• Pasaportum ıslandığı için Amerika vizem deforme oldu ne yapmalıyım?
    Mert, 19 Ara 2017, 22:28

    Merhaba, Pasaportum ıslandığı için Amerika vizem deforme oldu ne yapmalıyım? Pasaportun geri kalanı da ıslandığı için yeni pasaport çıkarttım. Eski pasaporttaki vizenin üzerinde bozulmalar var. Vize tarihinin bitmesine de 2 sene var. Bu vizeyi yeni pasaporta aktarabiliyor muyuz? Yeni vize başvurusu mu yapacağız veya uzatma talebinde mi bulunacağız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vizesi uzatma işlemi nasıl yapılır?
    M. Ç, 18 Ara 2017, 17:12

    Merhaba, Amerika vizesi uzatma işlemi nasıl yapılır? ABD vizemin süresi Nisan 2018 de bitiyor. Mayıs 2018 de ABD ye gitmeyi planlıyorum. ABD deki Şirketten davetiye çıkartabiliyorum. Bu işlem ne kadar zaman alıyor? Vize eski pasaportumda yeni vizenin yeni pasaportta olmasını istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Akrabalık yoluyla Green Card alabilir miyim?
    E.A, 13 Ara 2017, 04:56

    Merhaba ben 19 yaşında bir gencim. Hayatımın geri kalanını Amerika'da geçirmek istiyorum. Üniversiteme de oradan devam etmek istiyorum ama nasıl gideceğimi tam olarak bilmiyorum. Kuzenim Green card sahibi akrabalık yoluyla Green Card alabilir miyim? Veyahutta Green Card’a diğer kategori yoluyla nasıl gidebilirim şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vizesi alacak çocuklar konsolosluk randevusuna gider mi?
    R.U., 11 Ara 2017, 11:50

    Merhaba B1-B2 vize sahibiyim.Eşimin ve 3,5 yaşındaki çocuğumun vizesi yok. Eşim ds-160 doldurdu. Ayrıca çocuk için de bütün prosedürler aynı mı? Amerika vizesi alacak çocuklar konsolosluk randevusuna gider mi? Konsolosluk randevusuna ben de girebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika H1B Çalışma Vizesi
    A. D., 08 Ara 2017, 22:34

    merhaba Amerika H1B Çalışma Vizesi için 2 sorum olacaktı; 1- Yüksek derecede uzmanlaşmış derken tam olarak ne kastediliyor, illa yıllarca deneyim veya yüksek lisans mi gerekiyor , yoksa o pozisyon için uygun aday mi kastediliyor tam olarak , ben kendimin h1b e başvurup başvuramayacağımı anlamak için soruyorum 2- h1b vizesinin çalışacağım yere herhangi bir masrafı oluyor mu ya da çalıştığım yerin ne gibi bir yükümlülüğü oluyor

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika H1B Vizesi başvuruları ne zaman yapılıyor?
    Z. G., 25 Kas 2017, 10:01

    H1B vizesi veriliyormu yoksa vize işlemleri durduruldumu? Veriliyorsa randevu uzun süre mi ne gibi evraklar gerekir bilgi alabilir miyim? Saygılarımla.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Katar'dan Amerika vizesi başvurusunda bulunabilir miyim?
    A. E., 24 Kas 2017, 22:56

    Merhabalar. Ben Katar’da çalışmaktayım ssklı değilim. v Katar'dan Amerika vizesi başvurusunda bulunabilir miyim? Birde bulunduğum projenin bitim süresi Aralık 2018, vizeyi aldığımda akabinde gitme mecburiyetim var mı yoksa 6 ay sonra gidebilirmiyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vizesi için randevu en erken ne zamana veriliyor?
    S. Ş., 23 Kas 2017, 11:24

    Merhaba, Amerika vizesi için randevu en erken ne zamana veriliyor? Amerika B-2 vizesi için hemen randevu almak istesem en erken ne zamana randevu tarihi veriliyor? Başka bir ülkeden başvuru yapabilir miyim? Evraklar İngilizce'ye tercüme edilmiş ve apostilli mi olmalıdır? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Green Card başvuru formunda düzeltme yapabilir miyim?
    erdem, 21 Kas 2017, 22:11

    Merhabalar. Kız arkadaşım benim adıma Green Card başvurusu yaparken ''no middle name'' hanesini işaretlemek yerine oraya ''no middle name yazmış. Yani başvuru sonucunda 2. ismim "no middle name" olarak görünüyor. Bu bir sorun teşkil eder mi? Kazanırsak mülakat esnasında düzeltme yapılabilir mi ya da Green Card başvuru formunda düzeltme yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yabancı ülke pasaportuna Türkiye'den Amerika vizesi alabilir miyim?
    Y. U., 08 Kas 2017, 11:56

    Yabancı ülke pasaportuna Türkiye'den Amerika vizesi alabilir miyim? Ben, eşim ve 2 çocuğum hem Türk hem Rus vatandaşıyız. Rusya'da çalışıyor ve yaşıyoruz. Rus pasaportlarımıza Adana ABD Başkonsolosluğundan turistik seyahat vizesi alabilir miyiz? Cevap evet ise 1-8 ocak 2018 de Adana'da olacağız o tarihlere randevu alma imkanımız olur mu? Alacağımız turistik vize max. süresi kaç yıl olur ve kızım turistik vizeyi eğitim maksatlı (tıp fak 2. sınıf öğrencisi) kullanabilir mi ? Saygılarımla

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika'ya 10 Yıl Giriş Yasağım Bitti, Vize Başvurusu Yapabilir Miyim?
    C. D., 05 Kas 2017, 12:42

    Merhaba, Amerika'da vizeli olarak gidip oturma süremi 1 yıl kadar geçtiğimden 2007 yılında başlayan 10 yıl giriş yasağım var. Bu giriş yasağı konsolosluğun bildirdiğine göre 2016 kasımında bitti. Amerika'dan gönüllü çıkış yapmıştım. Yani deport almadan çıkmıştım. Tekrar başvuru yapabilir miyim? Yaparsam prosedür nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • K1 Nişanlı Vizesinin süresi dolunca ABD'den çıkış yapmazsam ne olur?
    E. T., 20 Eki 2017, 02:25

    Merhabalar, K1 Nişanlı Vizesinin süresi dolunca ABD'den çıkış yapmazsam ne olur? erkek arkadasim bu durumdan dolayi cezalandirilir mi? ulkede bulundugum durumu yasallastirmak adina avukat ile vatandasliliga basvurabilir miyim? tesekkurler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Evlendikten sonra pasaportum değişti Amerika vizem geçerli midir?
    E. Ö., 05 Eki 2017, 11:03

    Merhaba. Evlendikten sonra pasaport değişikliği yaptım. Evlendikten sonra pasaportum değişti Amerika vizem geçerli midir? Eski pasaporttumda mevcut vizemi kullanabiliyor muyum, yoksa yeni vize başvurusu yapmalı mıyım ? Ayrıca, 3 yaş altı çoCuğum için başvuru nasıl yapmalıyım ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vizesine seyahat tarihinden ne kadar önce başvurulabilir?
    Y. Özkara, 04 Eki 2017, 14:31

    Amerika vizesi için seyahat planından ne kadar önce müracaat edebiliriz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Doğum iznindeyim Amerika turistik vizesi alabilir miyim?
    N.K., 27 Eyl 2017, 22:41

    Merhaba, Doğum iznindeyim Amerika turistik vizesi alabilir miyim? 7 ay önce bebeğim oldu ve doğum iznindeyim, eşimin abd vizesi var turistik vize alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bebekler için nasıl Amerika vizesi alınıyor?
    D. Y., 20 Eyl 2017, 16:56

    10 Yıllık Amerika vizem ve giriş çıkışımda var. Şimdi 10 aylık bebeğimle gitmek istiyorum. Bebek için vize almam gerekiyor mu birde anneanneyle göndermek istesem Amerika evrak olarak ne istiyor? Bebekler için nasıl Amerika vizesi alınıyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika turist vizesi uzatma işlemi nasıl yapılır?
    M. K., 19 Eyl 2017, 02:57

    Amerika turist vizesi uzatma işlemi nasıl yapılır? Annemin vizesi 30 Mart 2018'de bitiyor. Şubatta tekrar Amerika'ya gelecek. Burada nisan sonuna kadar kalabilir mi ya da önceden vizeye başvurabilir miyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vizesini posta yoluyla uzatmak istiyorum
    E. A., 17 Eyl 2017, 18:23

    Merhaba, 25 Eylül 2007 başlangıç 24 Eylül 2017 bitişli 10 yıllık vizem bitmek üzere. Amerika vizesini posta yoluyla uzatmak istiyorum. Anladığım kadarıyla evraklarımı göndermem halinde posta yoluyla da başvuru kabul ediliyor. Bu konuda bilgi verebilir misiniz? Eğer öyleyse evraklar nelerdir? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 1 yıl önce Amerika vizesi aldım gitmedim, şimdi gitsem sorun olur mu?
    B. İ., 16 Eyl 2017, 20:50

    Merhaba 1 yıl önce Amerika vizesi aldım gitmedim, şimdi gitsem sorun olur mu? aksilikler yüzünden vize memuruna belirttiğim tarihte gidemedim bu kış gitmeyi düşünüyorum. giderken Amerika'ya vardığımda gümrükte sorun yaşamamam için yanımda bulundurmam gereken ekstra bir evrak veya form var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Üniversiteden yeni mezun oldum Amerika vizesi almak istiyorum
    Ecenur, 28 Ağu 2017, 00:33

    Merhaba, Üniversiteden yeni mezun oldum Amerika vizesi almak istiyorum. Henüz bir yerde çalışmıyorum, herhangi bir işe başlamadan da Amerikaya turistik vize başvurusunda bulunmak, orda 3 hafta kadar kalıp dönmek istiyorum. Ablam orada doktora öğrencisi olduğundan bana davetiye gönderme gibi bir durumu da var. Vize almamda bir sıkıntı olur mu? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika H-1B Vizesi Nasıl Alınır?
    K. B., 16 Ağu 2017, 03:02

    Merhabalar ben H-1B, HB2 vizesiyle bir müddet Amerika'da çalışmak istiyorum bu konuda ne zaman başvuru yapılacağı, başvurunun nasıl yapılacağı başvuranlara çıkma olasılığı v.s tüm adımlar hakkında bilgi alabilir miyim. Vize almak için illa orada iş bulmak mı gerekiyor. Danışman firmalar aracılığıyla iş bulunabilir mi? Yıllarca bankacılık yaptım yaşım 36. Son olarak bir firmada finans uzmanlığı yaptım bir kaç aydır boştayım. Bu programa başvurma amacım çalışarak yabancı dilimi geliştirmek hatta fırsat bulabilirsem MBA yapmak. Bu konuda yardımlarınızı rica ederim. Saygılarımla

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Gemi Kaptanıyım hangi Amerika vizesini almalıyım?
    S. K., 12 Ağu 2017, 21:02

    Selam, Gemi Kaptanıyım, Amerika seyahatim söz konusu değil fakat çok uluslu büyük armatör firmaları iş başvurularını incelerken Amerikan vizesi olanlara öncelik veriyor. Bu sebeple Amerikan vizesi başvurusu yapacağım, Fakat tip olarak B1/ B2 mi yoksa D,C1/D mi olmalı ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vizesi bulunan pasaportum kayboldu, ne yapmalıyım?
    E. G., 04 Ağu 2017, 21:37

    Merhabalar, Amerika vizesi bulunan pasaportum kayboldu, ne yapmalıyım? 10 yıllık vizem var ancak eski pasaportumda bulunuyordu ve taşınma sırasında eski pasaportum kaybolduğu için ne yapmam gerekiyor ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vizesi için aldığımız randevu ertelenebilir mi?
    M.S., 03 Ağu 2017, 14:18

    Merhaba, Çocuğum amerika öğrenci vizesi için randevu aldı ama henüz Amerika'dan okul belgesi gelmedi. Bu sebeple randevuya belge yetişemeyecektir , randevu gününü ileri tarihe atma imkanı var mıdır? Konuyla ilgili yardımlarınızı rica ederim. İyi çalışmalar,

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika da Gözlemci olmak için hangi vize türüne başvurmalıyım?
    E.S., 31 Tem 2017, 10:13

    Merhaba. Amerika'da bir üniversitede 3 ay obsever olarak kalmak istiyorum ve oradaki üniversiteden 6 aylık kalışımı onaylayan bir davet mektubu aldım. Resmi bir program değil, gözlemci olmamla ilişkili bir mektup. B1/B2 vizesine başvurabilir miyim? Amerika da Gözlemci olmak için hangi vize türüne başvurmalıyım? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Azerbaycan vatandaşıyım, Türkiye'den ABD vize başvurusu nasıl yaparım?
    F. M., 21 Tem 2017, 15:03

    Merhaba, ben Sakarya universitesinde ogrenciyim ve yabanciyim (AZERIYIM) , buradan Amerika'ya vize alip gidebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • ABD vizemin 20 gün geçerliliği kaldı ABD'ye girişte sorun yaşar mıyım?
    F. A., 20 Tem 2017, 11:06

    ABD vizemin 20 gün geçerliliği kaldı ABD'ye girişte sorun yaşar mıyım? 14 Kasım 2017 tarihine kadar Vizem var ( 10 yıllık ) 19 - 26 Ekim Amerika seyahatim var , Vizenin 20 Gün geçerliliği kalmış olması girişte sorun yaratır mı ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgar pasaportum ile Türkiye'den ABD vizesi alabilir miyim?
    M. K., 18 Tem 2017, 14:07

    Bulgar pasaportum ile Türkiye'den ABD vizesi alabilir miyim? Hem Türk vatandaşıyım hem de Bulgar. Nasıl yapabiliriz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • ABD'de kazandığım bursu finansal güvence olarak gösterebilir miyim?
    F. Ç., 11 Tem 2017, 15:55

    ABD'de kazandığım bursu finansal güvence olarak gösterebilir miyim? Yoksa yine belli bir miktar para göstermem gerekir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Annem Amerika'ya yanıma gelmek istiyor, en kolay vize nedir?
    E. B., 07 Tem 2017, 15:45

    Merhaba, Annem Amerika'ya yanıma gelmek istiyor, en kolay vize nedir? Kendisi emekli öğretmen yeşil pasaportu yok. Vize başvurusunu en kolay şekilde nasıl yapabilir. Aile ziyareti vize işlemleri olarak mı evraklarını toplaması gerekmektedir? Geri dönüşlerinizi bekler, iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Amerika için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp