden Avusturya vizesi vize dilekçe örnekleri var mıdır? Avusturya vize talep dilekçesinde dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir? Bilgi rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suriye vatandaşları için Avusturya vizesi
    K.Ordu, 14 Nis 2020, 11:47

    Merhabalar, Suriye vatandaşıyım 1 yıldır Türkiye’de oturum izni ile yaşıyorum. Önümüzdeki ay içerisinde Avusturya’ya turistik seyahat yapmak istiyorum. Suriye vatandaşları için Avusturya vizesi başvurumu nereden nasıl yapabilirim? Avusturya konsolosluğu vize başvurusu kabul ediyor mu? Danışmanlık alma durumumda ödemem gerekecek toplam ücret ne kadar? Bilgi verir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Yatırımcı Vizesi
    A. Orhan, 13 Nis 2020, 20:28

    Merhaba, çeşitli sektörlere yatırım yapan bir girişimciyim, Avusturya yatırımcı vizesi diye bir vize türü var mı? Avusturya oturum vizesine başvurmak için orada bir yatırım yapmak mı gerekiyor? Avusturya’da oturum almak için yatırım yapsam veya çalışma izsine başvuru yapsam Avusturya’da oturum alabilir miyim? Uzun süreli Avusturya vizesi ne kadar sürer ve nasıl uzun süreli vize alabilirim bilgi rica ediyorum. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Irak Vatandaşları İçin Avusturya Vizesi
    Faryab, 12 Nis 2020, 13:20

    Merhabalar, yaklaşık üç yıldır Türkiye’de oturum ile yaşamaktayım. Avusturya’ya turistik olarak iki ay sonrası için bir seyahat planlıyorum. Türkiye’de herhangi bir kurumda çalışmıyorum. Çalışmaya ihtiyacım yok. Türkiye’de üç dairem var ve birinde ben oturuyorum. Kalan iki dairemden kira gelirim var. Bir kaç siteye baktığımda tüm evrak listelerinin çalışan, işveren, emekli ve öğrenciler için olduğunu gördüm. Kendime uygun evrak listesi bulamadım. Kira gelirim ile vize başvurusu yapabilir miyim? Irak vatandaşları için Avusturya vizesi başvurusunda hangi belgeleri hazırlamam gerekir? Bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İran Vatandaşları İçin Avusturya Vizesi
    Parviz, 12 Nis 2020, 00:42

    Merhaba, Türkiye’de çalışma izni ile oturumum mevcut ve Avusturya’ya bir sonraki yaz için turistik amaçlı dört günlük bir seyahat gerçekleştirmek istiyorum. İran vatandaşları için Avusturya vizesi başvurusu yapmak istersek hangi evrakları hazırlamalıyız? Avusturya seyahatime yaklaşık 5-6 ay kadar bir sürem var. Vize başvuru aşamasında problem yaşamak istemiyorum. Şimdiden başvuru yapabilir miyim? Bilgi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Katar Vatandaşları İçin Avusturya Vizesi
    Abdulvehhab, 12 Nis 2020, 00:08

    Merhaba, Türkiye’de çalışma izni olan Katar vatandaşıyım ve evliyim. Eşim ile beraber Avusturya’ya iki ay sonra turistik olarak üç günlük bir seyahatimiz olacak. Eşim ev hanımı, masrafları benim tarafımdan karşılanacak. Katar vatandaşları için Avusturya vizesi almak kolay mı? Avusturya vize başvurusu ne kadar sürede sonuçlanır ve ne zaman başvuru yapmamız gerekir? Danışmanlık alarak işlemlerimizi yapmak istiyoruz. Bilgi alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Türkmen Vatandaşları İçin Avusturya Vizesi
    Efrumie, 11 Nis 2020, 22:09

    Merhaba, Türkmen vatandaşıyım ve Türkiye’de oturumum mevcut ve oturumumu yeni yeniledim. Şu an için altı aylık bir oturum vizem mevcut. Türkiye’den Avusturya vize başvurusu yapabilir miyim? Oturum süremin ne kadar geçerliliği olması gerekmektedir? Ayrıca Türkiye’de çalışmıyorum. Banka hesabım ile vize başvurusu yapabilir miyim? Türkmen vatandaşları için Avusturya vizesi başvurusunda istenen evraklar nelerdir? Danışmanlık almak istiyorum. Süreç oldukça zor olduğu için bu aşamada bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm. Araştırmalarım sonucu oldukça olumlu yorumlar ile karşılaştım. Bilgi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vize Çıkma Süresi
    Esila, 11 Nis 2020, 21:30

    Merhaba, arkadaşımla beraber önümüzdeki ay beş günlük Avusturya’ya turistik seyahat etmek istiyoruz. Arkadaşımın geçerli bir Schengen vizesi mevcut fakat kendim için vize başvurusu yapmak istiyorum. Başvuru yaptıktan sonra Avusturya vize çıkma süresi kaç gündür acaba? Ne zaman başvuru yapmam gerekiyor ve arkadaşımın geçerli vizesinin olması beni olumlu etkiler mi? Geçerli vize ile birlikte beraber gideceğimizi nasıl gösterebilirim? Danışmanlık almak istiyorum. Bilgi verir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Çiftçi Vizesi
    Bahattin, 11 Nis 2020, 19:35

    Merhaba, Avusturya’daki ablamdan davetiye geldi ve vize başvurusu yapmak istiyorum. SGK’lı olarak çalışmıyorum. Çiftçilikle uğraştığım için tarım sigortasına bağlıyım. Aile/akraba ziyaret vizesi evrak listesine baktığımda SGK hizmet dökümü istendiğini gördüm. Avusturya çiftçi vizesi diye bir başvuru türü olduğunu öğrendim. Bu vize türüne başvuru yapabilir miyim? Çiftçi olduğumu kanıtlamak için hangi evrakları sunmam gerekir? Danışmanlık almak istiyorum. Kurtköy’de oturuyorum ve Şişli’de şubeniz olduğunu gördüm. Başvuru esnasında gelmem gerekecek mi? Bilgi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Sanatçı Vizesi
    Melis, 11 Nis 2020, 18:28

    Selamlar, ben Türkiye’de heykeltıraş olarak çalışmaktayım. Türkiye genelinde derece alan bir heykelim Avusturya’da bir sergide sergilenecek ve benim sergide bulunmam gerekiyor. Araştırmalarım sonucu sanatçı vizesi alabileceğimi öğrendim. Normalde SGK‘ lı olarak çalışmıyorum. Avusturya Sanatçı vizesi için SGK’lı çalışan olmamamın vizeme herhangi bir olumsuz etkisi olur mu? Türkiye genelinde derece alan belli başlı heykellerim mevcut. Bunları sunma durumumda vizemi olumlu yönde etkiler mi? Avusturya’da sergi için beş günlük bir seyahatim olacağını nasıl ispatlayabilirim? Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Şoför Vizesi
    Hakkı, 11 Nis 2020, 17:42

    Merhabalar, Avusturya şoför vizesi almam gerekiyor. Yalnız çalıştığım şirket vize kısmı ile ilgilenmiyor ve şoför vizesi almam gerektiği söylendi. Kendim başvuru yapacağım için şoför vizesi ile ne kadar süreli bir vize alabilirim öğrenmek istiyorum. Ve vizemin şoför vizesi kapsamına girmesi için ekstra ne sunmam gerekiyor? Ayrıca çalışma durumumdan dolayı bu işlemlerle uğraşmam mümkün değil. Sizden danışmanlık alma durumumda bu işlemlerimi siz halledebiliyor musunuz? Bana yardımcı olabilir misiniz rica etsem? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Sezonluk İşçi Vizesi
    Kemal, 11 Nis 2020, 16:06

    Merhaba, Avusturya’da çalışmanın yollarını arıyorum. Araştırmalarım sonucu Avusturya’ya sezonluk işçi vizesi verildiğini duydum. Avusturya sezonluk işçi vizesi nedir ve alacağım işçi vizesi ile Avusturya’da kaç gün kalabilirim? Sezonluk işçi vizesi alabilmem için nasıl bir yol izlemem gerekir? Daha önceden İtalya’dan alınmış bir Schengen vizem var. Avusturya sezonluk işçi vizem için daha önce aldığım İtalya vizemin etkisi olur mu? Bilgi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kira geliri ile Avusturya vizesi
    C. Ünsal, 11 Nis 2020, 15:05

    Merhaba sayın yetkili, İstanbul’da 5 yıldır köklü bir şirkette operasyon sorumlusu olarak çalışıyordum. 3 ay önce iş yerimden ayrıldım. 2 Evim var birinde kendim ikamet ediyorum diğeri kirada Avusturya’ya turisttik olarak 1 haftalığına seyahat etmek istiyorum. Bir kaç sorum olacak, kira geliri ile Avusturya vizesi başvurusu yapabilir miyim? Ne tür evraklar sunmam gerekir? Sizden danışmanlık almak istiyorum. Avusturya vizesi için toplamda ne kadar bir ücret ödemem gerekecek? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Serbest çalışanlara Avusturya vizesi
    E. Demirci, 11 Nis 2020, 14:24

    Selamlar, müzik öğretmeniyim ve henüz atanamadım, freelance olarak öğrencilerime gitar ve saz kursu vererek geçimimi sağlıyorum. Serbest çalışıyorum araştırmalarım sonucu sponsor eşliğinde başvuru yapmam gerektiğini öğrendim. Sgk’lı değilim serbest çalışanlara Avusturya vizesi başvurusu nasıl yapılır? Avusturya’ya turistik kız arkadaşımla beraber 4 günlük bir seyahat planladım. Tur ile gideceğiz. Banka hesabımda 20 bin civarı göstermem yeterli olurmu? Vizemin onaylanması için neler yapmam gerekiyor? Bilgi rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vizesi Muvafakatname
    S. Tarak, 11 Nis 2020, 13:22

    Avusturya’ya ablamın daveti üzerine kızım ile birlikte ablamı ziyaret etmek istiyorum. Eşimin işinden dolayı seyahate katılma ihtimali maalesef yok, kızım 6 yaşında ve kızım için Avusturya vizesi muvafakatname almam gerektiğini öğrendim. Muvafakatname hangi durumlarda alınır? Muvafakatnameyi nereden nasıl almalıyım? Aynı zamanda kızım için muvafakatname alırken hangi belgeleri sunmam gerekir? Yardımcı olurmusunuz? İyi çalışmalar diler, teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vize ret itiraz
    M. Caner, 11 Nis 2020, 12:50

    Merhaba, bir şirkette 3 yıldır insan kaynakları departmanında çalışıyorum. Geçen ay Avusturya’ya turistik vize başvurusu yaptım ve ret ile sonuçlandı. Neden ret aldığımı hala anlamadım. Aldığım Avusturya vize ret itiraz hakkım var mı? İtirazı nereden nasıl yapabilirim? Avusturya vize redlerinde sonuçlanma süresi ne kadardır ve Avusturya vizemin ret olması sebebi ile ücret iadesi var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Kültürel Vizesi
    B. K., 08 Nis 2020, 16:39

    Merhabalar, Avusturya’ya kültürel etkinlik vize başvurusu yapmak istiyorum. Avusturya kültürel vizesi başvurusu yapabilmem için hangi belgeleri vize evraklarına ek olarak hazırlamam gerekir? Birkaç firma ile görüştüm yalnız görüştüğüm firmalar kafamı bir hayli karıştırdı. Tavsiye üzerine sizinle iletişime geçtim ve sizden danışmanlık almak istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Avusturya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp