• Avustralya ticari vizesi işlemleri nasıl ilerler?
    K.B., 23 Şub 2023, 18:11

    Merhabalar Avustralya’da bir mimari projemiz var biz tasarımcıyız iş için 2 gün orada olacağız Hangi vizeye başvurmalıyız? Avustralya ticari vizesi vize işlemleri nasıl ilerler?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya Vizesi 2021
    Z.K., 05 Şub 2021, 16:25

    Avustralya vizesi 2021 yılında almak istiyorum ama süreç nasıl işler, hangi kategori benim için uygundur ve şu an başvuru yapabilir miyim bilmiyorum. Temmuz 2021’de, arkadaşımın yanına, Avustralya’ya gitmek için vize almak istiyorum. En erken ne zaman başvuru yapmalıyım? Bazı ülkelere turistik başvurular hala kapalı, Avustralya’da kapalı mı? Kapalıysa ne zaman açılır? Ne gibi evraklar eklemem gerekiyor ve online başvurunun zor olduğunu duydum, yardım ediyor musunuz online başvuruda?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya Çalışma İzni
    N.K., 25 Oca 2021, 15:27

    Merhaba. 31 yaşındayım. Gazi üniversitesi mezunuyum. 9 yıllık İnşaat mühendisiyim. Bir iki yıllığına Avustralya’ya gidip çalışmak, yeni tecrübeler edinmek, Avustralya çalışma izni almak istiyorum. Ancak bazı sorularım var. 1- Öncelikle yukarıda anlattığım şartlarda bana en uygun vize hangisidir, ücreti ne kadar, vize için istenilen evraklar nelerdir ve bu süreç ne kadar zaman almaktadır. 2-Sponsorship olması durumunda süreç nasıl işliyor, yine tüm belgeler isteniyor mu benden, şartlarda herhangi bir değişiklik oluyor mu? 3-Sponsorship veren firma oraya gittiğimde illa beni işe almak zorunda mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya Çalışma Vizesi
    U.H., 09 Eki 2020, 20:51

    Merhaba iyi akşamlar, Benim bir sorum olacaktı Avustralya çalışma vizesi ile ilgili benim hedefim orada çalışıp kendimi geliştirdikten sonra kendi işimi yapmaktır yapacağım meslekle ilgili ben bunu daha önce İngiltere de hedeflemiştim fakat o zamanın zor şartları durumundan dolayı olamamıştı fakat kapıyı kapatmış değilim zaten pandemi yüzünden kitlenmiş durumdayız yaşım 28 İngilizceye çok hakim ve yetkinim ben İngiltere de yaşadığım dönemde öğrenciydim iki tane farklı dil okulu bitirmiştim. Bu sıralar Avustralya beni çok düşündürüyor fakat ben hangi ülkeye gidersem eğer o ülkenin vatandaşlığına geçiş yapmak istiyorum ve hedefliyorum. Benim asıl sorum şu ki ben galiba farklı bir yer de mi okumuştum tam hatırlayamadım ama Avustralya ya gitmek için IELTS sertifikası mecburi miydi? Herhangi vatandaşlık veya oturum, vb diğer durumlar için yoksa gerek yok mu? çünkü ben bütün sayfalarınızı inceledim site de bunun gibi bir makale ve madde göremedim. Avustralya’nın vize için istediği belgeler İngiltere’nin istediği belgelere biraz benziyor. Sorumu cevaplarsanız sevinirim. İyi akşamlar :)

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya Vize Ret İtirazı
    a. çakır, 04 May 2020, 09:29

    Merhaba, Avustralya Vizesi Ret İtirazı konusunda yardımcı oluyor musunuz? Turistik vize başvurusunu kendim yaptım ama başvurum reddedildi. Yeni başvuru yapsam olumlu sonuç almam mümkün mü sizce? Ne yapmalıyım itiraz edebilir miyim? Çalışanım ve banka hesaplarımda yeterli para vardı. Yardımlarınız için teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya Aile Ziyareti Vizesi
    e. a., 04 May 2020, 08:49

    merhaba, avustralya aile ziyareti vizesi alarak abam ve yiğenlerimi görmeye itmek istiyorum. Ben daha önce vize almadım, ablam da davetiye göndermedi, evraklar ve dateviye için destek olur musunuz? ilk başvurum olacak ve ret almak istemiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya Vizesi Dilekçe
    S. B., 04 May 2020, 07:40

    Merhaba, Avustralya vizesi dilekçe örneği bulmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz? Avustralya vize başvurusu yapacağım ama hem kendi adıma yazacağım dilekçe hem işyerimin yazması gereken dilekçe örneğine ihtiyacım var. Bu dilekçeler ingilizce mi olmalı? Dilekçe konusunda destek sağlamanız mümkün mü?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeni Mezun Mühendis Vizesi
    e. c., 03 May 2020, 20:24

    Merhaba, Avustralya yeni mezun mühendis vizesi 2020 yılı başvuru kriterleri nelerdir? 2019 mezunu olarak başvuru yapmak istiyorum, ielts skorum mevcut. Vize başvurusu yapmak istiyorum ama gerekli bilgi ve belgeler hakkında beni bilgilendirir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya Vize Reddi
    B. B., 03 May 2020, 18:28

    Merhaba, Avustralya vize reddi nedenleri hakkında bilgi almak istiyorum. 2 haftalık bir tatil için gitmek istedim ama ret aldım. Kendi iş yerim var ve hesabımda 45bin TL param vardı, başvurudan önce 20bin TL hesaba para göndermiştim bundan olabilir mi? 1 kere Almanya 1 kere Ukrayna'ya gitmiştim daha önce sorunsuz. Avustralya vize reddi sonrası yeni başvurumu sizin bilgi ve desteğinizle yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya Öğrenci Vizesi
    Z. Ç., 03 May 2020, 17:11

    Merhaba, Avustralya öğrenci vizesi detaylarını öğrenmek istiyorum. Başvurunun online olduğunu, evrakların çeviri olması gerektiğini duydum. Vize süreci ile bilgi verir misiniz? mülakat yapılıyor mu? Süreç fazla karmaşık geldi, okuldan belgelerim geldiğinde sizinle işlemleri tamamlamak isterim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020
    Y. K., 01 May 2020, 16:57

    İyi çalışmalar, Avustralya vizesi için gerekli evraklar 2020 için değişiklik gösteriyor mu? Ben 2018 yılında yaz tatilinde turistik olarak başvuru yapmıştım ve vize almıştım. O dönem öğrenciydim ama mezun oldum ve çalışmaya başladım, sponsorum yok ve yıllık iznimde 2 hafta gitmeyi düşünüyorum. Çalışan olarak bana ilgili evrak listesi ve süreç hakkında beni bilgilendirir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya Vize Ücreti 2020
    C.A., 01 May 2020, 16:47

    Merhaba, Avustralya vize ücreti 2020 yılında ne kadardır öğrenebilir miyim? Ve vize ücretini başvurumuz esnasında mı yapıyoruz? Turistik olarak eşimle ziyaret etmek ve başvuru yapmak istiyoruz ama detaylı bilgi bulmada zorlanıyoruz ve emin olamıyoruz. İkimizde yeni emekli olduk ve Avustralya uzun zamandır görmek istediğimiz bir yerdi. Sizin desteğiniz ile başvuru işlemlerimizi tamamlayabilir miyiz? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya Turist Vizesi
    e.y., 01 May 2020, 16:37

    Merhaba, Avustralya turist vizesi başvuru yapmak istiyorum. Öğrenciyim ve yüksek lisans eğitimimi yurtdışında tamamlamak istiyorum. Turist vizesi Avustralya hakkında bilgi edinmemi sağlayacak. Amerika ve Schengen ülkelerine vizelerim var ama Avustralya başvurusu karmaşık geldi. Bu süeçte sizden destek alarak başvuru yapmak istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya vizesi 2020
    a. b., 01 May 2020, 16:28

    Selamlar, Avustralya vizesi 2020 yılı başvuru sistemi nasıldır? Yaklaşık 4 yıl önce Brisbane'de yaşayan arkadaşımı ziyaret için vize almış ve gitmiştim, yeniden gitmek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla hem başvuruda hem ücretlerde değişiklik olmuş. Avustralya vize başvurusu için nasıl bir yol izlemek gerekiyor? Konuyla ilgili dönüşünüzü bekliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya ticari vizesi
    A. C., 01 May 2020, 15:46

    Merhabalar, Avustralya ticari vizesi almamız ve fabrikamızda üretilen bir makineyi satın alan Avustralya'daki müşterilerimize kurulum ve kullanma konusunda destek olmak için ziyaret etmemiz gerekiyor. Mühendis olarak ben ve montaj-kurulum ustamız birlikte gideceğiz. Hem yoğun çalıştığımız hem başvuruyu sorunsuz ve hızlı tamamlamak istediğimiz için işlemleri sizlerle sürdürmek isteriz. Desteğinizi bekliyoruz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya vizesi Ankara
    Y.K., 01 May 2020, 15:21

    Merhaba, Avustralya vizesi Ankara başvuruları nereden yapılıyor? Büyükelçilik mi yoksa aracı kurum mu var? Evrakları diğer ülkeler gibi elden teslim edemiyormuşuz yükleme gerekiyormuş sanırım. 3 haftalığına, doğum yapacak ablamı ziyarete gitmek istiyorum. Tüm süreçte destek olabilir misiniz daha önce hiç vize başvurusu yapmadım ret alıp gidememe gibi bir durumla karılaşmak istemiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya vizesi İstanbul
    T.Y., 01 May 2020, 15:16

    Merhaba, Avustralya'ya bir iş ortağımızı ziyaret için gideceğim. Kocaeli'de fabrika müdürü olarak çalışıyor ve yaşıyorum. Başvuru işlemlerimi İstanbul'dan mı yapmalıyım? Avustralya vizesi İstanbul başvuruları nasıl yapılıyor? Bana evraklar dahil tüm süreçte destek sağlar mısınız? İlk başvurum ve bu vizeyi almalı ve iş ortağımla görüşmeye katılmalıyım. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya vizesi ne kadar süreli veriliyor?
    H. Şahin, 09 Kas 2019, 10:39

    Avustralya vizesi ne kadar süreli veriliyor? Ne kadar süre kalabiliyorum. Multiple çok girişli vize var mı? Yoksa tek girişli mi veriliyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya Transit Vizesi
    E. Geri, 09 Kas 2019, 10:29

    Avustralya'ya aktarmalı gemiye katılmam gerekiyor. O yüzden Avustralya Transit Vizesi ihtiyacım var. Çok vaktim yok bana bu konuda yardımcı olabiliyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya Aile Birleşimi
    C. Kafadar, 09 Kas 2019, 09:40

    Avustralya aile birleşimi yapıyor musunuz? benim eşim avustralya vatandaşı türkiye de evlendik. burada yaşıyoruz ama Türkiye'den taşınmaya karar verdik. Eşim şu an Avustralya'da ve çalışmaya başladı.Sizin yardımınıza ihtiyacım var.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya sağlık raporu talebi 2019
    E.T., 25 Tem 2019, 11:23

    Merhaba, eşim Melbourne'de yaşıyor 2017 de evlendik. Eşim oradan başvuru yapmak istiyor. Avustralya sağlık raporu talebi 2019 benim sağlık raporum istenmiş. Bu raporu nereden nasıl alabilirim? İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kamu çalışanları için Avustralya vizesi nasıl alınır 2019
    A.S.A., 17 May 2019, 01:39

    Avustralya ya turist vizesi almak istiyorum.Kamu çalışanıyım.Kamu çalışanları için Avustralya vizesi nasıl alınır 2019 Vize almam için yapmam gereken nedir ve acenta ücretiniz nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya vizesi için gerekli evraklar 2019
    S.S., 25 Mar 2019, 14:57

    Merhabalar , Avustralya turistik vizesine başvuru yapmak istiyorum. Avustralya vizesi için gerekli evraklar 2019 için yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya vize reddi 2019
    M.A., 23 Mar 2019, 08:00

    Avustralya vize reddi 2019 için şunları sormak istiyorum. Turistik vize başvurusu ret edilirse, yeniden turistik vize veya business vize başvurusu yapılabilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya vize ücreti 2019
    M.O., 30 Oca 2019, 10:13

    Avustralya'ya gitmek istiyorum. Avustralya vize ücreti 2019 ne kadar? Ne kadar ücret ödemem gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya vizesi için yapılması gerekenler
    A.K, 30 Kas 2018, 11:54

    Vize işlemlerini nasil yapabiliriz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya Aile Ziyareti Vizesi
    G.Ç, 05 Eki 2018, 21:13

    Merhaba Boğaziçi Üniversitesinde okuyorum ve okulum ocak ayında başlıyor. Çok yakın bir arkadaşım Sydney’de yaşıyor, ben de bu aralığı arkadaşımın yanında hem yeni yerler görüp hem de dil öğrenme amacıyla değerlendirmek istiyorum. Avustralya Aile Ziyareti Vizesi mi, hangi vizeye başvurmalıyım ve kolaylıkla vize çıkar mı ? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya vize başvuruları kaç günde sonuçlanır?
    U. G., 02 Nis 2018, 10:05

    Avustralya vize başvuruları kaç günde sonuçlanır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avustralya vizesi kaç günde çıkar?
    D. G., 12 Eyl 2017, 21:36

    Selamlar, Avustralya vizesi kaç günde çıkar? bilgi verebilir misiniz? Ve de tüm belgeler tam olduğu durumda genelde kaç aylık çıkıyor? Teşekkürler,

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çalışmıyorum, Avustralya vizesi alırken sorun olur mu?
    S. Deniz, 12 Eyl 2017, 16:46

    Merhaba; Çalışmıyorum, Avustralya vizesi alırken sorun olur mu? Arkadaşımın daveti üzerine Avustralya'ya turistik amaçlı gitmek istiyoruz.(Gereken davet mektubu vs..herşeyi hazırlarız sorun değil) Benim eşimin adına 2 tane dükkan mevcut ve hali hazırda çalışmakta. Yalnız şahsım hiç bir sosyal güvenlik kurumuna bağlı değilim.Aslında bir nevi "Ev hanımı" pozisyonundayım diyebilirim. Ve 1.5 yaşında bir oğlumuz var. Turist vizesi almakla ilgili bir sıkıntı yaşar mıyız bu durumda? Zannetmiyorum fakat yine de sormak istedim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Avustralya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp