• Belçika vizesi kaç günde çıkar 2022
    H.K, 23 Şub 2022, 11:37

    Merhabalar, genel müdürümüz turistik amaçlı Belçikaya’ya seyahat planlamaktadır. Daha önceden alınmış 3 schengen vizesi mevcut en son vizesi 2018 yılında alındı. Belçika vizesi kaç günde çıkar 2022 yılı için Belçika seyahatlerinde ne kadar önceden başvuru yapmamız gerekmektedir. Aşı zorunluluğu var mı? Belçika seyahatlerinde herhangi bir karantina vs. var mıdır? Ayrıca genel müdürümüz aynı zamanda emekli bunu belirtmesine gerek var mı? Vize İşlem süresi ne kadar sürer bilgi rica ediyorum, teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika vizesi 2022 yılında açık mı
    Ş.L, 23 Şub 2022, 10:29

    Merhabalar, Belçika’ya Abimin daveti üzerine seyahat planım olacak. Ben Türkiye’de bir firmada satın alma sorumlusu olarak görev yapıyorum. Belçika vizesi 2022 yılında açık mı? Davetiyem geldi ve evraklarımı hazırlayacağım ne gibi belgeler hazırlamam gerekiyor? Ayrıca pandemi nedeni ile herhangi bir aşı zorunluluğu ya da herhangi bir karantina uygulaması bulunuyor mu? Bilgi rica ediyorum, Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika vizesi reddi 2022
    A.G, 23 Şub 2022, 09:42

    Merhabalar Belçika’ya turistik amaçlı vize başvurusunda bulundum. Çalışmıyorum bu sebeple sadece banka dökümümü kendilerine verdim ama ret yedim sebebi maddi olanaklarımın yetersiz bulunmasıydı. Belçika vizesi reddi 2022 yılında alan biri tekrar ne zaman başvuru yapabilir? Ayrıca benim 3 tane tapum var daha önceden bunları sunmadım 2 evimde kirada oradan da gelirim var ama bana bankam yeterli bulunmadığı için verildi sebebi ne olabilir? Ne gibi belgeler hazırlamam gerekir? Bilgi alabilir miyim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika vizesi nasıl alınır 2022
    Ş.L, 22 Şub 2022, 14:26

    Merhabalar, Ben bir devlet hastanesinde hemşire olarak çalışıyorum. Belçika’ya turistik amaçlı bir seyahat planım mevcut lakin Belçika vizesi nasıl alınır 2022 yılında herhangi bir değişiklik var mı? Hazırlamam gereken evraklar devlet memuru olarak nelerdir? İşlem süresi ne kadar sürüyor? Aşı zorunluluğu var mıdır? Bilgi rica ediyorum şimdiden teşekkür eder güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika vize randevusu 2022
    V.K, 22 Şub 2022, 13:14

    Merhabalar, Belçika’ya turistik olarak eşim ile beraber seyahat etmek istiyoruz. Lakin Belçika vize randevusu 2022 yılında açık mı? Başvuru yapmak için birkaç kez baktık ama randevular hep kapalı görünüyor. Danışmanlık talep ediyorum her ikimizde emekliyiz ne gibi belgeler hazırlamamız gerekiyor? Seyahatimiz mayıs ortası gibi olacak başvuru ne kadar sürüyor? Bilgi alabilir miyim? Teşekkür ederim, güzel çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika vize başvurusu 2022
    H.L, 22 Şub 2022, 10:20

    Merhabalar, Belçika’ya ticari amaçlı çalışanımızı yollayacağız. Belçika’da çalıştığımız bir firmaya iş toplantısı için gidecek ve davetiyesi geldi. Belçika vize başvurusu 2022 yılında açık mı? Pandemi koşulları nelerdir? Gerekli belgeleri öğrenebilir miyim? Aynı zamanda ülke girişlerinde herhangi bir karantina aşı zorunluluğu var mı? Bilgi rica ediyorum, teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika turistik vize 2022
    B.K, 21 Şub 2022, 17:22

    Merhabalar, Belçika’ya turistik amaçlı seyahatim olacak daha önceden alınmış 2 schengen vizem mevcut Belçika turistik vize 2022 yılı için ne gibi belgeler hazırlamam gerekiyor? Yaklaşık 3 senedir faal olan bir şirketim mevcut tekstil üzerine çalışıyorum. Belçika’ya seyahatlerde covid-19 tedbirleri kapsamında ne gibi şartlar var? Ve ödemem gereken ücret ne olacak? Bilgi alabilir miyim? Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika öğrenci vizesi 2022
    B.K, 21 Şub 2022, 14:28

    Merhabalar, Belçika’ya üniversite eğitimim için gideceğim. Okul kabul kağıdım henüz gelmedi lakin önden bilgi rica ediyorum. Öncelikle Belçika öğrenci vizesi 2022 yılı garantörden istenen evraklar nelerdir? Aşı zorunluluğu var mı? Ben 1 doz aşı oldum 2.dozu istenir mi? Başvuru esnasında danışmanlık almak istiyorum gene e şahsen başvuruda olmam gerekir mi? Bilgi alabilir miyim? Şimdiden bilgi için teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika vizesi için gerekli evraklar 2022
    D.G, 21 Şub 2022, 11:19

    Merhabalar, Belçika’ya turist amaçlı 3 arkadaş seyahat planımız var. Diğer arkadaşlarım vize başvurularını yaptılar benimde başvuru yapmam gerekiyor. Öğrenciyim ve sponsorum işveren babam olacak. Belçika vizesi için gerekli evraklar 2022 yılı için nelerdir? Benim 2 doz aşım mevcut Belçika kaç doz aşı istiyor? Bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika vize fiyatları 2022
    N.B, 21 Şub 2022, 10:50

    Merhabalar, Eşim ile beraber Belçika’ya turistik bir seyahat planlıyoruz. Yaklaşık 2 ayımız daha var lakin vize işlemlerinin bu ara çok uzun sürdüğü söylendi. Vize başvurumuzu ne zaman yapmamız gerekir? Ayrıca Belçika vize fiyatları 2022 yılında ortalama ne kadar? Başvuru yaparken şahsen başvuruda bulunmamız gerekiyor mu? Her ikimizde bir kamu kuruluşunda devlet memuru olarak çalışıyoruz ne gibi evraklar hazırlamamız gerekir? Bilgi rica ediyorum, iyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika transit vize 2022
    Z.U, 21 Şub 2022, 10:33

    Merhabalar, Belçika aktarmalı bir uçuşum mevcut yaklaşık 24 saat Belçika alanda kalacağım. Belçika transit vize 2022 yılında nasıl başvuru yapabilirim? Belçika transit geçişlerde herhangi bir karantina vs. uyguluyor mu? Transit vize için gereken belgeler nelerdir? Ben emekliyim Turist amaçlı Meksika’ya seyahat edeceğim. Bilgi rica ediyorum, Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika vize ücreti 2022
    B.N, 18 Şub 2022, 17:13

    Merhabalar, Belçika’ya Arkadaşımın daveti üzerine ziyaret etmek istiyorum. Arkadaşım orada bir kurumda çalışan ve bana belediye onaylı bir davet gönderdi. Ben Türkiye’de çalışanım ve yaklaşık 3 yıldır aynı firmada çalışıyorum. Belçika vize ücreti 2022 yılında toplam ne kadar ödenecek? Başvuru esnasında aşı zorunluluğu var mı? Ayrıca ne gibi belgeler hazırlamam gerekiyor? Bilgi için teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika vize 2022
    M.K, 18 Şub 2022, 12:24

    Merhabalar, Belçika’ önümüzdeki ay sonu ticari amaçla seyahat planım mevcut yaklaşık bir 5 günlük seyahat planım var. Belçika vize 2022 yılında işlem süresi nedir? Benim seyahatim biraz acil randevu bulamıyorum. Nerden almalıyım ve nasıl önümüzdeki aya yetiştirebilirim? Ben işverenim karşıdaki firmadan bu ziyaret için ne gibi belgeler almam gerekiyor? Ayrıca covid-19 kapsamında herhangi bir aşı zorunluluğu bulunuyor mu? Şimdiden verilen bilgi için teşekkürler, iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika vizesi 2022
    N.K, 18 Şub 2022, 10:19

    Merhabalar, Belçika’ya turist amaçlı annem ile beraber seyahat planlıyoruz. Ben çalışanım annem ev hanımı anneme babam sponsor olacak babam emekli maaşı var. Belçika vizesi 2022 yılında turistik vize başvuruları açık mı? Karantina uygulaması veya aşı zorunluluğu var mı? Ben hazırlamam gereken belgeleri sitenizden aldım lakin annem için neler hazırlamam gerekiyor? Bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Vizesi Trabzon
    H. Turna, 06 Tem 2020, 14:37

    Merhaba, geçen yıl Portekiz’e Erasmus’a gitmiştim. Bu yıl arkadaşlarla Belçika’da buluşup birkaç ülkeyi de gezmek istiyoruz. Henüz nerede kaç gün kalacağımız belli değil, nasıl bir yol izlemeliyim. Ailemle birlikte Trabzon’da yaşıyorum. Belçika vizesi Trabzon ilinde ikamet edenler nereye başvuru yapıyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Vizesi Gaziantep
    G. K., 06 Tem 2020, 14:21

    Merhaba, Gaziantep’te makine ve vinç sistemleri şirketinde tekniker olarak görev yapmaktayım. Belçika’daki bir firmada 1 hafta-10 günlük bir eğitime katılacağım. Nasıl bir vizeye başvuru yapacağım? Ne tür evraklar isteniyor? Belçika vizesi Gaziantep ilinden başvuru kabul ediliyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Vizesi Antalya
    L. U., 06 Tem 2020, 14:07

    Merhaba, ben 16 yaşında ve lise öğrencisiyim. Belçika’da yaşayan dayımı görmek ve Belçika’yı gezmek istiyorum. Annemle babam ayrılar. Babam, Konya’da ve devlet memuru olarak çalışıyor. Ben, annem ve üvey babamla birlikte Antalya’da yaşıyorum. Yol ve Belçika’daki masraflarımı babam karşılayacak. Bu sorun olur mu? Bana vize çıkar mı? Belçika vizesi Antalya vize başvurusu için Ankara’ya ya da İstanbul’a mı gitmeliyim? Vize başvurumda yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Vizesi İzmir
    H. I., 06 Tem 2020, 12:23

    Merhaba, önümüzdeki ay Belçika’ya gidip Belçika’daki şirketlerle görüşme yapmak istiyorum. En son Hollanda’dan aldığım 2 yıllık vizem vardı. Firma sahibiyim ve uzun süreli bir vize istiyorum. Belçika vizesi İzmir başvurularını yapabiliyor musunuz? Sizden danışmanlık hizmeti almak istiyorum. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Vizesi Diyarbakır
    O. K, 06 Tem 2020, 11:52

    Merhaba, Belçika’da yaşayan abimleri ziyaret etmek için vize almak istiyorum. Diyarbakır’da annem ve babamla birlikte yaşıyorum. Evraklarda son 3 aylık maaş bordrosu isteniyor. Bende en son Şubat ayının maaş bordrosu var, şu an çalışmıyorum. Abim bana davet gönderse vize çıkar mı? Belçika vizesi Diyarbakır ilinden yapılıyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Vizesi Kayseri
    R. T., 06 Tem 2020, 11:42

    Selam, bu yaz döneminde 1 haftalığına 4 arkadaş Belçika’ya ve Hollanda’ya gidip gezmek istiyoruz. Hepimiz üniversite öğrencisiyiz ve Kayseri’de yaşıyoruz. 4 gün Belçika, 3 gün de Hollanda’da kalmak istiyoruz ve konaklamayı oraya gidince belirlemek istiyoruz. Satın almak istemiyoruz. Bu, vize başvurusunda bir sorun olur mu? Bir de Belçika vizesi Kayseri başvuruları için Ankara’ya gitmemize gerek var mı? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Vizesi Adana
    H. S, 01 Tem 2020, 13:37

    Merhaba, Belçika’daki teyzemi ve kuzenlerimi görmek için vize almak istiyorum. Üniversite 3.sınıf öğrencisiyim, Adana’da yaşıyorum. Belçika vizesi Adana vize başvuruları nereden yapılıyor? Bankada kendi adıma hesapta para göstermem yeterli olur mu? Neler yapmalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Vizesi Konya
    M. F., 30 Haz 2020, 12:00

    Merhaba, Önümüzdeki ay Belçika’ya iş görüşmeleri için ziyarette bulunmayı düşünüyorum. Konya’da endüstriyel makineler ve üretim ekipmanları üzerine faaliyette bulunan bir firmanın ortağıyım. Belçika’da geçireceğim süre boyunca eşim ve kızımın da yanımda olmasını istiyorum. Belçika vizesi Konya vize talepleri için nereye başvuru yapmamız gerekiyor. Bilgi verir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Vizesi Bursa
    F. K., 30 Haz 2020, 11:49

    Kendi adıma kayıtlı iş yeri sahibiyim ve Bursa’da yaşıyorum. Geçen yaz ilk vize başvurumu Hollanda’ya, Bursa’dan başvuru yaparak vizemi almıştım. Ancak kısa süreli ve tek girişli vizem çıktı. Bu sene Belçika’ya gitmek istiyorum ve vize başvurumu danışmanlık firması ile yapmak istiyorum. Belçika vizesi Bursa başvuruları için neler yapılmalı, benim adıma başvuru yapabiliyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Vizesi Edirne
    Y. L., 30 Haz 2020, 11:33

    Kızımla beraber Belçika’daki erkek kardeşimin yanına gitmek istiyorum. Kızım öğrenci, ben de emekliyim. Edirne’de yaşıyoruz ve Belçika vizesi Edirne ikamet sahiplerinin nereye başvuru yaptıkları hakkında bilgi almak istiyorum. Bilgilendirebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Vizesi Çanakkale
    N. İ., 29 Haz 2020, 20:26

    Merhaba, kız arkadaşım ile birlikte Temmuz ayının 2. haftasında Belçika’nın Gent şehrinde düzenlenecek bir etkinliğe gitmek istiyoruz. İkimizde üniversite öğrencisiyiz. Benim bankada param var, kız arkadaşıma sponsor olabilir miyim? Hangi evrakları hazırlamalıyız? Belçika vizesi Çanakkale başvuruları için belgeleri nereye teslim edebiliriz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Vizesi Çorlu
    B. k., 29 Haz 2020, 20:15

    Çorlu’da tarım makineleri üzerine faaliyette bulunan bir firmanın satış bölümünde çalışmaktayım. Belçika firması ile ticari görüşmelerimiz bulunmakta ve şirket yetkilileri ile yüz yüze görüşebilmek amacıyla Belçika gitmem gerekiyor ve bunun vizeye ihtiyacım vardır. Belçika vizesi Çorlu başvuruları nasıl yapılmaktadır? Çorlu’dan halledebilir miyiz? Bilgi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Vizesi Altunizade
    N. c., 29 Haz 2020, 20:01

    Annem ve babamla birlikte Belçika’ya gidip gezmek istiyoruz. Annem ve babamın yeşil pasaportu var. Ben 27 yaşındayım, şu an çalışmıyorum. Annem ve babamla seyahate çıkmamın bir etkisi olur mu? Vize kolay çıkar mı? Daha önceden vize başvurusu yapmamıştım, Belçika vizesi Altunizade ofisinden yapabilir miyim? Bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Vizesi Ret İtirazı
    çağatay, 16 Nis 2020, 14:57

    Mart ayının başında Belçika’ya turistik vize başvurusunda bulunmuştum ama vize sonucu ret oldu. Belçika vizesi ret itirazı yapabilir miyim? Yeni vize başvurusunu sizinle yapmak istersem nelere dikkat etmeliyim. Yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika Schengen Vizesi
    Serter, 15 Nis 2020, 18:48

    Merhaba, 4 arkadaş Temmuz veya Ağustos gibi Belçika’ya gitmek istiyoruz. 2 kişi özel sektörde, 1 kişinin kendi işi var, ben ev hanımıyım. Alacağımız vize ile diğer ülkelere de gitmek istiyoruz. Bu yüzden Belçika Schengen vizesi almak istiyoruz. Onlar yoğun olduğu için evrak işleriyle ben ilgilenmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Belçika vize reddi
    B. Atasoy, 15 Nis 2020, 17:09

    6 yıl önce Belçika vize reddi aldım. Başvuru yaptığımda çalışmıyordum. 2 yıldır bir şirketin ön muhasebesinde çalışıyorum. Belçika’da akrabalarımız var ve onları görmek istiyorum. Tekrar ret almamak için neler yapmalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Belçika için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp