• Yabancı Uyruklular için Amerika Vizesi
    N. SALAYEVA, 26 Haz 2018, 19:41

    YABANCI UYRUKLULAR İÇİN AMERİKA VİZESİ VAR MI? TÜRKMEN VATANDAŞI AMERİKA'YA TURİST OLARAK GİTMEK İSTER. NE GİBİ BELGELER HAZIRLAMASI GEREKİR? İSTANBUL'DA OTURMA İZNİ VAR.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Eğitim Vizesi Sponsorluk Formu
    B.I., 26 Haz 2018, 02:13

    Merhabalar, Amerika Eğitim Vizesi Sponsorluk Formu lazım. ben Chicago da bir dil okuluna kayıt yaptırdım sponsorum babamın arkadaşı ve kendisi Abd'de yaşıyor I-34 Formu gönderdi sizce vize görüşmesine götürmeli miyim? Onun dışında tüm belgeler hazır yalnızca beni tereddütte bırakan I-34'ü alıp almamak. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika DS-160 Formu Hataları
    K.I., 24 Haz 2018, 14:14

    Merhaba, DS-160 formunu doldurdum ve vize ücretini ödeyerek başvurumu yaptım. Amerika DS-160 Formu Hataları sorun olur mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika F1 Vizesi İşlemleri
    B.Ç., 23 Haz 2018, 10:08

    Amerika F1 Vizesi İşlemleri için sorum olacak. 2 sene önce F1 Vizesi adim. Süresinin dolmasına 3 yıl var. Simdi ayni vizeyle bir kongreye ve workshop'a katılmak istiyorum. Ayni vizeyle gidebilir miyim yoksa başka bir vize almam mi gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Emekliler için Amerika Vizesi Gerekli Evrak Listesi
    h. kovanlık, 21 Haz 2018, 17:59

    Yayınlanmış olan duyurular ve bültenlerde sgk emeklisi olan kişilerin hazırlayacağı evraklar ile ilgili liste göremedim. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi DS-160 Formu Onayı
    K.A., 20 Haz 2018, 12:13

    İyi günler. DS 160 formunu doldurdum onayladım ve 22 Haziranda randevumu aldım fakat doğum yeri sorusunu yanlışlıkla yaşadığım şehri yazdım bunu değiştirebilme şansım var mı? Randevu tarihimi değiştirmeden. Amerika Vizesi DS-160 Formu Onayı nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Nasıl Alınır?
    S.E., 18 Haz 2018, 22:49

    Merhabalar, yaklaşık 15 yıldır iş hayatındayım ve sürekli olarak hem işim gereği hem de turistik olarak seyahatlerde bulunuyorum. Mimarım ve hem kendime ait bir şirketim var hem de freelance çalıştığım firmalar var. Daha önce çalıştığım bir vize danışmanlık firması vardı fakat son vizemde yapılan hatadan dolayı vize başvurum olumsuz sonuçlandı. Daha önce Amerika vizesi almamıştım. Amerika vizesi nasıl alınır? Ne kadar zor bir süreci olduğunu biliyorum. Araştırma yaparken sizin firmanız ile karşılaştım. Profesyonel bir destek olarak sizden hizmet almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Evlilik Vizesi Hakkında
    S. gül yılmaz, 16 Haz 2018, 13:52

    Merhaba, Amerika Evlilik Vizesi Hakkında bilgi almak istiyorum. Kaliforniya'da ikâmet eden bir kız arkadaşım var. Tanışalı yaklaşık 6 ay gibi bir süre oldu ve evlenmeye karar verdik. İngilizce bilgim çok iyi değil mesajlaşırken takıldığım yerlerde Google Translator kullanıyorum. Ayrıca ben hiç yurt dışına çıkmadım. Bugüne kadar herhangi bir pasaportum olmadı. Eylül ayında tekrar yanıma gelecek Türkiye'de evlenip Türkiye'de yaşayacağız. Ama bu evlilik konusunda ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. Kız arkadaşımın gelmeden önce herhangi bir evrak hazırlaması gerekiyor mu Türkiye'ye geldikten sonra konsolosluğa gitmeli miyiz ve benim yapmam gerekenler nelerdir? Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika için Turist Vizesi
    F. FIRAT, 12 Haz 2018, 15:19

    Merhaba, Amerika için Turist Vizesi için bilgi verebilir misiniz? 2017 yılında Work And Travel programı Amerika'ya ile giriş çıkış yaptım.Şimdi turist vizesine başvurmak istiyorum fakat daha önce giriş çıkış yapmamın nasıl bir etkisi olur bilmiyorum. Pasaportumda İngiltere, Rusya vizesi de mevcut.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Çalışma Vizesi Nasıl Alınır?
    G.B.D., 12 Haz 2018, 09:27

    Amerika Çalışma Vizesi Nasıl Alınır? Amerika'da bir şirkette devamlı olarak çalışmak için hangi vizeye başvuru yapmam gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya’dan ABD turistik vizesine başvuru yapılabiliyor mu?
    H. B., 09 Haz 2018, 18:21

    Almanya’dan ABD turistik vizesine başvuru yapılabiliyor mu? Ben Almanya’da yasayan bir Türk vatandaşıyım? Amerika’ya turist olarak gitmek istiyorum. Nereye müracaat etmem gerekiyor ve hangi evraklar gerekli? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • L-1 vizesi için en az 1 yıl çalışmış olma koşulu var mı?
    A. O., 29 May 2018, 16:49

    Merhaba, şu anda çalışmakta olduğum firma beni Amerika'daki şubesinde görevlendirmek istiyor. L-1 kategorisi vize en uygun vize türü gibi duruyor. Ancak bu firmada 10/07/2017 tarihinde işe başladım yani bir yılım daha dolmadı. Bu vize türüne başvurabilir miyim? Ya da 10/07/2018 tarihini mi beklemem gerekiyor? L-1 vizesi için en az 1 yıl çalışmış olma koşulu var mı? Saygılarımla.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Green Card konusunda eğitim önemli mi?
    b. k., 19 May 2018, 19:32

    Merhaba, ben 2019 Green Card talihlisiyim ancak ortaokul mezunuyum. 8 senedir esnaflık yapıyorum ve son 3 yıla ait ödenmiş Bağkur dökümüm var. Eğitim konusunda sorun yaşar mıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim? Green Card konusunda eğitim önemli mi? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika’da çocuk bakıcısı olmak için hangi tür vizeye başvurmalı?
    Z. İ., 30 Nis 2018, 11:15

    Merhaba, Türkiye’de bir devlet hastanesinde hemşire olarak çalışmaktayım. Emekli olup Amerika’da çocuk bakıcısı olarak çalışmak istiyorum. Yeşil pasaportum var. Hangi tür vizeye başvurmalıyım? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çocuklar için Amerika Vizesi alırken Vize Ücreti Alınır mı?
    P.K, 18 Nis 2018, 17:49

    2 ve 6 yaşındaki çocuklarım için Amerika vize başvuru ücreti ödemem gerekiyor mu? Ayrıca noterden alınacak muvaffakatnamede gidilecek ülkenin ismi (Amerika) belirtilmeli mi? Aynı dönemde Yunanistan vizesine de başvuru yapacağım ikisi için ortak belge kullanabilirmiyim? Muvaffakatname her çocuk için ayrı mı hazırlanmalıdır, yoksa 2 çocuk aynı belgede olabilir mi? Amerika vizesi için başvuru sırasında orjinal belge mi vermeliyim? Eğer aynı belgede 2 çocuk içeren bir muvaffakatname alırsam, başvuru sırasında birine orjinal birine fotokopisi verebilirmiyim? Çocuklar için Amerika Vizesi alırken Vize Ücreti Alınır mı? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çifte vatandaşlar ABD vizesine hangi pasaportları ile başvurmalı?
    G. D., 18 Nis 2018, 10:02

    Merhaba, Türkiye'den Amerika vize başvurusu yapmak istiyorum. Ancak hem Türk hem de Bulgaristan vatandaşıyım. Çifte vatandaşlar ABD vizesine hangi pasaportları ile başvurmalı? Bu durumda Bulgar pasaportum ile mi Türk pasaportum ile mi başvuru yapmam daha mantıklı olur? İki farklı ismim var. Bulgar pasaportu ile başvuru yaparsam iş yerimden aldığım çalışma evrakları ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Adres ve aile bilgilerini içeren) hep Türk adım ile olup karışık bir durum ortaya çıkartıyor. Konu hakkında sizden destek rica ederim. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika J1 vizesinde Gerekli Olan Evrak Listesi Nedir?
    O.O., 09 Nis 2018, 10:46

    Merhabalar, Bir üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışıyorum. J1 vizesine başvuracağım. Aynı zamanda öğrenci olduğum için gerekli belgelerde öğrenci belgesi ve transkript yeterli midir yoksa görevlendirme belgesini de isterler mi? Amerika J1 vizesinde Gerekli Olan Evrak Listesi Nedir? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Alırken Seyahat Planım Olmalı mı?
    M.A.Ö., 03 Nis 2018, 14:36

    Merhaba, Amerika Vizesi Alırken Seyahat Planım Olmalı mı? USA vizesi almak için mutlaka program, otel rezervasyonları yapmak ve uçak biletlerini almak zorunda mıyım yoksa tarihi henüz belli olmayan seyahatlere hazırlık için vize başvurusu yapabilir miyim. (örneğin zaten vizesi olan ve sıkça gidip gelen eşimin bir daha ki gidişine vizemi hazır edip birlikte gitmek için ya da ani gelişen bir toplantıya katılabilmek için ki gerçek nedenlerim bu ikisi) Nasıl bir yol izlemeliyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizem Bitmeden Yenileme Yapabilir Miyim?
    O. Y., 02 Nis 2018, 18:39

    merhaba Amerika Vizem Bitmeden Yenileme Yapabilir Miyim? Amerika vizemi 2010 yılında eski pasaportlar zamanında almıştım süresinin dolmasına 2 yıl olmasına rağmen giriş çıkışlarda problem yarattıkları için yenilemek istiyorum herhangi bir mani var mıdır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vizesinden 2 kez vize reddi aldık, tekrar başvurabilir miyiz?
    H.I.B., 28 Mar 2018, 08:54

    Merhaba, biz 2 yıl önce balayı tatilini geçirmek için ABD vizesine başvurduk ancak eşim daha önce yurt dışına çıkmadığı için benim de form bilgilerim eksik doldurulduğu (yanlış firma seçimi) için ret cevabı aldık. Talihsizlik ile 20 gün sonra 2. kez başvurduk onlar da bu kısa sürede bir şey değişmeyeceğini belirterek ret cevabı verdiler. Bu sefer ABD'de yapılacak bir kongrede sözel sunum yapmak için davetiye mektubu aldık. Bu iki yıl içinde 3 kez Schengen vizesi alarak 5 ülke gezdik. Tekrar başvuru yapmak istiyoruz ancak bu seferki tek dezavantajımız eşim 3 ay önce 5 yıl çalıştığı hastaneden ayrılarak benim şirketimde çalışmaya başladı. Bu bir problem yaratır mı? Yapmamız gereken herhangi bir şey var mıdır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • ABD vizesi almadan önce Schengen vizesi almamın faydası olur mu?
    C.A., 22 Mar 2018, 10:40

    Merhaba bu ay içinde Amerika öğrenci vizesi için yaptığım başvuru reddedildi. 1 yıllık sigortalı çalışanım aynı evraklarla tekrar başvuru yaptım. ABD vizesi almadan önce Schengen vizesi almamın faydası olur mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika M1 Öğrenci vizesi ile ABD'de çalışabilir miyim?
    O.İ., 21 Mar 2018, 16:13

    İyi günler, Amerika M1 Öğrenci vizesi ile ABD'de çalışabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vizesi olan anne baba, bebekleri ile ABD'ye nasıl seyahat eder
    D.A., 06 Mar 2018, 09:55

    Amerika vizesine sahip olan anne babanın 0-2 yaş aralığındaki pasaportu olan çocuğunu seyahatte yanında götürmek için ne yapması gerekir. Amerika vizesi olan anne baba, bebekleri ile ABD'ye nasıl seyahat eder. Bilgilendirme yaparsanız çok seviniriz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pasaportum ve soyadım değişti, Amerika vizemin durumu ne olur?
    A. Y., 02 Mar 2018, 15:49

    Merhaba, Pasaportum ve soyadım değişti, Amerika vizemin durumu ne olur? 2012 yılında standart pasaportum vardı ve 10 yıllık Amerikan vizesi almıştım. Şimdi yeşil pasaport almaya hak kazandım. Soru 1) eski pasaporttaki vize hala geçerli olur mu? Sıfırdan vizeye başvurmam gerekirse Ocak 2019'u mu beklemem gerekiyor yoksa geçerli vizelere düzeltme beklemeden yapılabiliyor mu?? Soru 2) bu arada evlendiğim için soyadım değişti, vizemde eski soyadım yazıyor, bu sorun olur mu? Soru 3) eşimin de 10 yıllık geçerli Amerikan vizesi var. 2 yaşında ve 3 aylık iki bebeğimiz için vize almak istersek nasıl bir yol izlemeliyiz? Çocukların da konsolosluğa gitmesi gerekiyor mu? Çok teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan pasaportu ile nasıl Amerika vizesi alabilirim?
    S.A., 22 Şub 2018, 21:02

    Benim Bulgaristan pasaportum var Türk pasaportunu zaman sıkıntısından dolayı cıkaramadım. Amerika vizesine başvururken bu pasaport ile başvurursam yani Türk pasaportu cıkarmaz isem farklı bir mevzuat işletilir mi? Başvuru aşamasında bana avantaj sağlar mı sağlamaz mı? Bulgaristan vatandaşlığımı belirttiğim zaman başka evrak veya işlem sırası yaparlar mı o açıdan soruyorum. Türkiye'de oturuyorum yılda bir iki defa gidiyorum Bulgaristan'a yani giriş çıkışım mevcut... Yardımcı olursanız dönüş yaparsanız çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Aile ziyareti amaçlı Amerika vizesi nasıl alabilirim?
    P. Ü., 02 Oca 2018, 14:50

    Sayın Yetkili, Aile ziyareti amaçlı Amerika vizesi nasıl alabilirim? Amerika'da master yapan oğlumun yanına ziyaret amaçlı gitmek için vize almak istiyoruz. Aile vizesinin avantajları nelerdir? Aile vizesi başvurusu yaptığımızda görüşmeye tüm aile bireyleri aynı anda mı gidecek eşim başka ildeki konsolosluğa görüşmeye gidebilir mi? Aile vizesi aldığımızda aynı tarihte tüm ailenin mi seyahat etmesi gerekiyor. Farklı tarihlerde tek tek seyahat edebilir miyiz? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Annem ABD vatandaşı onun üzerinden Green Card alabilir miyim?
    A. S., 25 Ara 2017, 23:16

    A.B.D. doğması nedeniyle Annem ABD vatandaşı onun üzerinden Green Card alabilir miyim? Ben 28 yaşında üniversite mezunu ve bekarım. Annemden dolayı Green Card alma ve ABD'de oturma ve çalışma hakkım var mı? Varsa hangi belge ve bilgiler gerekli... Bu konuda bilgi vermenizi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesini Başka Ülkeden Almak
    e.a., 20 Ara 2017, 18:29

    Merhaba; Türkiye dışında herhangi bir ülkeden Amerika vizesi alabilir miyim? Schengen ülkelerine gidip hızlıca Amerika alabileceğim, tavsiye edebileceğiniz bir ülke var mı? Amerika Vizesini Başka Ülkeden Almak olur mu? Türk vatandaşıyım. İnşaat firmasında çalışıyorum ve şubat ayında Amerika'da toplantımız var. Gerekirse oradaki toplantıya gideceğim inşaat firmasından davetiye alabilirim. Randevu önceliği tanır mı konsolosluk?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Eşim ve benim Amerika vizemiz var çocuğumuz için de almak istiyoruz
    E. U., 20 Ara 2017, 11:52

    Merhabalar, Eşim ve benim Amerika vizemiz var çocuğumuz için de almak istiyoruz. Eşimin ve benim 10 yıllık Amerika vizemiz var ama 5.5 yaşındaki oğlumuzun yok. Oğlumuz için bu ara başvuru yapılabiliyor mu? (en yakın tarih 19 ocak 2019 diye bir haber okudum da)

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • ESTA vizesi kaç günde çıkar?
    M. ARMAN SARAÇER, 20 Ara 2017, 09:46

    1. ESTA VİZESİ KAÇ GÜNDE ÇIKAR? 2. VİZE CEVABI KAÇ GÜNDE GELMEKTEDİR ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Amerika için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp