Avustralya Vatandaşlık İşlemleri

Aşağıdaki Koşulları karşılayan Türkiye Cumhuriyet vatandaşları Avustralya vatandaşlığı için başvuruda bulunabilirler

  • Avustralya doğumlu ebeveynlerin ve ebeveynlerden birinin en az 2 yıl Avustralya’da yaşamış olması gerekir.
     
  • Avustralya’ya göçmenlik programıyla gelenler ülkede 4 yıl yaşadıktan sonra vatandaşlık başvurusunda bulunabilirler. Son 4 yılın birinde daimi oturma izni almış olanlar Avustralya vatandaşlığına başvurabilirler. 
     
  • Avustralya’ya geçici çalışma vizesi ile gidenlere 3 yılın sonunda oturma izni verilmektedir. Oturma iznini aldıktan sonra 1 yıl daimi şekilde ülke topraklarında kalanlar Avustralya vatandaşlığına başvurabilirler.
AVUSTRALYA VATANDAŞLIĞINA GEÇİŞ
Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel : +90 (212) 970 05 08
Faks : +90 (212) 287 72 44
online@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 08
info@cieltur.com
İzmir
+90 (232) 970 05 08
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 20 25
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
Tel: + 90 (242) 255 5510
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 50 95
gaziantep@vizemerkezi.com