• Bulgaristan’a Vize Almak Kolay Mı?
    a. bulut, 05 Eki 2021, 18:54

    Selamlar, Bulgaristan’a seyahat planlıyorum. Aralık ayı sonunda yılbaşına yakın tarihlerde. Birkaç gün kayak yapmak amacı ile birde alışveriş yapıp döneceğim. İki küçük kızım var babalarından ayrıyım. Onları da yanımda getirmek istiyorum. Kızlarım reşit olmadığı için babalarının onayı gerekir mi vize almak için? Bulgaristan’a vize almak kolay mı? Nasıl bir süreç izlemem gerekir kaç günde sonuçlanır? Benim aşılarım tam kızlarım aşı olmadı biri 2 yaşında diğer 6 yaşında olduğu için aşı yaptırmadım. Sınırdan vize alırda geçersek sorun olur mu? Bana konular hakkında bilgi verirseniz sizinle çalışmak isterim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan’a araçla gitmek için ne gereklidir
    h. tatar, 01 Eki 2021, 19:51

    Selamlar, Biz aynı iş yerinden iki kişiyiz ve yaklaşık 20 gün sonrasında bir fuar için kendi aracımız ile 3-4 gün Bulgaristan’a geçmek istiyoruz. Bulgaristan’a araçla gitmek için ne gereklidir? Vize alacağımız için nelere dikkat etmeliyiz aynı zamanda hangi evraklar gerekli ve ne kadar totalde size ödeme yapacağız? Ortalama sonuçlanma süresi de bizim için önemli çünkü bazı vizeler çok geç sonuçlanmakta? Bu arada orada bir arkadaşımızda konaklayacağız ama illaki otel rezervasyonu zorunlu mudur? Teşekkür ederiz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan’a Vizesiz Gidilir Mi?
    h. eryiğit, 30 Eyl 2021, 19:18

    Merhaba, Bulgaristan’a gideceğim abimle. Bulgaristan’a vizesiz gidilir mi? Öğrenciyiz turnuva maçlarımız var iki gün kalacağız vize isteniyor mu emin değiliz. Eğer vize varsa hangi evraklar gerekir? Ve kaç günde sonuçlanır? Tarih olarak kasım ayının 2. Haftasına denk geliyor hafta sonuna. Aslında orada bir arkadaşımızın evinde konaklama yapacağız ama illaki otel göstermek zorunda mıyız? Sınırdan geçerken ne gibi sorular sorabilirler bu konular hakkında bizi aydınlatır mısınız? Ve son olarak aşı istenir mi zorunlu mu eğer zorunluysa başka seçeneğimiz olur mu? Teşekkür ederim. Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan’a Giriş İçin Ne Gerekiyor?
    h. gürkan, 30 Eyl 2021, 18:01

    Merhaba, Vize merkezi size birkaç sorum olacak sitenizi inceledim ama daha net cevaplar istediğim için size yazıyorum. Bulgaristan’a arkadaşımın yanına gideceğim bana davetiye gönderecek ilk kez gideceğim için açıkçası tereddütlerim var. Bulgaristan’a giriş için ne gerekiyor? Hangi evrakları hazırlamam lazım ve ortalama kaç günde sonuçlanır? Ona göre yıllık iznimi ayarlayacağım. Ve kendi aracım ile geçiş yaparken hangi belgeler yanımda olmalıdır? Sizden yanıt bekliyorum. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan’a giriş çıkışlar serbest mi?
    e. yapraklı, 30 Eyl 2021, 17:43

    Selamlar, Kolay gelsin Vize Merkezi. Edirne’de ikamet ediyorum bir günlüğüne Bulgaristan’a geçiş yapacağım ama Bulgaristan’a giriş çıkışlar serbest mi? Yani Vize almadan geçiş yapabilir miyim? Sadece birkaç saat kalacağım için illaki vize almak zorunda mıyım? Eğer vize varsa neler gerekir nasıl geçiş yapabilirim ülkeye? PCR test isterler mi? Bana yardımcı olursanız mutlu olurum. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi Başvurusu
    e. yaver, 28 Eyl 2021, 20:33

    Selamlar, Bulgaristan’a gideceğim ama çalışmıyorum ve küçük bir kızım var birkaç günlüğüne alışveriş ve gezmek için gideceğim. Sakarya’da ikamet etmekteyim ev hanımıyım. Bulgaristan Vizesi Başvurusu nasıl oluyor? Ben ne yapmalıyım şahsen gelmek gerekir mi ya da parmak izi gerekir mi? Gereken evraklar ve küçük kızım için hangi evrakları toplamam lazım? Kaç günde sonuçlanır? Bu arada iki doz aşımı tamamladım aynı zamanda yine PCR yaptırmam gerekir mi? Sorularım hakkında sizden dönüş rica etmekteyim. Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vizesinde süreç nedir
    e. hamidi, 28 Eyl 2021, 20:16

    Vize Merkezi selamlar, Size birkaç sorum olacak yanıtlarsanız çok sevinirim. Benim için son derece önemli çünkü daha önce sizinle çalışmıştık yine yardımlarınızı rica edeceğim. Bulgaristan’a iş amaçlı gideceğim bir firmaya bağlı olarak çalışmaktayım orada Partner firmamızı birkaç gün ziyaret edeceğim. Bulgaristan vizesinde süreç nedir? Benim şahsen başvuruda olmam gerekir mi parmak izi falan gerekiyor mu? İş için vize başvurusunda bulunurken hangi evrakları toplamam lazım? Bana dönüş sağlarsanız çok memnun kalırım. Teşekkür eder kolaylıklar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi ile Seyahat
    f. almara, 28 Eyl 2021, 19:57

    Merhaba, Kız arkadaşım ile seyahat etmek istiyoruz. Bulgaristan Vizesi ile Seyahat konusunda bana yardımcı olur musunuz? Bu vize ile Avrupa’ya çıkabilir miyiz? Daha önce vizemiz yok aslında Bulgaristan’a giriş yapıp bir gün kalıp oradan Kuzey Makedonya’ya geçmek istiyoruz belki oradan Ukrayna araç ile geçeceğiz. Sizden ricam hangi vizeye başvuru yapabiliriz ve hangi evraklar gerekir ve araç için ayrıca evrak gerekli mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim. Kolaylıklar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesinde Aşı Şartı Var Mı?
    e. kehribaroğulları, 25 Eyl 2021, 14:09

    Merhaba, Bulgaristan’a gideceğiz birkaç kişi arkadaşımızın yanına ziyarete bize davetiye gönderecek onu beklemekteyiz. Bulgaristan Vizesinde Aşı şartı var mı? Çünkü hiçbirimiz aşı olmadık ve bir süre daha olmayı planlamıyoruz. Geçiş şartları nedir ve başvuru esnasında emin olmamakla beraber aşı kartı sunmak lazım mıdır? Gereken evraklar nelerdir vize için? Eğer vize için başvuru yaparsak ortalama kaç günde sonuçlanıyor? Sizden dönüş rica edeceğim. Teşekkürler kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi için gereken evraklar
    a. elma, 25 Eyl 2021, 13:51

    Selamlar, Ben denizciyim kısa süre olarak Türkiye’ye ailemin yanında geldim. Bulgaristan’a bir iki günlüğüne seyahat etmeyi düşünüyorum. Bulgaristan Vizesi için gereken evraklar nelerdir? Ve benimle beraber küçük kız kardeşimde gelecek şuan 15 yaşında onun için bir belge gerekir mi? Benim ve kız kardeşimin aşıları var üzerinden 1 ay kadar geçti buna rağmen PCR isteniyor mu ya da zorunlu karantina varsa mutlaka örenmek isterim. Araç için hangi evrakları yanımda götürmem lazım birde bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi ile Romanya’ya girilir mi?
    f. karabahar, 23 Eyl 2021, 17:32

    Selamlar, Ben özel bir kurumdan yeni emekli oldum eşim ise ev hanımı. Ukrayna’da kızımız yaşıyor arada uçakla gidiyoruz vizesiz olduğu için ama bu defa aracımız ile Bulgaristan üzerinden direk Ukrayna’ya geçebilir miyiz? Bu durum için sanırım Transit vize almak lazım ama turistik mi alsak ikilemde kaldık. Bu konuda hangisi daha doğru olur yardımcı olur musunuz? Ve hangisine başvuru yapacaksak hangi evrakları hazırlamak gerekir? Aşı ve araç için de evrak yanımızda olmalı mı? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize Veriyor Mu?
    s. kekik, 23 Eyl 2021, 17:13

    Selamlar, Abim ve annem ile Bulgaristan’a seyahat edeceğiz. Bulgaristan Vize veriyor mu? Araştırmalarıma göre Vize isteniyormuş. Ret durumu hangi şartlarda olur? Hangi evrakları hazırlamamız gerekir Vize için hepsinin tarihinin en az ne kadar güncel olması şarttır? 3 kişi gideceğiz eğer sizden danışmanlık alırsak herhangi bir indirim yapabilir misiniz? Araç ile geçiş yapacağız araç ile ilgili herhangi bir evrak yanımda olmalı mı ruhsat haricinde? Aşı zorunluluğu ya da zorunlu karantina var mı? Yardımlarınızı rica edeceğim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi ile gidilebilecek ülkeler
    m. kibar, 22 Eyl 2021, 16:29

    Merhabalar, Eşim ben ve kızım karavan ile Bulgaristan ve birkaç balkan ülkesi ardından Avrupa’yı gezmek istiyoruz. Bulgaristan’dan vize alsak Bulgaristan Vizesi ile gidilebilecek ülkeler nelerdir? Çoklu bir vize alabilir miyiz ya da Bulgaristan transit vize almak daha mı uygun olur? Hangi vizeye başvuru yapacaksak onun için gereken evraklar nelerdir? Kızım 18 yaşından küçük anladığım kadarıyla muvafakatname gerekiyormuş bu konuda net olarak bilgi nedir? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vize başvuru formu
    f. koç, 21 Eyl 2021, 16:43

    Selamlar, Bulgaristan vize başvuru formu dolduracağım şahsen bir başvuru da bulunacaktım resmi siteden indirmeye çalışıyorum fakat bana izin vermiyor hata veriyor form. Siz form veriyor musunuz? Yani bu formu sizden talep etsem ve yardımınızı alsam danışmanlık bana yardımcı olur musunuz? İlk defa çıkacağım yeni mezun oldum yeteri kadar banka hesabımda para var ama yeni mezun olduğum için çalışma durumumu da gösterememekteyim. Formun içeriği nedir ne gibi bilgileri belirtmem gerekir? Sizden gereken evrakları ve ücret bilgini de öğrenirsem hemen çalışmak isterim. Yaklaşık 20 gün sonrasında Bulgaristan’da olmam gerekli çünkü. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vize başvurusunda dikkat edilmesi gerekenler
    a. mehmet, 21 Eyl 2021, 13:47

    Selamlar, Bulgaristan’a kısa bir seyahat planlamaktayım. Bulgaristan vize başvurusunda dikkat edilmesi gerekenler hususları sizden öğrenme şansım var mıdır? Ben şahsen yapabilmekte miyim bu başvuruyu? Okuduğuma göre resmi siteden emin olamadım şahsen başvuru kabul etmiyorlarmış ama yapanlarda varmış beni bu konuda aydınlatır mısınız? 2 senedir çalışmıyorum aktif olarak kızım oldu çünkü ev hanımıyım şuan çalışmama durumu sorun olur mu? Tek dozumu aşımı oldum, aşı kartını başvuru sırasında da isteniyor mu? Belli koşullar varsa tüm detayları öğrenmek isterim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vizesi ile İngiltere seyahati
    a. kemal, 16 Eyl 2021, 13:50

    Merhabalar, Eşim Bulgar ama ikimizde İngiltere’de yaşamaktayız direk benim ailemin yanına ziyarete geldik ve resmi işlerimiz vardı hem bu sebeple Türkiye’ye kısa süreliğine geldik ama Türkiye şuan Kırmızı listede yani şunu düşünmekteyiz açıkçası Bulgaristan’a gidip orada 11 gece kalıp gitsek bizi İngiltere’de bekleyen zorunlu karantinadan ve masrafından fazlasıyla kurtaracaktır. Bulgaristan vizesi ile İngiltere seyahati sizce ne kadar doğru olur bu süreç? Bulgaristan’a vize talebinde bulunsak ortalama kaç günde sonuçlanır ve gereken evraklar nelerdir? Sizden danışmanlık alırsak ücreti ne olur? Ve ülkeye girişte karantina yok zaten ama Aşı durumu ya da PCR yaptırmamız gerekir mi? Teşekkür eder Kolaylıklar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan’a vize almak
    M. KATAR, 15 Eyl 2021, 11:02

    Selamlar, Bulgaristan’a seyahat düşünüyorum. Bulgaristan’a vize almak konusunda yardımınızı rica etmekteyim. Aslında bir kitap fuarı var ekim ayında orda bulunmak istiyorum. Sadece kısa bir süre konaklayacağım gidiş amacım tamamen alışveriş ve Fuar’a katılmak biletimi vizem sonuçlanınca almak istiyorum. Ve bana vize çıkarsa bu vize ile başka ülkeye girme şansım var mıdır Avrupa’da? Ortalama kaç günde sonuçlanır gerekli evrakları size ne zaman getirebilirim ya da kargo yapabilirim? Bu arada iki doz aşımı yeni yaptırdım yine de PCR istiyor mu bunu sizlerden öğrenmek istiyorum. Bu konularda sizlerden yardım rica etmekteyim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan için vize nasıl alınır
    R. GERGİNTÜRK, 14 Eyl 2021, 16:32

    Merhabalar, Bulgaristan vizesi hakkında birkaç sorum olacak? Daha önce hiç yurt dışına seyahatim olmadı. Yaklaşık 1 hafta kalmayı planlıyorum turistik olarak gideceğim. Bulgaristan için vize nasıl alınır? Gereken evraklar ve zorunlu hususlar nelerdir? Ortalama kaç gün öncesine kadar sizden danışmanlık almam gerekir? Ve şirket aracım ile seyahat edeceğim. Araçla alakalı hangi belgeleri yanımda tutmam lazım ve aşı olmadım PCR testi ile Bulgaristan seyahat etmeme izin veriri mi? Herhangi bir zorunlu karantina durumu varsa bu beni zaman konusunda oldukça sıkıştırır. Yani kısacası Bulgaristan vizesi nasıl alınır? Sorularım için sizlerden yanıt beklemekteyim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi ile İngiltere’ye gitmek
    s. erdoğan, 14 Eyl 2021, 15:57

    Merhabalar, Eşim ve kızım ile Türkiye’ye ailelerimizin yanına bir ay kadar kalmaya tatile geldik. İngiltere’de eşim ve ben çalışıyoruz dolayısıyla oturumumuz var uzun süredir. Ama pandemiden ötürü şuan Türkiye kırmızı listede. İngiltere’ye buradan gidemiyoruz çünkü zorunlu karantina otelde olmak zorunda ve masrafları bir hayli yüksek hepimizin ayrı ayrı masraflarını karşılamak benim için zor olacak. Bulgaristan vizesi ile İngiltere’ye gitmek nasıl oluyor yani nasıl bir süreç izlememiz gerekir. Benim şahsi aracım var ama geçerli bir Scehengen vizemde var ama eşim ve kızım için böyle bir durum yok onlara vize almam gerekli diye biliyorum. Sonrasında Bulgaristan’da 11 gün konaklayıp kendim araç ile geçeceğim eşime kızımı uçak ile göndereceğim. Bana süreç hakkında bilgi verir misiniz? Ve gerekli evraklar nelerdir? Sorularım için yanıt beklemekteyim sizinle çalışmak isterim. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hızlı Bulgaristan vizesi
    O. BAŞAR, 07 Eyl 2021, 16:31

    Selamlar, önümüzdeki hafta Sofya’da olmam gerekiyor? Hızlı Bulgaristan vizesi alabilir miyim? Kız arkadaşım ve onun arkadaşı ile toplamda 3 kişi acil vizeye ihtiyacımız var. Ortalama normal süreç nedir yani kaç günde sonuçlanır? Her birimizin pasaportunda Schengen ve geçen yıl aldığımız Bulgar vizeleri mevcuttur. Aracım ile geçiş yapacağız ve ayrıca aşılarımızı olduk her birimiz zorunlu karantina var mı buna rağmen? Bize konular hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çalışmayanlar için Bulgaristan vizesi
    a. gökçe, 04 Eyl 2021, 11:44

    Merhabalar, ben resmi olarak çalışmıyorum ev hanımıyım. Ama maddi durumum iyi çalışmayanlar için Bulgaristan vizesi var mıdır? Nasıl vize alabilirim? Daha önce son iki sene içerisinde Amerika’ya ve Londra’ya gitmiştim. Geçerli Amerika vizem hala mevcuttur bu olumlu karşılanabilir mi? Açıkçası çekincelerim var olumsuz gelirse işlerim var onları iptal etmek durumunda kalacağım. Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz. Kendi aracım ile sınırdan geçmeyi planlamaktayım. Araç için hangi evrakları toparlayacağım? Ve vize için hangi belgeleri toparlamam gerekiyor ve size nasıl ulaştıracağım? Teşekkür eder kolaylıklar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Serbest meslek sahibi olanlara Bulgaristan vizesi
    a. yıldırım, 04 Eyl 2021, 11:30

    Merhabalar, İyi çalışmalar. Ben yaklaşık 3 yıldır serbest olarak çalışıyorum. Herhangi bir firmaya bağlı değilim kendi gelirimi kendim belirliyorum. Serbest meslek sahibi olanlara Bulgaristan vizesi almanın şartları nedir? Bulgaristan vizesi için gereken evraklar nelerdir? Ve en az kaç gün öncesinde tarafınıza bunları ulaştırabilirim? Ve asıl sormak istediğim birkaç husus daha var aklıma takılan Aşı durumu ya da zorunlu karantina var mı ülkede? Ben tek doz aşımı yeni oldum ama çıkarsa vizem tabi ki onaylanırsa hemen gitmek isterim ve bu tarz sorunlarla karşılaşmak istemem. Bana sormuş olduğum sorular hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür eder kolaylıklar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Resmi geliri olmayanlara Bulgaristan vizesi
    f. aksak, 02 Eyl 2021, 17:33

    Merhabalar, Ben uzun zamandır çalışmıyorum fakat sigorta girişim uzun zaman önceydi. Düzenli sigorta primlerimi yatırıyorum. Banka hesabımda ise yeterli miktarda bir rakam var. Resmi geliri olmayanlara Bulgaristan vizesi veriliyor mu? Yani bu konuda aklım çok karıştı bir sitede çalışmayanlar başvuru yapamaz diye bir ibare görmüştüm. Ama emin olamadım sizden de açıkçası teyit istedim. Daha önce sizinle birçok ülkeye gitmek için danışmanlık almıştım. Gereken evraklar nelerdir vize için? Bu konuda yardımlarınızı rica edeceğim. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Freelance çalışanlar için Bulgaristan vizesi
    d. altunbaş, 02 Eyl 2021, 17:13

    Merhabalar, Ben Türkiye’de birkaç senedir serbest çalışmaktayım. İnstagram sayfam var orada kozmetik ürünlerini paylaşıyorum ve sadece oradan reklam yaparak para kazanıyorum. Dolayısıyla bir Sgk girişim yok ve bir kuruma bağlı değilim. Freelance çalışanlar için Bulgaristan vizesi almak nasıl oluyor? Çalışma ya da maaş durumu için bir belge lazım mı? Ve kısa bir süre için Bulgaristan’a turistik olarak gideceğim orada bana yaklaşık 5-6 gün yeterli oluyor kalmam için. Nasıl bir süreç izlemem gerekir bana yardımcı olma şansınız var mıdır? Teşekkürler kolay gelsin

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vizesi kaç günlük
    s. erdoğan, 01 Eyl 2021, 17:33

    Merhabalar, Bulgaristan’da 17-18 günlük bir turistik gezi planlamaktayım. Bulgaristan vizesi kaç günlük olarak verilen bir vize? En az ya da en fazla kaç gün vize alabiliriz? Ve gerekli evrakları tarafıma iletir misiniz? Bu seyahat planımda 2 kez Bulgaristan’a girip çıkma şansım olabilir mi? Ve aslında ilk gittiğimde orada bir arkadaşım ile görüşeceğim sonraki gittiğimde ise Romanya’da arkadaşım ile görüşmeyi planlıyorum. Bana bu konularda nasıl yardımcı olursunuz? Sizden kısa süre içerisinde dönüş beklemekteyim. Teşekkür ederim. Kolaylıkla diliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vizesi kaç günde çıkıyor
    b. bebek, 01 Eyl 2021, 17:12

    Selamlar, kız kardeşim ve babam ile Bulgaristan’a turistik olarak gitmeyi planlıyorum. Yıllık iznime denk getirmek istiyorum. Dolayısıyla en az kaç gün öncesinden size gereken evrakları ulaştırmalıyım? Bulgaristan vizesi kaç günde çıkıyor? Tatil öncesi ne zaman başvuru yapalım? Ayrıca kendi aracım ile geçiş yapacağım araç için hangi evraklar şart neleri yanımda getirmem gerekir? Ve hepimiz aşılarımızın tek dozunu olduk ama ikinci doz olmaya bir ay kadar zaman var ve tahminimce bu arada seyahat edeceğiz. Zorunlu karantinaya alırlar mı ve PCR testi uygulaması var mı? Sizlerden yardım rica edeceğim. Teşekkürler kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vize ret itiraz
    ş. yılmaz, 01 Eyl 2021, 16:58

    Merhaba, 5 gün öncesinde Bulgaristan Turistik vizeden ret aldım. Ve daha önce birçok Avrupa ülkesine çıktım sebebini neden açıklamamış olabilirler? Ama adli sicil kaydım 1 sene öncesinden bunun bir etkisi olabilir mi sizce? Bulgaristan vize ret itiraz yapmak istersek nasıl bir itirazda bulunmak gerekir? İtiraz dilekçesinde ne yazalım? Yani bu durumda ne kadar zaman içerisinde bunu halletmem gerekir? Çünkü ret sonrası belli bir süre geçmesi gerekiyor diye biliyorum. Yeniden başvuru yapacağım hangi evraklar gerekir? Bu konularda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 1 Yıllık Bulgaristan Çalışma vizesi
    d. demir, 30 Ağu 2021, 17:35

    Merhabalar, 1 sene Bulgaristan’da yazılım firmasında çalışmaya gideceğim. Sözleşme imzalamak üzereyim. 1 Yıllık Bulgaristan Çalışma vizesi alırsam bunu bitince yeniden nasıl alabilirim ve daha uzun olarak alabilir miyim? Ve iş durumuma göre uzatma şansım olur mu? Bana geren evrakları belirtir misiniz? Yani kalmaya ve çalışmaya devam edeceğim sözleşmemi uzatmaya karar verirsem orada oturum ve çalışma hakkımı uzatma şansım var mıdır? Ve kız arkadaşım da benimle gelmek istiyor. Benim üzerimden yararlanacağı herhangi bir nişanlı vizesi durumu olabilir mi? Nasıl yürütebilirim bu süreci sizin yardımlarınızı rica edeceğim. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Uzun süreli Bulgaristan çalışma vizesi
    m. kaplan, 30 Ağu 2021, 17:25

    Selamlar, Geçen ay Bulgaristan’a gidip Bir firma ile anlaştım. 1 senelik sözleşme imzaladım bana çalışma iznimi ulaştıracaklarını bildirdiler. Ben o çalışma belgesi ile nasıl bir vizeye ve nasıl bir süreci takip edeceğimi bilmiyorum. Uzun süreli Bulgaristan çalışma vizesi en fazla ne kadar oluyor? Hangi evraklar gerekir? Daha önce çok sık gidip gelirdim hem ticari olarak hem turistik olarak ama bu kez uzun vadeli olarak kalacağım sonuçta en az bir senem belki de daha uzun süre kalabilirim çalışmalarıma bağlı. Bana yardımcı olur musunuz? Sorularım için sizden yanıt rica edeceğim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kısa süreli Bulgaristan çalışma vizesi
    a. eken, 28 Ağu 2021, 12:37

    Merhabalar, Ben yazılımcı olarak çalışıyorum. Yaklaşık 45 gün kadar çalışma yapmaya gideceğim bir firmada bana çalışma izin belgesi geldi. Bu belge ile hangi vizeye başvuru yapmam gerekir? Kısa süreli Bulgaristan çalışma vizesi ne kadar oluyor? Ne kadar süre için bir vize sahibi olabilirim? Ve oraya kendi aracım ile yolculuk edeceğim bir sıkıntı olur mu? İki doz aşımı tamamladım en az kaç gün geçmiş olması gerekir bu durumda? Daha önce birkaç defa turistik olarak ülkeye gitmiştim. İlk defa böyle uzun süreli bir vizeye başvuru yapacağım. Bana tüm süreçler için bilgi verir misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Bulgaristan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp