• Kaybolan pasaporttaki Amerika vizesi
    C. Gün, 19 Kas 2016, 02:31

    10 yıllık henüz hiç kullanmadığım Ocak 2014'te aldığım Amerika vizesi olan pasaportumu İspanya'da kaybettim. Yeni pasaportum elime ulaştı. Eski vizemin fotoğrafı veya bilgileri yok. En baştan başvuru mu yapmam gerekiyor ve yine şahsi başvuru şart mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vizesi için kimler davetiye gönderebilir?
    M. ŞASICI, 14 Kas 2016, 20:47

    Merhaba benim dayım New york'ta yaşıyor ve Amerika vatandaşı onun yanına gitmek istiyorum. dayım bana davetiye yollayabilir mi yani soyadlarımız farklı olduğu için sorun olmaz mı? Eğer bana davetiye yollarsa vizenin daha rahat çıkması şansı var mı? Amerika vizesi için kimler davetiye gönderebilir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • ABD Nişanlılık vizesi başvurusu için ne yapmalıyım?
    H. İ., 10 Kas 2016, 20:04

    merhaba ABD Nişanlılık vizesi başvurusu için ne yapmalıyım? Amerika'da sevgilim var. Biz evlenmek istiyoruz kendisi bana nişanlılık vizesi başvurusu yapacaktı. Ds160 diye formu doldurup kendisine mail yolu ile göndermemi istiyor hataya yapmak istemiyorum bu konuda tarafınızdan destek istiyorum

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vizesi için fotoğraf
    I. C., 02 Kas 2016, 08:18

    Amerika göçmenlik başvurusu için 5 yaşındaki kızımın yüzü ve kulakları daha iyi görünsün diye başında çiçekli bir taç olan fotoğraf çektirdik. Sonradan kurallarda şapka, örtü ve saç bandı olmamalıdır şeklinde bir ibare okudum. Saç bandı- Taç açıkçası kararsız kaldım. Bu fotoğraf geçerli olur mu? Saça taç takılı bir fotoğrafı kullanmalı mıyım? yoksa kullanmamalı mıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika çalışma izni
    H. E., 27 Eki 2016, 09:31

    Ben 16 sene devlet kurumunda hemşirelik yapıyorum. Sağlık meslek lisesi mezunuyum. Amerika'da hemşire olarak çalışma izni alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Soyadı değişikliği nedeniyle yeni pasaport aldım.ABD vizem geçerli mi?
    C.T, 25 Eki 2016, 22:42

    Soyadı değişikliği nedeniyle yeni pasaport aldım. Amerika vizem eski pasaportumda ve daha 7 sene geçerliliği var. Bu şekilde 2 pasaportu da taşıyarak Amerika'ya giriş yapabilir miyim? Vizede soyadı değiştirmenin ve vizeyi yeni pasaporta taşımanın bir yolu var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika'ya evcil hayvan götürme
    A. NAIL CINAR, 21 Eki 2016, 12:13

    Sayın Yetkili, Ben çeşitlilik göçmen vizesi kurasını kazandım. Amerikan Elçiliğindeki görüşmemi 15 Kasım 2016 tarihinde yapacağım. Göçmenlik vizesini almam durumunda, Amerika'ya giderken beraberimde 4 yaşındaki kedimi de götürmek istiyorum. Bunun için kedi ile ilgili hangi belgeleri hazırlamam gerekmektedir, resmi internet sitesinde ABD'ye evcil hayvan götürme şartlarını bulamadım, eğer böyle bir link varsa gönderebilirseniz çok memnun olurum. Saygılarımla,

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika'da Çalışma Vizesi
    N.K, 20 Eki 2016, 13:20

    Merhabalar, Bilgisayar mühendisliği konusunda tamamen uzman olmayan fakat işinde iyi olan birisi Amerika’ya gitmek için öncelikle neler yapması gerekir? İş başvurusu yaptıktan sonra Amerika’da çalışma vizesi başvurusu yapmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Açık öğretim öğrencisiyim, Amerika öğrenci vizesi alabilir miyim?
    A. kaya, 04 Eki 2016, 13:39

    Lisans mezunuyum. Açık öğretim öğrencisiyim, Amerika öğrenci vizesi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzmir'de ikamet ediyorum, ABD vizesine nereden, ne zaman başvurmalıyım
    D.U., 30 Eyl 2016, 14:54

    İzmir'de ikamet ediyorum, Mayıs ayında ABD seyahatim olacak vize için nereden ne zaman başvurmam gerekir? Vize ve hizmet ücretleri nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çalışmadığım için Amerika vizesi alma olasılığım nedir?
    A.E.D, 20 Eyl 2016, 16:43

    Merhaba, yaklaşık 6 aydır çalışmıyorum. Amerika'ya turistik ziyaret için başvuruda bulunmayı düşünüyorum. Çalışmadığım için vizeyi alma olasılığım nedir? Babam büyük bir şirkette özel şoförlük yapıyor ve patronu hayalimi gerçekleştirebilmem için bana sponsor olmayı kabul etti. Gerekli evrakları hazırlasam vize verirler mi acaba? ilginiz için şimdiden teşekkür ederim. Çalışmadığım için Amerika vizesi alma olasılığım nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Evlilik nedeni ile soyadım değişti Amerika vizemde sorun olur mu?
    L. K., 20 Eyl 2016, 16:28

    Merhabalar, Eşimin 2020'ye kadar geçerli Amerika Vizesi var, Evlilik nedeni ile soyadım değişti Amerika vizemde sorun olur mu? Haliyle eski pasaportta soyadı ve vize bilgileri eski. Yeni pasaport + evlilik cüzdanı ile Amerika'ya girişte problem yaşanır mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vizem var ama pasaportumun süresi doldu ne yapmalıyım?
    Ö. Akgün Karabulut, 31 Ağu 2016, 13:37

    Merhabalar, yaklaşık 2 yıl kadar önce 10 yıllık ABD vizesi aldım. 11-19 Ekim 2016 tarihlerinde ABD'ye bir seyahatim olacak. ABD vizesinin bulunduğu pasaportumun geçerlilik süresi 12 Ocak 2017 tarihinde doluyor. Yani seyahat süresinden yaklaşık 3 ay sonra doluyor. Bu durum planladığım seyahat için bir engel midir? Saygılarımla,

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vizesi için sponsorluk
    B. Yalcin, 29 Ağu 2016, 20:54

    Amerika vizesi için sponsorluk oluyor mu? 1 Sene önce mezun oldum işsizim Amerika'da yaşayan akrabam var onun davetiye göndermesi ve sponsor olması nasıl etkiler? işsiz olduğum için gösterebileceğim miktar param yok sponsor olan akraba vize için yeterli olur mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Eski Amerika vizesi yeni pasaporta aktarılabiliyor mu?
    Ö.E.M., 23 Ağu 2016, 18:33

    Merhaba, üç sorum var : Benim Amerika vizem eski inaktif pasaportumda bulunuyor ve süresi 2017 Kasım ayında bitiyor. Eski Amerika vizesi yeni pasaporta aktarılabiliyor mu? Eski ve yeni pasaportumu yanımda taşısam seyahatim esnasında bir problem çıkar mı? İkiz çocuklarım var ,11 yaşındalar, onlara vize almak için nasıl bir yol izlemek lazım? Ayrıca eşim ikiz çocuklarla seyahat edecek, izin belgesi mi vermem lazım kendisine. Teşekkürler, Özlem

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Randevu yeri değişince, ABD DS-160 Formunu tekrar doldurmalı mıyım?
    N.E., 23 Ağu 2016, 13:33

    Amerika Vize başvuru formunu İstanbul için doldurduk onay aldık. Randevu tarihi çok uzak olduğu için Ankara'dan yeni tarih aldık. DS-160 Formunu tekrar doldurmak mı gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika J1 vizesi nasıl uzatılır?
    H. Koca, 22 Ağu 2016, 15:44

    Merhaba, Oğlum Yağız Bora Koca 2015-2016 öğretim yılını J1 vizesi ile YES proğramı doğrultusunda Hampton -Dumont Community School da tamamladı. 2016-2017 öğretim yılında da aynı okulda eğitimini devam ettirmek istiyor. İletişim merkezinde bize okulun I-20 belgesini doldurup göndermesi gerektiği söylendi. Süreci hızlandırmak adına mevcut J1 vizesini 1 yıl daha uzatmak mümkün mü? Mümkün ise hazırlamamız gereken belgeler nelerdir? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çocuklar için DS-160 Formu doldurulur mu?
    H.G., 22 Ağu 2016, 15:12

    Ailecek Amerika'ya gitmeyi planlıyoruz. Çocuklar için DS-160 Formu doldurulur mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vize Yenileme
    A. Durul, 08 Ağu 2016, 15:24

    Amerika'ya turist vizesi almıştım. Birçok kez de Amerika'ya giriş çıkış yaptım.Vizem 02.08.2016 tarihinde bitmiş bulunmakta. Amerika vizesi yenileme yapılıyor mu ? Vize yenilenmesi için gerekenler nelerdir ? ilk kez başvuru yapılır gibi tüm evrakları hazırlamam ve başvuruya gitmem mi gerekiyor yoksa farklı bir süreci var mı ? İşlemlerle daha önce kendim başvuruda bulunmuştum. Şimdi bu süreçle zaman kaybetmek istemiyorum. İşlemleri benim adıma siz yapabiliyor musunuz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Work and travel öğrencisiyim programımın bitmesine 1 ay kaldı
    A.T., 08 Ağu 2016, 05:07

    Merhabalar ben şu an Amerika'da Work and Travel öğrencisiyim, programımın bitmesine 1 ay kaldı ama ben programım bittikten sonra bir süre daha turist vizesi ile Amerika'da kalmayı planlıyorum. Bunun için ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hangi Amerika vizesi kategorisinde başvuruda bulunmalıyım?
    Z. Avcikurt, 29 Tem 2016, 15:22

    Merhabalar, İstanbul'da hem yüksek lisans öğrencisiyim hem de çalışıyorum. Amerika vizesi için başvuru yapmak istiyorum. Daha önce Schengen vizesi almıştım. O zaman sadece öğrenci olduğum için masraflarım ailem tarafından karşılanmıştı. Şu an ki durumuma göre yine ailemi mi sponsor göstermeliyim, yoksa kendi masraflarımı karşılayabilir miyim? Nasıl bir yol izlemeliyim? Öğrenci olarak mı başvuru yapmalıyım? Yoksa çalışan olarak mı başvuru yapmalıyım? Sevgiler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika mürettebat vizesi ve Amerika transit vizesi
    U.K., 02 Tem 2016, 03:44

    Merhaba, Amerika mürettebat vizesi ve Amerika transit vizesi için ne lazım? Amerika'da bir yatta çalışmak üzere iş teklifi aldım. Amerika'ya seyahat etmem için hangi vize türüne başvuru yapmalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ben Fransa'da yaşıyorum Amerika vizesi almak istiyorum
    H. Vural, 02 Tem 2016, 03:44

    İyi günler. Ben Fransa'da yaşıyorum Amerika vizesi almak istiyorum. Haziran ayında iznimi kullanmak üzere Türkiye'ye geleceğim. Türkiye'den Amerika'ya gitmek istiyorum. 10 gün kalmayı planlıyorum. Mümkünse vize için gerekli olan evrakları öğrenmek istiyordum. Teşekkür ederim. Kolay gelsin Saygılarımla,

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika DS 160 Formu doldurma
    N.G., 02 Tem 2016, 03:44

    Amerika DS 160 Formu doldurma nasıl? Vize Merkezinizden DS-160 formunu temin edebilir miyim? Bazı alanlara ne yazmam gerektiğini bilmiyorum. Fotoğrafımı sisteme nasıl yükleyeceğim? E-posta onayı alamıyorum. Onay sayfasını yazdıramıyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika'da staj
    Seran, 02 Tem 2016, 03:44

    İyi günler ben Kocaeli Üniversitesi Turizm Otelcilik öğrencisiyim. Bu yıl staj yapmam gerekiyor. Amerika'da staj yapabileceğim bir yer buldum. Başvurum okul tarafından onaylandı fakat vize almam lazım. Amerika’da staj yapabilmem için ne tür bir vize başvurusunda bulunmam gerekiyor. Daha önce turla birkaç kez Schengen ülkelerine gittim ama Amerika vize başvuru sürecinin zor olduğunu biliyorum. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Şu an çalışmıyorum Amerika'ya ziyaret vizesi alabilir miyim?
    M.T., 02 Tem 2016, 03:44

    Merhaba. Şu an çalışmıyorum Amerika'ya ziyaret vizesi alabilir miyim? Amerika'da çalışan bir arkadaşımın yanına, turist olarak ziyarete gideceğim. Ne yapmam gerekiyor? Vize için yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzmir'de Amerika vizesi nereden alınır?
    H.D., 02 Tem 2016, 03:44

    Merhaba, Aydın'da oturuyorum. ABD vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla İzmir'de Amerika Fahri Konsolosluğu var. ABD vize başvurumu İzmir'de bulunan Amerika Fahri Konsolosluğundan mı yapmalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika'ya turistik olarak vize almak istiyorum
    Ö. Karacan, 02 Tem 2016, 03:44

    Merhaba ben Amerika'ya turistik olarak vize almak istiyorum. Lisans mezunuyum, yaklaşık 10 yıllık devlet memuruyum. Amerika’yı merak ediyorum ve görmek istiyorum. Bana 15 günlük turist vizesi yeterli olacaktır. Bunun için ne yapmalıyım bilmiyorum. İnternette okuyorum davet mektubundan bahsediyorlar, uçak bileti ve otel rezervasyonundan bahsediliyor. Bunları yapmama gerek var mı? Oradan bana davet mektubu gönderecek bir arkadaşım yok. Bankada ne kadar param olması gerekir? Bu sene yıllık iznimi Amerika’da geçirmek istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vize süresini uzatmak
    A.G., 02 Tem 2016, 03:44

    Green card sahibiyim, evlilikten dolayı şu an İstanbulda'yım ve vize süremi uzatmak istiyorum. Gerekli belgeler nelerdir? Nasıl, nerede işlem yapmam gerekir? Tüm vize başvuru işlemlerini yeniden mi yapacağım? Beni yönlendirirseniz sevinirim. Sizden haber bekliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Üniversite öğrencileri Amerika vizesi almak için ne yapmalı?
    İ., 02 Tem 2016, 03:44

    Üniversite öğrencileri Amerika vizesi almak için ne yapmalı? İstanbul'da üniversite öğrencisiyim. Amerika'ya gitmek için neler yapmam gerek? Sizden danışmanlık hizmeti alırsam Vize alma ihtimalim nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Amerika için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp