• Amerika transit vize 2022
    A. T., 17 Şub 2022, 17:41

    Merhaba, bizim haziran ayında Karayipler’den hareket edecek olan bir gemiye gitmek için New York üzerinden seyahatimiz olacaktır. Amerika transit vize 2022 için şartlar değişti mi? Bu konuda bize nasıl yardımcı olabilirsiniz. Amerika’ya transit vize almamız gerekiyor mu? Eğer gerekiyorsa nasıl alabiliriz, gerekli evraklar nelerdir ve ne kadar sürede çıkar? Bizi bu konuda bilgilendirebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vize İşlemleri Altunizade
    E. İşler, 25 Eyl 2021, 16:10

    Daha önce schengen vize başvurumu sizin aracılığınız ile gerçekleştirdim şimdi Amerika vize başvurusuna ihtiyacım olacak bu başvurum içinde yardımcı olabiliyor musunuz Amerika Vize İşlemleri Altunizade ofisiniz ile yürütmek isterim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Anadolu Yakası Amerika Vizesi
    n. mert söz, 23 Eyl 2021, 16:48

    Anadolu Yakası Amerika vizesi başvuru gerçekleştirmek için internetten araştırma yaparken sizin danışmanlık merkezi ile karşılaştım, öncelikle turistik vize başvuru ücreti sizin hizmet ücretiniz dahil ne kadar olmaktadır vize evrakları standart mıdır devlet memuruyum evrak listeleri nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Altunizade Amerika vizesi
    M. Kemal, 03 Eyl 2021, 09:38

    Turistik vize başvuruları için sizden danışmanlık hizmetleri alabiliyor muyuz? Altunizade Amerika vizesi için bana daha yakın oluyor istenilen evrakları hazırlayarak birkaç gün içerisinde size getirebilirim. Çok uluslu bir firmada 7 yıldır çalışmaktayım. Daha önce 2 tane schengen vizesi almıştım vize ücreti dahil gerekli olan belgeler hakkında bilgi rica ederim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Aile Ziyareti Vizesi
    A.M., 03 May 2021, 18:55

    Merhaba, Amerika aile ziyareti vizesi başvurusu yapmak istiyorum. Amerika’ya anne ve babamı ziyaret etmek için gideceğim. Amerika’daki ailem Amerika vatandaşıdır. Üniversite öğrencisiyim, aynı zamanda şirkette çalışıyorum. Daha önce yurtdışına hiç gitmedim. Tecrübem olmadığı için sizin danışmanlığınızda başvurumu yapmak istiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Üniversite Eğitim Vizesi
    B.Ö., 07 Şub 2021, 15:55

    Merhabalar, Marmara üniversitesinde okuyorum ve okulumdaki bir program ile son seneyi Amerika'da okuyacağım. Sorum, konsolosluk sitesinde Covid-19 sebebiyle f-1 vizeleri için başvuru süresinin durdurulduğu ve acil başvuru yapmak için bir neden olmadığı yazıyor. Amerika Üniversite Eğitim vizesi alacağım, daha okula kabulüm gelmedi ancak okulların yaptığı anlaşma dolayısıyla yüzde 99 kabul alacağım. Acil başvuru yaparak 9 Ağustos okulun başlama tarihinden önceye randevu alabilmek mümkün olur mu sizce?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vize
    M.G., 29 Oca 2021, 16:48

    Merhabalar, Amerika vize başvurusu yapmak için hangi şartları yerine getirmem gerekiyor? Amerika Konsolosluğu vize onayı hangi kriterlere göre vermektedir? Konsolosluğa vereceğim evrakların İngilizce olması gerekiyor mu? 12 yıldır özel bir şirkette yöneticilik yapıyorum. Turistik amaçlı Amerika’ya gitmek istiyorum. Hazırlamam gereken evraklar konusunda bilgi verebilir misiniz? Vize başvurusu için randevu günü gelmeme gerek olmadan siz halledebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Covid-19
    E. Arslan, 28 Oca 2021, 00:43

    Merhabalar, 4 kişi olarak ailecek Amerika'ya gitmemiz gerekiyor fakat pandemi sürecinde vize başvurusu yapılıp yapılmadığını çözemedim. Şu an Amerika vizesi covid-19 sebebiyle başvuru yapılabiliyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • H-2B Amerika Geçici Çalışma Vizesi
    R.A., 28 Ara 2020, 19:49

    Merhabalar, ben ve en yakın arkadaşım yıllardır çalışmak için Amerika’ya gitmek istiyoruz. İkimiz de orta seviye İngilizce biliyoruz. Yaşlarımız 18 ben 2 yıllık bir üniversite okuyorum ama Work and Travel ve Erasmus'un bizim için bir seçenek olmadığının farkındayız. Green card’a her elimizdeki fırsatta başvuracağız zaten ama çıkması çok düşük bir şans ve biz gitmeye kararlı bir şekilde her yolu değerlendireceğiz. Aranızda bilenler varsa H2-B Amerika geçici çalışma vizesi ve benzeri vizeleri bana açıklarsanız çok mutlu olurum ve ya bildiğiniz herhangi bir yol var ise anlatırsanız çok iyi olur teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Reddi 2021
    K.R., 23 Ara 2020, 15:37

    Merhabalar, Amerika vizesi reddi 2021 yılında yeni başvuru yapmama engel olur mu? Amerika Konsolosluğu vize memuru neden başvurumu onaylamadığını söylemedi. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Amerika vize başvurum acaba neden ret edilmiştir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Kaç Para?
    S.S., 23 Ara 2020, 12:54

    Merhabalar, Amerika vizesi kaç para? Amerika Konsolosluğu’na yapılacak vize ödemesini nereye yapmam gerekiyor? Amerika Konsolosluğu’na yapacağım ödemenin dışında ekstra bir ödeme yapmam gerekiyor mu? Sizinle çalıştığımız takdirde siz ne kadar danışmanlık ücreti alıyorsunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021?
    A.K., 23 Ara 2020, 11:28

    Merhabalar, Amerika’daki Harvard Üniversitesi’nden kabul aldım. I20 belgem geldi. Amerika vizesi kaç günde çıkar 2021 yılında değişiklik olur mu? Babam 25 yıldır Türkiye’de çok tanınan bir firmanın sahibi. Benim hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Bu konuda siz bize yardımcı oluyor musunuz? Birçok firmayı araştırdım ama en doğru ve geniş bilgiyi sizin siteniz verdiği için sizinle çalışmak istiyorum. Gerekli evrak listesini mail adresime gönderir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Nasıl Alınır 2021?
    R.L., 23 Ara 2020, 10:32

    Merhabalar, Amerika vizesi nasıl alınır 2021 yılında değişiklik oldu mu? Amerika’ya turistik amaçlı gitmek istiyorum. Amerika’da annem, babam yaşıyor. Onlardan davetiye almam gerekiyor mu? 5 yıldır uluslararası bir firmada çalışıyorum. Şirketimden Amerika Konsolosluğuna sunmam gereken evrakları aldım. Seyahat sürem 10 gün Bankamda bu yapacağım seyahat için ne kadar bakiye olması gerekiyor? Türkiye’de yaptırım sebebiyle Amerika Konsolosluğu kapatılırsa başka bir ülkeden başvuru yapabilir miyiz? Başvuru için danışmanlık hizmeti veriyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vize Randevusu 2021
    O.L., 22 Ara 2020, 17:26

    Merhabalar, Amerika vize randevusu 2021 yılında bulabilecek miyiz? Covid 19 salgını sebebiyle randevular kapalı olduğu söyleniyor. Amerika’ya ticari vize alıp şirketlerle görüşme yapmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Sağlık Turizmi Vizesi
    M.E, 22 Ara 2020, 16:17

    Merhaba, size bir kaç soru sormak isterim, şimdiden cevabınız için teşekkür ederim! İsmim Mehmet, çifte vatandaşlığım bulunmaktadır, Türkiye ve Moldova (Türkiye sonradan kazanıldı). 2016 Yılında Moldova pasaportu ile vize aldım, 3 ay tek girişlik ( New York, Genius Olypiada katılmak için aldım, öğrenciydim.) Su an tekrar vize almak istiyorum, İstanbul’da yaşıyorum Sigortalı çalışıyorum yaklaşık olarak 1.5 sene. Amerika da Mart ve Nisan aylarında(2021) olacak Estetik kongrelerine katılmak istiyorum ( Amerika Sağlık Turizmi vizesi için ana konumuz estetik ve saç ekimidir). Sormak istediklerim: 1. İnternette yaptığım bir kaç araştırma sonucunda şu an Amerika Konsoloslukları Pandemi sürecinde daha az bir kişi sayısı ile çalıştıkları için randevu tarihleri 2022 bulmaktadır. Kongreler ele alırsak daha erken o tarihlere randevu alma şansım var mı? 2. Daha önce Moldova pasaportu ile vize aldım. Hiç bir sorun ve gecikme olmadan geri döndüm. Sorun şu ki Moldova’da göç eden insan sayısı çok yüksek bu yüzden vize vermeye pek sıcak bakılmıyor (arkadaşlarımın çoğu ret aldı Moldova’da) böyle bir sorunla karşılaşabilir miyim? Hangi pasaportumla başvurmak daha mantıklı olur? 3.Ekstra olarak benim burada bağlılığımı gösterecek ne tür belgeler gerek? Şirketim tarafından bütün gereken belgeler verilecek (Vergi levhası, İmza sirküleri vb.) Benim de elimde olan, Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vize Başvurusu 2021
    L.L., 21 Ara 2020, 17:49

    Merhabalar, Amerika vize başvurusu 2021 yılında farklılık oldu mu? Amerika’ya abimleri ziyaret etmek için gitmek istiyorum. Davetiyem geldi. 2020 yılında Covid 19 salgını nedeniyle çok ileri tarihlere randevu veriyordu. 2021 yılında devam eder mi? Türkiye’de şirkette çalışıyorum. Hazırlamam gereken evraklar konusunda bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Turistik Vize 2021
    R.İ., 21 Ara 2020, 15:48

    Merhabalar, Amerika turistik vize 2021 yılı başvurularında değişiklik oldu mu? Eşimle birlikte turistik amaçlı Amerika’ya seyahat etmek istiyoruz. 10 yıldır şirket sahibiyim, eşim ev hanımı. Hangi evrakları hazırlamamız gerekir? Danışmanlık hizmeti veriyor musunuz? Sizinle çalışmak istiyoruz. Bize nasıl yardımcı olabilirsiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Öğrenci Vizesi 2021
    K.L., 21 Ara 2020, 14:38

    Merhabalar, Amerika öğrenci vizesi 2021 yılında değişiklikler oldu mu? I-20 belgem geldi. Sevis ödememi ne zaman yapmam gerekiyor? Eğitim için gidenlerin çalışma hakkı oluyormuş. Bu konuda detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim. Hazırlamış olduğum evrakların kontrolünü yapıp, DS160 formumu siz dolduruyor musunuz? Danışmanlık hizmeti veriyorsanız sizin gibi deneyimli bir firma ile çalışmak istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2021
    Y.E., 21 Ara 2020, 10:52

    Merhabalar, Amerika vizesi için gerekli evraklar 2021 yılında değişiklik gösterdi mi? Amerika’ya turistik amaçlı gitmek istiyorum. Uzun süredir devlet memuru olarak çalışıyoruz. Evrakları hazırlarken nelere dikkat etmeliyiz? Bu konuda sizler bize yardımcı oluyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vize Fiyatları 2021
    N.Ö., 21 Ara 2020, 09:30

    Amerika vize fiyatları 2021 yılında ne kadar olacak? Size yapacağımız Danışmanlık ve hizmet fiyatı ne olacak? Amerika vize fiyatları hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz? Vizemiz onaylanması ödemiş olduğumuz ücretleri geri veriyorlar mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Transit Vize 2021
    N.N., 18 Ara 2020, 17:28

    Merhabalar, Amerika transit vize 2021 almak istiyorum. Bu konuda birçok yerle görüştüm ama net bir cevap alamadım. Transit vize alma şartları nelerdir? Siz bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vize Ücreti 2021
    K.L., 18 Ara 2020, 14:55

    Merhabalar, Amerika vize ücreti 2021 yılında ne kadar olacak? Amerika Konsolosluğu’na ödenecek olan rakamda değişiklik oldu mu? Danışmanlık ücreti için size ne kadar ödeme yapacağız ve hangi hizmetleri vereceksiniz? Vize ücretleri konusunda detaylı bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vize 2021
    A.A., 18 Ara 2020, 12:24

    Merhabalar, Amerika vize 2021 yılında gerçekleşen değişiklikler nelerdir? Turistik amaçlı gitmeyi düşünüyorum. Daha önce vizem var yenileme yapmak istiyorum. Amerika vizesi ile ilgili bilgi almak için Amerika Konsolosluğuna ulaşamadım. Amerika vizemi yenilemem kaç gün sürer? Bana yardımcı olabiliyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi 2021
    K.L., 18 Ara 2020, 11:14

    Merhabalar, Amerika vizesi 2021 yılında başvuru yapabilecek miyiz? Turistik vize başvurularında istenilen evraklar değişiklik gösterdi mi? Ne kadar sürede vize sonuçlanıyor? Randevu tarihi ne zamana veriyor? Bu konular hakkında daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Green Card Çekiliş Başvurusu
    hasan, 17 Eyl 2020, 16:52

    Green card çekiliş başvurusu yapmak istiyorum. Son 5 yıldır kendim başvuru yapıyorum. Bu sene profesyonel aracı bir kurum vasıtasıyla yapmak istiyorum. Bazı sorularım olacak telefon açıyorum sürekli kapanıyor. Başvuru ücretiniz ne kadar? Başvurunun doğru şekilde yapıldığını nasıl garanti ediyorsunuz? Malum hatalı başvurudan elenen çok oluyor. En son hangi tarihe kadar başvuru yapmak gerekiyor? Başvurumu online değil gelip ofisinizde yapmak istiyorum mümkün mü? Saygılarımla.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Diğer Kategoriler Yoluyla Green Card
    G. ARSLAN, 28 Tem 2020, 15:23

    Merhaba ben çalışmıyorum. Okulumu bitirdikten sonra Türkiye’de iş bulamadım ve artık burada yaşamak istemiyorum. Amerika’da yaşamak ve hayatımı idame ettirmek istiyorum. Fakat göçmenlik konusunda araştırma yaptığımda belirli nedenlerle Green Card basvurusunda bulunabiliyormuşum fakat ben hiçbirini karşılamıyorum. Amerika diğer kategoriler yoluyla green card veriyor mu? Ya da benim durumuma uygun hangi kategoriden başvuruda bulunabilirim? Cevap için şimdiden sağ olun. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika EB-5 Vizesi
    Y. CANDAY, 28 Tem 2020, 15:17

    Selamlar Amerika EB-5 Vizesi hakkında bilgi almak istiyorum. Ben Amerika’da iş kurmak ve yasamak istiyorum. Göçmen statüsünde değerlendirilerek Green Card alma sansım olur mu? Bunun süreci nasıl ilerlemektedir? İnternette biraz araştırdım ama pek emin olamadığım bazı konular var. Süreç ile ilgili bilgi verirseniz cok sevinirim. Cevabınız için şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Diplomatik ve Resmi Vizeler
    H. ATES, 28 Tem 2020, 15:07

    Merhaba Amerika diplomatik ve resmi vizeler konusunda bilgi alabilir miyim? Hangi durumlarda bu hakka sahip olunabilmektedir? Konuyla alakalı bilgi almak istiyorum. Devlet yetkililerimizden Amerika seyahati bulunanlar var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çalışma Yoluyla Green Card
    G. SAYDAM, 28 Tem 2020, 14:59

    Merhaba ben psikoloji konusunda uzman bir doktorum. Amerika’da bir hastane ile görüşmeler yapıyorum. Muhtemelen de görüşme sonucumuz olumlu olacak ve çalışmak için yakın zamanda Amerika’ya gideceğim. Çalışma yoluyla green card konusunda bilgi almak istiyorum. Şartlar nasıl oluyor? Konuyla alakalı uzmanlığınıza güvendiğim için bu konuda sizden destek almak istiyorum. Yarımcı olursanız çok sevinirim. Saygılar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika R Din Görevlileri Vizesi
    F. GAZEL, 26 Tem 2020, 13:36

    Merhaba ben Amerika R Din Görevlileri Vizesi konusunda bilgi almak istiyorum. Genel bilgilere az çok sahibim ama gerekli evraklar, başvuru şartları, vizenin süresi gibi konularda net bilgi almaya ihtiyacım var. Daha önce bir arkadaşıma da vize başvurusu sürecinde destek vermişsiniz. Herhangi bir sorun yasamadan vizesini aldığı için ben de sizden destek almak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Hayırlı günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Amerika için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp