• Aktif i20 ve SEVIS sahibiyim vizemi uzattırmalı mıyım?
    D., 02 Tem 2017, 10:56

    Merhaba. Aktif i20 ve SEVIS sahibiyim vizemi uzattırmalı mıyım? Vizem 27 temmuzda doluyor. Tekrar vizemi uzattirmama gerek var mi yoksa gecerli i20 ile giris yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Work and travel turistik vize başvurumu olumsuz etkiler mi?
    B. Ç., 28 Haz 2017, 16:58

    Merhaba, Geçmişte 2 kere work and travel programına katıldım. Şu anda hala öğrenciyim ve turistik vize almak istiyorum. Geçmişteki work and travel deneyimlerim acaba bu vizeyi alma sürecinde olumsuz bir etki eder mi? Work and travel turistik vize başvurumu olumsuz etkiler mi? Ayrıca en önemlisi öğrenci olduğumdan dolayı bir sponsor göstermem gerekiyor sanırım ve bu sponsor 2.dereceden akraba olabilir mi? Sadece emekli maaşı olan annemi sponsor olarak göstermek yerine banka hesabı daha aktif kullanılan dedemi sponsor olarak göstermeyi düşünüyordum. Bu olumsuz bir durum yaratır mı? Yoksa annemi mi göstermeliyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ds-160 formum İstanbul, randevuyu Ankara'dan aldım sorun olur mu?
    A. T., 28 Haz 2017, 16:25

    Merhabalar Ben 16 haziranda Amerika için vize başvurusunda bulundum.Dün evrakları incelerken Location where you ll be submitting your aplication kısmında İstanbul yazdığını farkettim. Fakat ben randevuyu alırken Ankara daha erken oldugu için Ankarayı seçmiştim.Sorum şuanki randevu tarihini kaybetmeden.Bu hatayı nasıl düzeltebilrim ? Ds-160 formum İstanbul, randevuyu Ankara'dan aldım sorun olur mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vizem eski pasaportumda kaldı, sorun yaratır mı?
    I. B., 24 Haz 2017, 18:21

    Merhaba. Amerika vizem eski pasaportumda kaldı, sorun yaratır mı? 2012 yılında abd vizesi aldım. Bu sene pasaportumu yeniledim, ve 2 hafta sonra londra uçağı aktarmalı Amerika'ya gideceğim. Vizemin eski pasaportumda kalması Londra'da sorun çıkarabilir mi? Ya da başka bir yerde? 2 pasaportumla da seyahat edebilir miyim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vizesine yurt dışından başvurabilir miyim?
    G. T., 21 Haz 2017, 13:13

    Merhaba. Ben Gözde Tokgöz Kanada için 4 yıllık turist vizem var. Temmuz ve ağustos aylarında kısa süreliğine gezmek amacıyla Amerika'ya turist olarak gitmek istiyorum başvuru mu Kanada'da mı yoksa İstanbul'da mı yapmalıyım? Amerika vizesine yurt dışından başvurabilir miyim? bilgi verirseniz çok sevinirim. İyi Günler Dilerim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Boşanma nedeniyle soyismim değişti Amerika vizem halen geçerli mi?
    I.K.A., 18 Haz 2017, 13:49

    Daha önce ABD vizesi aldım.(10 yıllık) Vizemin süresi 2019 da dolacak yani halen geçerli. Boşanma nedeniyle soyismim değişti Amerika vizem halen geçerli mi? Bu durumda ne yapmalıyım tekrar vize başvurusunda bulunmam mı gerekli yoksa daha kısa bir yolu var mıdır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika davetiye mektubu nasıl olmalıdır?
    B.E., 01 Haz 2017, 17:51

    Merhaba Amerika davetiye mektubu nasıl olmalıdır? 6 yıldır Amerika Birleşik Devletlerinde yaşıyorum. Annemin bizi ziyaret etmesini istiyorum. Davet mektubu nasıl olmalı, bir örneği lütfen..

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Olan Pasaportum Çalındı Ne Yapmalıyım?
    E.K., 28 May 2017, 21:33

    Merhabalar, Amerika Vizesi Olan Pasaportum Çalındı Ne Yapmalıyım? Pasaportum çalındı, polis merkezi tutanağım var, 2024 yılına kadar geçerli USA vizem vardı, pasaportumu yeniledim, USA vizesi için ne yapmalıyım. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yabancı Ülke Vatandaşı Türkiye'den ABD Vizesi Başvurusu Yapabilir mi?
    T., 06 May 2017, 16:48

    merhaba size bir iki sual verim ben Gurcustan vatan dasiyim ABD vizesi icin Turkiyede bas vura bilirmiyim? Yabancı Ülke Vatandaşı Türkiye'den ABD Vizesi Başvurusu Yapabilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Green Card kazanan anne veya babanın çocuklarına Green Card çıkartması
    A.T., 26 Oca 2017, 15:08

    Merhaba, Amerika için B1-B2 vizem var ve Amerika'ya birçok kez girip çıktım ve annemin Green Card'ı var. Ben de Green Card çıkarabilir miyim annemin üzerinden? Detaylı bir bilgi vermenizi rica ediyorum teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Sığınma Talebi ile ilgili
    G.A., 25 Oca 2017, 15:57

    Merhaba, Ben Amerika'ya sığınma talebinde bulunmak istiyorum. Oraya yerleşip hem çalışmak hem de dil eğitimi görmek istiyorum. Sizler bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Bu konuda danışmanlık hizmeti veriyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika'da işleyen bir şirkete ortak olmak istiyoruz
    C.Ö, 23 Oca 2017, 15:02

    Merhaba, Amerika'da bir şirket kurarak, hali hazırda Amerika'da işleyen bir şirkete ortak olmak istiyoruz. Yapmayı düşündüğümüz yatırım tutarı yaklaşık 100.000 Dolar. Bu yatırım ile ailemizi de oraya götürüp yaşayabiliyor muyuz? Oğlumu okula yazdırabiliyor muyum? 2 ortaklı bir şirket olarak, bir firmaya %50 ortak olabiliyor muyuz? Sanırım sorular yazma ile bitmez. Siz tüm bu operasyonları yürütüyor musunuz? Bu işin danışmanlık tarafı için, sizin ile anlaşır isek, ödememiz gereken ücret nedir? Eğer çalışmaya karar verir isek, diğer operasyonlar için ödememiz gereken ücret nedir? Bilgi verirseniz sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vizemi yenilemek istiyorum
    S. B., 22 Oca 2017, 20:48

    Merhaba 2 kere 10 yıllık vize almıştım-verilmişti şimdi vize mi yenilemek istiyorum bir yerde okumuştum 2. Vizelerden sonra istenen vizelere konsolosluğa gitmeden de müracat edilip alınabiliyormuş diye acaba doğruluk derecesi nedir diye öğrenmek istedim yoksa yine normal prosedürler ile müracat edeceğim. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika turistik vize başvurusunda dikkat edilmesi gerekenler
    T.H., 22 Oca 2017, 00:18

    Merhabalar. Ben Türkmenistan uyrukluyum. İstanbul'da ikamet ediyorum oturma izinli. Evliyim iki çocuğum var 4-6 yaşlarında. İkisi de burada okuyorlar öğrenciler. New Jersey'de ikamet eden tanıdık kardeşim var. Bana davetiye gönderecek. Bazı evraklarım var hesapta sıkıntı yok işlem aktif durumda bildiğim kadarıyla son 3-4 ayda işlem görmüş olması gerekiyor hazır. Yorumları takip ediyorum okuduğum kadarıyla konsolosluk senin geri döneceğine inanmalı bazen 4*4 lük evraklar bile işe yaramıyormuş. Sorum şu olacak; acaba çocukların öğrenci belgeleri ile vize almam mümkün müdür? Çünkü evlat her türlü varlıktan daha değerli yani mecburen geri döneceğim. Bu yeterli olacak mı mülakatı geçmeme? Veya tanıdıkların bana sponsor olması geri gelecek diye bir vekalet olması işe yarar mı? Mülakatı geçmek ve vizemi alabilmem için ne yapmalıyım? Amerika turistik vize başvurusunda dikkat edilmesi gerekenler neler? Lütfen yardım eder misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • ABD vize mülakatına çocuklarımın bizzat gelmesi gerekiyor mu?
    K.K., 16 Oca 2017, 18:01

    ABD vize mülakatına çocuklarımın bizzat gelmesi gerekiyor mu? 5 yaşındaki oğlum ve 9 aylık kızım için Amerika vizesine başvurmak istiyorum. Benim ve eşimin amerikan vizeleri var. Çocuklarımın, kendilerinin gelmesi gerekiyor mu mülakata? Formları onlar adına ben mi dolduracağım ve ben mi imzalayacağım? Formları onlar adına mı, kendi adıma mı dolduracağım? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Green Card başvurusu ne zaman yapılıyor?
    M. C., 12 Oca 2017, 10:16

    Merhaba ben Mehmet. Green Card başvurusunda bulunmak istiyorum. Green Card başvurusu ne zaman yapılıyor? İnternette araştırma yaparken sizin siteniz ile karşılaştım ve bu işi profesyonel olarak yaptığınızı gördüm. Green card başvurusu sürecini sizinle yürütmek istiyorum. Konu hakkında pek bir bilgim yok bana yardımcı olur musunuz? Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Kolaylıklar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika davetiye mektubu nasıl olmalıdır?
    C.T., 11 Oca 2017, 05:09

    Amerika davetiye mektubu nasıl olmalıdır? Amerika'da bulunan bir arkadaşım bana nasıl davetiye gönderir? Ve davetiye için ne kadar ücret gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bursa'da oturuyoruz ama Amerika vizesine Ankara'da başvurabilir miyim?
    E.E., 08 Oca 2017, 13:04

    Bursa'da oturuyoruz ama vize işlerini Ankara'da yapmak istiyorum, mümkün mü?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vize başvurum ne kadar sürede sonuçlanır?
    F.Ö., 05 Oca 2017, 10:57

    Merhaba, 2015 yılında Amerika'ya Work and Travel programın kapsamında J1 vizesiyle gittim. 2017 yazında tekrar hem orada tanıştığım kişileri ziyaret hem de turistik amaçlı 20 gün gitmek istiyorum. Fakat burada üzerime gösterebileceğim taşınmazım yok. Vize başvurumda neler sunmalıyım. Ayrıca uçak biletini falan vize başvurusundan önce almam gerekir mi veya vize başvurusunu Şubat ayında yapsam Eylül ayında gidebilir miyim? Amerika vize başvurum ne kadar sürede sonuçlanır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika'daki oğlumun turnuvasına hangi vize ile gidebilirim?
    M. Ünaldı, 05 Oca 2017, 10:01

    Günaydınlar, Oğlum 19 -30 Haziran tarihleri arasında Las Vegas'ta bir basketbol kampına katılacaktır. Ailesi olarak ta biz de 26-30 Haziran tarihlerinde yanında olmayı planlıyoruz. Öncelikle hangi vizeye türü için başvuru yapmamız gerekiyor. Amerika'daki oğlumun turnuvasına hangi vize ile gidebilirim? işlemlerde gecikmemek adına ne zaman randevu alarak başvuru yapmalıyız.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çocuğum için Amerika vizesi almak istiyorum
    z. ercelik, 03 Oca 2017, 17:53

    Merhaba benim 2020 ye kadar abd vizem var. 2013 doğumlu Çocuğum için Amerika vizesi almak istiyorum, çocuğumun vize mülakatına gelmesi gerekiyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Milano'daki Amerikan Konsolosluğuna nasıl başvuru yapabilirim?
    F. M., 03 Oca 2017, 13:26

    Merhaba, Ben İtalya'da okuyorum ve Nisan'da Amerika'ya gitmem lazım . Bu zamana kadar İstanbul'a gelmiyorum, İtalya Milano'daki Amerikan Konsolosluğundan vizeye başvurmam için ekstra ne gibi belgeler lazım, süreç nasıl işliyor? İtalya Milano'daki Amerikan Konsolosluğuna nasıl başvuru yapabilirim? Bunun hakkındaki gerekli tüm bilgileri öğrenebilir miyim? Ayrıca Turistik B2 vizesi için banka hesabında en az ne kadar para bulunması gerekiyor? Hemen cevap verirseniz cok sevinirim çünkü aciliyeti çok fazla. Teşekkürler,iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika'da internship
    F.K., 26 Ara 2016, 20:30

    Merhabalar, şuan üniversite 1.sınıf öğrencisiyim. Aşçılık bölümü okuyorum. Bu yıl yaz stajımı Amerika'da yapmak istiyorum. Amerika'da hem çalışabileceğim yerden davetiye aldım. Kalabileceğim yerim de var. Ama kalacak kişi akrabam olduğu için gidip dönmeyeceğimi düşünürler mi?Akrabalarımı hiç konuya dahil etmemeli miyim? Sizce en kolay ve vize alma ihtimalim nasıl olur? Ya da Amerika'da internship konusunda daha farklı bir çözüm yolu var mıdır? Bu süreç için sizden destek alabiliyor muyum? Şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika geçici çalışma vize başvurusu H1-B
    A.G., 26 Ara 2016, 00:54

    Merhaba, Amerika geçici çalışma vize başvurusu H1-B için yardım lazım. Amerika'da ki bir şirkette oversize olarak çalışmaktayım. Şirket beni Amerika'ya davet etti. Nisan ayında H1-B için başvuru yapılacakmış. Şubatta da dosyalar hazırlanacak dediler. Bu bilgiler doğru mu? İnternette tam kesin bilgi bulamıyorum. Bir de direk kuraya göre mi gidiliyor yoksa farklı bir sistem mi var? Başvuru tarihleri hakkında bilginiz var mı? Teşekkürler iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada'da öğrenciyim. Tatillerimde Amerika'ya gitmek istiyorum
    T.Ö., 25 Ara 2016, 13:22

    Merhaba, Kanada öğrenci vizem var. Vancouver'a gidiyorum, yakın olduğundan Amerika'ya da tatillerde kısa süreliğine gitmek istiyorum. Ne tür vize almam gereklidir? Vize çıkması ne kadar sürer? Ve ne evrak gerekiyor? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vize dilekçesi ve şirket dilekçesi
    E.K., 15 Ara 2016, 09:29

    Merhaba, Ocak ayında Turistik amaçlı ABD seyahat planım bulunuyor. Amerika turistik vize başvurusu için hazırlamam gereken belgeler içinde istenen Amerika vize başvuru dilekçesi nasıl olmalı? Başvuru dilekçesi 2 adet mi hazırlanması gerekiyor? Şahsi dilekçem ve şirket yetkilisi tarafından olacak şekilde 2 adet dilekçe mi hazırlamamız gerekiyor? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika'da düzenlenecek akademik bir kongre'ye katılacağım
    H.B, 13 Ara 2016, 14:43

    Merhaba, Üniversitede Araştırma görevlisi olarak çalışmaktayım ve aynı zamanda doktora yapıyorum. Amerika'da düzenlenecek akademik bir kongrede akademik bildiri sunumu yapacağım ve kongreye davet mektubum var. ABD vize başvurusunda bulunacağım. Vize süreci hakkında birkaç sorum olacak: 1. Tübitak projesinde çalışıyorum, Projede çalışan diğer arkadaşlar ve aileleri ile beraber gideceğiz, biletlerimiz aldık. Benim 5 yaşında bir oğlum var onu da götüreceğim yanımda fakat babası iş yoğunluğundan ötürü gelemeyecek, kongre boyunca da beraber gideceğimiz arkadaşım ve eşi ilgilenecek onun ve benim oğlumla. Eşim gelemeyecek olduğundan ötürü başvuruya eşle gelmemize rağmen oğlumuz için babası tarafından imzalanmış muvafakatnameye ihtiyaç var mı? 2. DS-160 formunu 5 yaşındaki oğlum içinde ayrı mı dolduracağım? 3. Oğlum için de ayrı randevu alacak mıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vize işlemleri için gerekli belgeler
    A.K., 11 Ara 2016, 02:07

    Merhabalar, şubat ayında Amerika seyahatim olacak. Amerika vize işlemleri için gerekli belgeleri hazırlarken ticaret sicil gazetesi isteniyor, ancak çalıştığım yerin ticaret sicil gazetesine bağlılığı yok. Amerika vizesi almamda sorun olur mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vize başvurum reddedilmişti
    B.B., 07 Ara 2016, 13:25

    Merhaba, Yılbaşı döneminde (30 Aralık-5 Ocak arası gidiş) New York'ta olmak istiyorum. Yaklaşık 3 yıl önce üniversiteden yeni mezun ve işsizken vize başvurum reddedilmişti. Şu anda İstanbul'da global alanda etkinlik düzenleyen bir şirkette çalışıyorum. Patronumdan bu tarihler arası izinlidir şeklinde bir yazı almam yeterli midir yoksa New York'tan bir arkadaşımın davet göndermesi gerekir mi? Bir de başvurudan sonra randevuyu en yakın kaç gün sonrasına veriyorlar? En hızlı şekilde vizemi almam gerekiyor, yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • ABD vizemizi uzatmak için en geç ne zaman başvuru yapmalıyız?
    E.E., 25 Kas 2016, 15:59

    Merhaba, eşim ve benim abd vizemiz var; fakat 2018 yılında vize süresi doluyor, ABD vizemizi uzatmak için en geç ne zaman başvuru yapmalıyız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Amerika için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp