• İtalya vizesi 2022
    Ç.K, 15 Şub 2022, 12:27

    Merhabalar, Kız arkadaşım ile beraber İtalya’ya turistik amaçlı seyahat planımız mevcut kız arkadaşım yeşil pasaporta sahip benim için vize başvurusu yapmamız gerekecek. İtalya vizesi 2022 yılında ne gibi değişiklikler mevcut ve başvuru nasıl yapacağız. Herhangi bir karantina zorunluluğu bulunuyor mu? Pandemi süreci ile alakalı bilgi rica edebilir miyim? Güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Altunizade İtalya vizesi
    y. erdoğan, 25 Eki 2021, 21:17

    İtalya’da yer alan iş ortağımız ile toplantı gerçekleştireceğiz. 2 çalışanımız için istenilen belgeler nelerdir. Altunizade İtalya vizesi başvuru ücreti ne kadar? Banka hesaplarını şirket mi sunmaları gerekecektir ve davetiye örneğini bizimle paylaşabilecek misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi Gaziantep
    n. taş, 24 Haz 2021, 18:27

    Kolay gelsin, Malatya’da üniversite hastanesinde hekimlik yapıyorum, eşim ile birlikte İtalya’da yaşayan kardeşimin yanına gitmeyi düşünüyoruz. İtalya vizesi Gaziantep şehrinden başvuruların alındığını duydum bilgi verir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi Antalya
    s. çamlıbel, 24 Haz 2021, 18:18

    Merhaba, denizli’de oturuyorum vize başvurum için Antalya’ya gelebilirim. Sizin orada şubenizin olduğu biliyorum. Arkadaşımda kalacağım Antalya’da böylelikle vize başvurum için her hangi bir sıkıntı yaşamayacağım İtalya vizesi Antalya turistik vize evrakları nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi İzmir
    E. Kay, 24 Haz 2021, 18:10

    5 günlük bir seyahat planlıyorum, davet mektubu gönderecekler tarafıma İtalyan arkadaşımın yanına gideceğim. Pasaportumu çıkardım, 4 yıldır aralıksız çalışıyorum başvurumda sizin yardımcı olmanızı istiyorum İtalya vizesi İzmir de oturanlar başvurusunu buraya yapabiliyor değil mi? Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vize davetiye
    k.s, 24 Haz 2021, 00:17

    İtalya vize davetiye belgesinde yer alması gereken bilgiler nelerdir. Annemi ziyaret edeceğim çok önceden turistik vize almıştım onda otelde kaldığım için otel rezervasyonu sunmuştuk. Ancak davet ile ilk defa gideceğim konu hakkında bilgi sahibi değilim rica edeceğim, daha sonra belgeleri hızlı bir şekilde toplayıp size kargo yapacağım.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vizesi Altunizade
    caner, 23 Haz 2021, 23:21

    Merhaba, gebze’de oturuyorum başvurum için avrupa yakası uzak kalıyor bana, araştırdığımda başvurumu İtalya vizesi Altunizade şubesinden yapabileceğimi öğrendim sizin aracılığınız ile yaparsak Anadolu yakasından gerçekleştirmek içi yetkiniz var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi Çanakkale
    b. miray, 23 Haz 2021, 23:10

    Merhabalar, Çanakkale’de oturuyorum ve çalışıyorum burada ofisiniz var mı? İtalya’ya vize ihtiyacım olacak başvuru için İstanbul’a gelmem benim için uygun olacak İtalya vizesi Çanakkale ofisiniz var ise belgeleri size gönderebilirim konu hakkında yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vizesi Edirne
    k. genç, 23 Haz 2021, 23:02

    Edirne’de oturanlar için İtalya başvuruları nereden yapılıyor daha önceden hiç vize almadım sizden hizmet alırsam yine de gelmem gerekecek midir? Sizin İtalya vizesi Edirne ofisiniz var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi Bursa
    A. Koca, 23 Haz 2021, 22:55

    İtalya turistik vize başvurumu Bursa’da yapabiliyor muyum? Öğretmenim burada yaşıyorum, sonbahara doğru vizeye ihtiyacım olacak, daha önce de İtalya’dan almıştım vize 2017 sonlarına doğru, şimdi yine çok sevdiğim için İtalya’ya gideceğim. İtalya vizesi Bursa şubeniz olması halinde sizinle çalışabiliriz. Aydan Koca

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vizesi Adana
    k. varlı, 23 Haz 2021, 21:53

    Selam, Adana’da oturanlar vize başvurularını İzmir’de mi Antalya’da mı yapabiliyor. Turistik vizeye ihtiyacım olacak, İtalya vizesi Adana çalışanlar için yapılacak işlemler hakkında bilgi verir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vize Başvuru Formu
    T. İnanır, 23 Haz 2021, 14:39

    Merhabalar, İtalya vize başvuru formu nereden alabiliyoruz sizin aracılığınız ile başvuru gerçekleştirirsek formları siz mi dolduruyorsunuz? birde 2 yaşında ki oğlum içinde mi vize başvuru formu düzenlenecektir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi Sponsorlu
    t. denizli, 23 Haz 2021, 14:23

    Kızım 17 yaşında annesi ile İtalya’ya gidecekler her ikisinin masrafını ben karşılayacağım, şirket sahibiyim İtalya vizesi sponsorlu olması halinde benden isteyeceğiniz belgeler ile çocuğum ve eşimden istediğiniz belgeler nelerdir acaba?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Aile Ziyareti Vizesi
    s. erdal, 23 Haz 2021, 14:13

    Merhaba, kuzenim İtalya’da oturuyor, Türk vatandaşı ancak evlenerek gitti. Bana davet mektubu gönderecek orijinal olmak zorunda mı birde davetiye dışında bana göndermesi gereken başka belge bulunuyor mu? Ben 25 yaşında ve çalışıyorum 5 günlük bir seyahat için ne kadar hesabımda para olması gerekecek İtalya Aile ziyareti vizesi hakkında bilgi verir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Şoför Vizesi
    f. sergisoy, 23 Haz 2021, 14:06

    Kolay gelsin, İtalya Şoför vizesi evrakları nelerdir başvurular nereye yapılıyor? Ağustos 14 gibi çalıştığım firma tarafından seyahatim başlayacak vize kaç günde sonuçlanıyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Schengen Başvuru
    s. sayan, 23 Haz 2021, 13:58

    Ticari vize İtalya schengen başvuru olarak mı geçmektedir? Bir şirkette mühendisim 2 yıldır aynı yerde çalışıyorum, vize almam gerekecek başvurumu kendi yapmamı söylediler. Ben çok yoğunum ve başvurumu açıkçası profesyonel destek alarak gerçekleştirmek istiyorum neler hazırlamam gerekir ve 1 ay sonra ki seyahat için ne zaman sizlere evraklarımı ulaştırmalıyım? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Erasmus Vize Ücreti
    k. Yüce, 23 Haz 2021, 01:54

    Merhaba, İtalya’ya öğrenci değişim programı ile erasmus için gideceğim, öğrenmek istediğim başvurumu sizinle gerçekleştirirsem İtalya erasmus vize ücreti ne kadar ödeyeceğim, Ankara’da yaşıyorum ve aynı zamanda üniversitem de burada Ankara’da şubeniz olduğunu biliyorum arkadaşım sizden başvuru için yardım almıştı bende sizin ile birlikte vize başvurumu gerçekleştirmek isterim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vize Ret İtiraz
    u.elmas, 23 Haz 2021, 01:45

    İtalya vize başvuruları olumsuz olarak gelebiliyor mu? Vize reddi almamak için ne yapmak gerekir aile ziyareti için başvuruda bulunacağım açıkçası biraz endişeleniyorum ilk vize başvurum olacak İtalya vize ret itiraz hakkım bulunuyor mu eğer alamazsam.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Ekspres Vize
    r. öz, 23 Haz 2021, 01:40

    İtalya ekspres vize uygulaması bulunuyor mu? Kaç günde sonuçlanabiliyor ben başvuruda pasaportumun çok beklemesini istemiyorum, pasaportumda İngiltere vizem var Londra’ya seyahat etme durum söz konusu, schengen vizemi aldıktan sonra önce İngiltere’ye gideceğim sonra İtalya seyahatimi gerçekleştireceğim açıkçası bir hafta kadar işlemde pasaportumu tutmak istemiyorum işlem hakkında bilgi verir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vize Danışmanlık
    h. güner, 23 Haz 2021, 01:25

    Sizin aracılığınız ile başvuru gerçekleştirmemiz de ne gibi avantajlar oluyor? Turistik vize başvurusu yapacağım. İtalya vize danışmanlık ücreti nedir? Daha önceden hiç yurt dışına çıkmadım o yüzden vize işlemlerinde çok bilgi sahibi değilim sizinle çalışabiliriz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vip Vize
    k.p, 23 Haz 2021, 01:13

    Ticari vizeye ihtiyacım olacak kısa sürede seyahat tarihimi belirlemeye çalışıyoruz toplantılarım çok fazla diye uygun bir tarih ayarlamaya çalışıyorum ancak prosedürlerin uzamasını çok istemiyorum önden evrakları hazır edip gönderebilirim ancak seyahat tarihim netleşince davet mektubu iletebilirim İtalya vip vize hizmeti hakkında bilgi verirseniz bende süreyi hesaplayabilirim. Teşekkürler şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Turist Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    a.kandemir, 23 Haz 2021, 01:01

    Merhaba, şirket çalışanları için İtalya turist vizesi için gerekli evraklar nelerdir? 2012 yılında Almanya aile ziyareti için vize almıştır çok eski olduğu için vize işlemlerini hatırlamıyorum muhtemelen İtalya vize başvuru işlemleri farklı olmaktadır. Hazırlamam gereken evrakları belirtir misiniz, evrakları topladıktan sonra benim yerime başvuru yapmanızı rica edeceğim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Eğitim Vizesi
    U. Özkan, 20 Haz 2021, 20:59

    Merhaba, İtalya eğitim vizesi başvuruları hakkında bilgi verir misiniz? Başvurular nereye yapılmaktadır, aile bireylerinden birini seyahatim için gösterebiliyor muyum? Vize ücretleri nedir ve son olarak başvuru süresi çok uzun mu sürüyor. Konu hakkında bilgi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vize Reddi
    F. yılmaz, 18 Haz 2021, 19:49

    Merhaba Feriha ben, İzmir’de bir holdingde finans uzmanıyım, 2019 yaz aylarında İzmir’de İtalya vize başvurusunda bulundum ancak bankada vadesiz hesabım olduğu halde ve otel rezervasyonum satın alınmış olarak sunmama rağmen ret aldım. Benimle birlikte iş arkadaşımda başvuruda bulundu oda ret aldı. Biz İzmir’de bilindik bir acenteye yaptırmıştık ancak vize reddi ile ilgilenmediler. İtalya vize reddi almamak için nelere dikkat etmeliyiz. Yeni başvurumuzda yardımcı olmanızı isterim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vize Başvuru Merkezi
    s. kahraman, 18 Haz 2021, 19:42

    Manisa’da oturuyorum mavi yaka çalışanıyım 5 yıldır, 1 haftalık aile ve arkadaş ziyareti başvurusunu nereye yapmam gerekiyor İtalya vize başvuru merkezi Manisa’da var mı Ankara’da mı yapmalıyım yoksa? Seyahatimi eylül ayı içerisinde gerçekleştireceğim. Sizden bana yardımcı olmanızı isterim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi Şartları
    ö. karataş, 18 Haz 2021, 19:31

    Vize başvurularında bulunmak için ne yapmak gerekiyor? Belirli bir şart bulunuyor mu daha önce yurt dışına çıkmak için vize almadım pasaportumda sadece kuzey kıbrısa gittiğim için kaşesi var pek bilgim yok sizden yardım rica ediyorum İtalya vizesi şartları nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Erasmus Vizesi
    E. Alkın, 14 Haz 2021, 16:15

    Ben bu yıl İtalya’da erasmus yapacağım ancak hibe desteğim olmadığından bana annem sponsor olacak. Annem bankacı gelir durumumuz iyi yatırım hesaplarını sunabiliriz. İtalya Erasmus vizesi başvurumda sizden destek almak istiyorum. Pasaport başvurum tamamlandı kısa sürede elimde olacak. Annem tarafından hazırlanılması gereken belgeleri paylaşır mısınız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Turistik Vize
    Ş. Ulubey, 13 Haz 2021, 01:20

    İtalya turistik vize evrak listesi devlet memurları için nelerdir? Belediye’de çalışıyorum Floransa, Milano, Venedik, Bolonya şehirleri için tur programı satın alacağım bu belgeyi satın aldıktan sonra mı vize başvurusunda bulunmalıyım rezervasyonu kabul ediliyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi
    E. Ergenç, 12 Haz 2021, 20:06

    Merhaba, vize başvuruları hakkında yeterli bilgiye sahip değilim. Daha önce hiç yurt dışına çıkmadım. Başvuru yaparken nelere dikkat etmek gerekir, ben 2 yıldır devlet memuruyum. İtalya’ya seyahat etmek istiyorum ancak tur programı ile değil 2 farklı otelde kalış yapabilirim. İtalya vizesi için nasıl bir yol izlemem hakkında bana yardımcı olur musunuz? Selamlar. Ercan.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Schengen Vizesi
    H. Saygın, 12 Haz 2021, 18:35

    Selamlar, İtalya Schengen vizesi almak istiyorum ancak seyahat planım sadece tek ülke olmamaktadır. Fransa, Hollanda gibi 3 farklı ülkede 10 günlük seyahat planlıyorum tur organizasyonu ile gerçekleştireceğim ancak vize başvurumu onlara yaptırmak istemiyorum siz bana hizmet verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İtalya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp