• Almanya ticari vize ile Hollanda'ya gitmek
    G.K, 30 Mar 2022, 11:13

    Merhabalar, Almanya’dan bana çalıştığım bir firmadan ticari bir davet geldi. Ben Almanya ticari vize ile Hollanda’ya gitmek istiyorum. Çünkü Almanya seyahatimden önce Hollanda’ya 2 günlük bir seyahat planım oluştu Almanya’ya girmeden bu ticari vize ile Hollanda’ya seyahat ederken sorun yaşar mıyım? Ya da başvuruyu nereden yapmam gerekir? Almanya için Ticari vize alma durumumda Hollanda girişinde sıkıntı yaşamamak için ne gibi bir işlem yapabilirim? Bana ne önerirsiniz ve Şirket belgelerim ve davetiyem hazır şahsen hazırlamam gereken belgelerim Her şey tamam ama nasıl bir başvuru yapmam gerekiyor? Son olarak Almanya seyahatim haziran ama mayıs sonu Hollanda seyahatim olacak bana yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ticari vize ile Almanya'da çalışabilir miyim?
    H.K, 30 Mar 2022, 11:08

    Selamlar, Almanya’da yakınım olan bir akrabamın firması var bana 15 günlük bir ticari davet yollayacak ben orada gidip ona belli bir süre yardım etmek istiyorum. Ticari vize ile Almanya’da çalışabilir miyim? Ya da ticari vize alarak gitsem ve vizemi orada çalışma vizesi olarak değiştirebilir miyim? Ticari vize bana orada çalışma hakkı sunar mı? Çok fazla bilgi var ben ticari vize almak istiyorum ama bu vize kısa süreli vize olduğunu öğrendim ve Konsolosluk ne kadar verir ise orada o kadar çalışıp çalışamayacağım konusunda tereddütte kaldım. Çalışabilmem için ticari bir vize başvurusu benim için yeterli midir? Bilgi için şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya ticari vize ret geldi, nasıl yardım edersiniz?
    N.K, 30 Mar 2022, 11:03

    Selamlar, Almanya’da bir fuar için stand kuracağımıza dair ticari bir vize başvurusu yaptık. Almanya’daki fuar stand belgelerimiz ile beraber yaptığımız ticari vizemiz 2 kişi olarak ret aldı. Almanya ticari vize ret geldi, nasıl yardım edersiniz? Kurulacak stand için oldukça fazla masraf yapıldı ve yapılan başvurunun neden ret olduğuna bir anlam veremedik. Başvuru esnasında sunulan belgelerimi eksikti ya da stand belgelerimi bilemiyorum. Çok vaktimiz kalmadı itiraz mı edelim yoksa tekrar başvurumu yapalım sizden danışmanlık talep ediyorum. Bana nasıl yardımcı olabilir ve ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya ticari vize davetiyesi orijinal mi olmalı?
    S.F, 30 Mar 2022, 10:59

    Merhabalar, Almanya’ya danışman çalışanım ile birlikte ticari bir görüşmeye gideceğim. Almanya’daki firmadan davetiyemiz geldi fakat gelen davetiye mail çıktısı olarak geldi. Almanya ticari davetiyesi orijinal mı olmalı? Başvuru esnasında orijinal davetiye olmama durumunda sorun yaşar mıyız? Ayrıca davetiye harici Almanya’dan almam gereken belgeler nelerdir? Son olarak işlem süresi ne kadar sürer mayıs sonu gibi olacak seyahatimiz yetişir mi? Bilgi rica ediyorum, iyi haftalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya ticari vizesi için otel-uçak lazım mı?
    Ö.H, 30 Mar 2022, 10:46

    Almanya’ya ticari amaçla vize başvurusunda bulunacaktık. Almanya ticari vizesi için otel-uçak lazım mı? Başvuru esnasında sunmamız gerekir mi? Ben vize çıkmadan otel ve uçak almak istemiyorum. Bu Konuda bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Vizem ret olma durumunda herhangi ödeme iadesi yok çünkü ne yapabilirim ve bana bu konuda nasıl bir danışmanlık sağlayabilirsiniz? Bilgi rica ediyorum, Güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Sözleşmeli çalışanlara Almanya vizesi
    B.H, 30 Mar 2022, 10:42

    Merhabalar, Almanya’ya turistik bir seyahatim olacak. Fakat benim sigortam yok ve ben sözleşmeli çalışıyorum. Sözleşmeli çalışanlara Almanya vizesi başvurusu nasıl yapacağımla alakalı oldukça fazla bilgi kirliliği var bana başvuru hakkında bilgi verebilir misiniz? Ne gibi belgeler hazırlamam gerekiyor? Ayrıca işlem süresi ne kadar sürer Almanya vize işlemlerinde bilgi alabilir miyim? Şimdiden bilgi için teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya ticari vize başvuru formu nasıl doldurulur?
    N.H, 30 Mar 2022, 10:37

    Merhaba, Almanya’ya bir firma ile iş görüşmem olacak. Almanya ticari vize başvuru formu nasıl doldurulur? Ben yaklaşık 3 senedir aktif olan bir firmam var ve tekstil işe ile uğraşıyorum. Bana başvuru formu doldurma konusunda nasıl yardımcı olabilirsiniz? Benim adıma siz doldurabilir misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya ticari vize başvuru formu örneği
    L.K, 30 Mar 2022, 10:34

    Selamlar, Almanya’da önümüzdeki ay sonu bir deri fuarı mevcut ve biz bu fuarda stand açacağız. Almanya ticari vize başvuru formu örneği nereden bulabilirim? Ayrıca biraz zorlu süreç olduğu için danışmanlık almak istiyoruz. Seyahate katılacak olan 4 çalışanımız için Almanya ticari vize başvurusu yapacağız bize destek sağlamanızı rica ediyoruz. Öncelikle bu vize için formu siz halledebilir misiniz? Ve çalışanlarımız için şirketimizden hazırlamamız gereken belgeler nelerdir? Bilgi ve destek rica ediyoruz, saygılar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya acil vize hattı
    M.H, 30 Mar 2022, 10:31

    Merhabalar, Almanya’dan 1 haftalığına Türkiye’ye kız arkadaşımı ziyaret için geldim. Almanya acil vize hattı gibi bir hat mevcut mu? Konsolosluğu uzun süren uğraşlar ile aradım fakat ulaşamıyorum. Almanya Konsolosluğuna ulaşmam gerekiyor Kız arkadaşım için acil vize başvurusunda bulunmam ve Almanya’ya giderken yanımda götürmem gerekli 1 hafta sonra Almanya’da nikahımız olacak nikah günümüze yaklaşık 7 gün kaldı ve ben Almanya vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Bazı acentelerle merkezi ile görüşmem neticesinde Bana o tarihe vizenin yetişmeyeceğini ve Konsolosluk ile iletişime geçmem gerektiğini söylediler. Bu durumda ne gibi bir yol izlemem gerekiyor? Sizi bana arkadaşım önerdi çok bilgi kirliliği var ve bu durumu sanırım sizden aldığım bilgi ile netleştireceğim. Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum, Güzel çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya uzun süreli vize nasıl alınır?
    N.K, 30 Mar 2022, 10:22

    Merhabalar, Hollanda’ya turistik vize başvurusu yapmak istiyorum. Fakat akrabalarım orada devamlı gidip geliyorum ama hep kısa vize veriyor Almanya bana daha önce 3 kere Almanya vizesi aldım birçok Avrupa ülkesini gezdim bu vizeler ile ama ilk aldığım Almanya vizesi 3 ay olmasına rağmen son 2 vizem 1 aylık verdi. Almanya uzun süreli vize nasıl alınır? Nelere dikkat etmem gerekiyor? Başvuru esnasında ne gibi ek belgeler sunarsam vizem daha uzun olur? Oldukça fazla zaman harcıyorum bu konuda fakat hep kısa veriyor Almanya vizelerimi bana yardımcı olmanızı rica ediyorum. Teşekkürler, güzel çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Araç ile Almanya turistik seyahat vizesi
    M.E, 30 Mar 2022, 10:14

    Selamlar, Araç ile Almanya turistik seyahat vizesi başvurusunda bulunmak istiyorum. Aracımla yunan üzerinden Almanya’ya gidip 6 gün boyunca Almanya’yı gezmek istiyorum. Bu seyahat için başvurumu Almanya’dan yapmam uygun mu? İlk giriş ülkem Yunanistan olacak Almanya vizesine başvuru yapmam bana sorun yaratır mı? Araç için ekstra ne belge sunmam gerekiyor? Araçla gitmem zor olacaksa uçak ile seyahat etmeyi düşünüyorum aslına bakarsanız ama daha keyifli bir tatil olması acısından araçla seyahat etmek benim için çok daha iyi olacak sizden bu konu ile alakalı destek talep ediyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya turistik vize harcı nereye yatırılır?
    Ş.K, 30 Mar 2022, 10:07

    Merhabalar, Almanya’ya turistik olarak özellikle tarihi yerlerini gezmek için seyahat etmek istiyorum. Ben Türkiye’de Öğrenciyim ve sponsorum annem olacak annem emekli ne gibi belgeler sunmam gerekiyor? Ayrıca Almanya turistik vize harcı nereye yatırılır? Online vize başvurusu yapabilir miyim? Vize İşlemleri nasıl ve nereden oluyor? İlk defa vize başvurusu yapacağım ve hiçbir bilgim yok bana bilgi ve danışmanlık vermenizi rica ediyorum. Kolay gelsin, iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya turistik vize dilekçesi nasıl yazılır?
    B.K, 30 Mar 2022, 09:59

    Merhabalar, Almanya’ya turistik vize başvurusu yapmak istiyorum. Fakat Almanya Konsolosluğuna hitaben dilekçe yazmam gerektiği söylendi. Almanya turistik vize dilekçesi nasıl yazılır? Başvurum turistik olacak bunumu belirtmem isteniyor? Ayrıca ben mi yazacağım şirket mi yazacak tam anlayamadım? Bu dilekçede ne belirtmem ne anlatmam gerekiyor? Standart bir dilekçe örneği var mıdır? Son olarak işlem süresi ne kadar sürer vize çıkması kaç günü bulur? Başvuru yapmak istiyorum, bana detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Acil Almanya turistik vize nasıl alabilirim?
    G.Ş, 30 Mar 2022, 09:54

    Merhabalar, Almanya’da yaşayan dayım şuan yoğun bakımda ve durumu oldukça ağır Acil Almanya turistik vize nasıl alabilirim? Davet yollayacak kimse yok bunla ilgili bir dilekçe yazacağım dayım orada tek yaşıyor ve davet yollayacak durumda değil ve benim acil vize almam gerekiyor. Ben Türkiye’de avukatım ve yaklaşık 3 yıldır bir hukuk bürosunda çalışıyorum sizden gerekli evrakları rica ediyorum. Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Freelancer çalışıyorum SGK yok, Almanya turistik vize alabilir miyim?
    L.Ş, 30 Mar 2022, 09:47

    Merhabalar, Ben web tasarımcısıyım ve Almanya’ya turistik amaçlı seyahat etmek istiyorum. Fakat freelancer çalışıyorum Sgk yok, Almanya turistik vize alabilir miyim? Sigortam yok ve vize başvurumda sorun yaratacağı söylendi. Vize başvurumda çalıştığım firmalardanne gibi belgeler sunmam gerekir. Ben bırkaç firmanın web sitesi için çalışıyorum ve sgk ödenmiyor. Bu şekilde nasıl başvuru yapabilirim? Ayrıca vizemin onaylanabilmesi için neler yapmam gerekiyor gelirim var ama bunu resmi açıdan kanıtlayamıyorum. Sizden bu konuda yardım bekliyorum. İşlemlerimi sizinle yürüteceğim, daha önce arkadaşıma vize aldınız ve izi referans verdi bana onun referansı ile size yazıyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum, kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 4 aydır çalışıyorum Almanya vizesi alabilir miyim?
    N.K, 30 Mar 2022, 09:34

    Selamlar, Almanya’ya ticari amaçlı seyahat etmek istiyorum. Girdiğim firmada daha çok yeniyim ticari vize başvurusunda bulunacağım. 4 aydır çalışıyorum Almanya vizesi alabilir miyim? Konsolosluk bu durumu problem yapar mı? Masraflarım şirket tarafından karşılanacak ben makine mühendisiyim ve firmamızın sattığı bir makine için Almanya’daki firmaya eğitim vermek amaç ile gideceğim. Bana firmadan almam gereken evrakalar konusunda yardımcı olur musunuz? Ayrıca ilk defa vize başvurusu yapacağım sizden danışmanlık alma durumumda şahsen başvuru merkezine gelememe gerek var mı? Yardımlarınızı bekliyorum, Güzel çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya turistik vize için banka hesabında ne kadar para olmalı?
    M.L, 30 Mar 2022, 09:31

    Merhabalar, Almanya’ya turist amaçlı bir gezi yapma planım var. Almanya turistik vize için banka hesabında ne kadar para olmalı? Başvurum esnasında bankadaki bakiyem en az ne kadar olması gerekiyor? Şuan çok bir bakiye bulunmuyor. Seyahatim yaklaşık 5 günlük bir seyahat planı olacak bankamda 25 bin TL bakiyem var bu yeterli bulunur mu? Daha önce bir arkadaşım Almanya’ya 15 günlük bir turist vize başvurusu yapmıştı bankasında 70 bin TL vardı ve ret almıştı bende bu duruma düşmekten korkuyorum. Bu sebeple sizinle vize başvurumu yapmak istiyorum. Bana emekliler için 25 bin TL bakiye yeterli midir? Şimdiden teşekkür ediyorum, güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya vizeme ret geldi itiraz nasıl yapılır?
    D.G, 30 Mar 2022, 09:23

    Merhabalar, Ailem anne ve babam Almanya’da yaşıyor. Ben Yaklaşık 6 sene önce evlenerek geri kesin geri dönüş ile Türkiye’ye döndüm. Ailem çalışmadığı için bana davetiye gönderemedi bende bu sebeple turist vize başvurusunda bulundum. Almanya vizeme ret geldi itiraz nasıl yapılır? Başvurumun ret edilmesine anlam veremedim ben zaten orada senelerce yaşadım ve kendi isteğimle kesin dönüş yaptım. Sadece ailemi görmek için Almanya’ya gitmek istiyorum. Başvurumun tekrar değerlendirilmesi için ne yapmalıyım? Ret sebebi olarak 10 maddeyi işaretlemişler Kalış amacıma ve koşullarıma inanmadıklarını belirtmişler bunun için ne yapabilirim? Bilgi almak istiyorum, güzel çalışmalar, teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya vizesi reddi 2022
    H.G, 14 Şub 2022, 10:13

    Selamlar, Almanya’ya 2020 yılında turistik amaçlı vize başvurusunda bulundum. Fakat ret yeşim sebebi ise geri döneceğime inanmamış olmalarıydı. Almış olduğum Almanya vizesi reddi 2022 yılında şimdiki başvurumu etkiler mi? Ret almamak için ne yapmam gerekir? Ben çalışanım ve başvuru yaptığım zamanda çalışandım ret sebebim ne olabilir? Nelere dikkat etmeliyim? Sizden bilgi rica ediyorum, Bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Şimdiden yardımlarınız ve cevabınız için teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya vizesi kaç para 2022
    M. K, 14 Şub 2022, 10:06

    Merhabalar, 5 yıldır bir firmada satın alma sorumlusu olarak çalışmaktayım. Nisan ayında 7 günlük yıllık iznimi kullanacağım. Planım Almanya’ya turist amaçlı seyahat etmek. Almanya vizesi kaç para 2022 yılında herhangi bir değişiklik oldu mu? Bu arada daha önceden alınmış 2015 yılında bir Fransa vizem mevcut Ne gibi belgeler hazırlamam gerekiyor? Bilgi ve danışmanlık almak istiyorum. Güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya vizesi kaç günde çıkar 2022
    E.D, 14 Şub 2022, 09:59

    Merhabalar, işverenimiz turistik amaçlı Almanya’ya seyahat planlamaktadır. Daha önceden alınmış birçok schengen vizesi mevcut en son vizesi 2019 yılında alındı. Almanya vizesi kaç günde çıkar 2022 yılı için Almanya seyahatlerinde ne kadar önceden başvuru yapmamız gerekmektedir. Gecikme yaşanmasını istemiyoruz bu sebeple sizden bilgi rica ediyorum. İşverenimiz aynı zamanda emekli ne şekilde başvuru yapmamızı önerirsiniz? Emekli mi? İşveren olarak mı? Birde aşı zorunluluğu var mı? Sizden bilgi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya vizesi nasıl alınır 2022
    S.G, 14 Şub 2022, 09:48

    Selamlar, Almanya’ya Ablamın daveti üzerine ziyaret amaçlı seyahat etmek istemekteyim. Üniversite 3 sınıf öğrencisiyim ve sponsorum emekli olan babam olacak. Almanya vizesi nasıl alınır 2022 yılında herhangi bir kısıtlama bulunuyor mu? Daha önceden 2018 yılında alınmış bir Almanya vizem mevcut seyahat esnasında herhangi bir uygulama bulunuyor mu? Hazırlamam gereken belgeler nelerdir? Bilgi alabilir miyim? Güzel çalışmalar diliyorum, iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya vize randevusu 2022
    D.H, 14 Şub 2022, 09:24

    Merhabalar, Almanya’ya önümüzdeki ay sonu eşim ve kızım ile beraber turistik bir seyahat planlıyoruz. Almanya vize randevusu 2022 yılında açık mı? Ben ve eşim çalışıyoruz kızım öğrenci vize başvurumuzda başvuru esnasında başvuruya şahsen gelmemiz gerekiyor mu? Daha önceden herhangi bir vizemiz ya da seyahatimiz hiç olmadı. Sizi bir arkadaşım önerdi ve danışmanlık almak istiyoruz danışmanlık ve vize ücretleri nelerdir? Bilgi rica ediyorum, Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya vize başvurusu 2022
    V.H, 12 Şub 2022, 13:38

    Merhabalar, Almanya’ya 2 çalışanımızı ticari amaçlı bir iş toplantısı için göndermek istiyoruz. Almanya vize başvurusu 2022 yılında herhangi bir kısıtlama bulunuyor mu? Çalışanlarımız için ne gibi belgeler hazırlamalıyız ayrıca ticari davetimiz geldi belgelere bu daveti eklememiz gerekir mu? Covid-19 ile ilgili güncel aşı ve karantina şartlarını öğrenebilir miyim? Yardımlarınız için Teşekkürler, Sağlıklı Günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya turistik vize 2022
    D.K, 12 Şub 2022, 13:11

    Merhabalar, Almanya’ya eşim ile beraber turist amaçlı seyahat etmek istiyoruz. Her ikimizde devlet memuruyuz. Almanya turistik vize 2022 yılında ne gibi belgeler talep ediyor? Ve başvuru şartları nelerdir? Pandemi dolayısıyla seyahat esnasında aşı zorunluluğu var mı? Başvuru işlem süresi ne kadar sürer? Ve Vize ücreti kişi başı ne kadar ödememiz gerekiyor? Bilgi rica ediyorum, Teşekkürler iyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya öğrenci vizesi 2022
    M.L, 12 Şub 2022, 12:40

    Merhabalar, Almanya’da bir dil okulundan okul kabul mektubum geldi. Almanya’ya 3 aylığına dil öğrenimi için gitmek istiyorum. Almanya öğrenci vizesi 2022 yılı evrak listesini güncel hali ile rica edebilir miyim? Ayrıca işlem süresi ne kadar sürüyor benim 2 ayım kaldı okulun başlamasına yetişir mi? Bilgi rica edebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya vizesi için gerekli evraklar 2022
    Ş.A, 12 Şub 2022, 11:53

    Merhabalar. Eşim ile birlikte Almanya’daki kızımızı ziyaret amaçlı Almanya’ya seyahat düşünüyoruz. Kızım davet gönderdi orjinali elimize ulaştı ben ve eşim emekliyiz. Almanya vizesi için gerekli evraklar 2022 yılında nelerdir? Daha önceden 2 kere Almanya’dan alınan schengen vizemiz mevcut en son 2018 de almıştık tekrar parmak izi için gelmemize gerek var mı? Bilgi alabilir miyim? Şimdiden teşekkür eder güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya vize fiyatları 2022
    O.E, 12 Şub 2022, 11:13

    Merhabalar, Almanya’ya turistik amaçlı seyahat etmek istiyorum. Ben öğrenciyim sponsorum annem olacak annem emekli ve hala geçerli bir schengen vizesi var. Beraber seyahat edeceğiz Sponsor olacak annemden ne gibi evraklar isteniyor? Almanya vize fiyatları 2022 yılında toplam ne kadar ödeniyor? Aynı zamanda pandemi şartları nelerdir? Bilgi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Transit Vize 2022
    Ş. Sa., 27 Oca 2022, 17:25

    Almanya transit vize 2022 yılında hangi evrakları istiyor? Almanya üzerinden sadece transit geçiş yapacağım Schengen vizesi mi transit vizesi mi almalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya Vize 2022
    Y. P., 24 Oca 2022, 12:33

    Almanya vize 2022 yılının başında başvursam sonuçlanması ne kadar zaman alır? Tek başıma Almanya'ya gezi planı hazırladım süreç nasıl ilerliyor bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Almanya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp