• Almanya Vizesi 2022
    M. K, 24 Oca 2022, 12:17

    Merhaba yıllar önce Schengen seyahatim olmuştu, Şimdi tekrar çıkış yapmak istiyorum. Almanya vizesi 2022 yılında alımı zorlaştı mı? Şartları gerekli evrakları nelerdir? Nasıl başvuru yapacağım, bilgi verirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Vize Ücreti 2022
    P. S., 24 Oca 2022, 12:10

    Almanya vize ücreti 2022 yılında ne kadar konsolosluk ücreti haricinde başka ücretlerde talep ediliyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Aile ve Arkadaş Ziyareti Vizesi Adana
    S. ÇITAK, 20 Ara 2021, 03:20

    Merhabalar, ben Almanya vizesi alacağım akraba ziyareti davetiyem geldi ne yapmam lazım davetiyede 1 Şubat 2022 yazıyor. Ne zaman başvuru yapmam lazım ne kadar ücret ödeniyor? Gaziantep'e geldiğimde kaç gün sürüyor işlemler Adana'dan geleceğim için tahmini ne kadar sürede sonuçlanır? Vize başvurusu yapmadan önce uçak bileti almam gerekiyor mu? Cevaplarsanız sevinirim. :)

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Vizesi
    Y. Say, 23 Ağu 2021, 15:25

    Selam, daha önce Almanya vizesi veya her hangi bir vize başvurum olmadı. Almanya’ya seyahat edeceğim turistik vize almam daha iyi olur yoksa arkadaş ziyaretimi? Orada yaşayan arkadaşım bana davet mektubu gönderebileceğini söyledi ancak hangi vize türüne başvuruda bulunmam halinde sonuç alabilirim bu benim için önemli yaklaşık 1 yıldır çalışıyorum daha önce üniversiteden mezun oldum bilgilendirmenizi rica ederim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Vize Ücreti
    B. Darcan, 23 Ağu 2021, 15:02

    Almanya vize ücreti nereye ödeniyor? Danışmanlık hizmeti alırsak ödemeyi size mi yapacağız? Başvurular için 8 yaşında ki kızım ve benim için ödemem gereken ücret nedir? İnternet sitenizde Konsolosluğun fiyatları geçen yıl güncellediğini yazıyor. Ben en son 2015 de fransa vizesine başvurmuştum kendim yaptım ancak sürekli belge istediler benden ve çok yorucu oldu bu durum açıkçası çok vaktim de yok başvuru ile uğraşmak için, size ödeyeceğim vize ücretini de söylerseniz 2 kişi için başvuru yapmak isteriz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Vize Randevusu
    k. deniz gündoğan, 23 Ağu 2021, 14:46

    Almanya vize randevusu nereden alınıyor, başvuru merkezinde ücretli olarak alınır mı? Ben seyahatime 2 ay kala başvuru yapmak istiyorum daha önce İsviçre vize başvurusu için randevu çok uzak tarihe verdiği için seyahatimi gerçekleştiremedim bu sefer önceden başvuru yapmak benim için uygun olacak.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Vize Başvuru Formu
    A. Rengin Man, 23 Ağu 2021, 14:06

    Başvuru formu nasıl dolduruluyor bilgisayardan mı doldurmam gerekiyor formu doldurduktan sonra randevu almalıyım Almanya vize başvuru formu inceledim ama çok karışık siz yardımcı oluyor musunuz hizmetinizin ücreti nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Ticari Vizesi
    s. ece, 23 Ağu 2021, 13:56

    Almanya ticari vizesi için davet mektubunda yer alması gereken bilgiler nelerdir. Başvurudan sonra kaç günde sonuçlanır vizem. Danışmanlık hizmetleri veriyor musunuz benim pasaportumda 2 tane almanya ticari vizem var.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Vize Başvuru Merkezi
    E. Aksel, 23 Ağu 2021, 13:46

    İyi çalışmalar, vize için hazırlamış olduğumuz belgeleri, pasaportumuzu Almanya vize başvuru merkezi aracılığı ile mi gönderebiliyoruz konsolosluğa, turistik vize başvuruları nereye yapılıyor sizin üzerinizden yapmamız halinde bize nasıl yardımcı olabiliyorsunuz. Ebra Aksel

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Resmi geliri olmayanlara Almanya vizesi
    M. K, 01 Haz 2021, 18:49

    Selam, resmi olarak bir yerde maaş almıyorum ama hem serbest olarak çalıştığım için iyi bir gelirim de var. Resmi geliri olmayanlara Almanya vizesi alma durumu nasıl oluyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Freelance Çalışanlara Almanya Vizesi
    c. karasan, 01 Haz 2021, 15:36

    İyi çalışmalar, vize başvurusu için merak ettiğim bir durum var. Ben bir şirkete bağlı olarak çalışmıyorum yani sigortam her hangi bir sosyal güvencem bulunmuyor. Ancak dışarıdan iş yapıyorum freelance olarak. Bu şartlarda vize başvurusunda bulunabilir miyim? Freelance çalışanlara Almanya vizesi için ne gereklidir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Vizesi Kaç Günde Çıkıyor
    c. mehmet, 24 May 2021, 21:15

    Geçen yıl yaptığım vize başvurum çok uzun sürmüştü sistem değişti mi turistik vize başvurularını yaparken ne zaman sonuçlanacağını öğrenemiyor muyuz Almanya vizesi kaç günde çıkıyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Dil Okulu
    a.h, 19 May 2021, 22:17

    İyi çalışalar, Almanya dil okulu vizesi başvurusunu nasıl yapabilirim? İstenilen şartlar nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Çalışma Vizesi 2021
    l.e, 11 May 2021, 14:15

    Kolay gelsin, Almanya çalışma vizesi 2021 yılında nasıl alınıyor, vize başvurusunda bulunmadan önce işin bulunması gerekiyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya’ya Turistik Vizesi
    e. gündüz, 11 May 2021, 00:14

    İyi günler, Almanya’ya turistik vizesi için bilgi almak istiyorum internette detaylı bilgi bulamadım daha önce bir arkadaşım sizin aracılığınız ile vize almış bana da yardımcı olur musunuz? Vize başvuruları nasıl yapılıyor? Ece Gündüz. Ankara

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Turistik vizesi
    k.j, 11 May 2021, 00:00

    Kolay gelsin, Almanya Turistik vizesi almak istiyorum. Siz bana yardımcı olabilir misiniz 2018 yılında almış olduğum turistik vizem var parmak izi verdim sanırım sizden danışmanlık alırsam başvuruda bulunmam gerekmiyor işlemler için nasıl hizmet veriyorsunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021
    F.D, 26 Mar 2021, 15:02

    İyi günler, Almanya vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı başvurularının sonuçlanma süresi nedir? Her hangi bir değişiklik oldu mu sürelerde? Bilgi vermenizi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Vizesi Kaç Para 2021
    L.KARA, 26 Mar 2021, 14:50

    Önümüzde ki dönem Ticari iş seyahati olarak Almanya’ya gitmem gerekiyor. En son 2 yıl önce Ticari seyahat gerçekleştirdim. Almanya vizesi kaç para 2021 vizesi bilgi istiyorum. Türk Lirası olarak ödeme gerçekleştirebiliyor muyuz değişiklik oldu mu? İyi Çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya vizesi Covid-19
    D. E, 26 Mar 2021, 14:18

    İyi çalışmalar, Almanya vizesi Covid-19 sebebiyle kapalı mı başvuru yapılabiliyor mu? 2020 yılında seyahatimi vizem olduğu halde gerçekleştiremedim ve vize sürem bitti. Eğer başvuru kabul ediliyorsa sizin tarafınızdan danışmanlık hizmeti almak isterim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya vizesi reddi 2021
    Ş. s., 07 Oca 2021, 17:28

    İyi Günler, Almanya için yaptığım başvuruda olumsuz karar verildi. Planım 15 günlük bir Avrupa gezisiydi. Merkezim Almanya olacaktı ve çevresindeki ülkeleri gezmek istiyordum. Ama Almanya Konsolosluğu ret kararı verdi. Almanya vize ret kararına İtiraz etme hakkım var mı? 1 ay önce aldığım Almanya vizesi reddi 2021 yılı içinde tekrar başvuru yapmam mümkün mü, nasıl bir yol izleyebiliriz, bana nasıl destek verebilirsiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya vizesi kaç para
    y.p, 06 Oca 2021, 17:14

    Merhabalar, ailece Almanya vizesi başvuru yapacağız. Okumakta olan kızımızı görmeye gitmek istiyoruz. Almanya vizesi kaç para oldu? 2 sene önce de gitmiştik fiyatlarda ve istenen evraklar da değişme var ise bilgi bekliyorum. Vize ücretlerini nereye yatırmaktayız? Tüm vize işlemleriniz için nasıl bir yol izlememiz gerekecektir? Teşekkürler ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya vizesi kaç günde çıkar
    B. L., 06 Oca 2021, 17:08

    Yakında önemli bir iş görüşmesi için Almanya’ya gitmem gerekiyor. Pasaport sürem dolmuş sizden alacağım bilgiye göre bir plan çizip hemen pasaport çıkaracağım. Öncelikle işveren olarak hangi evraklar gerekli, işlem süresi tam olarak nedir? Almanya vizesi kaç günde çıkar? İlk kez Avrupa seyahati olacağı için net bilgim yok desteğinizi bekler sizler ile başvurumu yapmak için nasıl bir işlem yapacağız? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya vizesi nasıl alınır 2021
    V.G, 06 Oca 2021, 16:51

    Üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim ve kız arkadaşım Alman kendisinin daveti üzerine Almanya’ya gitmek istiyorum. Tatil dönemimi Almanya’da geçirmek adına vize almak istiyorum. Almanya vizesi nasıl alınır 2021 yılında olan tüm değişiklikler ile beraber ? Hangi prosedürlere uymam gereklidir? Birçok ayrıntı olduğunu duydum. Nasıl bağlantı kurabilir ve işlem yapabiliriz? Teşekkürler ederiz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya vize randevusu 2021
    U. S., 05 Oca 2021, 18:22

    Sayın yetkili, Almanya’da yapılacak olan çok önemli bir kongre var ve acil bir şekilde vize alıp yetişmem lazım. İşlem süresi nedir ve neler hazırlayıp size getirmeliyim? Ben özel bir okulda öğretim görevlisiyim ve bu kongre kariyerim açısından çok önemli, konuşmacı olarak katılacağım. Almanya vize randevusu 2021 yılı için en hızlı vize tipinden yararlanmak istiyorum. Bana vereceğiniz destek ve ücretini öğrenebilir miyim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya vize başvurusu 2021
    FERİT.F, 05 Oca 2021, 18:15

    Merhabalar, Almanya’da yapılacak olan bir fuarda katılımcı olarak tüm şirketçe stant kuracağız. Bir yöneticimiz ve 4 satış elemanımız ile gitmemiz gerekiyor. Ticari vize mi oluyor yoksa farklı bir format mı? Almanya vize başvurusu 2021 yılı için yapılan değişiklikler hakkında yardım istiyoruz. Oldukça yoğunuz ve vize işlemlerimizde profesyonel bir destek istiyoruz. Sizlere nasıl ulaşabilir ve çalışma yapabiliriz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya turistik vize 2021
    Y. S., 04 Oca 2021, 17:58

    Merhabalar, eşim ile birçok orta doğu ülkesini gezdik ve artık Avrupa’ya gezi planları yapmak istiyoruz. İkimizde emekliyiz, bu gezimize Almanya büyük turu ile yapmak istiyoruz. Turumuzu aldık şimdi vize almamız lazım. Orta doğuda genelde basit bir vize uygulaması var. Ancak Almanya için hiç bilgimiz yok. Almanya turistik vize 2021 yılı için ne yapmalıyız. Sizler bizim için nasıl bir ayrıcalık ve kolaylık sağlayabilirsiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya öğrenci vizesi 2021
    t.t, 04 Oca 2021, 17:48

    Türkiye’de 4 yıllık bir üniversite bitirdim. Şimdi doktora ve yüksek lisansımı yapmak üzere Almanya’da eğitim almak istiyorum. Aşama aşama neler yapılması gerektiğini sizlerden öğrenebilir miyim? İşlem süreleri ve randevu tarihleri ne zaman veriliyor. Almanya öğrenci vizesi 2021 yılı için neler değişik olmuştur? Ayrıntılı bilgi alma imkanım var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya vizesi için gerekli evraklar 2021
    N. G., 29 Ara 2020, 16:08

    Merhabalar, Acil bir şekilde Almanya’ya satışını yapmış olduğumuz makinenin kurulumu için gitmemiz gerekiyor. Almanya vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı güncel tüm bilgileri içeren detayları sizlerden bekliyorum. Davetiyem henüz gelmedi zorunlu mu? Çünkü zamanım yok ve profesyonel eksiksiz bir başvuru yapmak istiyorum bu yüzden sizleri tercih ettim. Yardımlarınızı bekliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya vize fiyatları 2021
    V. Yıldırım, 29 Ara 2020, 16:00

    Sayın yetkili, Almanya’ya ticari bir görüşme yapmak için şirketim adına gitmem gerekiyor. Önümüzde ki süreçte de çok kez seyahat edeceğim hem Almanya’ya hem de diğer ülkelere. Bundan önce Orta doğu ve vizesiz ülkelere gittim ücretler ile ilgili fazla bilgim yok. Öncelikle Almanya vize fiyatları 2021 yılı güncel bilgilere ve aynı zaman da Almanya vizesi için neler hazırlamalı sizlerden yardım alabilir miyim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya transit vize 2021
    S. V., 29 Ara 2020, 15:53

    Merhabalar, Yaz tatilinde Brezilya’ya gitmek üzere Almanya aktarmalı bir bilet aldım. Transit vize almam gerekiyor mu? Almanya transit vize 2021 yılı için herhangi bir muafiyet var mıdır? Eğer vize gerekirse bana nasıl yardımcı olabiliyorsunuz? Oldukça yanlış bilgiler dolaşıyor profesyonel bir destek almak adına sizlere ulaştım. Yardımlarınızı bekler teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Almanya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp