Vize bilgileri için lütfen aşağıdaki menüden “Vize Tipi” ve “Meslek” seçip; “Göster” butonuna tıklayınız.
Vize Tipi
:

Mısır Turist Vizesi

 

  • Vize İşlemi Takip Belgesi (Eksiksiz doldurularak başvuru sahibi tarafından imzalanmış olmalı.)
  • 2 adet beyaz fon üzerine çekilmiş fotoğraf
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Avro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Mısır Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)


 


Önemli Not :

* 45 yaş ve üstü kişilere vize istememektedir.

Önceki Sayfaya Dön

Yazılan yorumlar:


Yeliz Ayar:
Merhaba ben Mısır\'a gitmek istiyorum Eylül ayında gitmek istiyorum nasipse. Ayrıca ilk defa yurtdışına çıkacağım. Turist vizesi almak istiyorum. Bunun için tam olarak yapmam gerekenler nedir, ne istiyorlar. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Pasaport ve vize işlemlerimi halletmek istiyorum. Vize ücreti ne kadar? Lütfen en kısa zaman da beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

Sinan Küntay:
Eşimle Sharm El Sheikh\'e 4 günlük bir tatile gitmek istiyorum. Turustik vize kaç günde alınır. Size mi evrakları vereceğiz. Bedeli nedir.

isa:
kolay gelsin ben mısıra gitmek istiyorum 5.ayın ilk günlerinde ve ilk defa yurtdışına çıkacagım turistlik vize almak istiyorum ne istiyorlar benden yapmam gerekenler nedir en kısa zamanda başlayacagım pasaport vize işlemlerine veceğiniz bilgiler doğrultusunda bu bana kaç paraya maal olur ve birde en önemli konu banka hesabı gerekiyormu bu benim için bir sorun çünkü ve sizde yaptırsam bu işlemleri avantajım ne olur ve kaç paraya gelir vize bana lütfen acil cevap bekliyorum

Yorum Yaz:


Yorum Yazmak için ilgili alanları doldurunuz:

Adınız:
Telefonunuz:
E-posta:
Güvenlik kodu:

Yorumunuz: