• Amerika Vizesi Sabıka Kaydı
    E. KARACİFTCİ, 18 Şub 2020, 20:49

    Merhaba. Ben yaz ayında turist olarak Amerika’ya gitmek istiyorum. Fakat 2015 yılından kalma bir sabıkam var. Amerika vizesi sabıka kaydı başvuru sırasında bir sorun teşkil eder mi? Birçok yeri araştırdım ama çok net bir şey bulamadım açıkçası. Bir arkadaşım daha önce sizden destek aldığını ve sektörde uzman olduğunuzu iletti. O yüzden size danışmak istedim. Bir sorun teşkil etmiyorsa bile yine de dosyamın çok dikkatli hazırlanması gerektiğini düşünüyorum. Amerika vize başvurusunun zaten çok zor bir süreç olduğunu biliyorum. O yüzden sizden destek almak istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Öğrenci Vizesi
    C. Güngör, 17 Şub 2020, 10:57

    Merhaba, Amerika'da eğitim almak istiyorum. Bu konu ile ilgili size sormak istediğim birkaç soru var. Amerika öğrenci vize başvurusu nasıl yapılır? Amerika öğrenci vizesine kimler başvuru yapabilir? Amerika'da öğrenci vize başvurum kabul aldıktan sonra çalışabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vize Mülakatı
    İ. Özcan, 17 Şub 2020, 10:26

    Merhaba, Amerika vizesi başvurusu yapacağım. Size başvuru öncesinde sormak istediğim sorular var. Amerika vize mülakatına girmeden önce neler yapılmalıdır? Amerika vize mülakatı hangi aşamalardan oluşuyor? Amerika vize görüşmesi hangi dilde yapılıyor? Amerika turist vize görüşmesinde sorulan sorular nelerdir? Cevabınızı bekliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Turist Vizesi Nasıl Alınır?
    Y. Türker, 17 Şub 2020, 10:02

    Merhaba, Amerika'ya kısa süreli ziyaret gerçekleştireceğim. Turist vizesi başvurusu yapmak istiyorum ama aklıma takılan bazı sorular var. Amerika turist vizesi nasıl alınır? Ne kadar süre için vize onaylanıyor. Başvuru için istenen belgeler nelerdir? Turist vizesi almak kolay mı? Vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil Pasaporta Amerika Vizesi Var mı?
    A. Güneş, 17 Şub 2020, 09:49

    Merhaba, Amerika'ya ziyaret gerçekleştirmek istiyorum. Yeşil pasaport sahibiyim. Yeşil pasaport sahipleri, Amerika'ya vizesiz giriş yapabiliyor mu? Yeşil pasaporta Amerika vizesi var mı? Amerika vize başvurusu için vize ücreti ödemem gerekiyor mu? Eğer, vize başvurusu yapmam gerekiyorsa, başvuru için gerekli evraklar nelerdir? Cevabınız için teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Aile Ziyaret Vizesi
    A. Kuru, 17 Şub 2020, 09:41

    Selamlar ben Amerika'da yaşayan aile üyelerini ziyaret etmek için, Amerika aile ziyaret vizesi başvurusu yapacağım. Bu konu hakkında size birkaç sorum olacak. Amerika vize başvurusunu nasıl yapabilirim? Amerika vizesi için hangi evraklar gereklidir? Vize başvurusu ne kadar sürede sonuçlanıyor? Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Camp Counselor
    A. Koç, 11 Şub 2020, 13:35

    Merhabalar, ben 1997 doğumluyum ve turizm rehberliği birinci sınıf öğrencisiyim. Bu yaz camp Amerika ile counselor olarak Amerika’ya gitmeyi planlıyorum. Fakat not ortalamam 1.65. Herhangi bir not ortalama sınırı var mı? Bu durumda vize alma ihtimalim sizce nedir? Amerika Camp Counselor olarak vize başvurusunda siz destek oluyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Evlilik Vizesi
    M. Yenisey, 10 Şub 2020, 19:50

    Eski eşim iş nedeniyle Amerika’ya çalışmaya ve yaşamaya gidiyor. Bizim 8 yaşında bir kızımız var. Biz de tekrar evlilik yapıp 1 sene içinde gitmeyi planlıyoruz. Sorum şu benim ve kızımın da vize alması ve gitmemiz için eşimin çalışma vizesi çıkmadan mı nikah yapmak gerekir? Amerika evlilik vizesi başvurusunda mı bulunmamız gerekiyor? Vize işlemleri ile alakalı sizden destek almak istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekir? Beni bu konuda detaylı bilgilendirirseniz sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika E2 Yatırımcı Vizesi
    E. TANER, 10 Şub 2020, 14:27

    Merhaba, şu anda Türkiye'de ikamet ediyoruz. Eşim üzerinden Amerika E2 yatırımcı vizesi için başvurmayı düşünüyoruz fakat aklımızda bazı sorular var. Hali hazırda bir şirketimiz yok, düşüncemiz Amerika’da yeni bir şirket kurmak. Önce Amerika'da bir şirket kurup, şirket adına banka hesabı açıp sermayeyi oraya mı aktarmalıyız? Daha sonrasında E2 vizesine başvuru mu yapmalıyız yoksa bir kaç ay kurduğumuz şirketin aktif çalışmasını mı beklemeliyiz? İşinde uzman bir şirket olduğunuzu biliyorum. Daha önce birçok arkadaşım sizinle çalıştı. Süreçle alakalı bilgi verirseniz çok seviniriz. Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Eski Pasaportta Amerika Vizesi
    Ö. Akman, 30 Oca 2020, 20:12

    Merhaba, 10 yıllık bir Amerika vizem var. 2020 Eylül ayına kadar geçerliliği mevcut. Fakat eski mavi pasaportumda verilmişti. Sürekli Amerika’ya seyahat etmekteyim. Mayıs sonunda da yine New York'a kısa bir ziyaret yapmam gerekiyor. Vizemin eski mavi pasaportumda olması girişte sorun yaratır mı? Eski pasaportumu iptal edip üzerinde bir tane delik açtılar. Bu durumda eski pasaportta Amerika vizesi kullanımında bir sorun olur mu? Konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Saygılar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Sağlık Vizesi
    S. Sarıkadı, 29 Oca 2020, 23:16

    Merhabalar babam ABD vatandaşı ve Amerika’da yasıyor. Yakın bir zamanda kanser hastası olduğunu öğrendik. Tedavi sürecine başlayacağı için yanına gitmek istiyorum. Kendisi hastaneden davet almış. Bunun için Amerika sağlık vizesi yani B2 vizesi mi almam gerek? Bu konuda bana bir yol gösterirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Öğrenci Vizesi Sponsor
    Yiğit, 29 Oca 2020, 14:28

    Merhaba, 20 yaşındayım. Eğitim için Amerika’ya gitmeyi planlıyorum. Öğrenci vizesi sponsor bilgilerini araştırıyordum. Öğrenciler için sponsor gerekli biliyorum. 18 yaşından büyük bir kişi, kendi kendine sponsor olabilir mi? Ben hem okuyup hem çalıştığım için eğitimim için yeterli birikimim var. Banka hesaplarımı gösterdiğimde yine de başka bir sponsora ihtiyacım olacak mı? Konuyla alakalı bir cevap iletirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar diliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika J1 Vizesi
    Y. Erdoğan, 21 Oca 2020, 21:04

    Merhaba, Nişanlım Amerika J1 vizesi var ve Amerika’da şuan. Önümüzdeki günlerde Türkiye’ye geldiğinde evlenip sonrasında ben de J-2 vizesine başvuracağım. Bunun için eşimin Türkiye’de benimle vize başvurusu esnasında bulunması gerekiyor mu? Bazı kaynaklarda böyle bir gerekliliğe rastladık, fakat Amerika’ya dönmesi gerektiği için yetiştiremeyecek gibiyiz. Bu konuda bir de size danışmak istedim. Ayrıca bu süreci sizinle gerçekleştirebiliyor muyuz? Destek olursanız çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Çalışma Vizesi 2020
    ş. serden, 15 Oca 2020, 23:06

    Merhabalar veteriner fakültesi öğrencisiyim. Okuldan mezun olduktan sonrası için şimdiden bazı planlarım var. Türkiye’de çalışmak istemiyorum. Amerika çalışma vizesi almak istiyorum. Genel olarak nasıl bir vize başvurusunda bulunmam gerektiği konusunda pek bilgim yok. Vize konusunda İngilizce dil sertifikası ve yeşil pasaportun etkileri var mıdır sizce kazanma şansım var mıdır? Biraz araştırdım ve birçok yerde karşıma siz çıktınız. Anladığım kadarıyla işinizde uzmansınız ve uzun zamandır bu işi yapıyorsunuz. Bu süreçte sizden destek almak istiyorum. Beni doğru bir şekilde yönlendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 10 Yıllık Amerika Vizesi Nasıl Alınır?
    M. Sağdıç, 19 Ara 2019, 17:00

    Merhaba, ben uzun süreli Amerika vizesi almak istiyorum. Bu konu hakkında size sormak istediğim sorular var. 10 yıllık Amerika vizesi nasıl alınır? 10 yıllık Amerika vizesi aldıktan sonra ne kadar süre Amerika'da kalabilirim? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Dubai Vatandaşları İçin Amerika Vizesi
    R. A., 19 Ara 2019, 16:51

    Merhaba, Amerika vizesi hakkında, merak ettiğim birkaç soru var. Dubai vatandaşları, Amerika'ya vizesiz seyahat gerçekleştirebilir mi? Dubai (BAE) vatandaşları için, Türkiye'den Amerika vizesi nasıl alınır? Başvuru yapılması gerekiyorsa, başvuruyu işlemleri nasıl gerçekleştiriliyor? Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Konsolosluğu Vize Evrakları
    B. Arar, 19 Ara 2019, 16:28

    Merhaba, size birkaç soru sormak istiyorum. Amerika Konsolosluğu nerede? Amerika Konsolosluğu vize evrakları nelerdir? Amerika vizesi başvurusu yaparken Amerika Konsolosluğundan randevu almam gerekiyor mu? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Gerekli Belgeler
    Ş. Tazeci, 19 Ara 2019, 15:48

    Merhaba, Amerika vizesi başvurusu yapacağım; fakat Amerika vizesi için gerekli belgeler hakkında bilgi sahibi değilim. Amerika vizesi gerekli belgeler nelerdir? Bu konuda bana bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Lübnan Vatandaşları İçin Amerika Vizesi
    H. Velad, 19 Ara 2019, 15:27

    Merhaba, ben Lübnan vatandaşıyım. Size soracağım soru, Lübnan vatandaşları, Türkiye'den Amerika vize başvurusu yapabilirler mi? Amerika vize başvurusu yapabilmek için, istenen belgeler nelerdir? Lübnan vatandaşları için Amerika vizesi nasıl alınır? Cevabınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Katar vatandaşları için Amerika Vizesi
    A. Kılınç, 19 Ara 2019, 15:14

    Merhaba, size sormak istediğim birkaç soru var. Türkiye'den yabancı uyruklu vatandaşlar, Amerika vizesi için başvuru gerçekleştirebiliyorlar mı? Katar vatandaşları için, Amerika vizesi nasıl alınır? Amerika vizesi başvurusunu nasıl gerçekleştirebilirim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Başvuru Evrakları
    M. Karadeniz, 19 Ara 2019, 14:57

    Merhaba, Amerika vizesi başvurusu yapmak istiyorum. Merak ettiğim bir soru var, Amerika vizesi başvuru evrakları nelerdir? Teşekkür ederim. Cevabınızı bekliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Turistik Vize
    B. Uğur, 02 Ara 2019, 13:16

    Selam sayın yetkili, Amerika turistik vize için gerekli evraklar nedir? Amerika turistik vize başvurusu için yardımcı olabilir misiniz? Hangi evraklar ile başvuru yapılır ve ne kadar sürede başvuru sonuçlanır? Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler iyi çalışmalar

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Uzun Süreli Vize Nasıl Alınır?
    D. Kart, 02 Ara 2019, 13:01

    Amerika vize için vize süresi nedir? Amerika uzun süreli vize nasıl alınır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Acil Vize Nasıl Alınır?
    G. Kara, 02 Ara 2019, 12:48

    Benim çok acil bir şekilde Amerika'ya gitmem gerekiyor. Amerika acil vize nasıl alınır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Transit Vize Nasıl Alınır?
    M. Kazancı, 02 Ara 2019, 12:28

    Amerika transit vize nasıl alınır? Amerika transit vizesi için bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vize Ücreti
    A. Burak Koca, 02 Ara 2019, 12:14

    Merhaba, Amerika vize ücreti, başvuracağınız vize türüne ve mesleğinize göre farklılık gösterir. Amerika vizesi ücreti 18 yaşından küçük çocuklardan da alınmaktadır. Amerika vize başvurunuzun ret cevabı alması halinde, yatırmış olduğunuz başvuru ücreti iade edilmemektedir. Peki, Amerika vizesi ücret nereye yatırılır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika 10 Yıllık Vize
    M. Şazeli, 29 Kas 2019, 15:45

    Amerika 10 Yıllık Vize için nelere dikkat etmeliyiz? Aldıktan sonra ne kadar kalabiliriz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vize Reddi Sebebi
    H. Kaynar, 29 Kas 2019, 15:18

    Merhaba, Amerika vize reddi sebebi ne olabilir? Ret alırsam ne yapmam gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Ticari Vize
    B. Gizem, 29 Kas 2019, 15:00

    Merhaba, Amerika ticari vize için ne yapmalıyız? İş için Amerika'ya gideceğim. Başvurudan önce neleri hazırlamam gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    F. Arkin, 29 Kas 2019, 13:39

    Amerika vizesi için gerekli evraklar için bilgi rica ediyorum. Başvuru için neler gereklidir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Amerika için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp