• Fransa Aile Ve Arkadaş Ziyareti Vize Randevusu
    M. N, 27 Eki 2023, 11:04

    Selamlar Vize Merkezi ailesi, bir vize başvurum olacaktı, Fransa aile ve arkadaş ziyareti vize randevusu en yakın ne zamana veriliyor? Seyahat planımı buna göre yapacağım referans üzerine size ulaştım. İşleyiş hakkında bilgi verir misiniz? daha sonra aile üyelerimde vize başvurusu yapacaktır. Güvenilir bir firma arayışındayım, yorumlarınızı okudum, oldukça uzun zamandır bu işi yapıyormuşsunuz. Teşekkürler şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Ticari Vize Randevusu
    o. n, 27 Eki 2023, 10:38

    İyi günler, ben Ayşe İstanbul'da özel bir firmadan satış direktörü olarak çalışıyorum. Birçok Avrupa Ülkesine seyahat etmiştim hatta yeni pasaportumu çıkardım. Eski pasaportumda Almanya, Fransa, İsviçre vizelerimde vardı. En son 2021 temmuzda vize almıştım. Şimdi ticari bir iş toplantısında bulunacağım, bildiğim kadarı ile ticari vizeye başvuruda bulunmalıyım. Daha önce bir acente ile çalışıyorduk ancak artık çalışmıyoruz. Fransa Ticari vize randevusu ve diğer işlemler ile sizden hizmet almak istiyorum. Danışmanlık bilgisi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Ticari Vize Kaç Günde Çıkar?
    T. E, 27 Eki 2023, 10:08

    Selam, vize başvuruları sonuçlanma süreleri çok uzun sürüyor mu? Vize başvurusu yapacağım ama ne zaman başvurmam gerekiyor bilmiyorum ,7 ocak 2024’de seyahat planlıyorum. Fransa Ticari vize kaç günde çıkar yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Aile Ve Arkadaş Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    y. t, 26 Eki 2023, 18:22

    İyi günler vize merkezi çalışanları. Benim Adım Adnan, annem ve babam için Fransa vizesine başvurmak istiyorum. Abim Fransa'da yaşıyor evli. Davet mektubu gönderdi. Seyahat tarihleri iki ay sonra düşünmekteyiz, onu sizinle de karar verebiliriz çok acil değil ama işlemlere başlamak istiyoruz. Babam emekli üzerine tapu var birkaç tane. Annem çalışmıyor ancak babamın banka hesapları var, babam anneme sponsor olacak. Fransa aile ve arkadaş vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Bizden ne isterseniz hazırlarız. Annem ve babam evrak bırakmaya gelemez ama torunu gelip bırakacak. Siz bizi yönlendirirseniz biz uyarız işlemlere. Önce nasıl bir yol izlemeyiz sizden hizmet almak istiyorum, Anadolu yakasında oturuyoruz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Ticari Vize Ücreti
    E. AKSU, 26 Eki 2023, 17:42

    Selam, Fransa'ya iş gezim olacak, toplantı tarihim netleşmedi henüz yılın ilk ayı olabilir. Fransa Ticari vize ücreti ne kadar? Şahsen başvuru yapacağım. Daha önce Osmanbey şubeniz ile iki yıl önce çalışmıştım ancak bana altunizade şubeniz daha yakındır. Şirket tarafından tüm her şey organize edilecektir ama işlemler benim tarafımdan ilerleyecektir. Konu hakkında geri dönüş yapmanızı rica ederim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Turistik Vize Ücreti
    A. N, 26 Eki 2023, 16:56

    Merhaba, Fransa turistik vize ücreti ne kadardır, ödemeler hakkında bilgi rica ederim. 3 günlük bir gezi düşünüyorum kız arkadaşım ile seyahat edeceğiz. Ayrıca onun vizesi var daha önce o da Fransa'dan almıştı. Onun ile ilgili ekstra belge sunacak mıyım? Seyahat poliçesini de sizden rica edeceğim. İstanbul'da özel şirkette yaklaşık 5 yıldır çalışmaktayım. Bir kere 2016 da İtalya'dan vize aldım. Çalışınca sizler ile ayrıntılı konuşmak istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Ticari Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    B. m, 25 Eki 2023, 13:26

    Selam adım Bahadır, bir iş gezisine katılacağım. Firmam başvurularımı kendim yapmam için sizleri önerdi. Daha önce çalışma arkadaşlarım da sizden hizmet almış. Fransa Ticari vizesi için gerekli evraklar nelerdir acaba?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Vize Evrakları
    E. N, 16 Eki 2023, 13:23

    Merhaba, devlet memuruyum, 25 Aralıkta Fransa’ya aile ziyaretinde bulunacağım. Erkek arkadaşım orada yaşıyor kendisi bana davet mektubu gönderecek kargo ile. Fransa vize evrakları memurlar için nedir, neleri hazırlamalıyım? İnternetten çok araştırma yaptım, sizinle karşılaştım, sizden hizmet almak istiyorum, bana yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Turistik Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    a. B, 12 Eki 2023, 11:28

    Selam, ben Arda. Şirket sahibi için Fransa turistik vizesi için gerekli evraklar nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Turistik Vize Başvurusu
    y. u, 12 Eki 2023, 10:22

    Fransa turistik vize başvurusu Hizmeti almak istiyorum, işlemleri sizinle yürütebiliyor muyuz? Randevu nasıl alınıyor, ne sunmalıyız? Yardımlarınızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Aile Ve Arkadaş Ziyaret Vizesi
    A. E, 30 Eyl 2023, 15:17

    Fransa’da yaşayan kız kardeşimin yanına seyahat etmek istiyorum. İstanbul’da özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışmaktayım. Fransa aile ve arkadaş ziyaret vizesi için yardımcı olur musunuz? Öncelikle ne yapmam gerekiyor, hiç vizeye başvuruda bulunmadım ve açıkçası ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sizinle çalışmak isterim, iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Turistik Vize
    B. N, 30 Eyl 2023, 15:01

    Merhaba, 4 günlük Paris turu yapmayı istiyoruz. Eşim ve ben Fransa turistik vize başvurusu yapmayı düşünüyoruz. Fransa Turistik vize için dilekçe gibi detaylarla aynı zamanda siz ilgileniyor musunuz? Daha önce çalıştığım yer dilekçelerimi de yazıyordu. Açıkçası çok vaktim olmadığı için ve başvuru işlemleri çok karışık olduğu için hizmet almak istiyorum. Sizinle çalışabiliriz. Ocak ayı seyahatim için şimdiden başvuru yapmak yeterli midir yoksa çok mu erken?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Vizesi 2023
    R. L, 23 Eyl 2023, 12:10

    Merhaba Fransa vizesine 2023 yılında yeniden vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Seyahatim turistik, daha önce Fransa'dan ve farklı bir Ülkeden 2018 yılında Schengen vizem vardır. Çalışıyorum, İstanbul’da ikamet ediyorum hizmetleriniz hakkında bilgi verir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransız vatandaşı eş sayesinde Fransa vizesi
    T.S., 03 Nis 2023, 16:23

    Merhaba, Eşim ve çocuklarım Fransız vatandaşı olup 2 çocuğum ve eşim ile Fransa’ya sömestr tatilinde gitmek istiyoruz. Eşimin Paris’teki ailesinin yanında kalmayacağımız için Fransa’dan bir davetiye almak istemiyoruz. Fransız vatandaşı eş sayesinde Fransa vizesi almak için (Şirket sahibi olarak) hangi evrakları hazırlamam gerekmektedir? Vizenin ücretsiz olduğunu duydum bu işlem için ne kadar masrafım olacaktır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Schengen Vizesi ile İsviçre’ye Gitmek
    V.S., 19 Oca 2023, 20:37

    İyi günler, Fransa Schengen vizesi ile 1 haftalık tatil planlıyorum. Vize için bütün gerekliliklere sahibim fakat benim sorum şu olacak; ben İsviçre vizesi zor veriliyor diye Fransa vizesi alıp İsviçre de 1 hafta kalmayı planlıyorum. Fransa Schengen Vizesi ile İsviçre’ye Gitmek mümkün mü? Bu durumda ilk olarak Fransa’ya gidip oradan kara yolu ile İsviçre’ye geçsem ve dönüşümü İsviçre’den İzmir’e yapsam sorun olur mu? yoksa dönüş için Fransa’dan İzmir’e dönmek zorunlu mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Schengen vizesi ile Fransa seyahati yapılır mı?
    Mesrure, 07 Kas 2022, 13:11

    İyi günler İspanya Schengen vizesi alarak Fransa’ya gidebilir miyim? yapmam gereken bir şey var mı? İspanya Schengen vizesi ile Fransa seyahati yapabilir miyim? Schengen vizesi için hangi evrakları hazırlamalıyım? yardımcı olursanız sevinirim...

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Davetiyesi ile Çoklu Schengen Vizesi
    H.S., 25 Eki 2022, 16:58

    Merhaba, Fransa'ya alacağım vize konusunda tereddütlerim var. 1 haftalık süreyi kapsayan bir uçak biletim var. Fransa uçak bileti tarihimden yaklaşık 2 ay sonra, Yunanistan'a uçak biletim var. Yapacağım Schengen vize başvurusu ile 2 bölgeye de girmek istiyorum bunun için sanırım c tipi vize de 2 girişli seçeneği talep etmem gerekiyor. Ancak şöyle bir husus kafama takılıyor. Fransa'da ikamet eden kuzenim var ve ondan davet mektubu olarak turistik, 90 günlük ve 2 girişli Schengen vizesine başvurmak istiyorum. Davetiye ile 90 gün içerisinde 2 Schengen bölgesine giriş talepli vizem Konsolosluk/büyükelçilik tarafından tutarlı bulunarak kabul edilir mi? yoksa akraba ziyareti amacıyla başvurduğum vize için 2 ay sonra başka Schengen bölgesine girişli vize talebim, tutarsızlık nedeniyle reddedilir mi? bu durumda davetiye mektubu yerine otel rezervasyonu daha mı inandırıcı kabul edilir? Fransa Davetiyesi ile Çoklu Schengen Vizesi alabilir miyim? Bu anlamda nasıl bir yol izlemem gerekir? bilgilendirme yapabilirseniz çok sevinirim. iyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Anne Baba Üzerinden 3 Yaşındaki Çocuğa Fransa Vizesi
    M.M., 16 Ağu 2022, 17:16

    Merhaba, 3 yaşında bir oğlum var. Eşim, ben ve oğlum Fransa’ya turistik seyahat planladık. Eşimin ve benim Schengen vizemiz var. Uçak biletimiz ve Airbnb'den ev kiralamamız hazır. Anne Baba üzerinden 3 Yaşındaki çocuğa Fransa Vizesi nasıl alınır? Oğlum için Fransa turistik vize işlemlerinde gerekli evraklar nedir? Yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Ticari Vize Ret Geldi Nasıl Yardım Edersiniz?
    e. maden, 04 Tem 2022, 14:18

    İyi günler, haziran ayında yapmış olduğum vize başvurumda Konsolosluk benden başvuru sırasında ek evrak talebinde bulundu bende istedikleri belgeyi ilettim başvuru sürem oldukça uzun sürdü bu arada. Fransa ticari vize ret geldi nasıl yardım edersiniz bana ilk vize başvurumdu ve otel, uçak rezervasyonu, davet mektubu, seyahat poliçesi her şeyi sundum. Yeni başvurumu yapayım yoksa itiraz mı etmeliyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa aile ve arkadaş ziyareti vize davetiyesi orijinal mi olmalı
    s.d, 30 Nis 2022, 13:27

    Merhaba, Fransa’da yaşayan abimin yanına 12 günlük yıllık iznimi kullanmayı planlıyorum bana davet mektubu gelecek Fransa aile ve arkadaş ziyareti vize davetiyesi orijinal mi olmalı çalışan evrak listesini de paylaşmanızı rica ederim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa ticari vizesi için otel-uçak lazım mı?
    c. saygın, 29 Nis 2022, 16:37

    İyi çalışmalar, yakın zaman da gerçekleştirmeyi planladığım seyahatim için başvuru işlemim olacaktır. Fransa ticari vizesi için otel-uçak lazım mı siz yapıyor musunuz? Karşı şirketten davetiyem geldi hizmet alabilir miyiz sizden 2 kişi için?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Sözleşmeli Çalışanlara Fransa Vizesi
    s. enes, 21 Nis 2022, 17:51

    Merhaba, bir şirkette 1,5 yıldır çalışmaktayım ancak belirli bir aralıkla sözleşmem yenileniyor, Sözleşmeli çalışanlara Fransa vizesi başvurusunda nasıl belgeler hazırlamalıyım özellikle şirketten alacağım belgeler nelerdir birde sözleşme belgesi sunacağım ancak ek dilekçe yazdırmalı mıyım? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Ticari Vize Başvuru Formu Nasıl Doldurulur?
    k. aslı maksen, 20 Nis 2022, 17:02

    İyi günler, daha önce Fransa’ya kendim başvurmuştum o zaman başvuru formunu el ile doldurdum kabul ediliyordu şimdi internetten biraz araştırdım sanırım sistemleri değişmiş ve form doldurulmadan randevu da verilmiyor Fransa Ticari Vize Başvuru Formu Nasıl Doldurulur siz yardımcı oluyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa Ticari vize başvuru formu örneği
    H. Kan, 20 Nis 2022, 11:53

    Selamlar, vize başvurusu için danışmanlık almamız halinde başvuru formunu sizler mi dolduruyorsunuz davet mektubumuz tarafımıza ulaştı 3 kişi vize başvurusunda bulunacağız. Fransa Ticari vize başvuru formu örneği var mıdır nelere dikkat etmek gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa uzun süreli vize nasıl alınır?
    i. kayac, 15 Nis 2022, 16:55

    Selam, yurtdışında yaşıyorum annem ve babamın yanıma gelmesi için vize başvurusunda bulunacağız. Ancak oldukça yorucu bir işleyiş olduğu için uzun vize almak bizim için önemli olmaktadır. Fransa uzun süreli vize nasıl alınır bunun için ne yapmamız gerekecektir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa turistik vize harcı nereye yatırılır?
    D.S.A, 15 Nis 2022, 12:03

    Selamlar Fransa vize hizmeti veriyor musunuz? Paris’e seyahat edeceğim 3 gün kadar Fransa turistik vize harcı nereye yatırılır başvurularda çok tecrübesizim yanlış bir şey yapmak istemiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Fransa turistik vize dilekçesi nasıl yazılır?
    s. yurt, 14 Nis 2022, 18:14

    İyi günler, Emekliler için şahsi Fransa turistik vize dilekçesi nasıl yazılır ben ve kızım vize başvurusunda bulunacağız sizin aracılığınız ile kızım şirket çalışanı bana yardımcı olur musunuz başvuru formu çok zor doluyor bütün işlemleri size yaptırmak istiyoruz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Acil Fransa turistik vize nasıl alabilirim?
    c. şaşkın, 14 Nis 2022, 18:11

    Merhaba Fransa seyahat planım çok hızlı gelişti ve çok az vaktim kaldı 8 gün sonra seyahat planlıyorum Acil Fransa turistik vize nasıl alabilirim vize ücreti ne kadar?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Freelancer çalışıyorum SGK yok Fransa turistik vize alabilir miyim?
    k. eylül, 14 Nis 2022, 18:07

    Selam, 2019 yılından önce bir şirkette sgklı çalışmaktaydım. Ancak şimdi homeoffice şeklinde Freelancer çalışıyorum SGK yok Fransa turistik vize alabilir miyim ilk vizem değil 2018 Temmuz’da 3 aylık Fransa vize vermişlerdi. Ne yapmam gerekir yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 4 aydır çalışıyorum Fransa vizesi alabilir miyim?
    d. aysın, 14 Nis 2022, 18:03

    İyi günler, geçtiğimiz yıl işten ayrıldım ve daha yeni işe başladım sektör değişikliği diye biliriz. 4 aydır çalışıyorum Fransa vizesi alabilir miyim 3 aydır da sigortam başlamış bulunmaktadır. Bu durum riskli midir? Danışmanlık veriyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Fransa için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp