• İtalya Vize Randevu
    b. çınar, 12 Haz 2021, 18:25

    İtalya vize randevu işlemi nereden alınıyor randevu olmadan başvuru işlemi kabul edilmiyor mu? Sizinle çalışmamız halinde tüm bu işlemleri karşılıyorsunuz değil mi? Kadıköy’de oturuyorum başvuru için ofise de gelebilirim. Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Turistik Vizesi
    s. ceyda, 12 Haz 2021, 18:16

    İtalya turistik vizesi ücreti ne kadar, çalışanlar için hangi evrakları şirketten alınmalıdır? Tur ile gitmeyeceğim roma da 4 günlük bir seyahat düşünüyorum otel rezervasyonu sunabilirim siz seyahat poliçesi yapabiliyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vize 2021
    s. dagdeviren, 09 Nis 2021, 12:47

    Merhabalar, İtalya Konsolosluğu vize başvuru işlemlerini kabul ediyor mu hangi vize türlerine başvuru yapılabiliyor. İtalya vize 2021 yılında pandemi dolayısıyla veriyor mu net bilgi bulamadım. Arkadaşımı ziyaret etmek istiyorum başvurum kabul edilirse hemen gerçekleştirmek istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vize Ücreti 2021
    u.k, 09 Nis 2021, 12:32

    Merhaba, İtalya vize ücreti 2021 hakkında bilgi verir misiniz ne kadardır? 12 yaşında oğlum ve 2 yaşında kızım için vize ücretini öğrenebilir miyim? Ücretlendirmenin çeşitleri nasıl? Siz bizim adımıza vize başvurumuzu gerçekleştirirseniz size ne kadar ödeme yapmalıyız. Şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi Kaç Para 2021
    s.n, 09 Nis 2021, 10:52

    Merhabalar, daha önce alınmış schengen vizem bulunuyor ancak İtalya üzerinden almadım süresi geçen yıl bitti ticari vize almıştım bu yıl şirketim temmuz ayı için İtalya’da düzenlenecek iş toplantısında katılmam için teklif sundular. Ticari olarak İtalya’ya gitmem gerekiyor ve vizeye ihtiyacım olacak. İtalya vizesi kaç para 2021 bilgi rica ederim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi Reddi 2021
    s. c., 09 Nis 2021, 10:43

    İyi günler, daha önce hiç vize başvurusunda bulunmadım, özel sektör çalışanıyım ara vermeden 3 yıldır sigortam bulunmaktadır. Vize başvurumun sonucun olumsuz olarak tarafıma verilmesi halinde İtalya vizesi reddi 2021 için itiraz hakkım bulunuyor mu? Hangi işlemleri yapmam gerekir. Suzan.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi Covid-19
    k.c, 09 Nis 2021, 10:29

    İyi günler, geçen yıl pandemi sebebi ile vize başvuruları kabul edilemiyordu ayrıca Konsolosluklar sanırım hafta içi her gün çalışmıyorlar. İtalya vizesi Covid-19 sebebiyle kapalı mı başvuru yapılabiliyor mu? Turistik vize başvurusu düşünüyorum en azından vizem çıksın seyahat izni olduğunda kullanabilirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vizesi kaç günde çıkar 2021
    Ç.L, 09 Nis 2021, 10:16

    İyi günler, İtalya vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı başvurularının sonuçlanma süresi nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi Nasıl Alınır 2021
    b.y, 25 Oca 2021, 10:32

    İtalya’ya yapılan seyahatler hakkında danışmanlık almam gerekiyor. Avukatım ve istenilen evraklar nelerdir? İtalya vizesi nasıl alınır 2021? Öncesinde vize almıştım ama form, dilekçe, sigorta vs. bayağı yoğunluğumdan dolayı stres ve zorluklar içinde yapabildim. Şimdi çok uğraşmadan bir destek ile başvurumu yapmak istiyorum. 20 gün sonra gideceğim ne zaman başvuru yapmalıyız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vizesi kaç günde çıkar
    c.r, 20 Oca 2021, 17:52

    Sayın Yetkili, Acil bir şekilde İtalya’da bulunmamız gerekiyor. Önemli bir iş görüşmesi için ben ve şirket sahibimizin İtalya’ya bulunup iş ortaklarımız ile toplantı yapması lazım. İtalya vizesi kaç günde çıkar? Vizelerin hızlı sonuçlanması için herhangi bir işlem yapabilir misiniz? Bizlerden isteyeceğiniz evraklar nelerdir ve sizlere nasıl ulaştırabiliriz? Yardımlarınızı bekleriz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vize Randevusu 2021
    b.g, 20 Oca 2021, 16:54

    Bir ay sonra İtalya’ya bir davet üzerine bağlantıda olduğumuz bir şirketle toplantımız olacak. Sormak istediğimiz birkaç soru var. Öncelikler İtalya vize randevusu 2021 yılında seyahat edecek olan kişiler ne yapmalı? Sizler ile başvuru yapabilir miyiz? Nasıl bir çalışma prosedürünüz var? Profesyonel bir desteğe ihtiyacımız var. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vize Başvurusu 2021
    o.f, 15 Oca 2021, 17:50

    Sayın yetkili, iki arkadaş özel bir kurumdan Cruise turu satın aldık. Akdeniz turu adında turumuzda 5 adet Avrupa ülkesinde duraklayarak kalışlarımız olacak. Bir çok bilgi var. Vize başvurularımızı hangi ülkeden yapmamız gerektiği ile ilgili kafamız çok karıştı. Özellikle İtalya vize başvurusu 2021 yılı içinde güncel olan tüm gereklilikler ile birlikte çalışma şeklinizi öğrenebilir miyiz? İşlemler ne kadar sürer? Sizin için randevu almamız şart mı? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Turistik Vize 2021
    a.f, 15 Oca 2021, 17:44

    Bizler emekli bir çift olarak İtalya’nın Roma, Milano ve Venedik şehirlerinde gezmek üzere 1 haftalık bir program çizdik. Öncesinde genelde vizesiz ülkelere seyahatlerimiz oluyordu. İlk olarak Avrupa için İtalya’yı tercih ettik. İtalya turistik vize 2021 yılı için olan tüm evraklar ve ücretlendirmeler hakkında yardımlarınızı bekliyoruz. Sizler ile işlem yapmak için nasıl bir çalışma yapabiliriz? Yardımlarınızı bekleriz teşekkürler ederiz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Öğrenci Vizesi 2021
    g.v, 14 Oca 2021, 17:20

    Üniversite’de 2.sınıf öğrencisiyim ve İtalya Erasmus programında 6 aylık bir eğitim programı hakkı kazandım. İtalya’ya daha öncesinde de Erasmus eğitimi için giden arkadaşlarım vardı sormak istediğim İtalya öğrenci vizesi 2021 yılı için gerekli olan işlemler nelerdir? Sizler bu konuda bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vizesi için gerekli evraklar 2021
    t.y, 13 Oca 2021, 17:55

    Yeni mezun oldum ve mezuniyet hediyesi olarak ailem benim için bir seyahat planı hazırlamış, kız arkadaşım ile gideceğiz. Korkum şu ki yeni mezun oldum çalışmıyorum sorunlar yaşar mıyım? Başvurumda nasıl bir evrak hazırlığı yapmalıyım? İtalya vizesi için gerekli evraklar 2021 yılın seyahat edenler için nasıl? Nelere dikkat etmeli bu arada arkadaşım çalışan onun içinde bilgi alırsam çok iyi olacaktır.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vize fiyatları 2021
    l.g, 13 Oca 2021, 17:48

    Merhabalar, İtalya için yapılacak olan bir işe seyahati var ve bundan sonrada yıl içerisinde sürekli gidiş gelişler olacaktır. Bu noktada uzun süreli vize almak isteniyor. Ben şirket yetkilim adına danışmanı olarak sorgulamak istedim. Hem ekonomik olarak hem de sürekli uğraşmamak adına uzun süreli vize alımı ve vize başvurularında hazırlık sürecine ilişkin bilgiler istiyoruz. Ek olarak İtalya vize fiyatları 2021 yılı değişmeler oldu mu? Varsa bilgilendire bilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Transit vize 2021
    y.o, 13 Oca 2021, 17:38

    İtalya ülkesi üzerinden Güney Amerika Kolombiya’da bulunan iş ortaklarımızın daveti üzerine 1 ay sonra gitmem gerekiyor. Ülkeden ülkeye değişmesi sebebiyle bazı ülkeler geçişlerde vize istiyormuş. Bundan önce farklı ülkelerden gittim istenmedi. İtalya transit vize 2021 başvurusu yapmam gerekir mi? Kurallar nedir? Yapılacak ise neler yaparak vize başvurusu yapacağız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vize
    Y. B., 08 Oca 2021, 17:34

    Sayın yetkili, Uzun süredir bağlantıda bulunduğumuz İtalya’da bulunan bir firmanın daveti üzerine iş amaçlı bir görüşme için İtalya’ya ben ve şirket müdürümüz ile gideceğiz. İtalya vize işlemleri konusunda yardımcı olabiliyor musunuz? Sizlere hangi evrakları nasıl iletebiliriz? Uzun süreli vize almak istiyoruz ve etkiniz var mı? Çalışma prosedürleriniz hakkında bilgi rica ediyoruz. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vizesi 2021
    C. B., 08 Oca 2021, 17:27

    Yaz döneminde müstakbel eşim ile evliliğimiz olacak ve arkasından balayı için Büyük İtalya turu için seyahat etmek istiyoruz. Turumuzu satın aldık sırada vize alma var. 4 yıl önce bir iş sebebi ile İtalya’dan vize almıştım. İşlemlerimi şirketim yapmıştı ama şuanda şahsen başvuru yapmamız gerekiyor. İtalya vizesi 2021 yılı güncel tüm bilgiler hakkında yardımcı olabilir misiniz? Sizlere hangi bilgiler gerekli ve nasıl bir çalışma yapmalıyız? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • italya vize başvuru belgeleri
    S.candan, 16 Eki 2020, 14:02

    İtalya’ya yaz döneminde bir haftalık seyahat etmek istiyoruz. Ben şirket sahibiyim ve kız arkadaşım devlet memuru İtalya vize başvuru belgeleri hazırlarken kız arkadaşıma ben sponsor olabilir miyim? Hangi belgeleri almamız gerekir. Yardımcı olmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • VFS Randevu İtalya
    E.DENİZ, 29 Eyl 2020, 17:38

    İtalya’ya kuzenimle turistik seyahatte bulunmak istiyoruz. Kuzenim özel bir üniversitede öğretim görevlisi ben bir şirkette muhasebe sorumlusu olarak çalışmaktayız. İzmir de ikamet ediyoruz, vize başvurumuz için vfs randevu İtalya için nasıl işlem yapmalıyız. Randevu işlemlerimizi şahsen mi yapmamız gerekiyor. Hangi evrakları hazırlamamız gerekir. Vize prosedürü hakkında bilgilendirme rica ederim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İdata İtalya Vize Başvuru
    F.AYLA, 29 Eyl 2020, 16:14

    İtalya’da yaşayan babamı ziyaret etmek istiyorum. İstanbul’da ikamet ediyorum şahsım adına şirketim var. İtalya’da 1 haftalığına ziyaret edip geri dönmek istiyorum. İdata İtalya vize başvuru süreci nasıl ilerliyor. İlk defa başvuru yapacağım. Hangi evrakları hazırlamamız gerekir. Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vize Merkezi
    N.DAĞLI, 25 Eyl 2020, 12:23

    Adana’da ikamet ediyorum. İtalya ‘ya fuar ziyaretinde bulunmak istiyorum. Tekstil firmasında çalışıyorum fuar davetiyem var. İtalya vize Merkezi başvurumu yapmam gerekir. Adana ikameti başvuruları nereden yapılmaktadır. Vize başvurusu için şahsen gelmemiz gerekir mi? Evrak ve başvuru detayları hakkında bilgilendirme rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi Kolay Mı?
    M.TANFER, 25 Eyl 2020, 12:10

    Kız arkadaşım ve ben Kasım ayı içerisinde İtalya’ya turistik gezi planlıyoruz. İtalya turistik başvurusu için hangi evrakları almamız gerekir. Ben yeni mezunum kız arkadaşım öğrenci ilk defa yurt dışına seyahat edeceğiz. İtalya vizesi kolay mı? Vize Merkezi aracılığı ile başvurumuzu yapabilir miyiz? Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Öğrenci Vizesi İçin Gerekli Belgeler
    T.AYTAÇ, 25 Eyl 2020, 12:01

    İtalya’da yüksek lisans eğitimi üzerine master yapmak istiyorum. İtalya’daki okuldan kabul mektubum var. İtalya öğrenci vizesi için gerekli belgeler nelerdir? İtalya başvurumu şahsen mi yapmam gerekir. Gerekli belgeler ve fiyat bilgisi hakkında bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Öğrenci Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    S.YAPICI, 23 Eyl 2020, 14:54

    İtalya’daki üniversiteden 4 yıllık kabul belgesi aldım. İtalya tıp eğitimi üzerine üniversite de eğitim göreceğim. Davetiyem geldi İtalya öğrenci vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Şahsen mi başvuru yapacağız. Hangi evrakları hazırlamamız gerekir. Vizenin çıkma süresi nedir? Vize ücreti ne kadar ödemem gerekir. Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • VFS İtalya Vize Ücreti
    Z.fikret, 23 Eyl 2020, 13:33

    İtalya’ya arkadaşımla birlikte turistik seyahatte bulunmak istiyoruz. Muğla’da ikamet ediyorum, otelde resepsiyon şefi olarak çalışmaktayım. Arkadaşım İzmir’de çalışmakta ve ikamet etmektedir. Vize başvuru işlemlerimizi İzmir Vfs’ den mi yapmamız gerekir. Vfs İtalya vize ücreti ne kadar ödememiz gerekir? Vize başvurumuz Vize Merkezin'den yapabilir miyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi İçin Gerekenler
    N.YILDIRIM, 22 Eyl 2020, 16:02

    İtalya’da iş ortaklığı yaptığımız bir firmadan davet mektubu aldık. Şirket ortağımız İtalya’daki firmaya ziyarette bulunması gerekmektedir. İtalya vizesi için gerekenler nelerdir. Şirketimiz Kocaeli’nde vize başvurusunu nerden yapmamız gerekir? Şahsen başvuruya gelmesi gerekir mi? Evrak ve ücret bilgilendirmesi yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Aile Birleşimi
    h.ayla, 22 Eyl 2020, 15:38

    İtalya’da yaşayan eşimin yanına gitmek istiyorum. Eşimle 2 ay önce Türkiye’de evlendik. Eşim İtalyan vatandaşı İtalya aile birleşimi yapmak istiyorum. İstanbul’da ikamet ediyorum. Nasıl başvuru yapabilirim. Hangi evrakları hazırlamamız gerekir. Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Schengen Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    T.KARTAS, 21 Eyl 2020, 16:07

    İtalya’ya başta olmak üzere İtalya ve Fransa ziyaretlerim olacak. İtalya’da 5 gün Fransa’da 2 gün kalacağım. Türkiye’de şirketim var. İtalya Schengen vizesi için gerekli evraklar nelerdir. Her iki ülke seyahati için hangi belgeleri sunmam gerekir? Geçen sene İspanya seyahatim olmuştu tekrar başvuruya gelmeden sizin aracılığınızla başvuru yapabilir miyiz? Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İtalya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp