• Amerika vizesi
    A. Çayır, 29 Kas 2019, 13:00

    Amerika vizesi için bilgi rica ediyorum. Nasıl yaparız, kaç günde biter?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İran Vatandaşları için Amerika Vizesi
    İ. H., 29 Kas 2019, 12:47

    İran vatandaşları için Amerika vizesi bilgisi olabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Özbek Vatandaşları İçin Amerika Vizesi
    H. L., 29 Kas 2019, 12:13

    Türkiye'de ikamet izni olan Özbek vatandaşları için Amerika vizesi başvuru yapma şansı var mı? Kaç gün önceden yapayım ve neler gerekli?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Türkmen Vatandaşları İçin Amerika Vizesi
    L. H., 29 Kas 2019, 12:01

    Türkmen vatandaşları için Amerika vizesi başvurusu yapmak için hangi evraklar gereklidir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Suriye Vatandaşları İçin Amerika Vizesi
    G. Karhid, 29 Kas 2019, 11:45

    Merhaba ben İstanbul'da yaşana bir Suriyeliyim. Suriye vatandaşları için Amerika vizesi almanın şartları nedir? Yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika K2 Eş Vizesi
    İ. Erler, 29 Kas 2019, 11:28

    Amerika K2 eş vizesi için gerekli bilgi ve belgeler için sizden bilgi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Parmak İzi Nerede Veriliyor?
    A. Köse, 29 Kas 2019, 11:05

    Amerika vizesi parmak izi nerede veriliyor? Bu işlemleri nasıl yapacağız, fazladan bir ücret ödemesi olacak mı? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika K1 Nişanlılık Vizesi
    N. Koçak, 29 Kas 2019, 10:21

    Amerika K1 Nişanlılık Vizesi için bilgi rica ediyorum. Amerika'da sevgilim var. Onunla nişanlı olursam yanına gidebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi İçin Muvafakatname Gerekli Midir?
    H. Kara, 29 Kas 2019, 10:02

    Selam, ben eşim olmadan çocuğumla Amerika'ya gitmek istiyorum. Amerika vizesi için muvafakatname gerekli midir? Evraklar içinde onu da hazırlamam gerekir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Randevusu Nasıl Alınır?
    S. Karcan, 29 Kas 2019, 09:35

    Amerika vizesi randevusu nasıl alınır? bana bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz? Kendi başıma yaparsam ne gibi yerler önemli? Acil başvuru gibi bir durum var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Irak Vatandaşları için Amerika Vizesi
    H. Gazi, 29 Kas 2019, 09:19

    Merhaba, Ben Türkiye'de yaşayan bir Iraklıyım. ABD'ye turistik olarak gitmek istiyorum. Irak Vatandaşları için Amerika Vizesi almak zor mudur? Neler yapmam gerekecek? Hangi belgeler lazım ve ücret nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika'dan Deport veya Sınırdışı Olanları Yapması Gerekenler
    PE, 04 Tem 2019, 15:57

    Merhabalar, 2012 senesinde kızımı doğurmak için Ocak ayında Amerika'ya gittim. Doğum yaklaşınca Mart ayında eşim gelecekti. İkimizinde 10 yıllık vizesi vardı. Eşim pasaport kontrolünde eşiniz nerede diye sorulunca paniğe kapılarak o Türkiye'de demiş. Sorguya almışlar. Bavulları falan açılmış. Aynı gece bilet alarak geri göndermişler. Vizesi iptal edilmiş. Üzerinde bir sürü kaşeler var. Ama kaç yıl yasaklı onu anlayamadık ve öğrenemedikte. Şimdi 2018 yılında ikimizinde vizesi bitti. Kızımızı lisede Amerikaya göndermek arasıra orada ziyaret etmek istiyoruz. Kendisi Amerika vatandaşı fakat biz tekrar vize başvurusu yaparken sıkıntı çeker miyiz? Eşimin Miamide akrabaları var onlar bize davetiye gönderebilirler. Amerika pasaportlular. Bunun bir faydası olur mu? Normal vize başvurusu mu yapmalıyız? Yoksa eşim için ilave birşeyler daha doldurmamız gerekir mi? Eşimin özellikle bu konuda psikolojisi çok bozuldu. Yardımcı olur musunuz?, Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Staj J1 vizesi
    A.U., 02 Tem 2019, 18:38

    Merhaba ben 21 yaşındayım ve 15 yaşında Amerika’ya West Virginia'ya basketbol bursu ile okumaya gittim ve 1.5 sene orada yaşadım. Daha sonrasında ise İstanbul’a döndüm. Şu anda ise Boston’da staj yapmaya gideceğim ve kabul gördüm fakat beni alacak yer maalesef ki herhangi bir belge yollayamıyor. Sizce hangi vizeye başvurabilirim? Daha önce oynadığım takım bana davetiye mi gönderirse daha iyi olur yoksa turist vizesine mi, Amerika staj J1 vizesine mi başvursam daha iyi olur? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vizesinde idari incelemenin sonucu ne zaman çıkar?
    i. k., 24 Nis 2019, 19:35

    merhabalar, Amerika vizesinde idari incelemenin sonucu ne zaman çıkar? şu an J-1 vizesi ile amerikada bulunmaktayım. Ben J-1 vizesine başvururken aynı randevuda eşim ve çocuğum için B-2 turist vizesine başvuru yaptık. ama konsolosluk benim J-1 vizemi onaylarken eşim ve çocuğumun vize başvurularını idari işleme aldı. 6 ay geçmiş olmasına rağmen de hala bir sonuç bildirilmedi. bu süreçte eşim ve çocuğum için J-2 vizesine başvurabilirmiyim (başvurabilecek kriterleri sağlıyoruz). eğer başvurabilirsem vize görüşmesinde benim de bulunmam (asıl J-1 vizesi sahibi olarak) gerekmektemidir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika'da Bakıcı Vizesi Nasıl Alınır?
    G. B., 15 Mar 2019, 10:00

    Amerika'ya çocuk bakıcısı olarak gitmek istiyorum. Amerika'da Bakıcı Vizesi Nasıl Alınır? Sorularım: 1. Aile beni yasal olarak nasıl götürmeli ve ne gibi evraklar gerekiyor? 2.Saatlik Çalışma ücreti nedir? 3. ABD de Washington Seattle da asgari ücret ne kadar? 4. Bu şekilde çalışma izniyle ne kadar orada kalabilirim? 5. Oturma izni hakkı ne kadar süre sonra alınır? 6. İşveren bana orada aylık ne kadar sigorta ödeyecek?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Kaç Günde Çıkar?
    H. D., 01 Mar 2019, 22:43

    Merhaba ben iş için amerikaya gidiceğim. Amerika vizesi kaç günde çıkar? Vize randevusunuz hemen alabilir miyim? Ya da hangi durumlarda Amerika vizesini hızlandırabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • DS 160 Formu doldururken dikkat etmeniz gerekenler nelerdir?
    Ş.K., 23 Oca 2019, 14:11

    ds-160 belgesi doldururken 3 adımda beni sistemden attı ve ıd numarası ve doğum son 4 hane soyadım son 4 hane girmeme rağmen ds-160 belgeme devam edemiyorum yol gösterir misiniz ? yeni formada müsade etmiyor. DS 160 Formu doldururken dikkat etmeniz gerekenler nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • DS-160 belgemin onay formunu alamıyorum
    B.P., 21 Oca 2019, 10:08

    DS-160 belgemin onay formunu alamıyorum. Vize için randevum var gerekli belgeleri topluyorum ama ds-160 belgemin onay formunu alamıyorum formu önceden telefondan doldurdum ve kaydını alamadım ne yapmam lazım.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • DS 160 Formu nasıl doldurulur?
    C.D., 18 Oca 2019, 01:11

    Merhaba DS 160 Formu nasıl doldurulur? Konu ile ilgili bir cevap verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vizesi için gerekli işlemler hakkında detaylı bilgi
    İ.İ.Z., 17 Oca 2019, 14:30

    Amerika vizesi için gerekli işlemler hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • ABD vize başvurusu yaptım ve ret aldım
    H.Ü., 16 Oca 2019, 11:32

    Merhabalar yaklaşık 4 ay önce ABD vize başvurusu yaptım ve ret aldım. 2.başvuruyu yapmam için belli bir zaman geçmesi gerekiyor mu? Hiçbir destek almadan kendim başvuruda bulundum ve 2.basvurumun da olumsuz olmasını istemediğim için profesyonel destek almak istiyorum. Sizi araştırdım ve bir arkadaşımın tavsiyesiyle yazmaya karar verdim. Dönüş yaparsanız sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Eski Pasaporttaki Amerika vizem geçerli mi?
    B.B, 15 Oca 2019, 20:30

    2015 ten 2025 e kadar geçerli vizem eşimden hak kazandığım yeşil pasaportumda kayıtlıdır. 2018 de eşimden boşandım. Oğlum Arizona üniversitesinde okumaktadır. 2017 de ziyaretine giderek altı hafta kaldım. Bu senede gitmek istiyorum. Vizemin geçerliliğini yeniden yeni aldığım pasaporta taşımam veya yeniden tüm istene belge formları hazırlayarak vize başvurusunda mı bulunmam gerekir? Eski Pasaporttaki Amerika vizem geçerli mi? Sizden yol göstermenizi rica ederim. Saygılar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vizem var seyahat öncesi yapmam gereken bir şey var mı?
    E.E.G., 14 Oca 2019, 11:32

    Merhaba. Amerika vizem var seyahat öncesi yapmam gereken bir şey var mı? 2015 de aldığım 10 yıllık bir abd vizem var. Şimdiye kadar 1 kere gittim. Tekrar bu ay gitmek istiyorum. Vizem olsa da tekrar gitmek için yapmam gereken ekstra bir işlem var mıdır. Bir de pasaportumda daha önce aldığım dubai suudi arabistan vizeleri abd girişi için sorun oluşturur mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Daha önce yurt dışına çıkmadım vize alma ihtimalim nedir?
    B.A., 12 Oca 2019, 16:53

    Merhaba Amerika vizesi için form doldurdum ve başvuru yaptım burada çalıştığım bir şirket var ve Amerika'da teyzem yaşıyor ondan davet mektubu alacağım şirketten de çalıştığıma dair belgeleri sunacağım yalnız tek dezavantajım daha önce yurt dışına çıkmadım vize alma ihtimalim nedir?)

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Refakatçi Vizesi Var mı?
    s. e., 08 Oca 2019, 13:32

    Merhaba, Amerika'da tedavi gören bir tanıdığıma destek olmak için refakatçi olarak Amerika vizesine başvurmak istiyorum. Tedavi gören kişinin Belçika pasaportu da olduğu için ayrıca B2 vizesi yok. Tedaviyi kanıtlayacak her türlü evrak vs. mevcut ama bu durumda turistik vize ile standart başvuru mu yapamalıyım? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Eski Pasaportum Delinirken Amerika Vizem de Delindi Ne Yapacağım?
    O., 24 Ara 2018, 19:25

    Eski pasaportum delinirken Amerika Vizem de delindi ne yapacağım? Merhaba, tarihi dolmamış ABD vizem eski pasaportumda bulunuyor ve pasaport yenileme işlemi esnasında vizenin olduğu sayfada delik açılmış. Bu benim için herhangi bir sorun teşkil eder mi yoksa? Eski pasaportum delinirken Amerika Vizem de delindi ne yapacağım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi İçin Muvafakatname
    A.C., 11 Ara 2018, 16:28

    Merhaba, Amerika Vizesi İçin Muvafakatname almak gerekir mi? bir şirkette SGK'lı olarak çalışıyorum. Eşim, emekli ve ev hanımı. 15 yaşında bir kızımız var. Bir kolejde hazırlık sınıfında okuyor. Okulların kapanmasının ardından ailecek 2019 Haziran ayında NewYork'a bir hafta süreli bir seyahat yapmayı planlıyoruz. Ama henüz uçak veya konaklama anlamında kesinleştirdiğimiz bir rezervasyonumuz yok. Bu bilgilerden sonra üç sorum olacak: 1)Vize işlemlerini şimdiden başlatabilir miyiz? 2) Kızım bizimle (anne-baba) birlikte seyahat edeceği halde Muvafakatname gerekiyor mu? 3) Tarih henüz kesinleşmediğinden vize başvuru dilekçesi ekinde iş yerinden izinli olacağım tarihlere ilişkin bir yazı alamam. Bu bir sakınca yaratıyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • H2b Vizesi İçin Ne Yapmam Gerekir?
    C.S, 04 Ara 2018, 23:45

    Merhaba, H2b Vizesi İçin Ne Yapmam Gerekir? h2b vizesine basvuru icin banka hesabimda ne kadar bir meblag yada tapu vs lazim mi? Ayrica isi kendimiz ayarliyabiliyor muyuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizemi Soyadı Değişikliğinden Dolayı Nasıl Alabilirim?
    G.S., 30 Kas 2018, 16:01

    Merhabalar, Amerika Vizemi Soyadı Değişikliğinden Dolayı Nasıl Alabilirim? 2013 yılında aldığım, 10 yıllık bir ABD vizem hali hazır da mevcuttur. Ancak soyadı değişikliği (boşanma ve evlenme) nedeniyle yeni pasaportuma geçirmek istemekteyim vizemi. Bu işlem için sıfırdan vizeye mi başvurmam gerekiyor, yoksa başka şekilde bu değişikliği yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vize Randevusu
    A.K., 24 Kas 2018, 00:45

    Merhaba, Amerika'ya kısa süreli bir seyahat gerçekleştireceğim. Amerika vizesiyle ilgili size sormak istediğim sorular şunlar: Amerika vizesi başvurusu yaparken vize randevusu almam gerekiyor mu? Eğer almam gerekiyorsa Amerika vize randevusu nasıl alınır ve adımları nelerdir? Son olarak, randevu başvurusu yaparken dikkat etmem gereken hususlar nelerdir? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Amerika için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp