• Almanya Schengen vizesi
    H. Oktay, 05 Şub 2020, 09:26

    Almanya Schengen vizesi ile nereleri gezeriz? Vizeyi aldıktan sonra herhangi bir sınırlama var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya vize işlemleri
    E. Hilesiz, 04 Şub 2020, 18:14

    Selam, Almanya vize işlemleri en erken hangi sürede bitiyor? İşlemlerin süresi, belgeleri ve ücreti nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya vize İdata
    Ö. Kılıç, 04 Şub 2020, 15:28

    Selamlar, Almanya vize İdata kurumu tek yetkili yer midir? Konsolosluklara gidemez miyiz ya da siz vize işlemlerini yapıyor musunuz? Sizinle başvuru yaparsak süreç için bilgi verir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya’ya gitmek
    A. Konar, 04 Şub 2020, 14:36

    Almanya’ya gitmek için hangi vize türüne başvuru yapmamız lazım? Herhangi bir Schengen ile giriş yapabilir miyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya çalışma vizesi 2020
    V. K., 04 Şub 2020, 13:40

    Almanya çalışma vizesi 2020 için detaylı bilgi verir misiniz? Hangi durumlarda vize alabilirim ve çalışmak için Almanya’ya gidebilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya'ya vize
    F. Şeker, 04 Şub 2020, 12:41

    Selam efendim, Almanya’ya vize almak şart mı? Benim akrabam orada. Vizesiz giriş yapamam mı? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yabancılar İçin Almanya Vizesi
    emin, 06 Ara 2019, 19:48

    Yabancılar için Almanya vize başvurusu alıyor musunuz? Suriye'liyim, çalışıyorum. Suriye vatandaşaları için Almanya vizesi yapan bir firma arıyorum. Lütfen yardımcı olun.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya İş Arama Vizesi
    h. aslan, 28 Kas 2019, 17:49

    Merhaba, Ben Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği mezunuyum, 2 yıldır özel bir şirkette mesleğimi yapıyorum. Almanya 6 aylık iş arama vizesi veriyormuş fakat konuyla ilgili hiç bilgim yok. Prosedür hakkında bilgi verir misiniz, ben başvuru yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Vize Başvurusu
    e. konar, 27 Kas 2019, 17:34

    Almanya vize başvurusu için ne yapmam gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İdata Almanya
    L.S., 27 Kas 2019, 15:40

    Merhaba, Ocak 2020’de 15 günlüğüne Almanya’ya gitmek ve arkadaşımı ziyaret etmek istiyorum, arkadaşım bana davetiye gönderebilir mi? Akraba olmak zorunda mıdır? Bir de vize başvurusunu İdata Almanya diye bir yerden yapmam gerektiğini söylediler? Konsolosluktan almam gerekmiyor mu vizeyi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İdata Almanya Vize Ücreti
    e. öncü, 27 Kas 2019, 15:29

    Merhaba, İdata Almanya Vize Ücreti nedir? Almanya’daki iş ortağımızla Ocak ayında toplantılarımız var. Bir de yılbaşından önce Christmas tatili için Almanya’ya gitmek istiyorum. 2018 yılında İdata Almanya’dan aldığım bir Schengen vizem vardı süresi doldu. İdata’ya gelmem gerekecek mi, şimdiki vize başvurumu sizin aracılığınızla yapabilir miyim? Bir de iki kez mi vize başvurusu yapmam gerekecek? Vize ücretleri ve süreç hakkında bilgilendirir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Uzun Süreli Almanya Vizesi
    a. okuyan, 25 Kas 2019, 16:51

    Uzun Süreli Almanya vizesi nasıl alınır? Başvuru formunda özel işaretlemem gereken bir kısım var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya ulusal vize seyahat sağlık sigortası
    a. asan, 25 Kas 2019, 15:07

    Almanya’da ki bir iş verenden iş teklifi aldım. Mesleğim metal kesme ve kaynakçılık. Vize evraklarına sitenizden baktığımda geçerli bir seyahat sağlık sigortası olması gerektiği yazıyordu. Ben Türkiye’de çalışmıyorum ve sigortam da yok. Bu durumda ne yapmalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya'da turist vizesi ile çalışmak
    e. gezer, 25 Kas 2019, 14:29

    Merhaba ben 2020 Ocak ayında Almanya’da Erasmus programına katılacağım. Program sürem 90 günü geçmiyor. Sorum şu ben Erasmus programı boyunca Almanya'da turist vizesi ile çalışmak konusunda sorun yaşar mıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vfs Global Almanya
    a. kere, 25 Kas 2019, 13:47

    Merhaba ben ilk kez Almanya’ya gideceğim ve vize başvurusunu da ilk kez yapacağım. VFS Global Almanya vize başvurularında gitmemiz gereken yer midir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Konsolosluğu Vize Başvurusu
    b.g., 09 Kas 2019, 12:41

    Almanya Konsolosluğu vize başvurusu alıyor mu? Yoksa Büyükelçiliğe'mi yapmam gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Vize Başvuru Formu Hangi Dilde Doldurulur?
    A.K.K, 07 Kas 2019, 14:02

    Almanya vize başvuru formu hangi dilde doldurulucak? Bir de yanlış yazma durumunda ne yapabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya İşçi Vizesi
    S. Sarı, 19 Eki 2019, 01:08

    Merhaba, Türkiye'de uzun yıllardır tekniker olarak çalışmaktayım. Şu anda çalıştığım firmamın Alman ortakları beni Almanya'daki şantiyede çalıştırmak için çağırıyorlar. Tekniker olduğuma dair diplomam ve belgelerim var Almanya işçi vizesi başvurusu yapmak istiyorum. Sitenizi inceledim bu konuda destek verdiğinizi gördüm. Almanya işçi olarak gitmek ve vizesi başvurusu yapmak için gerekli olan evrak ve detaylı bilgi vermenizi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Hasta Bakıcı Başvuru Vizesi
    S. Kupcu, 15 Eki 2019, 20:57

    Merhaba, Türkiye'de huzur evinde hasta bakıcı olarak çalışmaktayım. Hasta bakıcı olarak yaklaşık 9 yıldır çalışıyorum. Mesleğime ait diploma, sertifika ve iş referanslarım var. Almanya'da hasta bakıcı olarak çalışmak istiyorum. Hangi tip vize başvurusu yapmalıyım. Almanya hasta bakıcı başvuru vizesi nasıl alırım? Hasta bakıcı başvurusu yapmak için neler yapmam lazım bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Oturum Kartının Kaybolması
    N. Yuvacı, 10 Eki 2019, 18:08

    Oturum kartım yanımda olmadığı için Almanya'ya dönüş yapamıyorum. Bir de Almanya’ya dönebilmemiz için vize mi almamız gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya D Tipi Vize
    A. Hakan, 04 Ağu 2019, 13:54

    Merhaba, Almanya D Tipi Vize bilgisi rica ediyorum. Eşim Türk vatandaşı Almanya'da süresiz oturumu var. 2 yıllık evliyiz, bir çocuğumuz var o da Türk vatandaşı, Almanya oturumu ile eşimin yanına gitmek istiyoruz. Nasıl bir yol izlemeliyiz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Vize Başvuru Şartları
    L. Efe ÜNAL, 04 Ağu 2019, 12:00

    Ben bir firmada satış pazarlama uzmanı olarak çalışmaktayım. Çalıştığım şirket bu fuara katılmamı ve ziyarette bulunmam için beni görevlendirdi. Almanya’da gerçekleşecek olan fuara ziyaretçi olarak gitmek istiyorum. Fuara ait herhangi bir belge veya bilet bulunmamakta. Şirket evrakları hazırlarken nasıl bir başvuru türü hazırlanması gerekmektedir. Almanya ticari vize alabilir miyim? Almanya vize başvuru şartları nelerdir? Başvurumu ne zaman yapmalıyım? Bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Aile Birleşimi Dil Şartı
    H. Yürekli, 03 Ağu 2019, 21:07

    Aile birleşimi vize başvurusunda dil şartı muafiyetleri nelerdir? Aile birleşimi ulusal vize için başvurduğumuzda pasaportum oradamı kalmakta.benim hem Schengen hem de Bulgaristan vizem var, yani buralar da gitmem gerekebilir. Oturum çıkana kadar pasaportum Konsoloslukta mı kalıyor bunu da paylaşırsanız çok sevinirim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Vizesi Ankara Aracı Kurum
    H. Ulusoy, 03 Ağu 2019, 14:50

    Merhaba Uluslararası pazarlama şirketinde satış müdürü olarak çalışmaktayım.Almanya'ya fuar ziyareti için seyahat etmek istiyorum. Fuar ziyareti için Almanya schengen vizesine ihtiyacım var Almanya vizesi Ankara aracı kurumdan randevu almam gerekiyormuş, fakat şöyle bir sorunum var; şirketim Ankara'da ben satış müdürü olduğum için belirli bir merkezde çalışmıyorum Marmara Bölge sorumlusuyum. Almanya vize başvurumu yaparken hangi merkezden yapmalıyım. İstanbul'dan vize başvurusu yapsam sorun yaşar mıyım? Farklı bir bölgeden vize başvurusu yaparken ek hangi evraklar isteniyor bilmiyorum. Tüm bunun gibi işlemlerle kendim uğraşmadan randevu veya başvuruya gelmeden Ankara Vize Merkeziniz'den vize başvurumu yapabilir miyim ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Ziyaret Vizesi Davetiye Örneği
    G. Duran, 01 Ağu 2019, 18:47

    Merhabalar, Temmuz ayında Almanya'da yaşayan abimi ziyarette bulunmak istiyorum. Ben üniversite de öğretim görevlisi olarak çalışıyorum ve yaz tatili iznimde Almanya‘ya seyahat etmek istiyorum. Abim Alman vatandaşı ve maddi durumundan kaynaklanan sebeplerden dolayı Almanya belediyesi onaylı davetiye gönderemiyor. Alman vatandaşlarının davet mektubu ile akrabalarını davet ettiklerine dair yazılarınızı okudum. Fakat Almanya ziyaret vizesi davetiyesinin nasıl yazılması hakkında detaylı bilgimiz yok. Davet mektubunda neler yazılması gerekir. En fazla kaç gün kalabilirim Almanya'da. Almanya ziyaret vizesi davetiye örneği varsa tarafıma paylaşmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Vizesi Schengen Mi?
    E. Kabakçı, 29 Tem 2019, 20:57

    Selamlar, Almanya Vizesi Schengen Mi? acaba? Bordo pasaport sahibiyim yaz tatilinde Almanya'ya gitmek istiyorum fakat herhangi bir tanıdığım yok orada otelde kalmayı planlıyorum ve en fazla 10 gün sürecek bir seyahat planlıyorum. İlk kez yurt dışına çıkacağım için süreç biraz karmaşık geldi bana. Benim Schengen vizesi mi almam gerekiyor? Almanya vizesi de Schengen mi oluyor? Schengen vizesi ile kaç günlük tatil planlanması yapmalıyım.Almış olduğum Almanya schengen vizesi ile diğer schengen ülkelerine de seyahat edebilir miyim. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Vize Randevusu Ankara
    A. Kerevizci, 12 Tem 2019, 02:09

    Merhaba, Ankara'da ikamet ediyorum. Almanya'dan doktoraya kabul aldım ve bana çalışma kontratı gönderdiler. Almanya Ulusal vizem (Bilimsel araştırma grubu) Yaklaşık kaç günde çıkar çünkü eylül ayında iş başı yapmam gerekiyor.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Vizesi Nereden Alınır
    E. Polat, 23 Haz 2019, 23:40

    Merhaba, Almanya vizesi nereden alınır? Ben 1991 Almanya doğumluyum 18 yaşıma kadar orada yaşadım ve 12 yıl orada okudum ailem hala orada yaşıyor. 10 sene önce ise evlendim ve Türkiye'de yaşıyorum hiç giriş çıkış yapmadım. Almanya'da süresiz oturumum vardi hatta Alman vatandaşlığına da başvurmuştum tekrardan Almanya'ya girme hakkım ve Alman vatandaşı olabilme hakkım var mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Vizesi Nasıl Alınır
    N. Koç, 22 Haz 2019, 15:39

    Merhaba, Uluslarası bir şirkette ihracat sorumlusu olarak çalışıyorum . Eşimin üstüne şahıs firması var vergi mükellefi ve 3 ve 9 yaşlarında iki çocuğumuz var. Temmuz ayında 4 gün Almanya'ya 2 gün Hollanda'ya ve 2 gün de Belçika‘ya turistik seyahat yapmak istiyoruz. Sizlere birkaç sorum olacak ben şirket çalışanıyım, eşim şirket sahibi ve çocuklarım öğrenci hangi evrakları hazırlamamız gerekiyor. 3 ülke seyahati düşündüğümüzden seyahat planlamamızı yaparken nelere dikkat etmeliyiz . Henüz otel veya tur almadık vize başvurusu yaparken satın alınmış otel ,uçak veya tur planı eklememiz gerekiyor mu? İlk defa yurt dışına çıkacağız, en geç ne zaman başvuru yapmamız gerekir. Almanya vizesi nasıl alınır? İlk girişimiz Almanya olmasa girişte problem yaşar mıyım? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Vize İşlemleri Ankara
    C. Levent, 21 Haz 2019, 12:29

    Merhaba Almanya ya iş amaçlı seyahat etmek istiyorum.Almanya daki iş ortağımdan ticari davetiye aldım.Sizlere bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.Ankara da ikamet ediyorum fakat iş yerim İstanbul da ve şirket ortağı olduğum için işlerimi Ankara'dan halledebiliyorum.İstanbul ikametim yok vize başvurumu Ankara dan yapmak istiyorum. Daha önce shengen vizesi aldım ve geçerli parmak izim var. Vize başvurusu yaparken tekrar gelmeme gerek var mı ? Şahsen gelmeme gerek olmadan vize başvurumu sizin aracılığınızla yapabilir miyim. Almanya vize işlemleri Ankara dan yapılabilmesi için hangi evrakları ek olarak sunmam gerekli. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Almanya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp