• Hollanda Ticari Vize
    E. İ, 29 Eki 2023, 22:43

    Selamlar, Hollanda ticari vize başvurusunda bulunmam gerekiyor. Fakat oldukça kirli bilgi mevcut ve kafam çok karıştı. Öncelikle Hollanda’da sözleşmeli çalıştığımız bir firma ile toplantı için kasım ayında toplantı için gideceğim. Bana ticari bir davet geldi. Hollanda’ya ticari vize başvurusu esnasında masraflarım çalıştığım firma tarafından karşılanacak. Benim işe girişim çok yeni 3 haftamı doldurdum. Ve istenilen evrak listesinde son 3 aylık maaş bordrosu isteniyor. Ben bordro sunamıyorum bu konu bana sıkıntı yaratır mı? Bunun için ek yapmam gereken bir durum var mı? Aynı zamanda işlem süresi ne kadar sürüyor bilgi rica ediyorum. Kolay gelsin, güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Aile Ve Arkadaş Ziyareti Vize Randevusu
    A. E, 28 Eki 2023, 14:26

    Merhabalar, Hollanda aile ve arkadaş ziyareti vize randevusu ne zamana alabiliyoruz, süreç nasıl ilerlemektedir? Mart ayında gideceğim şimdiden mi başvuru yapmam gerekir? Randevu için destek veriyor musunuz, destek verdiğiniz zaman nasıl ilerlemem gerekiyor? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Aile Ve Arkadaş Ziyareti Vize Kaç Günde Çıkar?
    b. n, 28 Eki 2023, 14:13

    Merhabalar Son zamanlarda vize sonuçlanma sürelerinde uzamalar olduğuna dair haberlere denk geldim. Yapacağım başvuru için açıkçası endişelendiğimden dolayı sizden destek almak isterim. "Hollanda aile ve arkadaş ziyareti vize kaç günde çıkar?" kısmında bana bilgi vermenizi rica edeceğim iyi çalışmalar kolaylıklar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Aile Ve Arkadaş Ziyareti Vize Ücreti
    g. h, 28 Eki 2023, 14:07

    Teyzem evlenerek Hollanda'ya yerleşti, bu yaz teyzemin yanına gitmek istiyorum. Teyzem davetiyemi gönderdi. Benim bu başvuruda konsolosluğa ücret ödemem gerecek midir? Hollanda aile ve arkadaş ziyareti vize ücreti ne kadar toplam da bana bilgi vermenizi rica etsem? Size ne kadar ödeme yapmam gerekir? Destek için teşekkürler kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Aile Ve Arkadaş Ziyareti Gerekli Evraklar
    v. b, 27 Eki 2023, 15:26

    Selamlar, Hollanda’da kız arkadaşım var ve yaklaşık 4 yıldır sevgiliyiz daveti üzerine Hollanda’ya kasım sonu gibi seyahat planlıyorum. Ben Türkiye’de bir kurumda Devlet memuru olarak çalışıyorum. Hollanda Aile ve arkadaş ziyareti gerekli evrakalar nelerdir? Ben aynı zamanda daha önce Fransa’da bulundum 2021 yılında vermiş olduğum parmak izim mevcut başvuru esnasında tekrar gelmeme gerek var mı? Yoksa benim yerime vize başvurusunu siz yapabilir misiniz? Bilgi rica ediyorum, teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Aile Ve Arkadaş Vize Başvurusu
    t. g, 27 Eki 2023, 15:01

    Merhabalar, Hollanda’da yaşayan ablam şu an hamile ve yaklaşık 42 gün sonra doğum yapacak. Bana bir davet yolladı ve ben Hollanda’ya onun doğumda yanında olmak için Hollanda aile ve arkadaş ziyareti vize başvurusu yapmak istiyorum. Ben İstanbul’da özel bir üniversitede 3 sınıf tıp öğrencisiyim. Annem ve babam emekli ve garantörlerim onlar olacak. Bu başvuru esnasında benim anne ve babamdan temin etmem gereken belgeler neler olacak? Başvuru yapma durumumda ret olasılığım çok mu yüksek? İlk defa başvuru yapacağım ve ret olasılığını düşürmek amacıyla ne gibi belgeler sunmam bana fayda sağlar? Sizden bilgi rica ediyorum, İyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Ticari Vize Başvurusu
    y. t, 19 Eki 2023, 08:54

    Merhabalar, Hollanda ticari vize başvurusu yapmak istiyorum. Hollanda ticari vize ile orada giderek şirket açabilir miyim? Bu vize türü ile orada hangi işlemleri yapabilirim? Ben hem Hollanda’da birkaç firma ile görüşüp hem de kendilerinden ürün alacağım fakat bir davetim yok bu davet olmadan vize başvurusu yapmam mümkün mü? Aynı zamanda çalışma durumuma göre evrakların değişkenlik gösterdiğiyle ilgili bir bilgi okudum internet sayfanızda bu ne kadar doğru? Bilgi rica ediyorum, iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Ticari Vize Randevusu
    u. y, 18 Eki 2023, 18:19

    Selamlar, Hollanda’ya bir seyahat planım mevcut ben bir firmada elektrik teknisyeni olarak yaklaşık 3 yıldır çalışıyorum. Hollanda’ya ticari bir vize başvurusu yapmam gerekiyor. Hollanda’da çalıştığımız bir firma ile iş toplantısını yapmam gerekiyor. Hollanda ticari vize randevusu ne zaman ve nereden alınır? Aynı zamanda Hollanda’daki firmadan ne gibi belgeler almam gerekiyor? Ve son olarak banka hesap dökümü kaç gün önceden alınmalı? Şimdiden teşekkür ediyorum, Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Ticari Vize Kaç Günde Çıkar?
    t. m, 18 Eki 2023, 18:02

    Merhabalar, Hollanda’ya ortağımla beraber seyahat etmek istiyorum. Hollanda’da bir deri fuarı mevcut ve biz yaklaşık 12 yıllık tekstil firmasıyız. Ve Hollanda’da deri fuarına beraber gitmek istiyoruz, fuar giriş kartlarımız çıktı. Hollanda ticari vize kaç günde çıkar? işveren olarak hazırlamamız gereken belgeler nelerdir? Bu süreç çok uzun sürer mi? Bizim fuarımız Aralık sonu Ocak başı gibi, bu tarihe yetişme olasılığımız ne kadar yüksek? Bilgi almak ve başvuru yapmak istiyorum teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Ticari Vize Ücreti
    k. f, 18 Eki 2023, 17:45

    Merhabalar, Arkadaşımın vasıtasıyla size yazıyorum. Daha önce sizden vize başvurusu yapmış ve çok memnun kalmış. Ben de sizden danışmanlık talep ediyorum. Hollanda ticari vize ücreti kişi başı olarak mı ödeniyor? Ben ve 3 çalışanım ile beraber Hollanda’da aktif çalıştığım bir firmayı ziyaret için gideceğiz. Fakat toplam Hollanda ticari vizesi ücreti ne kadar olacak bunla ilgili sizden bilgi rica ediyorum. Ayrıca son olarak başvuruya şahsen gelmemiz gerekiyor mu? Daha önce hiç yurtdışına çıkmadık. Ret olma durumunda ücretimizin ne kadarını iade ediliyor? Bilgi ve danışmanlık rica ediyorum teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Ticari Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    y. k, 18 Eki 2023, 17:34

    Merhabalar, Hollanda ticari vizesi için gerekli evraklar çalışanlar ve işverenler için ayrı mıdır? Ben ve şirket sahibimiz ay sonu bir seminere katılım için Hollanda’ya seyahat edeceğiz. Benim evraklarım tam fakat şirket sahibimiz de seyahate katılım sağlayacağını iletti, kendisi için evrak hazırlamam gerekiyor. Kendim için hazırladığım evrakların aynısını onun için de mi hazırlayacağım? Veya işveren için ekstra ayrı bir evrak listesi varsa alabilir miyim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür eder, güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Turistik Vizesi Kaç Günde Çıkar?
    h. n, 03 Eki 2023, 16:08

    Merhabalar, Hollanda’ya bir müzikhol için turistik seyahatim olacak. Fakat seyahat tarihime çok az kaldı ve Hollanda vize randevuları hala kapalı, bir süredir takip ediyorum. Hollanda vize randevusundan sonra Hollanda turistik vizesi kaç günde çıkar? Ayrıca Hollanda açılmama durumunda Yunanistan vize başvurusu yapsam ve Yunanistan vizesi alsam Hollanda’ya direk uçuş yapabilir miyim? Bu konuda beni aydınlatır mısınız? çok sevinirim uzun süredir bu Müzikholü bekliyorum ve kaçırmak istemiyorum. Şimdiden yönlendirmeniz için teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Ticari Vize Nasıl Alınır?
    u. n, 03 Eki 2023, 15:40

    Merhabalar, Hollanda’da ile 4 yıldır aktif çalışan bir firmada, yaklaşık 2 yıldır çalışıyorum. Satın alma sorumlusu olarak maaşım Türkiye ortalamasına göre iyi sayılır. Hollanda’daki firmanın daveti üzerine işverenim ile beraber Hollanda’ya seyahat planımız var. Başvuru yaparken seyahat masraflarımı şirketin karşılaması ve Hollanda'daki firmadan davet alma durumumda vizemin çıkması garanti olur mu? Benim daha önce hiç vizem yok, işverenimin birçok vizesi var. Bu durum benim lehime olur mu? Bir çalışan olarak Hollanda ticari vize nasıl alınır? Ayrıca işverenim ve Hollanda’daki firma benim için hangi belgeleri sunmalıdır? Bilgi için şimdiden teşekkürler, saygılar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Vize Evrakları
    U. M, 03 Eki 2023, 14:16

    Merhabalar, Kızım ve eşim ile beraber Hollanda’ya abimi daveti üzerine ziyarette bulunmak istiyoruz. Abimin eşi Hollanda vatandaşı, abim 3 yıl önce Aile birleşimi yaparak Hollanda oturumu aldı ve Hollanda’ya yerleşti. Ben ve eşim burada aynı firmada, finans bölümünde da yaklaşık 5 yıldır çalışıyoruz. Hollanda vize başvurusu yaparken; Hollanda vize evrakları içerisinde sunmamız gereken banka hesap dökümünde ne kadar bakiye olması gerekmektedir? Ve bu bakiye 3 kişi için toplam ne kadar olması gerekmekte? Aynı zamanda çalışan olarak şirketten ve abimden almamız gereken belgeler nelerdir? Şimdiden teşekkürler, kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Turistik Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    b. y, 03 Eki 2023, 13:57

    Selamlar, Hollanda’ya kız arkadaşımla beraber turistik seyahat edeceğiz. Ben çalışanım, kız arkadaşım devlet memuru. Çalışanlar için evrak listesini temin ettim fakat devlet memurlarına Hollanda turistik vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Daha önce benim schengen vizem var. 2020'de almıştım, Fransa’dan parmak izi vermişim. Tekrar gelmeme gerek var mı? Son olarak randevudan sonra işlem süresi kaç gün sürer? Bilgi rica ediyorum, iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Vize Başvurusu
    C. M, 03 Eki 2023, 13:16

    Merhabalar, Kasım sonu gibi kız arkadaşımı ziyaret için Hollanda vize başvurusu yapmak istiyorum. Kız arkadaşım Hollanda’da üniversite öğrencisi Kız arkadaşımın yanına gideceğimi ve onun evinde kalacağımı belirtmem gerektiği; bu sebeple davetiye almam gerektiği söylendi. Bu davetiyeyi kız arkadaşımın nereden temin etmesi gerekiyor? Ben bu seyahat esnasında sizinle çalışma durumumda toplam ne kadar ücret ödeyeceğim? Ayrıca direkt başvurumu Konsolosluktan bizzat yapabilir miyim? Detaylı bilgi rica ediyorum, Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Vize Başvuru Formu
    a. b, 03 Eki 2023, 12:02

    Merhabalar, Hollanda’ya turistik olarak 3 günlük bir seyahat planım var. Evraklarımı hazırlarken Hollanda vize başvuru formu doldurmam gerektiği söylendi. Bu formu nasıl dolduracağım? Bu formun bir örneği var mıdır? Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Aynı zamanda öğrenciliğim aktif şekilde devam ediyor. Babam sponsor olacak kendisi emekli. Emekli olarak ne gibi belgeleri toplamamız gerekiyor? Bilgi rica ediyorum, teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vize başvurusunda kripto para kullanabilir miyim?
    G. Kantarcı, 11 Oca 2023, 18:34

    Banka hesaplarımda bloke bulunuyor ancak kripto dünyasında ayrı bir bakiyem mevcut. Hollanda vize başvurusunda kripto para kullanabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Aile Arkadaş Ziyareti Vizesi
    A.S., 17 Eki 2022, 21:27

    Kardeşim bana Hollanda’dan davetiye yolluyor elime gelmek üzere Hollanda Kardeş ziyareti vizesi için ne yapmam gerekiyor ve neler hazırlamalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İlk defa Hollanda turistik vize başvurusu yapmak
    B.B., 20 Eyl 2022, 15:44

    Merhabalar kolay gelsin. Hollanda’ya turistik vize almak istiyorum gezmek için gideceğim. Bunun için hangi belgeleri temin etmem gerekiyor, Askeri personelim ve banka hesabımda ne kadar para olması lazım, işlemleri başlattıktan sonra vizem ne kadar süre içerisinde gelir? İlk defa Hollanda turistik vize başvurusu yapacağım için vizem kaç gün çıkar, vize merkezine toplamda ne kadar ücret ödemeyelim, vize işlemleri için konsolosluğa gelmek gerekiyor mu? Teşekkür ederim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda uzun süreli şoför vizesi almak
    H.N, 30 Mar 2022, 09:16

    Merhabalar, Türkiye’de bir lojistik firmasına 1 ay oldu işe başladım. Ve bu firma Hollanda’ya nakliyat yapıyor. Hollanda uzun süreli şoför vizesi almak istiyorum. Başvurumu sizinle yapmak ve uzun süreli vize almak istiyorum. Bunun için hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Başvuru esnasında benim Konsolosluğa şahsen gelmem gerekiyor mu? Vize süresi neye göre belirleniyor? Vize başvurumu nereden yapabilirim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda şoför vizesi ret geldi
    Y.K, 30 Mar 2022, 09:10

    Merhabalar, Çalıştığım lojistik firmadan aldığım belgelerle beraber Hollanda’ya Şoför vizesine başvurdum. Hollanda şoför vizesi ret geldi bu durumla ilgili ne yapabilirim? Neden ret almış olabilirim? Belgelerimi başvuru merkezine sundum. Fakat 10 maddeden ret geldi bunun için itirazı nasıl ve nereden yapabilirim? Ya da sizin üzerinizden tekrar bir başvuru yapabiliyor muyum? Ne kadar beklemem gerekir? Ben tekrar başvuru yapmaktansa itiraz etmenin daha mantıklı olduğunu düşündüğüm için itiraz hakkımı kullanmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz? Kolaylıklar diliyorum, İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda ticari davetiyem var, ailemi de götürebilir miyim?
    Ş.K, 30 Mar 2022, 09:04

    Merhabalar, Hollanda’dan bir firma ile görüşme amacıyla Hollanda’ya gideceğim. Numune ürünler götüreceğim ve anlaşır isek çalışmaya başlayacağız. Hollanda ticari davetiyem var, ailemi de götürebilir miyim? Bu davet ile kızım ve eşim ile beraber başvuru yapmam mümkün müdür? Seyahat esnasında onlarında yanımda olmasını gitmişken hem işimi halledip hem de Amsterdam’ı gezmek istiyoruz. Onları da yanımda götürmek için ne yapmalıyım. Kızım 1 yaşında henüz beraber gideceğimiz için muvafakatname gerekiyor mu seyahat esnasında bilgi alabilir miyim? Son olarak ben işverenim esim ev hanımı yani onlara garantör ben olacağım bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Şirketimin temsilciliğini kurdum, Hollanda'da oturum nasıl alırım
    N.K, 30 Mar 2022, 08:52

    Merhabalar, Şirketimin temsilciliğini kurdum, Hollanda’da oturum nasıl alırım? Ben Hollanda’ya yerleşmek ve orada yaşamak istiyorum. Nasıl ve nereden başvuru yapmam gerekiyor? Başvuru esnasında ne gibi belgeler hazırlayıp sunmalıyım? Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Ben yaklaşık 5 senedir Türkiye’de faaliyette olan bir nakliyat firması sahibiyim Hollanda’da birkaç firma ile 1 yıldır çalışıyoruz. Ve ben firma temsilciliğimi Hollanda’da kurdum. Şimdi bu durumda yatırımcı vizesi adı altında bir vize türünün olduğunu duydum. Bana yardımcı olur musunuz? Başvuru yapmak ve Hollanda’ya yerleşmek istiyorum, teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda'dan ev aldım, ticari vize nasıl alırım
    K.U, 21 Mar 2022, 12:17

    Selamlar, Hollanda’da şirketimin şubesi bulunuyor. Devamlı olarak Hollanda’ya ticari seyahatler ediyorum. Bu seyahatler esnasında Hollanda’dan ev aldım. Ticari vize nasıl alırım? Ama ben uzun süreli vize istiyorum. Daha önceden alınmış 3,4 tane alınmış vizem var en uzunu 1 yıllık alınmış olan vizeler ben daha uzun almak istiyorum. Ev almış olmam uzun süreli vize almamda etkili olur mu? Ne gibi belgeler sunmalıyım standart belgelerin dışında Türkiye’de 2 dükkan ve 1 evim kirada bunları sunmam gerekir mi? Daha önceden hiç sunmamıştım. Bana neden daha uzun vize vermiyor Konsolosluk bir fikriniz olabilir mi? Bilgiler için şimdiden teşekkür ediyorum, iyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda ticari vize ile Almanya'ya gitmek
    Ö.K, 21 Mar 2022, 12:14

    Merhabalar, Hollanda’ya ticari amaçla bir seyahatim olacak önümüzdeki ayın sonu o yüzden Hollanda vize başvurusu yapacağım. Lakin Hollanda seyahatimden sonra Almanya seyahat planım var 3 günlük turist olarak sorun Hollanda ticari vize ile Almanya’ya gitmek olur mu? Yani sınırda sorun yaşar mıyım? Ayrıca Hollanda ticari için şirket evraklarımı çalışanım hazırladı davetim hazır şahsen benim ne gibi belgeler hazırlamam gerekiyor? Bilgi almak istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda'dan ev aldım, turistik vize nasıl alırım
    D.K, 21 Mar 2022, 12:08

    Merhabalar, Hollanda’da yaşayan ablam vesilesi ile bir ev aldım. Ben turistik bir seyahat edeceğim Türkiye’de emekliyim yaklaşık 3 yıldır emekli maaşı alıyorum. Aynı zaman da 2 evim var birinde oturuyorum diğeri kirada kira alıyorum. Başvuru esnasında ne gibi belgeler sunmamam gerekiyor? Hollanda’dan ev aldım. Turistik vize nasıl alırım. Bu vize ile gidip ev aldığımı söyleyerek oturum talep edeceğim bu konuda bilginiz var mı? Bilgi rica ediyorum, güzel çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ticari vize ile Hollanda'da çalışabilir miyim?
    G.L, 18 Mar 2022, 14:40

    Merhabalar, Hollanda’dan alınmış 1 yıllık ticari vizem mevcut ben Hollanda’da bir firma ile anlaşarak Ticari vize ile giderek o firmada 1 yıl boyunca aylık belli bir maaşa çalışabilir miyim? Türkiye’den Hollanda çalışma vizesi başvurusu yapılamadığını öğrendim. Benim geçerli bir vizem var ben bu vize ile Hollanda’ya giderek o firmada çalışsam sorun yaşar mıyım? Ticari vize ile Hollanda’da çalışabilir miyim? Ayrıca bu vizeyi yeni aldım yaklaşık 1 ay oldu 1 yıl vize almıştım ve hala süresi var. Ya da ben elimdeki 1 yıllık ticari vizeyi çalışma iznine çevirme ihtimalim olur mu? Bana detaylı bilgi verir misiniz? Ne yapmam gerekiyor, Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda ticari vize ret geldi, nasıl yardım edersiniz?
    T.M, 18 Mar 2022, 14:19

    Merhabalar, Hollanda’ya ticari amaçla bir firmayı seyahat etmeyi düşünüyordum. Fakat şirketle ilk iş görüşmemiz olacağı için ve ilk görüşme olacağı için davet için uğraştırmak istemedim ve turistik vize başvurusunda bulundum. Sonuç itibari ile ret aldım. Hollanda Konsolosluğu gidiş amacı ve koşullarıma inanmadığı gerekçesi ile tarafıma ret verdi. Hollanda ticari vize ret geldi, nasıl yardım edersiniz? Başvurumu nasıl yapmam gerekir ekstra ne gibi belgeler sunmam gerekir vize onayı almak için bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Bilgi rica edebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda ticari vize davetiyesi orijinal mi olmalı?
    Ö.K, 18 Mar 2022, 14:11

    Merhabalar, Hollanda’ya ticari bir iş görüşmesi için seyahat etmek istiyorum. Seyahatim için işveren olarak hazırlamam gereken belgeler nelerdir? Ayrıca Hollanda ticari vize davetiyesi orijinal mi olmalı? Bana detaylı bilgi verir misiniz davetiyenin orijinalini beklemem benim zamanımı alacak. Ve bu süreyi beklemek istemiyorum. Bilgi almak istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Hollanda için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp