B1/B2 Vizesinde Seyehat Tarihi Seçimi

Y.E.K 04/12/18, 00:50
Merhaba 10 yıllık vizeye başvurmak istiyorum türü ne olmalı öğrenciyim sadece vizem bulunsun diye alacağım belki gitme ileride gitme ihtimalim olur diye yönlendirmeniz olursa sevinirim teşekkürler...
Vize Merkezi

Mrehabalar, 

Amerika turistik vizeleri 10 yıllıktır. Öğrenci olduğunuz için turistik olarak başvuru yapılması gerekiyor. Ancak şu anda mevcut bir gelir kaynağınız olmadığı için 1. derecede bir yakınınızın size sponsor olması gerekiyor. Vizeniz onaylanırsa gitme zorunluluğunuz yoktur, vize geçerlilik süresi boyunca istediğiniz tarihte seyehat edebilirsiniz. Gerekli evraklar ve süreç detayı bilgisi için sizleri arayacağız. 

Vize Merkezi İstanbul Burcu 

Saygılarımla, 

 

Cevap Ver
Lütfen bu mesajın spam amaçlı olmadığını anlayabilmemiz için yandaki doğrulamayı yapınız.
Telefon