• Amerika Turist Vizesi
    H. Erkul, 13 Tem 2020, 17:44

    Amerika turist vizesi konusunda bilgi almak isterim. 5 kişilik bir arkadaş grubumuz var. 1 arkadasım ticaret ile uğraşıyor. Diğer arkadaşım freelance olarak editörlük yapmakta. 2 arkadaşım ve ben ise özel bir firmada maaşlı olarak çalışıyoruz. Sınırlar açıldığında Amerika’ya turistik bir gezi planlıyoruz. Henüz planımız net değil ama en azından vize işlemlerini şimdiden tamamlamak istiyoruz. Yoğun bir çalışma tempomuz var. O yüzden vize başvuru aşamasındaki birçok şeye zaman ayırmak istemiyoruz. Biz evrakları hazırlayalım ama geri kalan işlemlerle işinde iyi bir kurum bize destek olsun istiyoruz. Araştırdığımızda da Amerika vizeleri konusunda bayağı iyi geri bildirimleriniz var. Sürecimizde sizden hizmet almak isteriz. Dönüş yaparsanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Turist Vizesi Ücreti
    C. E, 13 Tem 2020, 17:06

    Ben Ceylan. Amerika için bir seyahat planlaması yapıyorum. Turistik bir seyahat yapacağım. Yaklaşık 2 hafta kalmayı planlıyorum. Amerika turist vizesi ücreti ne kadar? Uçak ve otel satışı da yapıyor musunuz ya da anlaşmalı olduğunuz kurumlar mevcut mudur? Ben Mersin’de ikamet ediyorum. Mersin’den başvuruda bulunabiliyor muyum yoksa İstanbul’a mı gelmem gerekiyor? Şuan pandemi dolayısıyla home Office çalışıyorum bu durum bir sorun teşkil eder mi? Bana destek olursanız mutlu olurum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Aile ve Arkadaş Ziyareti Vizesi
    E. Sabanel, 13 Tem 2020, 16:45

    Merhabalar, Ben 19 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. Çanakkale’de okuyorum. Ailem Ankara’da yasıyor. Benim de ikametim Ankara’da. Sömestr tatilinde Amerika’ya gitmek istiyorum. Halamlar orada yasıyor. Amerika aile ve arkadaş ziyareti vizesi başvurusunu nereden yapmalıyım? Halamlardan davetiye almam gerekiyor mu? Annem emekli. Fakat hesabında yeterli para yok. Babamın hesabı daha iyi durumda. Bir sorun olur mu bu durum? Gittiğimde halamlarda kalacağım. Herhangi bir masrafım da olmayacak aslında o yüzden hesapta paraya çok ihtiyaç oluyor mu? Benim hesabımda kendi masraflarımı karşılayacak kadar para var. Onu gösterebilir miyiz? İlk kez vize başvurusunda bulunacağım için bu konuda sizden danışmanlık alabilir miyim? Cevap için şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi İstanbul
    S. CEYLAN, 03 Haz 2020, 12:19

    Merhabalar eşimin annesi Amerikalı biriyle evli ve orada yasamakta. Biz de eşim ben ve 5 yasındaki oğlumuz sonbaharda kendilerini ziyarete gitmek istiyoruz. Gittiğimizde onlarda kalacağız davetiye gönderecekler. Fakat sormak istediğim bazı şeyler var. Eşimin annesi çalışmıyor. Bu sorun yaratır mı? Ayrıca davetiye nasıl olmalı? Herhangi bir yerden onaylatılması gerekiyor mu? Onların da pek bilgisi yok. Bir de Amerika vizesi İstanbul Konsolosluğu’ndan mı başvuru yapılıyor? Vize sürecimizle ilgili uzman birinden destek almak istedik. Araştırdığım kadar da en deneyimli vize şirketi sizsiniz. Şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika'da Oturum Vizesi
    P. Dilşeker, 24 Nis 2020, 00:07

    Merhabalar bir bilgi danışmak istiyorum. Benim 10 yıllık Amerika vizem var. 2019 Aralık ayında Amerika’ya geldim. 6 aylık oturum verdiler. Oturumun dolmasına 1 ay kaldı. Amerika'da oturum vizesi süresini uzatmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Yeşil Kağıt
    S. Pakcan, 21 Nis 2020, 16:16

    Ben üniversite 2. Sınıf öğrencisiyim. Okul ile birlikte yaz kampı için kısa süreli bir Amerika ziyaretimiz olacaktı. Okul öğretmenimiz bizim için tüm başvuru sürecini yönetti. Konsolosluğa ekip olarak gittik. Grup olarak içeri kabul edildik. Ama konsolosluk yetkilisi benimle beraber 4 arkadaşımıza yeşil kağıt verdi. Bu ne anlama geliyor. Bize görüşmede transkript belgenizi görebilir miyim dediğinde ben ve diğer 3 arkadaşım transkript belgelerimizi getirmediğimiz için kendilerine sunamadık. Neden böyle oldu? Amerika vizesi yeşil kağıt ne demek?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Sarı Kağıt
    H. Tatlı, 21 Nis 2020, 15:57

    İyi günler, ben firma sahibi bir insanım. Amerika ile büyük ticaretlerim de var. Amerika vizesi için konsolosluğa görüşmeye gittim. Daha önce birçok kez Amerika’ya seyahat etmeme rağmen pasaportumu geri verip sarı bir kâğıt verdiler. Daha sonra bana mail atacaklarını söylediler. Bu ne anlama geliyor? Mailimde hata varsa ya da bana gönderilen mail gelmezse ne yapmam gerekir ? Acilen durumumun çözülmesi gerekiyor. Keşke işlemlerimi uzman bir vize danışmanlığı alarak yapsaydım. Bu kadar önemli bir vizede nasıl ben böyle bir hata yaparım? Lütfen bana yardımcı olunuz. Amerika vizesi sarı kağıt süreci hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Mavi Kağıt
    G. Candaş, 21 Nis 2020, 15:33

    Merhabalar, ben Ocak ayında Amerika vize başvurusunda bulundum. Her şey çok güzel geçti ve vizemin onaylandığına dair beyaz bir kâğıt aldım. 3 gün sonra pasaportumun PTT adresine geldiğine yönelik SMS aldım. PTT’ye gidince pasaportumun yanında mavi bir kâğıt olduğunu vizemin basılmadığını gördüm. Vizem ret mi oldu? Şimdi ne yapacağım. Bu konuda destek oluyor musunuz? Amerika vizesi mavi kağıt nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Konsolosluğu Noter Hizmetleri
    S. Ceyhan, 21 Nis 2020, 14:10

    Merhabalar ben ABD’de bir ev satın almak istiyorum. Ama Amerika turistik vizem yok. Amerika’da ev satan bir firma ile görüştüm. Onlar tüm işlemleri konsolosluğun içinde bulunan noter tarafından yapılabildiğini söyledi ama tam olarak emin olmak istiyorum. Konsolosluk içerisinde bir noter hizmeti var mı? Ben bu noterden nasıl randevu alabilirim? Amerika Konsolosluğu noter hizmetleri için neler yapılmaktadır? Bu işlemler için bir ödeme yapılıyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerikan Pasaportu Yenileme
    G. Tallman, 21 Nis 2020, 13:48

    Merhabalar hem Amerika hem de Türk vatandaşıyım. Son iki yıldır Türkiye’deyim. Yurtdışına çıkmak istediğimde pasaportumun bittiğini fark ettim. Pasaportumu nasıl yenileyebilirim? Amerikan Pasaportu yenileme işlemleri konsolosluktan mı yapılıyor ? Evraklar ve randevu konusunda siz yardımcı olabilir misiniz? Tüm evraklarım burada var mı bilmiyorum. Eksik varsa Amerika’dan istemem gerekiyor. Ücreti önemli değil pasaportumun yenilenmesi konusunda bana destek olun yeterli.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bebeğim için Amerikan Pasaport
    J. Patrick, 20 Nis 2020, 19:36

    Ben John Amerika vatandaşıyım. Eşim Türk vatandaşıdır. 5 yıldır Türkiye’de yaşıyorum. Bir oğlumuz oldu. Yazın tatil amaçlı Amerika’ya gideceğiz. Oğluma Amerika pasaportu almak istiyorum. Ama daha doğumunu konsolosluğa bildiremedim. Bu süreç hakkında bilginiz var mı? Konsolosluğu birkaç kere aradım ama kimseye ulaşamadım. Türk hastanesinden alınmış bir doğum belgem ve TC kimlik kartı var. Konsolosluğa gitsem direk işlem yaparlar mı? Türkiye’de doğan bebeğim için Amerikan Pasaportu nasıl çıkartabilirim? Yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika çocuk üzerinden Green Card
    M. Engin, 20 Nis 2020, 18:54

    Merhabalar, ben 60 yaşındayım. Eşim ve ben ikimiz de emekliyiz. 1 kızımız var. 23 yaşında ve şu an Amerika’da. Kendisi üniversiteden yeni mezun oldu. Biz de artık eşimizle kızımızın yanına gitmek ve Amerika’ya yerleşmek istiyoruz. Bu sene kendine ev alacak ve staj yaptığı firma ile tam zamanlı olarak çalışmaya başlıyor. Zaten eşim kızımızı Amerika’da doğurmuştu. Aleyna zaten Amerika vatandaşı. Doğum esnasında hiçbir yardım almadık ve şu an bir sorunumuz yok. İkimizin de 30 yıldır Amerika turist vizemiz var. Amerika çocuk üzerinden Green Card alınır mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Akraba Yoluyla Green Card
    G. Sayman, 20 Nis 2020, 14:59

    Merhaba benim Amerika’da dayım var. Yıllar önce Amerika Birleşik Devletleri’ne gitmiş ve orada evlenerek kalmış. Şu an Amerika vatandaşı. Ben de burada bir üniversitede son sınıf öğrenicisiyim. İnternette araştırma yaparken Amerika akraba yoluyla Green card başlığını gördüm. Dayım ve dayımın çocukları Amerika vatandaşı ben onların üzerinden vatandaşlık ya da Green Card alabilir miyim? Ya da ne yapmalıyım. Öğrenciliğim bu sene bitecek ABD de yaşamak istiyorum. Bu yöntem olmazsa ne yapabilirim çalışma izni almam için dayım kendi şirketi üzerinden başvuru yapabilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika kardeş üzerinden Green card
    H. Buyrak, 20 Nis 2020, 14:33

    İyi günler büyük ablam 25 yaşında annem onu Amerika’da doğurduğu için doğum yoluyla kendisi Amerika vatandaşıdır. Üniversite okumak için Amerika’ya gitti ve 2 sene önce üniversiteden mezun oldu. Şu an orada güzel bir firmada mühendis olarak çalışmaya başladı. Ben 16 yaşındayım. Bende ablamın yanına gidebilir miyim? Üniversiteyi orada okumak istiyorum. Ablam üzerinden bunu yapabilir miyim? Ya da vize mi almam gerekiyor? Ne yapacağımı bilmiyorum. Amerika kardeş üzerinden Green card alınıyor mu alınıyorsa ben ne yapmalıyım? Bu konuda Vize Merkezi bana yardımcı olabiliyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Aile Birleşimi Yoluyla Green Card
    A. K, 20 Nis 2020, 14:09

    Merhabalar ben Ayşe .Amerika B1/B2 vizem var ve her sene birkaç kere Amerika’ya gidiyorum. Yaklaşık 5 yıldır Amerikalı bir sevgilim var. Bu son gidişimde evlenme teklifi aldım ve kabul ettim. Kafama takılan konu şu, ben orada direk evlenip sonrasında green card alabilir miyim? Birçok siteyi okudum ama herkes orada evlenme nişanlılık vizesi al gibi söylemlerde bulunuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Nişanlılık vizesine mi başvuru yapıp, gidip evlenmeliyim yoksa ABD’ye gidip orada mı evlenmeliyim? Orada evlenirsem, Amerika Aile birleşimi yoluyla green card başvurusu nasıl yapılır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Soyadı Değişikliği
    E. Ersözlü, 12 Nis 2020, 21:14

    Merhaba eşim 2016 yılında 10 yıllık ABD vizesi almıştı. 2018 yılında evlendik. Kendisi evlendikten sonra kimliğini ve pasaportunu değiştirdi, yeni soyadını ekletti. İki soyadını birden kullandığı için yeni kimliğinde ve pasaportunda iki soyadı birden bulunmaktadır. Amerika vizesi soyadı değişikliği nedeniyle hala geçerli mi? ABD'ye seyahat edebilmek için yeni bir vize almalı mı yoksa eski pasaportundaki vizeyle seyahat edebilir mi? İnternette birçok farklı bilgi bulunuyor. Konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika K3 vizesi
    E. S, 12 Nis 2020, 18:01

    İyi günler ben Erdal, Amerika doğumlu bir Amerika vatandaşıyım. 15 yıl Türkiye’de yaşadıktan sonra ABD’ye yerleştim. Annem ve babam Türkiye’de yaşamaktalar. Bu senenin başında Türkiye’de evlilik gerçekleştirdim. Eşim birkaç kere vize başvurusunda bulundu ama vize vermediler. Hatta Amerika vatandaşı olarak bende görüşmeye girmek istedim buna da izin vermediler. I-130 green card başvurusu yaptım. Ama uzun sürdüğünü söylediler. Amerika K3 vizesi nedir? Buna başvursam green card ı beklemeden hemen gelebilir mi? Ne yapacağımı bilemiyorum. Sizin bu konuda uzman olduğunuzu öğrendim lütfen bana yardımcı olunuz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Aile Birleşimi
    H. Cinoğlu, 12 Nis 2020, 17:37

    Merhabalar ben Sakarya’dan Hüseyin Cinoğlu. Amerika vatandaşıyım emekliyim şu an Türkiye’de yaşıyorum. Yıllarca Amerika’da yaşadım ve vatandaş oldum. Daha sonra emekli olunca Türkiye’ye döndüm. Eşim 5 yıl önce rahmete yürüdü. Ben de bir yıl önce tekrar evlendim. Son dönemlerde Türkiye’de yaşamakta sorun yaşamaya başladım. Tekrar ABD’ye dönmek istiyorum. Evlendiğim için eşimi Amerika’ya nasıl götürebilirim. Amerika Aile Birleşimi yapılabilir mi ? Bu konuda destek oluyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika K2 vizesi
    A. Egül, 12 Nis 2020, 17:07

    Merhabalar ben Ahmet Ergül, Amerikalı bir bayan ile 5 yıldır telefon ile görüşüyorum. Sadece bir kere yüz yüze görüşme imkânı oldu. Bir sene önce Fransa’da beraber tatil yaptık. Bu Haziran ayında Türkiye’de beni ziyarete gelecekti. Ama Corona virüsünden dolayı ne olacağını bilmiyorum. Artık evlenme hayalleri kuruyoruz. Amerika’ya evlenerek mi gitmek daha kolay yoksa evlenmek yerine Amerika nişanlılık vizesi mi almak daha kolay? Hangisi daha kısa sürüyor. Mülakat oluyor mu? Amerika K1 vizesi süreci hakkında bilgi verebilir misiniz? Ayrıca vefat eden eşimden bir tane 5 yaşında kızım var. Onunda velayeti bende onu da Amerika K2 vizesi ile götürebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Nişanlılık Vizesi Gerekli Evraklar
    S. A, 12 Nis 2020, 16:25

    İyi günler Amerika’da nişanlım var kendisi ile uzun süredir birlikteyiz. Amerika nişanlılık vizesine başvuru yaptık ve Amerika’dan onayımız geldi. Bizim şöyle bir sorunumuz var. Nişanlımın ekonomik durumu çok yeterli değil. Konsolosluk için randevu sürecini ben bilmiyorum ve hazırlamamız gereken evraklar konusunda bilgiye sahip değiliz. Türkiye tarafında sizler bu vize konusunda da yardımcı oluyor musunuz? Benim hazırlamam gereken evraklar konusunda lütfen bana yardım edin. Amerika nişanlılık vizesi gerekli evraklar nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Nişanlılık Vizesi
    A. Candan, 10 Nis 2020, 14:52

    Merhaba Yaklaşık 2 yıldır Amerikalı bir bayan ile görüşüyorum. Kendisi ile ileriye dönük olarak görüşüyoruz. Amerika’da ailesi ile yaşıyor ve iyi bir işte çalışıyor. Amerika turistik vizesine başvuru yaptım ama 3 kere ret edildim. Hatta sonuncusunda kendisi bana davetiye de gönderdi. Konsolosluk geri döneceğime kanaat getirmedi. Biz evlenmek istiyoruz ben Amerika’ya nasıl gidebilirim. Amerika Nişanlılık vizesi diye bir şey var mı? Varsa nasıl yapacağım. Lütfen bana yardımcı olun çok zor durumda kaldım.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vize İptali
    İ. Köstek, 11 Mar 2020, 16:40

    Merhaba, 10 yıllık turist vizesi ile Amerika’ya gittim. Oradaki görevliler vizemi iptal edip beni geri gönderdiler. Bana iki seçenek sundular birincisi vizemi kendim iptal etmem. Bu sayede döndüğünde tekrar başvurabilirsin dediler. İkincisi biz iptal ederiz ama o zaman 5 yıl başvuramazsınız. Ben de birinci seçeneği seçip kendim iptal ettim. Vizemin üstünde cancelled yazıyor. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Tekrar başvuru yapabiliyor muyum yoksa itiraz mı etmem gerekir? Amerika vize iptali konusunda sizden destek alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vize Reddi
    M. Yılmaz, 04 Mar 2020, 23:38

    Merhaba, Geçtiğimiz Temmuz ayında turist vizesine başvurup Amerika vize reddi aldım. Önümüzdeki ay içinde tekrar başvurmayı düşünüyorum. Tekrar vize başvurusunda bulunsam yine mi red alırım? Ayrıca benim görüşmeye gitmeden vize almam bu durumda mümkün olur mu? Başvuruyu benim adıma Vize Merkezi olarak siz yapabiliyor musunuz? Ben konsoloslukta görüşmeye katılmak zorunda olur muyum yine? Bilgi verirseniz çok sevinirim. İyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Sporcu Vizesi
    R. Mamporia, 01 Mar 2020, 23:21

    Merhaba. Gürcistan vatandaşıyım ve Türkiye’de ikamet ediyorum. Oturma iznim var. Futbolcuyum ve Amerika’da bir futbol takımından bana istek geldi. Bir sezon orada oynamak için hangi işlemleri yapmam gerekiyor. Amerika sporcu vizesi diye bir şey duydum futbol için de bu vizeye mi başvuruda bulunmam gerekiyor? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Evraklar konusunda siz bana destek olabilir misiniz? Bir arkadaşım daha önce sizden destek alarak vize almış. Onun vasıtasıyla size ulaştım. Bana da yardımcı olun lütfen. İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Green Card
    c. sen, 27 Şub 2020, 15:27

    Merhaba ABD vatandaşı olmak istiyorum. Amerika Green Card için nasıl ve nereden başvurabilirim? 2020 yılı için başvuru tarihleri ne zaman başlamaktadır? Fiyatları ve şartları nedir? Konu hakkında sizden destek almam mümkün mü? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Konsolosluğu Vize Randevu
    E. Güntekin, 21 Şub 2020, 14:57

    Merhaba, Amerika'ya ziyaret gerçekleştirmek istiyorum. Amerika Konsolosluğu ve vize randevu işlemleriyle ilgili, size sormak istediğim sorular var. Amerika'ya seyahat etmek için, vize başvurusu yapmam gerekiyor mu? Amerika vize başvuruları için, vize randevusu almalı mıyım? Vize randevusu Amerika Konsolosluğunda mı gerçekleşiyor? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Erasmus Vizesi
    V. Ördem, 21 Şub 2020, 14:12

    Merhaba, Amerika'ya öğrenci olarak gitmek istiyorum. Amerika'da eğitim almakla ilgili sorularım var. Amerika'da Erasmus programı ile eğitim görebilir miyim? Erasmus vizesi Amerika da geçerli mi? Amerika'da eğitim nasıl alabilirim? Amerika vize başvurusu yaparken hangi evraklar istenmektedir? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Yatırımcı Vizesi
    L. Yamaç, 21 Şub 2020, 13:49

    Merhaba, Amerika'ya yatırımcı olarak seyahat gerçekleştirmek istiyorum. Amerika'ya yatırımcı olarak gitmek için vize almam gerekiyor mu? Hangi pasaportla, Amerika'ya vizesiz seyahat gerçekleştirebilirim? Eğer vize almam gerekiyorsa; Amerika yatırımcı vizesi başvuru şartları nelerdir? Yatırım ile Amerika vizesi başvurusu için, istenen evraklar nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil Pasaporttaki Amerika Vizesi
    S. Güleşen, 19 Şub 2020, 17:30

    Merhaba, Yeşil pasaportum varken Amerika B1/B2 vizesi aldım. Fakat Yeşil pasaport hakkım bitti ve Bordo pasaport çıkarttırdım. Yeşil pasaporttaki Amerika vizesi halen daha geçerli mi? Konsolosluğun sitesinde geçerli olabilmesi için aynı tür olması gerektiği yazıyor.Bu konuda beni bilgilendirirseniz cok sevinirim. Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika’da Doğum
    S. Demir, 19 Şub 2020, 11:03

    Merhaba, ABD'de Boston civarında doğum yapmayı düşünüyorum. Henüz 3 ayık hamileyim. Erken olduğunu biliyorum ama ne zaman vize başvurusunda bulunmam gerekiyor? Şuan çalışmıyorum ev hanımıyım ve doğum sonrasına kadar çalışmayı düşünmüyorum. Doğumdan sonra çocuğum vatandaşlık alabiliyor mu? Amerika’da doğum ile ilgili ne gibi bir işlem yapmam gerekiyor? Konuyla alakalı sizden destek alabilir miyim? Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Amerika için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp